Πρόβλεψη τιμής Bitcoin (BTC) 2019/2020/2025: Το μέλλον είναι ήδη εδώ

 • Η μαγική φάση του Bitcoin έχει ξεκινήσει: η πρόβλεψη των 20.000 $ είναι αρκετά συντηρητική.
 • Το Bitcoin έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει το υψηλό όλων των εποχών (ATH) οριακά κάτω από τα 20.000 $ μέχρι το τέλος του 2019
 • BTC / USD για να ενεργοποιήσει το πλήρες FOMO του στο να ξεπεράσει το κρίσιμο επίπεδο των 10.000 $.

Ενημέρωση – 12 Σεπτεμβρίου 2019

 • Η τιμή του Bitcoin συνεχίζει να μειώνεται με χαμηλότερα υψηλότερα από 12.000 $ και υψηλότερα χαμηλά κάτω από 10.000 $.
 • Το Bollinger Band του Bitcoin προτείνει πιθανές ευκαιρίες διαπραγμάτευσης από την αναπτυσσόμενη συμπίεση.

Διάγραμμα τιμών BTC / USDΔιάγραμμα τιμών BTC / USD από το Tradingview

Περιεχόμενα:

 1. Εισαγωγή στο Bitcoin
 2. Προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Bitcoin
 3. Πρόβλεψη Bitcoin 2019/2020
 4. Κορυφαίοι αναλυτές / ειδικοί Πρόβλεψη Bitcoin
 5. Τεχνική ανάλυση
 6. Το μέλλον του Bitcoin
 7. Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την τιμή Bitcoin

Εισαγωγή στο Bitcoin

Το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ακούσει για το Bitcoin την τελευταία δεκαετία. Ορισμένοι έχουν ακούσει για τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του ως ψηφιακά μετρητά και την επανάσταση που φέρνει στον χρηματοπιστωτικό τομέα, ενώ άλλοι έχουν ακούσει αρνητικά για το Bitcoin κυρίως από κριτικούς. Ωστόσο, πολλές συζητήσεις σχετικά με το Bitcoin χωρίς να χρειάζεται χρόνος για να το καταλάβουν και πώς λειτουργεί. Το Bitcoin ήταν και εξακολουθεί να είναι το κλειδί για τον παγκόσμιο μετασχηματισμό του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της κοινωνίας γενικότερα. Αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να εισαγάγει το Bitcoin με τον απλούστερο τρόπο και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την τεχνολογία πίσω από το κρυπτογράφηση, το μέλλον του Bitcoin, καθώς και διάφορους ειδικούς σχετικά με την πρόβλεψη τιμών Bitcoin.

Το Bitcoin

Το Bitcoin ήρθε στο φως μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 με στόχο την ανάπτυξη ενός καλύτερου χρηματοοικονομικού συστήματος για την παγκόσμια κοινωνία χωρίς την παρέμβαση κυβερνήσεων και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Το Bitcoin αναφέρεται ως ψηφιακό χρήμα που δεν ελέγχεται από κανέναν οργανισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση αξίας, μεταφορά αξίας, αγορά αγαθών και υπηρεσιών και δεν απαιτεί άδεια από τρίτο μέρος. Σε πολλές περιπτώσεις, το Bitcoin έχει αναφερθεί ως “Ψηφιακός Χρυσός”, ωστόσο, σε αντίθεση με τον φυσικό χρυσό, το Bitcoin είναι εύκολα προσβάσιμο, γρηγορότερο με περισσότερη απόδοση, ιδίως όσον αφορά την αποθήκευση. Το Bitcoin διαιρείται επίσης στα οκτώ δεκαδικά ψηφία και λειτουργεί όπως χρήματα στο Διαδίκτυο ή ψηφιακά μετρητά. Σε αντίθεση με τα νομίσματα fiat, το Bitcoin δεν μπορεί να χειραγωγηθεί εκτός από το ότι είναι ένα σπάνιο εμπόρευμα, καθώς μόνο 21 εκατομμύρια BTC μπορούν να υπάρχουν.

Ίσως σας αρέσει επίσης: Bitcoin Vs FIAT Currency, το οποίο είναι πιο ασταθές?

