Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Litecoin [LTC] Πρόβλεψη τιμής για το 2025

Contents

Litecoin [LTC] Πρόβλεψη τιμής για το 2025

  • Η Litecoin θα συνεχίσει να αυξάνεται στους υπόλοιπους μήνες του δεύτερου εξαμήνου του έτους.
  • Η Litecoin προβλέπεται να διαπραγματευτεί κοντά στα 250 $ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019
  • Το Litecoin προβλέπεται να κυμαίνεται μεταξύ 1.000 και 1.200 $ σε πέντε χρόνια.

Επισκόπηση έργου Litecoin

Η Litecoin συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων παικτών στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων από την ίδρυσή της το 2011 ως Bitcoin. Ο επίσημος ιστότοπος της Litecoin δηλώνει ότι “Είναι ένα διαδικτυακό νόμισμα peer-to-peer που επιτρέπει άμεσες, σχεδόν μηδενικές πληρωμές κόστους σε οποιονδήποτε στον κόσμο.” Όπως πολλά άλλα αποκεντρωμένα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στον κλάδο, το Litecoin είναι ανοιχτού κώδικα και λειτουργεί ως παγκόσμιο πρωτόκολλο πληρωμών χωρίς την παρέμβαση κεντρικών αρχών.

Ως ένα από τα πρώτα κρυπτονομίσματα στον κόσμο, η Litecoin έχει αναδειχθεί ως ανταγωνιστής σε άλλα δίκτυα πληρωμών. Υποστηρίζεται από μια έμπειρη και ενεργή ομάδα ανάπτυξης και έχει σταθερά οικονομικά. Ωστόσο, οι αναδυόμενες τεχνολογίες και τα νέα κρυπτονομίσματα με τα χρόνια έχουν δει τον ανταγωνισμό να γίνεται πιο σκληρός.

Όντας ένα πιρούνι του Bitcoin, η Litecoin εξακολουθεί να πάσχει από μερικά από τα εγγενή ζητήματα που σχετίζονται με το Bitcoin. Στο μειονέκτημα, οι αντίπαλοι LTC μπορούν να αξιοποιήσουν την τελευταία τεχνολογία. Υπάρχουν πιο πολλά υποσχόμενα αναδυόμενα blockchains σε ολόκληρο τον κλάδο που είναι εξαιρετικά επεκτάσιμα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, διατηρώντας παράλληλα τις χρεώσεις συναλλαγών στο ελάχιστο. Ορισμένοι ανταγωνιστές απολαμβάνουν μια ζωντανή κοινότητα και δίκτυο υποστήριξης εμπόρων και έχουν γίνει απειλή για τη Litecoin.

Ανεβαίνοντας πάνω από την επιρροή του Bitcoin

Παρόλο που η Litecoin έχει καθιερωθεί ως ένα στερεό κρυπτονομίσματα με την πάροδο των ετών, η έλλειψη ενός σαφούς χάρτη πορείας και η κοινότητα που διατηρείται στο σκοτάδι των εξελισσόμενων εξελίξεων καλύπτει το εγγύς και μακροπρόθεσμο μέλλον της. Πολλοί λάτρεις της κρυπτογράφησης πιστεύουν ότι το Litecoin εξακολουθεί να λειτουργεί στη σκιά του Bitcoin. Διάφοροι χρήστες λένε ότι η Litecoin δεν αναπτύσσεται από μόνη της και περιμένει από το Bitcoin να εκδώσει κώδικα για τους προγραμματιστές που θα εφαρμόσουν στο Litecoin. Αυτό φυσικά, εκτός από το έπος Litepay που επηρέασε σημαντικά τη Litecoin πέρυσι.

Η Litecoin χάνει επίσης από την άποψη του μάρκετινγκ και λέγεται ότι δεν έχει μια συγκεκριμένη ομάδα που εργάζεται στο μάρκετινγκ. Η οικοδόμηση μιας ζωντανής κοινότητας σε όλο τον κόσμο θα συμβάλει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σε όλο τον κόσμο, η οποία θα κορυφωθεί με την ευρύτερη και ευρύτερη υιοθέτηση του LTC.

