Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin Cash (BCH): Προβλεπόμενη ανάλυση 2019 & 2020 έως 2024

Το Bitcoin Cash και τα υπόλοιπα μεγάλα κρυπτονομίσματα είχαν ραδιενεργό 2019. Ενώ η ανάκαμψη από τον Απρίλιο έως τα τέλη Ιουνίου ήταν εξαιρετική, οι τελευταίοι δύο μήνες έπρεπε να αντιμετωπίσουν την αυξημένη αστάθεια. Με άλλα λόγια, ήταν μια βόλτα με rollercoaster.

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα παραμένει μια περίπλοκη ιδέα που κατανοείται από μερικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η έλλειψη κατάλληλης πληροφόρησης και καθοδήγησης καθιστά δύσκολο για τους επενδυτές να συμμετάσχουν στην αγορά χωρίς να χάσουν τα χρήματά τους στο σύνολό τους ή να παραμείνουν στην ίδια «άθλια» θέση περισσότερο από το αναμενόμενο.

Υπάρχουν εκατοντάδες κρυπτονομίσματα που αναφέρονται στο CoinMarketCap, ωστόσο, δεν είναι όλα αυτά τα κέρματα και τα διακριτικά προνομιακά για επένδυση. Γι ‘αυτό το λόγο, αυτό το άρθρο θα βυθιστεί στο μικροσκοπικό Bitcoin Cash και θα απομυθοποιήσει τη δύναμη πίσω από την ανάπτυξή του και, φυσικά, τι το συγκρατεί.

τροφοδοτείται από Coinlib

Τι είναι το Bitcoin Cash?

BCH γρήγορα γεγονόταΠηγή εικόνας: Finder.com

Το Bitcoin Cash είναι ένα ηλεκτρονικό μετρητά peer-to-peer “που επιτρέπει στις νέες οικονομίες με μικρο-συναλλαγές χαμηλού κόστους, μεγάλες επιχειρηματικές συναλλαγές και άδειες δαπάνες.”

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα πέντε κορυφαία κρυπτονομίσματα είναι ένα σκληρό πιρούνι του Bitcoin (BTC). Το Bitcoin Cash γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2017, μετά από σκληρή διαμόρφωση κώδικα Bitcoin. Με άλλα λόγια, ένα σκληρό πιρούνι είναι μια διαδικασία απόκτησης ενός νέου νομίσματος από ένα αρχικό blockchain, σε αυτήν την περίπτωση, το Bitcoin Cash. Ωστόσο, το νέο blockchain έχει πάντα τροποποιήσεις που το καθιστούν διαφορετικό από το γονικό blockchain.

Η δημιουργία του BCH ήταν απαραίτητη για να ξεπεραστούν μερικές προκλήσεις στο Bitcoin. Το πρώτο είναι επεκτασιμότητα? αύξηση του αριθμού των συναλλαγών ανά μπλοκ. Το δεύτερο, για τη μείωση του κόστους των συναλλαγών. Για παράδειγμα, το Bitcoin απαιτεί μέση χρέωση 1,31 $ για την επεξεργασία μιας συναλλαγής, ενώ το Bitcoin Cash απαιτεί μόνο περίπου 0,125 $.

Bitcoin Cash (BCH) και Bitcoin SV (BSV)

Το αρχικό blockchain Bitcoin Cash (ένα πιρούνι του Bitcoin (BTC) blockchain) υποβλήθηκε σε διάσπαση τον Νοέμβριο του 2018. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου κρυπτονομίσματος. Bitcoin Satoshi Vision ή Bitcoin SV (BSV). Ο διαχωρισμός έγινε μετά από διαφωνίες στην κοινότητα σχετικά με μια προγραμματισμένη αναβάθμιση στο δίκτυο Bitcoin Cash που αναφέρεται ως Canonical Transaction Ordering (CTOR) και OP_CHECKDATASIG.

Ένα τμήμα της κοινότητας με επικεφαλής τον αμφιλεγόμενο Craig Wright και τον Calvin Ayre αντιτάχθηκαν σθεναρά στις ενημερώσεις καθώς αντιτίθενται στο αρχικό όραμα του Bitcoin. Οι προσπάθειές τους οδήγησαν στη διάσπαση του δικτύου με ένα νέο νόμισμα, το Bitcoin SV με μέγεθος μπλοκ 128 MB.

Αρκετούς μήνες μετά τη δραματική διάσπαση, το Bitcoin SV διαπραγματεύεται στα 132,17 $. Έχει κεφαλαιοποίηση 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατέχει την ένατη θέση στην αγορά.

