Paxful Review 2021 – Είναι ασφαλής και νόμιμη αυτή η πλατφόρμα P2P;

Ως ανταλλαγή peer to peer, πρωταρχικός στόχος της Paxful είναι να καταστήσει όσο το δυνατόν πιο εύκολη την αγορά Bitcoin.

Κάνουν μια πολύ καλή δουλειά για να συμβεί αυτό. Ενώ οι περισσότερες ανταλλαγές έχουν δύο ή τρεις επιλογές πληρωμής, η Paxful έχει δεκάδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα, από δωροκάρτα έως φυσικό χρυσό έως τραπεζικό έμβασμα.

Με όλους αυτούς τους διαφορετικούς τρόπους πληρωμής σχεδόν όλοι μπορούν να αποκτήσουν Bitcoin τώρα, είτε είναι μεσίτης της Wall Street είτε αγρότης στη Νότια Αφρική.

Αγορά Bitcoin με Paxful

Για όσους θέλουν να μάθουν πώς να αγοράσουν το Bitcoin με το Paxful εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για το Paxful είναι ότι υποστηρίζουν μόνο την αγορά Bitcoin.

Αν θέλετε να αποκτήσετε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, XRP, Ethereum, Cardano, κ.λπ..

Εάν βρίσκεστε εκτός της Αμερικής, προτείνουμε την Binance, καθώς έχουν τις χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών.

Εάν ζείτε στην Αμερική μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Coinbase. Παρόλο που τα τέλη συναλλαγών της Coinbase είναι υψηλά, είναι μια πολύ αξιόπιστη και ασφαλής ανταλλαγή με μια αρκετά αξιοπρεπή επιλογή κρυπτονομισμάτων.

Η πραγματική διαδικασία αγοράς Bitcoin στο Paxful είναι πολύ απλή.

 1. Δημιουργία λογαριασμού. Υπάρχουν οι τυπικές απαιτήσεις όπως μια έγκυρη διεύθυνση email και ένας ασφαλής κωδικός πρόσβασης.
 2. Μεταβείτε στο Σελίδα αγοράς Bitcoin της Paxful
 3. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε πόσα Bitcoin θέλετε να αγοράσετε
 4. Κάντε κλικ "Αναζήτηση προσφορών"
 5. Μόλις βρείτε μια προσφορά που σας αρέσει από έναν προμηθευτή που μπορείτε να εμπιστευτείτε, μπορείτε να κάνετε κλικ "Αγορά"

Η Paxful θα σας φέρει τώρα στη διαδικασία αγοράς και το Bitcoin θα φτάσει στο πορτοφόλι σας Bitcoin μόλις εκκαθαριστεί ο τρόπος πληρωμής σας.

Επιλογές πληρωμής

Αυτό είναι που ξεχωρίζει το Paxful από τον ανταγωνισμό, τον αριθμό των μεθόδων πληρωμής που υποστηρίζουν.

Ζείτε στην Ευρώπη και χρησιμοποιήστε το Skrill; Αγοράστε Bitcoin μαζί του! Έχετε μια δωροκάρτα iTunes που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ποτέ; Αγοράστε Bitcoin μαζί του! Για να σας δώσουμε μια ιδέα για τους τρόπους πληρωμής που υποστηρίζει η Paxful, θα αναφέρουμε μερικές από αυτές εδώ.

 1. Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 2. τραπεζική μεταφορά
 3. Δυτική Ένωση
 4. Skrill
 5. Δωροκάρτες
 6. Alipay
 7. Η εφαρμογή μετρητών
 8. ApplePay
 9. Μετρητά μέσω ταχυδρομείου
 10. Μετρητά προσωπικά
 11. Πληρωμή γραμμής
 12. Revolut

Η λίστα συνεχίζεται. Για να δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής της Paxful μπορείτε Κάντε κλικ ΕΔΩ.


Αγοράστε Bitcoin προσωπικά

Όπως αναφέρθηκε, η Paxful υποστηρίζει προσωπικές συναλλαγές σε μετρητά. Αυτά μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμα, καθώς οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να συνδεθούν και να συναλλάσσονται χωρίς να αφήνουν ψηφιακό αποτύπωμα, δηλαδή. τραπεζικό έμβασμα ή δήλωση πιστωτικής κάρτας.

Ενώ η Paxful καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει την ασφάλεια κάθε συναλλαγής, είναι ακόμα σημαντικό να κάνετε τη δική σας έρευνα ειδικά όταν ασχολείστε με μετρητά. Αποφύγετε να κάνετε συναλλαγές με νέους πωλητές, καθώς η πιθανότητα να αποδειχθούν απατεώνες είναι αρκετά υψηλή. Επίσης, είναι καλύτερο να περάσετε από το Paxful μέχρι και αν ο πωλητής βρει έναν τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σας και προσφέρει να μειώσει το Paxful για να εξοικονομήσει τέλη.

