Πρόβλεψη τιμής EOS 2020/2021/2025: Το απόλυτο ταξίδι στα 106 $ απογειώνεται

 • Η πρόβλεψη των τιμών της EOS είναι θετική τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.
 • Η EOS γίνεται σταδιακά ηγέτης στον αποκεντρωμένο κλάδο εφαρμογών.
 • Το EOS έχει τη δυνατότητα να κυμαίνεται μεταξύ 10 $ και 14 $ έως το τέλος του 2019.
 • Επεκτείνοντας την πρόβλεψη τιμών του 2019, διαπιστώνουμε ότι η EOS θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μεταξύ 20 και 30 $ έως τον Δεκέμβριο του 2020.

Contents

Πίνακας περιεχομένων:

 1. Επισκόπηση έργου
 2. Είναι η EOS ένας άξιος ανταγωνιστής του Ethereum?
 3. Κοιτάζοντας μπροστά
 4. Πρόβλεψη τιμών EOS 2019 – Δημοσιεύσεις και λήψη ειδικών
 5. Ετυμηγορία
 6. Για το 2020
 7. Επόμενα 5 χρόνια
 8. Συχνές ερωτήσεις της EOS (Συχνές ερωτήσεις)

Η EOS κυμαίνεται περίπου 4,16 $ τη στιγμή της γραφής. Διόρθωσε χαμηλότερο 3% τις τελευταίες 24 ώρες. Ωστόσο, έχει κερδίσει έδαφος έναντι του Bitcoin για να παρουσιάσει απώλεια 1,20%. Η τιμή άνοιξε τις συναλλαγές της ημέρας στα 4,27 $. Αυξήθηκε στα υψηλά γύρω στα 4,38 $, ενώ στο μειονέκτημα έχει αγγίξει το χαμηλό στα 4,2094 $. Με κεφαλαιοποίηση 3,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η EOS κατατάσσεται στην όγδοη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στην αγορά. Τις τελευταίες 24 ώρες, 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια αντάλλαξαν χέρια σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinMarketCap.

Πηγή γραφήματος: Tradingview

Η EOS έχει συνολική προσφορά 1.021.875.787 μάρκες EOS, ενώ 925.175.782 EOS βρίσκονται σε κυκλοφορία. Το EOS αγοράζεται και πωλείται σε μεγάλο βαθμό σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων OKEx χρησιμοποιώντας ζεύγος συναλλαγών EOS / USDT. Η ανταλλαγή διέταξε το 5,87% του συνολικού όγκου συναλλαγών, ανταλλάσσοντας ακριβώς 98.248.834 $. Ακολουθείται από το BW.com όπου ανταλλάχθηκαν $ 70.125.810 χρησιμοποιώντας ζεύγος συναλλαγών EOS / USDT. Η DigiFinex έρχεται στην τρίτη θέση, με το ίδιο ζεύγος συναλλαγών στα 68.052.962 $.

Πηγή γραφήματος: coinmarketcap

Σε άλλες σχετικές ειδήσεις, η MinerGate έχει αναπτύξει το εύρος και το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της με σκοπό να γίνει παραγωγός μπλοκ EOS. Επιπλέον, το πορτοφόλι Lumi υπέγραψε συμφωνία για συμμετοχή και ψήφο των χρηστών του στο οικοσύστημα EOS.

Επισκόπηση έργου

Το EOSIO, ένα από τα πιο φιλόδοξα προγράμματα κρυπτογράφησης περιγράφεται ως πρωτόκολλο επόμενης γενιάς και ανοιχτού κώδικα. Κατά τη διάρκεια των αρχικών σταδίων ανάπτυξής του, ο ενθουσιώδης κρυπτογράφησης το αναφέρθηκε ως «δολοφόνος Ethereum». Ωστόσο, θα επιβεβαιώσουμε αυτόν τον ισχυρισμό καθώς προχωράμε σε αυτήν τη συζήτηση.