Οδικός χάρτης Bitcoin Cash

Το Bitcoin έχει αποστολή να γίνει χρήσιμο κρυπτογράφηση σε όλο τον κόσμο. Ο κύριος στόχος του χάρτη πορείας είναι να «επιτρέψει το Bitcoin Cash να κλιμακωθεί από ~ 100 Tx / s σε πάνω από 5.000.000 Tx / s». Επίσης, οι προγραμματιστές εργάζονται για την επίτευξη άμεσων και αξιόπιστων συναλλαγών για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Επιπλέον, ένα εκτεταμένο πρωτόκολλο καθιστά τις βελτιώσεις στο μέλλον λιγότερο ενοχλητικές και αποτελεί ένα ισχυρό θεμέλιο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Οδικός χάρτης BCHΧάρτης μετρητών Bitcoin. | Πηγή εικόνας: BCH Org

Πρόβλεψη τιμών μετρητών Bitcoin 2019 και 2020

Το Bitcoin Cash είχε βαλλιστική απόδοση το 2017, από την αρχική τιμή των 310 $ την 1η Αυγούστου σε υψηλό περίπου 3,656 $ στις 20 Δεκεμβρίου 2017. Σε λιγότερο από έξι μήνες, οι επενδυτές Bitcoin Cash παρουσίασαν αύξηση άνω του 1000%.

Διάγραμμα τιμών μετρητών BitcoinΔιάγραμμα μακροπρόθεσμης απόδοσης Bitcoin Cash έως CoinMarketCap

Ωστόσο, η παράσταση το 2018 δεν ήταν τόσο ρόδινη. Υπήρξαν τεράστιες παραλυτικές μειώσεις σε γενικές γραμμές με το Bitcoin Cash να πέφτει σε χαμηλά επίπεδα περίπου 75 $ μετά το σκληρό πιρούνι του Νοεμβρίου 2018.

Η αγορά κρυπτογράφησης είναι πολύ ασταθής, οι αλλαγές συμβαίνουν απροσδόκητα. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ακριβή πρόβλεψη. Ωστόσο, αυτές οι προβλέψεις δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως επενδυτικές συμβουλές. Συνιστάται να αναζητήσετε τις υπηρεσίες ενός οικονομικού εμπειρογνώμονα.

Η τιμή του Bitcoin Cash δυσκολεύεται να κρατήσει πάνω από 300 $. Ωστόσο, με την αυξανόμενη υιοθέτηση και ανάπτυξη του δικτύου, Η BCH έχει τεράστιες δυνατότητες διόρθωσης σε υψηλότερα επίπεδα προς το τέλος του 2019. Είναι πολύ πιθανό να δούμε το Bitcoin Cash να κλείνει το έτος πάνω από $ 800. Οι συνεχιζόμενες εξελίξεις που στοχεύουν στη βελτίωση της σταθερότητας του δικτύου και στη δημιουργία της πλατφόρμας φιλικής προς τις επιχειρήσεις θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στο νόμισμα καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020 με πρόβλεψη για το τέλος του έτους μεταξύ 800 και 1.200 $.

Ίσως θέλετε επίσης να δείτε: Πρόβλεψη τιμών Bitcoin για το 2019 και μετά

Οι ειδικοί αναλαμβάνουν την πρόβλεψη των τιμών μετρητών Bitcoin

Έχουμε συγκεντρώσει προβλέψεις από πολλά σημαντικά πρόσωπα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων προβλέψεων από άλλες δημοσιεύσεις.

Ρότζερ Ver

Είναι υποστηρικτής όλων των εποχών του Bitcoin Cash που συχνά αναφέρεται ως Bitcoin Jesus. Αν και δεν πρόκειται για άμεση πρόβλεψη τιμών του Bitcoin Cash, τα αισθήματά του για το μέλλον της κρυπτογράφησης είναι θετικά. Σε μια συνέντευξη πριν από πολύ καιρό, ο Ver είπε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος στο Bitcoin Cash, ακριβώς όπως ήμουν όταν ήμουν ο πρώτος επενδυτής του Bitcoin το 2011». Προέβλεψε ότι το Bitcoin Cash θα διαπραγματευτεί σε αξία δύο φορές την τρέχουσα αγοραία αξία μέχρι το τέλος του 2019. Παραμένει θετικός σχετικά με το Bitcoin Cash, επειδή είναι εύκολο να δαπανηθούν και να αποθηκευτούν ως κανονικά μετρητά.