Το μέλλον της Litecoin θα μπορούσε κάλλιστα να συνδεθεί με την ανάπτυξη δύο τομέων. το Lightning Network (LN) και τα Atomic Swaps. Ωστόσο, οι ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους δύο τομείς εξακολουθούν να είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ο ιδρυτής της Litecoin, Τσάρλι Λι, δήλωσε το πρώτο τρίμηνο ότι το δίκτυο εργάζεται για την εισαγωγή χαρακτηριστικών απορρήτου και ευφλεκτότητας. Οι δύο λειτουργίες θα ήταν ελκυστικές για τον χρήστη, αλλά το απόρρητο θα μπορούσε να βλάψει τη Litecoin καθώς οι έμποροι θα μπορούσαν να αρχίσουν να διαγράφουν το νόμισμα προκειμένου να συμμορφωθούν με τις πολιτικές AML.

Εξόρυξη και κατά το ήμισυ Litecoin

Το Litecoin όπως το Bitcoin είναι ένα ελάχιστο κρυπτογράφηση. Προς το παρόν, οι ανθρακωρύχοι απονέμονται 25 LTC ανά μπλοκ. Ωστόσο, κάθε τέσσερα χρόνια (840.000 τεμάχια) το ποσό αυτό μειώνεται στο μισό. Το Litecoin είναι ένα νόμισμα Scrypt και ως επί το πλείστον εξόρυξη χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που αναπτύχθηκε από ανθρακωρύχους ολοκληρωμένου κυκλώματος (ASIC), όπως το Bitmain. Το Litecoin λειτουργεί σε έναν αλγόριθμο συναίνεσης που αναφέρεται ως απόδειξη εργασίας όπως το Bitcoin. Ένας από τους συνήθως χρησιμοποιούμενους εξοπλισμούς ASIC για εξόρυξη LTC είναι το Antminer L3 + της Bitmain, αν και υπάρχει ένας ανταγωνιστής που θα κυκλοφορήσει σύντομα το A4 + LTCMaster από την Innosilicon.

Οι ανθρακωρύχοι Litecoin έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μόνοι τους ή να μπουν σε μια ομάδα εξόρυξης. Η εξόρυξη σόλο καθιστά δύσκολη την εύρεση ενός μπλοκ, αλλά επιτρέπει στον ανθρακωρύχο να διατηρήσει όλη την ανταμοιβή των 25 LTC συμπεριλαμβανομένων των τελών. Ωστόσο, θα απαιτηθεί μεγάλη ισχύς κατακερματισμού για κάθε ανθρακωρύχο που πηγαίνει σόλο. Η εξόρυξη μπιλιάρδου επιτρέπει σε μια ομάδα ανθρακωρύχων να συνεισφέρει στην κατακερματισμένη δύναμη και κάνει τα κέρδη τους πολύ πιο σταθερά αλλά σε μικρά ποσά.

Όπως αναφέρθηκε κάθε τέσσερα χρόνια, το Litecoin περνά από ένα μισό γεγονός όπου οι ανταμοιβές εξόρυξης μειώνονται στο μισό. Η εξόρυξη Litecoin μειώνεται κατά το ήμισυ μετά από κάθε 840.000, πράγμα που σημαίνει ότι μετά το μισό του 2019, η επιβράβευση των ανθρακωρύχων θα μειωθεί κατά μισό στα 12,5 $. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέσα ή γύρω 6 Αυγούστου 2019. Αυτό θα είναι το δεύτερο ημίχρονο γεγονός για το Litecoin μετά από αυτό που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου 2015.

Ο αντίκτυπος της εκδήλωσης αναμένεται να μείνει κυρίως με την κερδοφορία της εξόρυξης κρυπτογράφησης. Κατά συνέπεια, εάν η ιστορία είναι κάτι που πρέπει να περάσει, αναμένεται ράλι τιμών. Το 2015, η Litecoin διπλασιάστηκε σε αξία μετά την εκδήλωση από $ 1,5 σε $ 3. Παρόμοια αύξηση αναμένεται μετά το μισό άθλημα του τρέχοντος έτους.

Μαζική υιοθέτηση Litecoin

Η μαζική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων λέγεται ότι είναι η κινητήρια δύναμη για την αξία των ψηφιακών στοιχείων. Η τάση της αρκούδας πέρυσι ήταν αρνητική επίπτωση στην υιοθέτηση. Ωστόσο, οι ειδικοί προβλέπουν ότι η ανάκαμψη από την πτωτική τάση θα προκαλέσει σίγουρα την υιοθέτηση του mainstream. Ο Τσάρλι Λι είπε κάποτε ότι κατά τη διάρκεια μιας πτωτικής αγοράς τα έργα εστιάζουν περισσότερο στην ανάπτυξη:

«… Νομίζω ότι στο μέλλον θα χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα στην καθημερινή σας ζωή και ίσως να μην το συνειδητοποιείτε».