Η EOS κυκλοφόρησε στην αγορά μέσω μιας αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO) τον Ιούνιο του 2017. Ο ICO χρειάστηκε ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί και έγινε ο μεγαλύτερος στην αγορά. Σύμφωνα με τη Λευκή Βίβλο, η EOS σκοπεύει να είναι ένα δίκτυο blockchain που υποστηρίζει εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Ταυτόχρονα, πραγματοποιεί συναλλαγές με μηδενικά τέλη και οδηγεί τον κλάδο από την άποψη της αποκεντρωμένης εφαρμογής εφαρμογών.

Όπως το Ethereum, το EOS είναι μια έξυπνη πλατφόρμα δημιουργίας συμβολαίων που ειδικεύεται σε συστήματα βασισμένα σε blockchain που υποστηρίζουν τη δημιουργία dApps εμπορικής κλίμακας χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο EOSIO. Το πρωτόκολλο blockchain EOSIO αναπτύχθηκε από το Block.one, παγκόσμιο ηγέτη στο λογισμικό blockchain υψηλής απόδοσης.

Το EOSIO κυκλοφόρησε στην αγορά τον Ιούνιο του 2018. Ωστόσο, η ανάπτυξη συνεχίζεται για να διασφαλιστεί ότι το δίκτυο έχει βελτιστοποιηθεί η ευκολία ανάπτυξης “λύσεων blockchain σε επίπεδο επιχειρήσεων”. Ο ιστότοπος περιγράφει το EOSIO ως:

«Μια πλατφόρμα blockchain σχεδιασμένη για τον πραγματικό κόσμο. Χτισμένο τόσο για δημόσιες όσο και για ιδιωτικές περιπτώσεις χρήσης, το EOSIO προσαρμόζεται για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών αναγκών σε όλους τους κλάδους με πλούσια δικαιώματα ασφαλείας βάσει ρόλων, κορυφαίες ταχύτητες και ασφαλή επεξεργασία εφαρμογών. “

Το δίκτυο EOS προσφέρει τη δυνατότητα κλιμάκωσης και την ταχύτητα της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων για την επίτευξη καθυστέρησης και απόδοσης στις συναλλαγές. Οι μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών καθιστούν το δίκτυο οικονομικά αποδοτικό μέσω βελτιστοποίησης πόρων. Επειδή ζούμε σε έναν σύγχρονο κόσμο, το EOS είναι φιλικό προς το περιβάλλον, βιώσιμο και ενεργειακά αποδοτικό.

Είναι η EOS ένας άξιος ανταγωνιστής του Ethereum?

Η EOS αυξάνεται σταδιακά για να γίνει η προτιμώμενη πλατφόρμα για αποκεντρωμένη ανάπτυξη εφαρμογών στον κλάδο. Για παράδειγμα, μεταξύ των κορυφαίων 30 dApps, 13 από αυτά είναι ενσωματωμένα στο EOS. Η συνεχής αναβάθμιση του Ethereum φαίνεται να ωθεί τους προγραμματιστές σε άλλα πρωτόκολλα όπως το Tron (TRX) και το EOS. Μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο διαδραστικά πρωτόκολλα dApps στο EOS περιλαμβάνουν EOS Knights, BetDice, ITAM Games, BigGame και Dragon Option μεταξύ άλλων.


Στην τελευταία κατάταξη blockchain που κυκλοφόρησε η κινεζική κυβέρνηση, η EOS διατήρησε την πρώτη θέση. Το Κέντρο Πληροφόρησης και Ανάπτυξης Βιομηχανίας της Κίνας κατέταξε 35 έργα blockchain Η Tron (TRX) ήρθε δεύτερη στη λίστα, ενώ η Ethereum έφτασε στην τρίτη θέση. Η EOS είχε το υψηλότερο σκορ στο 148.5, ο Tron στο 144.1 και το Ethereum 136.6.

Κοιτάζοντας μπροστά

Όσον αφορά τις μελλοντικές εξελίξεις, η EOS σχεδιάζει την εισαγωγή ασύγχρονης βυζαντινής ανεκτικότητας σφαλμάτων (abFT) έως το 2019. Αυτό θα δείξει τη μη αναστρέψιμη του χρόνου βελτιωμένη επιτρέποντας στους BP να επικοινωνούν μεταξύ τους απευθείας. Για να παραμείνει σε συμφωνία με τη Λευκή Βίβλο, το Block.one σκοπεύει να δημιουργήσει μια Καθολική Κληρονομικότητα Πόρων (URI). Το URI θα αποτελέσει τη βάση του πληθωρισμού 4% όπως αναφέρεται στη Λευκή Βίβλο.