Ο Roger Ver παίρνει την BCH

Finder.com

Αυτός είναι ένας ιστότοπος που μοιράζεται τακτικά προβλέψεις κρυπτογράφησης. Το Finder.com στην τελευταία πρόβλεψη Bitcoin Cash λέει ότι το έργο θα αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό από άλλα νομίσματα όπως τα Bitcoin, Litecoin και Dash. Η δημοσίευση προσθέτει ότι «Το Bitcoin Cash είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έργο και, ως ένα από τα ψηφιακά νομίσματα με τα υψηλότερα όρια στην αγορά, είναι ξεκάθαρα αυτό που πολλοί λάτρεις της κρυπτογράφησης παρακολουθούν με ενδιαφέρον. Εάν μπορεί να επιτευχθεί ευρεία υιοθέτηση όχι μόνο μεταξύ της κοινότητας κρυπτονομισμάτων αλλά και στην επικρατούσα κοινωνία, μπορεί να υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης και προσφέρει μερικά βασικά σημεία διαφοράς σε σύγκριση με το bitcoin. “

Επενδυτής Πορτοφολιού

Η πρόβλεψη των Επενδυτών Wallet για το Bitcoin Cash τιμή είναι bearish. Προβλέπουν πτώση -47,724% από την τρέχουσα αγοραία αξία σε περίπου 149 $. Ακολουθεί η γραμμή τάσης του γραφήματος για Bitcoin Cash:

Βραχυπρόθεσμο διάγραμμα BCHΔιάγραμμα πρόβλεψης BCH / USD έως Επενδυτής Πορτοφολιού Διάγραμμα πρόβλεψης BCHΔιάγραμμα μακροπρόθεσμων προβλέψεων τιμών BCH κατά Επενδυτής Πορτοφολιού

CoinSwitch

Ένας κορυφαίος αθροιστής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που παρέχει μια πύλη σε περισσότερα από 300 νομίσματα και 45.000 ζεύγη συναλλαγών, απελευθερώνει επίσης τακτικές προβλέψεις για τις τιμές κρυπτογράφησης. Η πλατφόρμα πιστεύει ότι το Bitcoin Cash θα έχει μια αυστηρή φάση ανάπτυξης τα επόμενα πέντε χρόνια. Η CoinSwitch λέει ότι το μέλλον της BCH θα συνεχιστεί παράλληλα με αυτό του Bitcoin (BTC), επειδή τα δύο νομίσματα έχουν πολλά κοινά. Όσον αφορά την πρόβλεψη, «Το 2019 θα βλέπει ηλιοφάνεια σε όλη, κυρίως. Ακριβώς στο δεύτερο τρίμηνο, η BCH μπορεί να δει οριακή αύξηση, μετά την οποία θα πηδήξει και θα φτάσει στο επίπεδο των USD 2K. “

Bitcoin Cash Πέρα από το 2020

Η απόδοση του Bitcoin Cash τα επόμενα πέντε χρόνια θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στο δίκτυο, την εξέλιξη της τεχνολογίας και την υιοθέτηση. Το σχέδιο να γίνει το Bitcoin Cash σε μια έξυπνη πλατφόρμα υποστήριξης συμβολαίων όπως το Ethereum θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για περισσότερη υιοθέτηση και χρήση στις επιχειρήσεις. Επιπλέον, το αναμενόμενο ράλι Bitcoin μετά το μισό της εξόρυξης εξόρυξης τον Μάιο του 2020 είναι πιθανό να ωθήσει το BCH σε μεγαλύτερα ύψη. Ως εκ τούτου, θα υπάρξει σημαντική αύξηση της τιμής του Bitcoin Cash που φτάνει τα επίπεδα πάνω από 5.000 $ μέχρι το έτος 2024.

Bitcoin Cash ως επένδυση

Όταν λαμβάνουμε υπόψη αυτό το άρθρο, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε το Bitcoin Cash. Η κρυπτογράφηση που είναι ένα πιρούνι του Bitcoin σημαίνει ότι διαθέτει σταθερές δυνατότητες τεχνολογίας και ασφάλειας. Με άλλα λόγια, είναι πολύ απίθανο το Bitcoin Cash να καταρρεύσει και να εξαφανιστεί στο μέλλον.

Η πλατφόρμα προετοιμάζεται επίσης για περισσότερες εξελίξεις. Ο χάρτης πορείας του είναι σαφής όσον αφορά την αυξανόμενη επεκτασιμότητα και τις λειτουργίες του στις επιχειρήσεις. Ως έξυπνη πλατφόρμα συμβολαίων, το Bitcoin Cash θα μπορεί να ανταγωνίζεται άμεσα με τα Ethereum και άλλα δίκτυα αποκεντρωμένης εφαρμογής (dApp).

Είναι το Bitcoin Cash μια καλή επένδυση?