Υπήνεμος είπε η Σχολή Wharton του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας.

Το Litecoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή αγαθών και υπηρεσιών σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες εμπόρων, καθώς και σε φυσικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, προς το παρόν, το LTC μπορεί να αγοραστεί εύκολα σε ανταλλαγές και ανταλλαγές με άλλα νομίσματα και νομίσματα fiat. Υπάρχουν επιχειρήσεις στον ξενοδοχειακό και ταξιδιωτικό κλάδο που δέχονται επί του παρόντος LTC ως μέθοδο πληρωμής.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin 2019 & 2020

Η Litecoin κυμαίνεται σήμερα στα 115 $, αν και το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο έφτασε τα υψηλά στα 122 $ τον Μάιο. Η υποχώρηση από τα υψηλά συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με την πτωτική πίεση που επηρεάζει τα μεγάλα νομίσματα όπως το Bitcoin, το οποίο δοκίμασε την υποστήριξη στα 7.500 $ μετά από απόρριψη από υψηλά πάνω από 9.000 $.

Τα κρυπτονομίσματα ύψους 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων βρίσκονται σήμερα στην πέμπτη θέση στην αγορά σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinMarketCap. Έχει 24ωρο όγκο συναλλαγών 3,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες, με μέγιστη προσφορά 84.000.000 LTC αλλά μόνο 62.097.626 νομίσματα LTC κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή.

Η τάση τους τελευταίους δύο μήνες απέδειξε στον επενδυτή ότι η ανάκαμψη από τις ακραίες μειώσεις που παρατηρήθηκαν το 2018 δεν είναι αντικατοπτρισμός αλλά πιθανότητα. Από τις αρχές του 2019, το Litecoin έχει υπερδιπλασιάσει την αξία του και αυτό το κύμα φαίνεται να απέχει πολύ, ειδικά με το ημίχρονο γεγονός σχεδόν στη γωνία.

Ο Coingape προβλέπει ότι η Litecoin θα συνεχίσει με την αύξηση στους υπόλοιπους μήνες του το δεύτερο εξάμηνο του έτους για συναλλαγές κοντά στα 250 $ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Litecoin έχει ήδη κερδίσει τη δυναμική και η ζήτηση για το κέρμα αναμένεται να αυξηθεί μετά το μισό γεγονός τον Αύγουστο.

Στην πραγματικότητα, η πρόβλεψη των 250 $ για το Litecoin είναι αρκετά συντηρητική και η δυναμική θα αυξηθεί προς τις αρχές του 2020. Ο στόχος της Litecoin κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020 είναι η διαπραγμάτευση περίπου 300 $. Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, η Litecoin θα αλλάζει χέρια κοντά στα υψηλά όλων των εποχών, αν όχι περίπου 500 $. Καθώς η υιοθέτηση του mainstream cryptocurrency αυξάνεται, η Litecoin θα κερδίσει επίσης δυναμική καθώς αυξάνεται η ζήτηση στα χρηματιστήρια. Ως το πέμπτο κρυπτογράφηση, το Litecoin εξακολουθεί να συσχετίζεται με την αξία του Bitcoin και θα μπορούσε να αυξηθεί ακόμη υψηλότερα μετά το συμβάν στο μισό του Bitcoin, όπου το Bitcoin προβλέπεται να φτάσει τα υψηλότερα από 30.000 $.

Πρόβλεψη τιμών Litecoin 2025 και πέρα

Πέντε χρόνια από τώρα, ελπίζουμε ότι η Litecoin θα βγει από τη σκιά του Bitcoin. Μια κατάσταση που θα επιτρέψει στο δίκτυο να υπερασπιστεί τη δική του πορεία που πηγαίνει στο μέλλον από την άποψη των εξελίξεων, των αναβαθμίσεων και της αξίας του διακριτικού. Ως «το νέο παγκόσμιο πρότυπο πληρωμών για καταναλωτές και επιχειρήσεις παγκοσμίως», η LTC αναμένεται να κερδίσει έλξη σε όλους τους τομείς. Είναι ήδη ένα πλεονέκτημα για το Litecoin καθώς έχει ταχύτερους χρόνους επιβεβαίωσης και χαμηλότερα τέλη επεξεργασίας συναλλαγών.