Επιπλέον, το Huobi ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης εργάζεται επί του παρόντος για την απελευθέρωση ενός αποκλειστικού ανταλλαγής σε EOS. Μια συνεργασία μεταξύ της κοινότητας EOS και του Huobi θα γεννήσει το Crypto Kylin Testnet. μια πλατφόρμα για τη δοκιμή έργων blockchain. Ο Huobi εργάζεται επίσης σε μια πλατφόρμα ψηφοφορίας για να διασφαλίσει ότι η κοινότητα του EOS έχει επίγνωση των κόμβων.

Πρόβλεψη τιμών EOS 2019 – Δημοσιεύσεις και λήψη ειδικών

Η απόδοση κρυπτονομισμάτων το 2019 υπήρξε εντυπωσιακά φαινόμενο. Ακολουθώντας τα χαμηλά επίπεδα που σημειώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2019, η αγορά σημείωσε μεγάλη ώθηση το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο του 2019. Ωστόσο, προς το παρόν, η μεταβλητότητα είναι εξαιρετικά υψηλή καθιστώντας τις προβλέψεις δύσκολο να σπάσουν. Σε αυτήν την ενότητα, θα διερευνήσουμε τι λένε άλλες δημοσιεύσεις και προσωπικότητες σχετικά με την πρόβλεψη του EOS.

Ρίξτε μια ματιά στο: Ripple Forecast: Projected Analysis of 2019 & 2020

CoinSwitch

Σύμφωνα με το CoinSwitch, το EOS είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για προγραμματιστές για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών που βασίζονται σε εμπορικούς σκοπούς. Η αξία του EOS εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία και το τι θα συνεχίσει να προσφέρει στους προγραμματιστές. Το CoinSwitch δείχνει την αισιοδοξία του για την τιμή EOS λέγοντας:

«Το EOS μπορεί να αγγίξει 15 $ έως το 2019. Το Business Insider προβλέπει ότι το EOS πρόκειται να εξελιχθεί ως το πιο τρομερό ICO στο δίκτυο Ethereum. Η πώληση και η επεκτασιμότητα του πλήθους της EOS το καθιστούν ένα από τα πέντε πιο σημαντικά tokens, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. “

Ψηφιακό Bitcoin

Στην πρόβλεψή της για την τιμή EOS, το ψηφιακό νόμισμα προβλέπει ότι το EOS θα αυξηθεί στα 7,68 δολάρια μέχρι το τέλος του 2019. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να παρέχει μια πρόβλεψη από μήνα σε μήνα για το EOS, όπως παρατηρείται στο παρακάτω διάγραμμα. Η υψηλότερη τιμή για το EOS τον Δεκέμβριο του 2019 θα ήταν 8,05 $ σε σύγκριση με την τρέχουσα τιμή των 4,16 $.

WalletInvestor

Το WalletInvestor είναι έντονα bearish για την πρόβλεψη των τιμών EOS από το 2019 και ακόμη πέντε χρόνια. Οι ειδικοί πρόβλεψης στο WalletInvestor βλέπουν ότι η EOS έχει μια σταδιακή αλλά σταθερή πτώση της τιμής τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη Digitalcoin Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών EOS Digitalcoin

Τσανγκλι

Οι ειδικοί στο Changelly πιστεύουν ότι η τάση του EOS θα ακολουθήσει ως επί το πλείστον τη γενική συμπεριφορά της αγοράς. Ωστόσο, λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων του νομίσματος, είναι πιθανό να ξεχωρίζει μεταξύ των υπόλοιπων. Ο Changelly λέει ότι η θέση της EOS στην αποκεντρωμένη βιομηχανία εφαρμογών θα συμβάλει στην ανάπτυξή της καθώς η βιομηχανία αναπτύσσεται. Η EOS έχει τη δυνατότητα να αυξηθεί στα 14 $ έως το τέλος του 2019, την τιμή που άλλαξε στα χέρια του τον Φεβρουάριο του 2018. Ο Changelly δεν αναμένει ότι η EOS θα αυξηθεί στα 500 $ το 2020, αλλά είναι θετικό ότι θα υπάρξει σημαντική ανάπτυξη.