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, το Bitcoin Cash είναι ένα καλό πλεονέκτημα για επενδύσεις. Το βραχυπρόθεσμο θα μπορούσε να φαίνεται bearish, αλλά μακροπρόθεσμα το BCH θα αρχίσει να αυξάνεται σε αξία. Εφ ‘όσον το Bitcoin συνεχίζει να αυξάνεται, αναμένεται επίδραση κυματισμού με τα άλλα cryptos, ειδικά αυτά που βρίσκονται στα δέκα.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές ερωτήσεις)

Ποια είναι η τρέχουσα τιμή του Bitcoin Cash?

Ποια είναι η τρέχουσα τιμή του Bitcoin Cash?

Θα ανεβεί ξανά το Bitcoin Cash?

Το Bitcoin Cash είναι έτοιμο για ανάπτυξη κατά τους υπόλοιπους μήνες το 2019. Ωστόσο, οι επενδυτές θα πρέπει να υπομείνουν την υψηλή αστάθεια που βρίσκεται σήμερα στην αγορά. Το crypto έχει ήδη αποδείξει την ικανότητα ανάκαμψης ακόμη και σε επίπεδα άνω των 500 $. Επομένως, υπάρχει πιθανότητα ανάπτυξης έως το τέλος του 2019, όπου η BCH θα μπορούσε να φτάσει τα επίπεδα στα 800 $.

Εάν αγοράσετε BCH?

Με βάση τις παραπάνω προβλέψεις, η αγορά Bitcoin Cash για μακροχρόνια κατοχή θα ήταν επωφελής. Ενώ το βραχυπρόθεσμο είναι bearish, το Bitcoin Cash τελικά θα επιταχυνθεί. Μια σαφής ένδειξη είναι ότι? Η BCH θα κλείσει το έτος σε υψηλότερο επίπεδο από την τρέχουσα αγοραία αξία.

Θα επιβιώσει η BCH?

Το Bitcoin Cash έχει σταθερή τεχνολογία και είναι ένα πιρούνι του Bitcoin (BTC), παίρνει πολλή δύναμη από τον αρχικό κωδικό Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι το BCH θα είναι εδώ και πολύ καιρό. Το μέλλον του είναι κατά κάποιον τρόπο συνδεδεμένο με αυτό του Bitcoin.

Τι γίνεται με τις εικασίες BCH?

Η αστάθεια στην κρυπτογράφηση συνδέεται άμεσα με την κερδοσκοπική φύση της αγοράς. Οι επενδυτές και οι έμποροι στοιχηματίζουν στην άνοδο και την πτώση των τιμών. Επομένως, η κερδοσκοπία θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό παράγοντα στο Bitcoin Cash μέλλον. Ωστόσο, η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη παραμένει ο παράγοντας όσον αφορά τις επενδύσεις σε Bitcoin Cash.

Ενημέρωση: 5 Σεπτεμβρίου 2019

  • Η υψηλή συγκέντρωση πωλητών στα 300 $ περιορίζει τις ανοδικές προόδους.
  • Το Elliot Wave Oscillator εμφανίζει μια σειρά από bearish συνεδρίες που ενδέχεται να καταλήξουν σε breakout.

Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2019

Μετά την καταστροφική πτώση 10% την Τρίτη, το Bitcoin άνοιξε το πλαίσιο Pandora ανοίγοντας το δρόμο για μετάβαση από μια ανοδική τάση σε μια bearish τάση. Ο επόμενος στόχος για το μειονέκτημα είναι 7.200 $. Το ημερήσιο διάγραμμα δείχνει πτώσεις κάτω του 200 κινούμενου μέσου όρου (MA) που έχουν αποφευχθεί ή βραχύβια. Προς το παρόν, το BTC ανταλλάσσει χέρια περίπου 8.400 $ στο Coinbase. Ακόμα υπερασπιζόμαστε την υποστήριξη των 8.000 $ είναι το MA 200 ημερών.

Από βραχυπρόθεσμη προοπτική, το Bitcoin έχει μια bearish προκατάληψη. Η κινούμενη μέση απόκλιση σύγκλισης (MACD) εμφανίζει μια ισχυρή αρνητική εικόνα. Η μεγάλη απόκλιση σημαίνει τον έλεγχο που έχουν οι αρκούδες στην τιμή. Σε μια φωτεινότερη πλευρά με μείωση του όγκου, οι πτώσεις είναι πιθανό να είναι ρηχές.

Ο σχηματισμός ενός μοτίβου πτώσης είναι μια μακροπρόθεσμη ασημένια επένδυση για επενδυτές Bitcoin. Ένα ξεμπλοκάρισμα μπορεί να διαρκέσει λίγο, αλλά η προσέγγισή του θα μπορούσε να ωθήσει το Bitcoin πάνω από 10.000 $ και ακόμη και στα 11.000 $.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me