Το Litecoin προβλέπεται να κυμαίνεται μεταξύ 1.000 και 1.200 $ σε πέντε χρόνια. Με την αυξανόμενη υιοθέτηση και τα cryptos να γίνουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για πληρωμές και επενδύσεις, η αξία του LTC θα μπορούσε να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα μεταξύ 1.500 και 2.000 $ πέντε ετών. Κοιτάζοντας τη 10ετή μεγαλύτερη εικόνα, το Litecoin είναι πιθανό να κυμαίνεται μεταξύ 5.000 και 8.000 $.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin [Ενημέρωση]

Η τιμή της Litecoin το 2020 διαιρέθηκε σε μία bullish και μια άλλη bearish τρίμηνο.

Η τιμή έσπασε κάτω από την υποστήριξη 0,0054 BTC περίπου σε ετήσια βάση, γεγονός που οδηγεί σε περαιτέρω πτωτική συνέχεια το δεύτερο τρίμηνο. W.r.t. Bitcoin, η τιμή είναι συγκεντρωτική πάνω από 0,0043 BTC. Ωστόσο, εξακολουθεί να διαπραγματεύεται κάτω από τα 50 και 200 ​​Ημερήσια EMA (Exponential Moving Average) που είναι bearish.

Ημερήσιο διάγραμμα LTC / BTC στο Bitfinex (TradingView)Ημερήσιο διάγραμμα LTC / BTC στο Bitfinex (TradingView)

Οι δείκτες όγκου CMF (Chaikin Money Flow) και KVO (Klinger Oscillator) έχουν μια μικρή πτωτική τάση. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό ένα χρόνο μετά το ήμισυ που έχει δει συσσώρευση στο παρελθόν επίσης. Σε κλίμακα USD, η τιμή διαπραγματεύεται πάνω από το 2018 και τα χαμηλότερα επίπεδα COVID-19 και παρέχει μια ανοδική προοπτική. 

Πρόβλεψη τιμών Litecoin για το 2020 [Ενημερώθηκε]

Επί του παρόντος, η τιμή φαίνεται να είναι τάση μέσα σε ένα συμμετρικό τρίγωνο με τρία πιθανά αποτελέσματα στην κλίμακα USD. 

Πρώτον, το κόκκινο – είναι οι πτωτικές δυνατότητες αν η τιμή πέσει κάτω από το τρίγωνο. Προς το παρόν, αντιπροσωπεύει επίπεδα περίπου 40 $. 

Δεύτερον, Μπλε – αυτό έχει μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης να ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες αβεβαιότητες στις αγορές. Η συνεχιζόμενη ενοποίηση έως το τέλος του έτους θα διατηρήσει την τιμή περίπου $ 55 μέχρι το τέλος του έτους. 

Τρίτον, Greed – Μια bullish breakout πάνω από την αντίσταση από το trendline θα είναι εξαιρετικά bullish για το LTC με αρχικούς στόχους περίπου 140 $ και 180 $. 

Εβδομαδιαίο διάγραμμα LTC / USD στο Bitstamp (TradingView)Εβδομαδιαίο διάγραμμα LTC / USD στο Bitstamp (TradingView)

Πρόβλεψη τιμών Litecoin για το 2021

Η ανάλυση από το συμμετρικό τρίγωνο θα δώσει τον τόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2021. Εάν συνεχιστεί η ενοποίηση εντός της στήριξης και της αντίστασης, μπορούμε να δούμε να αναμένουμε χαμηλή συνεχιζόμενη χαμηλή μεταβλητότητα. Παρ ‘όλα αυτά, ένα σπάσιμο και στις δύο πλευρές θα έχει τεράστια αστάθεια κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021. 

Πρόβλεψη τιμής Litecoin για το 2022

Η μακροπρόθεσμη διατηρησιμότητα των altcoins βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη σχετική κίνησή της με το Bitcoin [BTC]. Ένα ταλαντωτικό μοτίβο δείχνει σημάδια αυξανόμενων χαρακτηριστικών εφέ δικτύου. (Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα στο χώρο είναι εκφυλισμένα νομίσματα που καταγράφουν συνεχώς νέα χαμηλά έως ότου φτάσουν σε σημείο χωρίς ρευστότητα.)

Το Litecoin [BTC] είναι ένα από τα λίγα κρυπτονομίσματα με ένα υγιές ταλαντωτικό χαρακτηριστικό. Πριν από το 2021, εάν η τιμή είναι ικανή να ξεπεράσει το επίπεδο BTC 0,0075-0,0067, μπορούμε να προβλέψουμε στόχους περίπου 0,02 BTC (ανατίμηση 160% κ.β. BTC). 