Πρόβλεψη τιμών EOS [Ενημερώθηκε]

Η EOS βρίσκεται σε πτωτική τάση από τα μέσα του 2018. Η τιμή έσπασε κάτω από την οριζόντια υποστήριξη σε σχέση με το BTC κατά τη διάρκεια της αντλίας Bitcoin Halving. Από τότε βρίσκεται σε ενοποίηση, είτε είναι bearish είτε bullish, είναι αβέβαιο. Τα επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης επισημαίνονται από τη γραμμή τάσης. Η υποστήριξη είναι κάπου περίπου 0,00013-0,00015 BTC, ενώ η αντίσταση είναι περίπου 0,0003-0,00033 BTC. 

Εβδομαδιαίο διάγραμμα EOS / BTC στο Binance (TradingView)Εβδομαδιαίο διάγραμμα EOS / BTC στο Binance (TradingView)

Επιπλέον, αυτό βλάπτει τα συναισθήματα των επενδυτών, επειδή άλλα altcoins, συμπεριλαμβανομένου του Ethereum, σημειώνουν ανοδική πορεία. Αυτή η σχετική απώλεια περιουσιακών στοιχείων με δίκαιο κίνδυνο ωθεί τους επενδυτές να μετακινηθούν σε άλλα κρυπτονομίσματα. 

Ωστόσο, η EOS είχε την τάση να καθυστερήσει τη δράση της για τις τιμές. Το 2018, ενώ τα περισσότερα altcoins ήταν σε πτωτική τάση, έκανε νέο ATH γύρω στον Απρίλιο. Αν και η τάση από το σημείο και μετά ήταν ανοδική.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει: Πρόβλεψη τιμής IOTA (MIOTA): Πόσο υψηλό μπορεί να πάει το IOTA?

Πρόβλεψη τιμών EOS 2020

Η απόδοση του EOS το 2020 είναι πιθανό να είναι πιο φωτεινή από την εικόνα του το 2019. Ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης αναμένεται να έχει πολύ καλύτερη απόδοση το 2020. Επομένως, παρεκτείνοντας την πρόβλεψη τιμών του 2019, διαπιστώνουμε ότι η EOS θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μεταξύ 20 και 30 $ έως τον Δεκέμβριο του 2020. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι όπως το Tradingbeasts.com τοποθετούν την τιμή EOS έως το τέλος του 2020 στα 16 $. Από την άλλη πλευρά, το Theoofy.com προβλέπει ότι το EOS θα διαπραγματευτεί στα 22 $ το 2020. Σε ένα άλλο σενάριο, η δημοσίευση αναφέρει ότι το EOS θα μπορούσε να παραμείνει μεταξύ 7 και 9 $ την ίδια περίοδο.

Παρά τις ποικίλες προβλέψεις, η πλειοψηφία πιστεύει ότι το EOS θα αυξηθεί τουλάχιστον σε αξία. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι το EOS είναι μια καλή επένδυση τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Πρόβλεψη τιμών EOS για το 2020 [Ενημερώθηκε]

Το φθίνουσα τρίγωνο στο EOS διατηρεί την πτωτική προοπτική του κρυπτονομίσματος από το topping το 2018. Οι πιθανές επιλογές διαπραγμάτευσης προς το τέλος του έτους θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την ανάλυση του τριγώνου..

Με το Q4 ή την τεράστια αστάθεια που προκαλείται από το Bitcoin, μπορούμε να περιμένουμε υποστήριξη και αντίσταση έως τις επόμενες 6-8 εβδομάδες. Το αν συμβαίνει διάσπαση είναι ακόμα ασαφές, η κλίση του οποίου είναι προς το παρόν πτωτική. Η οριζόντια υποστήριξη είναι στα 2,1 $ και η αντίσταση, προς το παρόν, είναι περίπου το EMA 50 περιόδων (Exponential Moving Average) στα 3,1 $. 