Κοιτάζοντας πίσω, το Bitcoin δημιουργήθηκε από ένα ανώνυμο άτομο ή μια ομάδα ατόμων με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto. Μέχρι σήμερα, η ταυτότητα του Satoshi Nakamoto παραμένει κρυμμένη, αλλά το Bitcoin ήταν το πρώτο κρυπτογράφηση που δημιουργήθηκε μετά την αρχική Λευκή Βίβλο που δημοσιεύθηκε το 2009.

Από την ίδρυσή του, το δίκτυο Bitcoin δεν έχει παραβιαστεί ποτέ. Αυτό αποδεικνύει στον κόσμο ότι το πρωτόκολλο Bitcoin μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Ωστόσο, οι άνθρωποι έχουν χάσει το Bitcoin τους λόγω παραβίασης πλατφορμών ανταλλαγής. Είναι επομένως σημαντικό να αποθηκεύετε τα νομίσματά σας με την πιο ασφαλή δυνατή μορφή. κατά προτίμηση σε κρύο πορτοφόλι αποθήκευσης.

Το Blockchain

Το Bitcoin είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου ως τεχνολογία πίσω από αυτό, το blockchain είναι η πραγματική συμφωνία. Το Blockchain επέτρεψε στους χρήστες να αλλάξουν τον κώδικα του Bitcoin και να βρουν καλύτερα δίκτυα κρυπτογράφησης όπως Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, μεταξύ άλλων. Εκτός από αυτό, η τεχνολογία blockchain φέρνει επανάσταση στη διακυβέρνηση, τα μεγάλα δεδομένα, την εφοδιαστική, τις βιομηχανίες αλυσίδας εφοδιασμού, τη βιομηχανία υγείας, ακόμη και τον τομέα της εκπαίδευσης κ.λπ..

Διαβάστε επίσης: «Το Bitcoin Vs Blockchain» είναι ακριβώς το ίδιο με το «Facebook vs Net Neutrality»: Ανδρέας Αντωνόπουλος

Με πιο απλούς όρους, το blockchain είναι μια εγγραφή δεδομένων που ονομάζεται συχνά μπλοκ που συνδέονται μεταξύ τους κρυπτογραφικά. Κάθε μπλοκ έχει έναν κρυπτογραφικό σύνδεσμο κατακερματισμού με το προηγούμενο μπλοκ σε μια χρονική σήμανση και δεδομένα συναλλαγών. Το Blockchain σχεδιάστηκε για να είναι αμετάβλητο και ως εκ τούτου ανθεκτικό σε τροποποιήσεις καθιστώντας τον τον πιο ασφαλή τρόπο μεταφοράς αξίας χωρίς τη διακοπή τρίτων.

Προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Bitcoin


Όσο το Bitcoin είναι η επανάσταση που έχουμε διερευνήσει παραπάνω, εξακολουθεί να έχει ένα δίκαιο μερίδιο των περιορισμών ξεκινώντας από τη δυσκολία λήψης αποφάσεων λόγω της αποκεντρωμένης φύσης του. Αυτό σημαίνει ότι για να ληφθεί μια απόφαση πρέπει να κερδίσει την υποστήριξη των περισσότερων ανθρακωρύχων. Ορισμένες αναβαθμίσεις απαιτούν μόνιμη αλλαγή στον κωδικό που αναφέρεται ως σκληρό πιρούνι. Ένα σκληρό πιρούνι στο πρωτόκολλο Bitcoin θα χρειαζόταν τουλάχιστον το 75% της συνολικής ισχύος κατακερματισμού.

Ίσως σας αρέσει επίσης: Τι είναι τα Fork Cryptocurrency; – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Hard Fork και το Soft Fork

Δεύτερον, ο χρόνος επεξεργασίας συναλλαγών Bitcoin υπήρξε μια μεγάλη πρόκληση και συνεχίζει να εμποδίζει την υιοθέτηση. Ο μεγαλύτερος χρόνος συναλλαγής οδηγεί σε υψηλότερα τέλη συναλλαγής καθιστώντας το δίκτυο ακριβό να λειτουργεί. Αρχικά, το Bitcoin δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει επτά συναλλαγές ανά λεπτό με μπλοκ 1 MB. Υπήρχε μια πρόταση για αύξηση του μεγέθους του μπλοκ, ωστόσο, η πρόταση δεν κέρδισε την έλξη που απαιτείται για να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές. Ωστόσο, αναπτύχθηκε μια ενημέρωση κώδικα που αναφέρεται ως SegWit για να επιτρέπει στους προγραμματιστές να αυξάνουν τη χωρητικότητα συναλλαγών του δικτύου χωρίς να αλλάζουν το μέγεθος του μπλοκ. Το απόρρητο είναι επίσης μια ανησυχία για πολλούς που θα επιθυμούσαν οι συναλλαγές τους να παραμείνουν έξω από το κοινό.