Μηνιαίο διάγραμμα LTC / BTC στο Bitfinex (TradingView)Μηνιαίο διάγραμμα LTC / BTC στο Bitfinex (TradingView)

Πρόβλεψη τιμής Litecoin για το 2025 

Το Litecoin [LTC] είναι ένα διακριτικό χρησιμότητας βάσει πληρωμών που αναπτύχθηκε ως κλώνος ή ασήμι στον χρυσό του Bitcoin. Λειτουργεί επίσης στο PoW (Proof of Work) και είναι συγκριτικά πιο γρήγορο και φθηνότερο από το Bitcoin. Το Ίδρυμα Litecoin διόρισε επί του παρόντος τον David Burkett για την προσθήκη χαρακτηριστικών απορρήτου στο νόμισμα μέσω της εφαρμογής MimbleWimble. 

Είναι το Litecoin [LTC] μια καλή επένδυση?

Το Ίδρυμα Litecoin έκανε μια προοδευτική δουλειά στην υιοθέτηση πληρωμών Litecoin στις ΗΠΑ. Συνεργαζόμενη με αθλητικές ομάδες και ομάδες NASCAR, το ίδρυμα επιδιώκει να αξιοποιήσει τον χιλιετή πληθυσμό στις ΗΠΑ. Το Bcash [BCH] στις ΗΠΑ είναι ένας από τους ισχυρότερους ανταγωνιστές της Litecoin [LTC]. Η συγκριτική πραγματοποιηθείσα κεφαλαιοποίηση της αγοράς υποδηλώνει ότι υπάρχει επίσης εγγύτητα στην αλυσίδα.

Κεφαλαιοποίηση αγοράς μετρητών Litecoin και Bitcoin (Πηγή: Coinmetrics)Κεφαλαιοποίηση αγοράς μετρητών Litecoin και Bitcoin (Πηγή: Coinmetrics)

Επιπλέον, οι ιδρυτές προσβλέπουν στην εφαρμογή του απορρήτου στο πρωτόκολλό του. Σύμφωνα με τον Charlie Lee, τον δημιουργό του Litecoin, οι βασικές αρχές του χρήματος περιλαμβάνουν την ιδιωτικότητα και τα χαρακτηριστικά του κομιστή. Αυτή η ιδιότητα θα μπορούσε να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων κορυφαίων νομισμάτων πληρωμών, ενισχύοντας τις βασικές αρχές του κρυπτονομίσματος. 

Ωστόσο, με την ανάπτυξη λύσεων πληρωμών δεύτερου επιπέδου στο Bitcoin μαζί με την άνοδο των λύσεων blockchain των κεντρικών τραπεζών, των σταθερών νομισμάτων και της CBDC, η αγορά για τα διακριτικά πληρωμών μειώνεται. 

Γνώμη εμπειρογνωμόνων σχετικά με την πρόβλεψη τιμών Litecoin

Οι περισσότεροι ειδικοί και αναλυτές πιστεύουν ότι το Litecoin θα διορθωθεί υψηλότερα προς το τέλος του 2019. Η δυναμική αναμένεται να αυξηθεί το 2020. Ορισμένοι από τους έγκυρους ιστότοπους έχουν επίσης κυκλοφορήσει τις προβλέψεις τους για το Litecoin, μερικές από τις οποίες θα εμφανίζονται σε αυτήν την ενότητα.

Για παράδειγμα, το CoinSwitch.co, ένας κορυφαίος αθροιστής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων πιστεύει ότι «Καθώς το νόμισμα κερδίζει περισσότερη δημοτικότητα, ο δείκτης αποδοχής μπορεί επίσης να αυξηθεί. Είναι ήδη υψηλό σε σύγκριση με τους άλλους νεοεισερχόμενους. Η τιμή θα ανέλθει αρκετά ψηλά το έτος 2022 και 2023, όπου μπορεί να φτάσει το σημάδι των 900 δολαρίων. “

Σύμφωνα με την Kelly, ο επικεφαλής της BK Capital Management (LLC) Litecoin θα διαπραγματευτεί περίπου 500 $ μέχρι το τέλος του 2019. Προσθέτει ότι αυτή η πρόβλεψη είναι ακόμη συντηρητική και το Litecoin μπορεί να αυξηθεί στα 600 $ την ίδια περίοδο.

Το Steemit.com, ένας διάσημος ιστότοπος πρόβλεψης κρυπτογράφησης προβλέπει ότι η Litecoin θα διαπραγματευτεί στα 3.500 $ μέχρι το τέλος του 2019. Ο ιστότοπος λέει ότι η Litecoin θα κερδίσει δυναμική σε συνδυασμό με την υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης.