Εβδομαδιαίο διάγραμμα EOS / USD στο Binance (TradingView)Εβδομαδιαίο διάγραμμα EOS / USD στο Binance (TradingView)

Πρόβλεψη τιμών EOS στα επόμενα 5 χρόνια

Όπως ήδη συζητήθηκε, το EOS έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης τόσο βραχυπρόθεσμα (τέλος του 2019) όσο και μακροπρόθεσμα (προς το 2025). Η CoinSwitch προβλέπει ότι τα επόμενα πέντε χρόνια, το EOS θα αποτιμάται στα 106,77 $. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ανοδική πρόβλεψη, αλλά εφικτή, ενώ υποστηρίζεται από την ανάπτυξη της βιομηχανίας dApps, τη γενική ανάπτυξη της αγοράς κρυπτογράφησης καθώς και την ανάπτυξη τεχνολογίας EOS σε συνδυασμό με την υιοθέτηση συμβόλων σε όλο τον κόσμο. Ένας άλλος παράγοντας που είναι πιθανό να συμβάλει πάρα πολύ στην ανάπτυξη του EOS είναι η ικανότητά του να υπερβαίνει τον ανταγωνισμό Ethereum και Tron. Αυτό θα δώσει τη μαζική υποστήριξή του από την αναπτυξιακή αρένα, ωθώντας το περαιτέρω προς τη μαζική αποδοχή και υιοθέτηση.

Πρόβλεψη τιμών EOS [Ενημερώθηκε]

Πρόβλεψη τιμών EOS για το 2021

Η έξοδος από το τρίγωνο έως το τέλος του 2021 θα καθορίσει την ορμή στην τιμή του κρυπτονομίσματος στις αρχές του 2021. Τα προηγούμενα υψηλά στα 5,4 $, 8,6 $ και 23 $ θα είναι τα επίπεδα αντίστασης για τους bulls. Ένα διάγραμμα παρακάτω θα μπορούσε να στοχεύσει στην υποστήριξη της αρχικής φάσης ανακάλυψης τιμών το 2018 περίπου 0,5 $. 

Πρόβλεψη τιμών EOS για το 2022

Το μηνιαίο γράφημα στο EOS αποκαλύπτει ότι τα 2,16 $ είναι κρίσιμη υποστήριξη για τους bulls. Ενώ η υποστήριξη από το κάτω μέρος είναι ακόμα ανέπαφη, μια σειρά από χαμηλότερα υψηλά από την κορυφή είναι και πάλι ένα ανησυχητικό σήμα για τους επενδυτές.

Όπως τα περισσότερα altcoins στην αγορά κρυπτογράφησης, η πρώιμη άνοδος του EOS ήταν γρήγορη και αστρονομική που μοιάζει με την τελική φάση ενός Hyperwave. Ως εκ τούτου, η ανάλυση του Hyperwave θα προτείνει μια δοκιμή των επιπέδων συσσώρευσης στα 0,7 $. Απαιτεί ένα μηνιαίο κλείσιμο άνω των 4,2 $ (υψηλότερο υψηλό στο μηνιαίο γράφημα) για τη δημιουργία ανοδικών προοπτικών. 

Μηνιαίο διάγραμμα EOS / BTC στο Binance (TradingView)Μηνιαίο διάγραμμα EOS / BTC στο Binance (TradingView)

Πρόβλεψη τιμών EOS για το 2025

Η πενταετής πρόβλεψη τιμών για το EOS εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το 2019, μετά από μια σημαντική ευφορία, ο Block.one ανακοίνωσε την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων «Voice». Στις 4 Ιουλίου, φέτος, η ομάδα ξεκίνησε την αποκεντρωμένη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Η τιμή σημείωσε μικρή άνοδο τον Ιούλιο, αλλά θα μπορούσε επίσης να οφείλεται στη θετική δυναμική των altcoins.

Ακόμα και στις αρχές του 2019, το EOS ήταν το κορυφαίο κρυπτογράφηση με κορυφαίες βαθμολογίες σε πολλές αξιολογήσεις από την κινεζική κυβέρνηση και τους ιδιωτικούς οργανισμούς. Ωστόσο, πολλοί ανταγωνιστές ηγούνται της αγοράς, καθώς η EOS συνεχίζει να χάνει μερίδιο αγοράς. Το στοίχημά τους στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων δεν φαίνεται να παίζεται όπως προορίζεται. Επιπλέον, έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα (περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια) σε αυτό.