Πρόβλεψη Bitcoin για το 2019/2020

Το Bitcoin παρουσίασε ακραίες μειώσεις το 2018. Ήταν ένα τέλειο παράδειγμα «από κουρέλια σε πλούτη και μετά πίσω στα χαλιά». Τον προηγούμενο χρόνο, το 2017 το Bitcoin μπήκε σε μια παραβολική κίνηση που το ανέβασε σε απίστευτα υψηλά κοντά στα 20.000 $. Ωστόσο, η υψηλή μεταβλητότητα και η έλλειψη υποστήριξης είδαν τα κέρδη να μειώσουν μαζικά. Υπήρξαν προσπάθειες ανάκαμψης κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά μόλις έσπασε η υποστήριξη των 6.000 δολαρίων, το Bitcoin έφτασε στα νέα χαμηλά του 2018 γύρω στα 3.146 $ τον Δεκέμβριο του 2018.

Ωστόσο, από τις αρχές του 2019 το Bitcoin συνεχίζει να κυνηγά για τη χαμένη δόξα του, σπάζοντας τα βασικά εμπόδια στην ανοδική πορεία. Η άνοδος σε υψηλά επίπεδα κοντά στα 9.000 δολάρια είχε κάνει τους ειδικούς να πιστεύουν ότι το Bitcoin όχι μόνο βρήκε ένα κατώτατο σημείο αλλά επίσης εισήλθε σε μια νέα παραβολική κίνηση που πρόκειται να φτάσει σε υψηλότερα από 10.000 $.

Η Coingape προβλέπει ότι το Bitcoin έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το υψηλό όλων των εποχών (ATH) οριακά κάτω από τα 20.000 $ μέχρι το τέλος του 2019. Μόλις ξεπεραστεί το εμπόδιο στα 10.000 $, οι ταύροι Bitcoin θα έχουν την ευκαιρία να επικεντρωθούν σε επίπεδα κοντά στα 15.000 $ και τελικά να τραβήξουν την τιμή στα 20.000 $ και να φτάσουν σε νέα υψηλά στα 23.500 $. Το Bitcoin διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 8.558 $ αφού υπερασπίστηκε την βασική υποστήριξη περίπου 7.500 $ τις τελευταίες ημέρες.

Αυτή η φιλόδοξη πρόβλεψη υποστηρίζεται από τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο. Υπάρχουν πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως η JPMorgan και η Fidelity που εισέρχονται στον χώρο κρυπτογράφησης για να προσφέρουν υπηρεσίες που σχετίζονται με ψηφιακά στοιχεία. Επιπλέον, γίγαντες όπως το Facebook θα κυκλοφορήσουν τα δικά τους cryptos το 2020, ενώ τεράστιες εταιρείες τεχνολογίας όπως η AT&Η T άρχισε να δέχεται το Bitcoin ως επιλογή πληρωμής. Αυτά είναι άλλα εισερχόμενα έργα που αναμένεται να δημιουργήσουν περισσότερη ζήτηση και να διευκολύνουν την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων και άλλων ψηφιακών στοιχείων, με τη σειρά τους, ωθώντας την τιμή υψηλότερα.

Κορυφαίες προβλέψεις Bitcoin αναλυτών / εμπειρογνωμόνων

Το Bitcoin μπήκε τελικά σε μια φάση ταύρου ειδικά αφού έφτασε τα υψηλότερα από τα 9.000 $ για πρώτη φορά το 2019. Διάφοροι ειδικοί και αναλυτές πιστεύουν ότι το ράλι του bull μόλις ξεκινά και δεν θα σταματήσει στα 20.000 $. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xapo Wences Casares, ο οποίος επίσης κάθεται στο PayPal Board, δήλωσε πρόσφατα λέγοντας ότι το Bitcoin θα αυξηθεί 250Χ στο εγγύς μέλλον.