Ένας άλλος δημοφιλής αναλυτής κρυπτογράφησης, Τζορτζ Τουνγκ, λέει ότι το Litecoin απέχει πολύ από το απόλυτο ανώτατο όριο. Προβλέπει ότι το Litecoin θα αυξηθεί σε κατώφλι 1.500 $ μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Τεχνική Ανάλυση Litecoin

Το Litecoin θα παραμείνει ευάλωτο σε πτώσεις όσο το κρίσιμο επίπεδο στα 120 $ παραμένει ανεξέλεγκτο. Πρόσφατα, η αυξανόμενη πτωτική πίεση έσπασε την ανοδική τάση που είχε σχηματίσει υψηλότερα μοτίβα από τις αρχές Μαΐου. Ωστόσο, κοιτάζοντας το ημερήσιο γράφημα, βλέπουμε ότι, παρά τη χαμηλότερη διόρθωση, το LTC / USD παραμένει πάνω από την αυξανόμενη γραμμή τάσης διάρκειας έξι μηνών.

Ημερήσιο γράφημα LTC / USD

Εξάλλου, οι μειώσεις τον Ιούνιο δεν έπεσαν κάτω από την ιστορική υποστήριξη που παρέχεται από τον 30 -ήμερο Exponential Moving Average (EMA). Και όσο η τιμή παραμένει πάνω από αυτόν τον δείκτη, το έντονο ενδιαφέρον για LTC αναμένεται να αυξηθεί στις επόμενες συνεδρίες.

Πρόσθετα δεδομένα από το ημερήσιο γράφημα δείχνουν μια ανοδική δυναμική που αγωνίζεται να ανέβει πάνω από τη συμφόρηση του πωλητή πάνω από την τρέχουσα τιμή στα 114 $. Είναι σημαντικό οι αγοραστές να αυξήσουν τις συμμετοχές τους για να εκτοξεύσουν Litecoin άνω των 120 $ βραχυπρόθεσμα. Σε τελική ανάλυση, οι τάσεις του RSI υποδηλώνουν ότι το Litecoin βρίσκεται ακόμη σε ανοδική φάση. Το RSI έχει σχηματίσει υψηλότερο υψηλό μοτίβο παρά τις ανοδικές κινήσεις από τις αρχές Μαΐου. Ο δείκτης αναμένεται να συνεχιστεί με την ίδια τάση κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και αυτό ενδέχεται να αυξήσει την εμπιστοσύνη των αγοραστών στην ανοδική τάση της αγοράς. Εν τω μεταξύ, η αρχική υποστήριξη καθορίζεται στα 100 $, αν και 80 $, 60 $ και 40 $ θα είναι χρήσιμα σε περίπτωση που υπάρξει αντιστροφή.

Συνήθεις ερωτήσεις για την τιμή Litecoin:

Ποια είναι η τρέχουσα τιμή του Litecoin (LTC)?

Το Litecoin αποτιμάται επί του παρόντος στα 111 $ (7 Ιουνίου 2019).

Θα κερδίσει το $ Litecoin [LTC] 100 $?

Εάν η τιμή σπάσει πάνω από το μακροπρόθεσμο συμμετρικό τρίγωνο πριν από το τέλος του 2020, η αποτίμηση 100 $ σε Litecoin είναι πολύ πιθανή. Παρ ‘όλα αυτά, η ενοποίηση και η bearish break-out είναι άλλες δυνατότητες που πρέπει να αντισταθμίσουν οι επενδυτές.

Ποια είναι η τρέχουσα τιμή του Litecoin (LTC)?

Το Litecoin αποτιμάται επί του παρόντος στα 111 $ (7 Ιουνίου 2019).

Πού μπορώ να αγοράσω Litecoins [LTC] ?

Μπορείτε να αγοράσετε Litecoin [LTC] σε κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex κ.ο.κ..

Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε τα παράγωγά του σε πλατφόρμες όπως Binance, Kraken, Okex, Huobi και ούτω καθεξής. Το Litecoin [LTC] διατίθεται επίσης και σε πολλά ΑΤΜ κρυπτογράφησης.

Θα επιβιώσει το LTC?

Η επιβίωση του Litecoin θα διασφαλιστεί από την επιτόπια ανάπτυξη του κρυπτονομίσματος. Η αυξανόμενη υιοθέτηση πληρωμών, εμβασμάτων και ATM είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιβίωση του LTC.