Η ομάδα πιέζει επίσης να εφαρμόσει εταιρικές λύσεις blockchain στο EOSIO στη Λατινική Αμερική. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως καταλύτης για μια ανοδική ανατροπή. Ο χρόνος για τον οποίο, ωστόσο, φαίνεται να εξαντλείται. Ενώ τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται ακόμη στην αρχική φάση, το EOS υστερεί στο αποτέλεσμα του δικτύου με τους ανταγωνιστές του.  

Συχνές ερωτήσεις της EOS (Συχνές ερωτήσεις)

Ποια είναι η αγοραία αξία του EOS σήμερα (30 Ιουλίου 2019)?

Η τρέχουσα τιμή του EOS είναι 4,16 $.

Θα μειωθεί η τιμή της EOS?

Με βάση τις παραπάνω προβλέψεις, το EOS θα αυξήσει σταδιακά την τιμή ακόμη και το εμπόριο στα 106,77 $ έως το 2025.

Ο EOS θα κερδίσει 10 $?

Εάν η τιμή σπάσει πάνω από το φθίνουσα τρίγωνο πριν από το τέλος του 2020, είναι πιθανός στόχος 10 $ στο EOS. Επιπλέον, το ATH στο EOS είναι 23 $ που θα μπορούσε να μεταφερθεί σε περίπτωση συνέχισης. Παρ ‘όλα αυτά, μια αρνητική έξαρση είναι μια άλλη πιθανότητα που πρέπει να αντισταθμίσουν οι επενδυτές.

Ποια είναι η τρέχουσα τιμή του EOS?

Η τιμή EOS είναι 2,4 $ κατά τη στιγμή της γραφής. Το διακριτικό έχει όριο αγοράς 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και διαθέτει 24ωρο όγκο συναλλαγών 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πού μπορώ να αγοράσω μάρκες EOS?

Μπορείτε να αγοράσετε EOSIO [EOS] σε κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Coinbase, Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex κ.ο.κ..

Μπορείτε επίσης να ποντάρετε το EOS σε μια ανταλλαγή όπως το Binance.

Θα επιβιώσει το EOSIO?

Η επιβίωση του EOS θα διασφαλιστεί από την επιτόπια ανάπτυξη των αποκεντρωμένων εφαρμογών και μαρκών σε αυτό. Η αυξανόμενη υιοθέτηση στις υπηρεσίες blockchain και η έκδοση διακριτικών είναι υψίστης σημασίας για την επιβίωση του EOS.

Ωστόσο, ανταγωνιστές όπως η Tezos, η Ethereum, η Tron και ούτω καθεξής αποτελούν τεράστιο επιχειρηματικό κίνδυνο για τους επενδυτές.

Το EOS θα φτάσει τα 1.000 $?

Μια αποτίμηση 1.000 $ για το EOS θα απαιτούσε κέρδος 40 φορές από το προηγούμενο ATH. Δεδομένης της νομισματικής κλίμακας των πραγμάτων, φαίνεται υπερβολικό. Η προσφορά EOS είναι περίπου 1 δισεκατομμύριο. Ως εκ τούτου, μια εκτίμηση τρισεκατομμυρίων δολαρίων θα απαιτούσε μια περίπτωση χρήσης χιονοστιβάδας για EOS όπως το iPhone. Ωστόσο, θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την Ethereum, η οποία έχει τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της αγοράς στα 30 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μπορεί η EOS να νικήσει την Ethereum?

Η EOS έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει το Ethereum και να κυριαρχήσει στην αγορά dApp.

Μπορεί να διακοπεί το πρωτόκολλο EOS?

Όχι. Το ενσωματωμένο πρωτόκολλο EOS Block.one είναι ισχυρό.

Ποια θα είναι η τιμή EOS το 2020?

Το EOS θα κυμαίνεται μεταξύ 20 $ και 30 $ έως το τέλος του 2020.

Ποια θα είναι η τιμή EOS το 2025?

Η EOS θα διαπραγματευτεί στα 106,77 $ έως το 2025.

Νέα της EOS:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map