Τομ Λι:

Ο ιδρυτής της Fundstrat, μιας κορυφαίας ερευνητικής εταιρείας και ενός ένθερμου πιστού του Bitcoin, έχει δείξει εμπιστοσύνη στο τρέχον ράλι ταύρων. Σύμφωνα με τον Lee, το Bitcoin πλησιάζει σταθερά το σημείο της μη επιστροφής. Τα δεδομένα από την εταιρεία του, υποδηλώνουν ότι μόλις το BTC / USD φτάσει τα 10.000 $, θα ενεργοποιήσει το FOMO του με την πλήρη σήμανση FOMO «Επίπεδο 10» που αντιπροσωπεύει την ίδια τιμή που σηματοδότησε την αρχή της παραβολικής κίνησης του Bitcoin στο παρελθόν.

Μάικλ Νοβογκράτς:

Η πρόσφατη πρόβλεψη του ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλου της Galaxy Digital λέει ότι το Bitcoin πρόκειται να ενοποιήσει τα πρόσφατα κέρδη του μεταξύ 7.000 και 10.000 $. Προσθέτει επίσης ότι η δυναμική θα μπορούσε να ωθήσει την τιμή σε υψηλότερα επίπεδα. Η Novogratz πιστεύει ότι η υιοθέτηση του mainstream είναι η κύρια κινητήρια δύναμη στο τρέχον ράλι ταύρων. Οι εξελίξεις στον τομέα και οι τεράστιες εταιρείες τεχνολογίας που εισέρχονται στο χώρο βοηθούν στην επικύρωση του Bitcoin και των κρυπτονομισμάτων.

«Σε εξέλιξη, το Bitcoin πιθανώς συγκεντρώνεται κάπου μεταξύ 7.000 και 10.000 $. Ξέρετε, τα δέντρα δεν μεγαλώνουν στον ουρανό », δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Galaxy Digital Holdings Ltd., σε τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη, συζητώντας τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της εταιρείας. “Αν κάνω λάθος σε αυτό, νομίζω ότι κάνω λάθος προς τα πάνω, ότι υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός και ορμή που θα μπορούσε να περάσει.”

Andy Cheung:

Ο επικεφαλής των δραστηριοτήτων στην ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων OKEx δήλωσε πρόσφατα ότι το Bitcoin που ανέρχεται σε 20.000 $ είναι απλώς μια συντηρητική πρόβλεψη.

«20.000 $ είναι μια συντηρητική πρόβλεψη για την τιμή του Bitcoin το 2019, όπως είπα πέρυσι», πρόσθεσε: «Το ράλι δεν θα σταματήσει εδώ, επειδή περισσότεροι θεσμικοί επενδυτές μπαίνουν στην αγορά και αρχίζει να λαμβάνει χώρα το μισό αποτέλεσμα του 2020. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρακολουθούμε μια τέτοια ανοδική τάση και προσβλέπω σε ένα νέο υψηλό που αξίζει το Bitcoin. Το Bitcoin δεν είναι απλώς ένα νόμισμα, αλλά ένα πνεύμα που εμποδίζει τη βιομηχανία κρυπτογράφησης. “

Arthur Hayes:

Ο συνιδρυτής και ο Διευθύνων Σύμβουλος του BitMEX, μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Bitcoin διαπίστωσε τον Μάρτιο αυτό Το Bitcoin θα αγγίξει 10.000 $ πριν από το τέλος του 2019. Ωστόσο, γι ‘αυτόν το ράλι ταύρων θα ξεκινούσε το τέταρτο τρίμηνο του έτους:

«Η μπριζόλα του 2019 θα είναι έντονη, αλλά οι αγορές θα ξεπεράσουν τα 10.000 $. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ψυχολογικό εμπόδιο. […] 20.000 $ είναι η απόλυτη ανάκτηση. Ωστόσο, χρειάστηκαν 11 μήνες από 1.000 έως 10.000 $, αλλά λιγότερο από ένα μήνα από 10.000 $ έως 20.000 $ πίσω στα 10.000 $. “