Ωστόσο, τα έργα blockchain με δυνατότητα stablecoins και κεντρικής τράπεζας (CBDC) απειλούν επίσης τη μακροζωία του, μαζί με Bitcoin και Bitcoin Cash.

Το LTC θα φτάσει τα 1.000 $?

Η αποτίμηση 1.000 $ για το Litecoin [LTC] θα απαιτούσε κέρδος τρεις φορές από το προηγούμενο ATH. Δεδομένης της κλίμακας των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών αγορών, δεν είναι αδύνατο. Ωστόσο, θα απαιτούν πανταχού παρούσες πληρωμές Litecoin σε τουλάχιστον ένα ανεπτυγμένο ή αναπτυσσόμενο έθνος ή σε μερικές υποανάπτυκτες περιοχές.

Ποια θα είναι η τιμή του Litecoin στα τέλη Ιουνίου?

Το LTC / USD κυμαίνεται μεταξύ 120 $ και 150 $ έως το τέλος Ιουνίου 2019.

Είναι επικερδές να αγοράζετε και να κρατάτε το Litecoin?

Η αξία του Litecoin έχει αυξηθεί περισσότερο από τέσσερις φορές από τις αρχές Ιουνίου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις σε αυτό το άρθρο, η αξία του είναι πιθανό να αυξηθεί στα 250 $ έως το τέλος του 2019 και να διαπραγματευτεί πάνω από 500 $ έως το τέλος του 2020. Επομένως, η LTC είναι μια καλή επένδυση για τον μακροπρόθεσμο κάτοχο. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να επενδύσετε μόνο όσα μπορείτε να χάσετε και αφού κάνετε τη δέουσα επιμέλεια όσον αφορά την αξιόπιστη έρευνα.

Το Litecoin κατά το ήμισυ θα προκαλέσει αύξηση των τιμών?

Το Halving έχει συνδεθεί με ράλι τιμών στο παρελθόν για τα Litecoin και Bitcoin. Εάν η ιστορία είναι κάτι που πρέπει να περάσει, περιμένω ο Litecoin να ανεβεί μετά το μισό του γεγονότος.

Μπορεί το Litecoin να βγει από τη σκιά του Bitcoin?

Ως ένα από τα παλαιότερα κρυπτονομίσματα, το Litecoin έχει ωριμάσει όλα αυτά τα χρόνια. Και ναι, το LTC μπορεί να διαμορφώσει την πορεία του όσον αφορά τις εξελίξεις και την αξία ξεχωριστά από το Bitcoin. Αυτό θα ξεκινήσει με την προώθηση μοναδικών αναβαθμίσεων, με έμφαση στο μάρκετινγκ και την ανάπτυξη μιας ζωντανής κοινότητας σε όλο τον κόσμο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 02 Ιουλίου 2019

Το διάγραμμα 1 ώρας για τις συναλλαγές LTC / USD δείχνει πώς η Litecoin έκανε μια προσπάθεια να προχωρήσει πάνω από την επαναφορά Fib 61,8% που είχε ληφθεί μεταξύ του τελευταίου υψηλού swing στα 149.20 $ σε χαμηλά swing 107,80 $. Διόρθωση για χαμένο ατμό 140 $ στα 137,79 $ ανοίγοντας το κουτί Pandora. Η πτωτική πίεση που ανέλαβε από εδώ προκάλεσε μια τεράστια αντιστροφή της τιμής με 100 Simple Moving Average (SMA) στα 123,16 $ απέτυχε να προσφέρει υποστήριξη. Η Litecoin υποχώρησε περαιτέρω κάτω από τα 115 $ και σημείωσε χαμηλό στα 112,48 $.

Τα τεχνικά επίπεδα είναι έντονα bearish ξεκινώντας με το Relative Strength Index (RSI) στα 37,61 και εξακολουθούν να βρίσκονται σε πτωτική τάση μετά την αποτυχία να παραμείνουν πάνω από το μέσο επίπεδο. Το γράφημα 1 ώρας του Moving Average Convergence Divergence (MACD) στέλνει επίσης bearish σήματα με τη θετική απόκλιση να κινείται προς το αρνητικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 05 Ιουλίου 2019

Η Litecoin διαπραγματεύεται πάνω από την βασική περιοχή στήριξης μετά τη διόρθωση που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από την ενοποίηση μεταξύ ζώνης αντίστασης $ 130 και $ 140. Η Litecoin ανέβηκε στα νέα υψηλά τον Ιούνιο αγγίζοντας τα 150 δολάρια προς τα πάνω, σύμφωνα με τα στοιχεία της Coinbase, ωστόσο, η μείωση της αγοραστικής δύναμης και η αύξηση της πίεσης πώλησης οδήγησαν σε άνοδο κέρδους.

Για να βγει από τη σειρά αρκούδων, η Litecoin πρέπει να βρει υποστήριξη μεταξύ 130 $ και 140 $. μια κίνηση που θα επιτρέψει στους ταύρους να επικεντρωθούν σε επίπεδο $ 150 τις επόμενες εβδομάδες. Τεχνικά, έχει τη δυνατότητα να ανακάμψει ειδικά με το Moving Average Convergence Divergence (MACD) να περάσει στη θετική πλευρά.

Ενημέρωση αγοράς Litecoin: Βραχυπρόθεσμος στόχος τώρα SET σε επίπεδο 60 $

Η πτωτική τάση της Litecoin από την προηγούμενη εβδομάδα δεν είναι μοναδική, καθώς οι μειώσεις ήταν ευρείας βάσης. Η παραπάνω ενοποίηση κατατέθηκε για να αποφέρει θετικούς καρπούς. Αντ ‘αυτού, η έκτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση έκανε τη στροφή για τα χειρότερα καταδύοντας στα 50 $. Η πτώση του φλας έφτασε στο χαμηλό περίπου στα 50,27 $ (στο Coinbase) πριν από την ανάκαμψη ρηχά.

Έχοντας σχηματίσει ένα χαμηλό οριακά πάνω από $ 50, οι ταύροι Litecoin ώθησαν για ανάκαμψη. Ωστόσο, η ανοδική πορεία εξακολουθεί να περιορίζεται στα 56,00 $. Αντίθετα, η ορμή είναι ελαφρώς ανοδική κατά το χρόνο πίεσης με το LTC να έχει διορθωθεί πάνω από την αντίσταση της γραμμής τάσης. Επιπλέον, η τιμή είναι πάνω από τα 50 MA στο γράφημα μιας ώρας και το 21 EMA. Το μόνο εμπόδιο είναι να ξεκαθαρίσετε τα 56 $ (όριο εύρους) και να ανοίξετε τον δρόμο για τη διόρθωση που φτάνει στα 60 $. Από την άλλη πλευρά, 52,00 $ είναι η νέα βραχυπρόθεσμη υποστήριξη, ενώ 50 $ θα είναι χρήσιμα σε περίπτωση που η πρόοδος μειωθεί.

Διάγραμμα τιμών LTC / USDΔιάγραμμα τιμών LTC / USD κατά Tradingview

Ενημέρωση πρόβλεψης τιμής Litecoin: 13 Νοεμβρίου 2019

Πρέπει να ξεχάσουν οι επενδυτές 100 $ το 2019?

Είναι λιγότερο από δύο μήνες πριν ξεκινήσουμε το νέο έτος 2020. Ωστόσο, η τρέχουσα κατάσταση της αγοράς κρυπτογράφησης δεν είναι πολύ εντυπωσιακή. Ιδιαίτερα η Litecoin δεν αποδίδει όπως οι επενδυτές φαντάστηκαν ότι θα το Νοέμβριο. Ωστόσο, επαίνουμε τους ταύρους για μια ρηχή διόρθωση από επίπεδα οριακά πάνω από 48 $ έως υψηλά πάνω από 60 $.

Εν τω μεταξύ, η Litecoin διαπραγματεύεται στα 61,09 $ εν μέσω συνεχιζόμενης υποχώρησης μετά από απόρριψη στα 65 $. Είναι η δεύτερη φορά που το Litecoin υποχωρεί από το ίδιο επίπεδο τον Νοέμβριο. Η ανοδική γραμμή τάσης απέτυχε να διατηρήσει την τιμή της οποίας η άμεση ανοδική τιμή περιορίζεται από το 50 MA στο γράφημα 4 ωρών. Το 100 MA είναι έτοιμο να προσφέρει υποστήριξη ελαφρώς πάνω από 60 $.

Από τεχνικής άποψης, το Litecoin είναι πιθανό να συνεχίσει να διασπάται στα 60 $. Ένα διάλειμμα στο εύρος των $ 50 είναι επίσης στο offing με βάση το RSI προς τα κάτω. Μια αντιστροφή είναι δυνατή με την επιστροφή RSI προς 70 σε συνδυασμό με τον αυξημένο όγκο συναλλαγών.

LitecoinΠηγή γραφήματος LTC / USD από Tradingview, Κράκεν

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me