Joey Krug της Pantera Capital

Καθώς η τιμή του bitcoin συνεχίζει να κυμαίνεται στενά εντός της περιοχής των δεκάδων χιλιάδων δολαρίων, οι ειδικοί έρχονται συνεχώς με εικασίες τιμών βάσει έρευνας. Αυτή τη φορά, Τζόι Κρουγκ της Pantera Capital είναι πολύ αισιόδοξος για το bitcoin και επιμένει ότι 42.000 $ πριν από το τέλος του έτους είναι ένα «καλό πλάνο»!. Εξηγώντας τις μεθόδους του πέρα ​​από τη συνήθη τεχνική ανάλυση (TA) που έχουμε συνηθίσει, ο Joey και ο Morehead χρησιμοποίησαν μια σειρά από επίμονες και επαναλαμβανόμενες ενέργειες τιμών για να προσγειωθούν σε μια κερδοσκοπία τιμής $ 300.000 ανά bitcoin μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

Τεχνική Ανάλυση Bitcoin: Εύρος 4 ωρών

Το γράφημα 4 ωρών για το ζεύγος συναλλαγών BTC / USD δείχνει ένα περιουσιακό στοιχείο που έχει περάσει τους περισσότερους από τους τελευταίους πέντε μήνες του 2019 αναζητώντας υψηλότερα επίπεδα. Ο Απρίλιος και ο Μάιος ήταν οι πιο επιτυχημένοι μήνες μέχρι στιγμής με το Bitcoin υπερδιπλασιάζοντας την αξία του στις εξήντα ημέρες. Το ταξίδι προς τα υψηλά οριακά πάνω από 9.000 $ δεν ήταν χωρίς σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, η ανθεκτικότητα που δείχνει το Bitcoin συνεχίζει να αποδεικνύει στους επενδυτές ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός ράλι ταύρων.

Διάγραμμα 4 ωρών BTC / USD

bitcoin 4 ώρες BTC / USD γράφημαΠηγή γραφήματος: Tradingview

Με το σπάσιμο των 9.000 δολαρίων, το Bitcoin σημείωσε υψηλό στα 9.086,93 $ (στο Coinbase). Η τιμή ανέστρεψε την τάση προς τα κάτω, όπου ήταν ασταμάτητη στα 8.500 $ υποστήριξη. Η τιμή έπεσε κάτω από τον 50 εκθετικό μέσο όρο κίνησης (EMA). Περαιτέρω μειώσεις έσπασαν την υποστήριξη ανοδικής τάσης πριν βρουν υποστήριξη στο EMA100 κοντά στα 8.000 $.

Η αντιστροφή από τη ζωτική υποστήριξη ξεπέρασε τα 8.500 $, αλλά η ανοδική τιμή περιορίστηκε κάτω από τα 8.600 $. Το MACD που έχει υποχωρήσει πίσω στη θετική ζώνη δείχνει ότι οι ταύροι κερδίζουν δύναμη. Η υπεράσπιση της υποστήριξης EMA100 σήμαινε ότι το BTC είχε τη δυνατότητα να διορθώσει υψηλότερα. Ωστόσο, ο σχηματισμός ενός αυξανόμενου μοτίβου σφήνας σημαίνει ότι οι έμποροι πρέπει να είναι επιφυλακτικοί για υποχώρηση. Η διόρθωση άνω των 9.000 $ θα επιτρέψει στους αγοραστές να επικεντρωθούν στα 10.000 $ μεσοπρόθεσμα.

Κοιτάζοντας το ημερήσιο γράφημα, βλέπουμε ότι το Bitcoin έχει σχηματίσει ένα μοτίβο διπλής κορυφής αφού έφτασε πάνω από το επίπεδο των $ 8.500. Αυτό εξηγεί γιατί μια διόρθωση άνω των 9.000 $ ήταν μη βιώσιμη. Ευτυχώς, η υποστήριξη έχει καθοριστεί στα 8.000 $, αλλά οι έμποροι προειδοποιούνται να γνωρίζουν ότι η μεταβλητότητα εξακολουθεί να είναι υψηλή και αναμένονται συχνές πτώσεις. Άλλες βασικές περιοχές υποστήριξης περιλαμβάνουν 7.000 $, 6.000 $ και ακόμη και 5.000 $. Από την πιο φωτεινή πλευρά, το Bitcoin εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοδική κατάσταση με το MACD να είναι σχεδόν οριζόντιο στο +589.49. Επομένως, μπορούμε να αναμένουμε υψηλότερες αναδρομές, ενώ θα υπερασπιστούμε τα βασικά επίπεδα υποστήριξης βραχυπρόθεσμα.

Ημερήσιο γράφημα BTC / USDΠηγή γραφήματος: Tradingview

Το μέλλον του Bitcoin – Η μεγαλύτερη εικόνα

Οι περισσότεροι λάτρεις του Bitcoin και αισιόδοξοι θα συμφωνούσαν ότι το Bitcoin έχει ένα λαμπρότερο μέλλον στην παγκόσμια οικονομία. Αμέσως μετά από μια δεκαετία ύπαρξης, η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων έδωσε σε διάφορες κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες αϋπνίες νύχτες. Κάποιοι όπως η Κίνα και η Ινδία αποφάσισαν να επιλέξουν την υψηλή απαγόρευση των ψηφιακών στοιχείων, ενώ χώρες όπως η Ιαπωνία, η Μάλτα και η Ελβετία αποφάσισαν να αγκαλιάσουν τη νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων και να κάνουν καλή.

Ίσως σας αρέσει επίσης: Το Facebook Cryptocurrency Project “Libra Networks” ανοίγει το γραφείο στην Ελβετία

Επί του παρόντος, υπάρχει ενθουσιασμός σχετικά με το ράλι τον Απρίλιο και τον Μάιο. Οι περισσότεροι επενδυτές προσβλέπουν σε διαπραγμάτευση BTC πάνω από 10.000 $ και πλησιάζουν περισσότερο στο υψηλό όλων των εποχών. Εν τω μεταξύ, η γενική υιοθέτηση αυξάνεται με τα ATM ATM Bitcoin να αυξάνονται σε όλο τον κόσμο. Οι θεσμικοί επενδυτές αναφέρονται ότι αγοράζουν περισσότερα Bitcoin, ενώ κορυφαίες τράπεζες και εταιρείες τεχνολογίας σχεδιάζουν να ασχοληθούν με τον κλάδο της κρυπτογράφησης με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επομένως, το μέλλον του Bitcoin είναι λαμπρό ειδικά για όσους βλέπουν τη μεγαλύτερη εικόνα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τιμή Bitcoin:

Ποια είναι η τρέχουσα τιμή του Bitcoin (BTC)?

Το Bitcoin αποτιμάται σήμερα στα 8.510 $ (1 Ιουνίου 2019)

Ποια θα είναι η τιμή του Bitcoin (BTC) αύριο?

Λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω ανάλυση τιμών, το BTC θα παραμείνει πάνω από 8.000 $ με το ανοδικό να περιορίζεται στα 10.000 $.

Είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση?

Το Bitcoin υπερδιπλασιάστηκε στην τιμή το πρώτο τρίμηνο του 2019. Προβλέπεται ότι θα αυξήσει τα κέρδη στα 20.000 $ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Έχοντας αυτό υπόψη, το Bitcoin είναι μια συνιστώμενη επένδυση. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να κάνετε περισσότερη έρευνα πριν δεσμεύσετε τα χρήματά σας σε οποιαδήποτε επένδυση.

Θα μειωθεί ή θα αυξηθεί η αξία του Bitcoin στο εγγύς μέλλον?

Το Bitcoin έπεσε στα χαμηλά μόλις πάνω από 3.100 $ πέρυσι από τα υψηλά που πλησίασαν τα 20.000 $. Έχουμε δει ότι ανακάμπτει πάνω από 9.000 $. Οι ειδικοί λένε ότι το BTC έχει βρει ένα κατώτατο σημείο και οι προβλέψεις δείχνουν προς την ανάπτυξη. Το Bitcoin είναι πιθανό να αναπτυχθεί στο εγγύς μέλλον, ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για κινήσεις πάνω-κάτω.

Ποια θα είναι η αξία του Bitcoin το 2020?

Το Bitcoin είναι πιθανό να διαπραγματευτεί μεταξύ 20.000 και 30.000 $ το 2020.

Ποια θα είναι η αξία του Bitcoin το 2025?

Το Bitcoin θα σας κοστίσει περισσότερα από 50.000 $ το 2025.

Πού μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin?

Το Bitcoin μπορεί να αγοραστεί στα περισσότερα από τα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης και τα ΑΤΜ Bitcoin κοντά σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map