Τέλος, το Paxful μπορεί να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση εάν ψάχνετε για Bitcoin ATM. Το Paxful είναι πολύ χρήσιμο γιατί συγκεντρώνει πληροφορίες Bitcoin ATM σε ένα μέρος, ώστε να μπορείτε να δείτε πού βρίσκονται τα πλησιέστερα ATM και ποια είναι τα τέλη προμήθειας.

Υποστηριζόμενες χώρες

Σε αντίθεση με πολλές ανταλλαγές, η Paxful δεν λέει ρητά ποιοι κάτοικοι χωρών μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν Bitcoin στην πλατφόρμα τους. Αντ ‘αυτού, η Paxful δηλώνει ότι επιτρέπονται τυχόν συναλλαγές που παραβιάζουν τις διεθνείς κυρώσεις. Αυτές οι πληροφορίες παρουσιάζονται στο δικό τους Όροι χρήσης. Συνολικά, η Paxful θέλει να το κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο να αγοράσει και να πουλήσει Bitcoin και αυτό σημαίνει ότι προσπαθούν να επιτρέψουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες να συμμετάσχουν.

Ισχυρό συναίσθημα στην Ινδία

Μέχρι πρόσφατα ήταν παράνομο το εμπόριο κρυπτονομισμάτων στην Ινδία και πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Σε αυτόν τον τύπο περιβάλλοντος, η Paxful τα πήγε πολύ καλά, καθώς είναι ανταλλαγή από ομότιμο πρόσωπο όπου το εμπόριο κρυπτονομισμάτων συμβαίνει μεταξύ χρηστών αντί μέσω μιας κεντρικής πλατφόρμας. Παρόλο που πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Paxful για να κάνετε συναλλαγές, η υπηρεσία εξακολουθεί να είναι σε θέση να πετάει κάτω από το ρυθμιστικό ραντάρ σε πολλά μέρη. Αυτό ισχύει για την Ινδία.

Χρησιμοποιώντας την παρουσία τους στη χώρα, ο Paxful πραγματοποίησε μια έρευνα για τον Ινδικό πληθυσμό που επέστρεψε μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα. Με βάση την επισκόπηση των δεδομένων, η ομάδα του Paxful διαπίστωσε ότι λίγο κάτω από το 80% όλων των ερωτηθέντων χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση επειδή είναι ένας φθηνός, γρήγορος τρόπος μεταφοράς χρημάτων. Το πιο εκπληκτικό ήταν ότι η έρευνα διαπίστωσε ότι από όλους τους Ινδούς επενδυτές ηλικίας 18 έως 55 ετών, το 75% από αυτούς κατείχε τουλάχιστον ορισμένα κρυπτονομίσματα!

Αυτή η ευχάριστη κριτική που δείχνει μια τόσο θετική προοπτική για το crypto στην Ινδία είναι τεράστια είδηση. 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν στην Ινδία και εάν συνεχίσουν να αγοράζουν κρυπτογράφηση, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πόσο καλό θα μπορούσε να κάνει για την αγορά.

Δεν υπάρχουν χρεώσεις στην Αφρική

Δεδομένου ότι τα εμπορικά μεγέθη στην Αφρική τείνουν να είναι αρκετά μικρά, η Paxful αποφάσισε να μην χρεώνουμε τέλη συναλλαγής για συναλλαγές κάτω των 20 $. Αυτή είναι μια τολμηρή μακροπρόθεσμη κίνηση που ελπίζουμε ότι οδηγεί σε μεγαλύτερη υιοθέτηση Bitcoin και συνολική αύξηση των κερδών καθώς περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε κρυπτογράφηση.

Είναι επίσης μια τολμηρή κίνηση δεδομένου ότι μια κριτική έδειξε ότι 45% όλων των πορτοφολιών της Paxful ανήκουν σε Αφρικανούς εμπόρους. Η υπηρεσία peer to peer είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε μια ήπειρο όπου η πρόσβαση σε παραδοσιακές ανταλλαγές μπορεί να είναι δύσκολη. Το Inside of Africa δήλωσε ο Paxful ότι έχει δει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στη Γκάνα, την Κένυα και τη Νιγηρία.

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Όπως θα περίμενε κανείς από μια τέτοια διεθνή εστίαση, η Paxful υποστηρίζει αρκετά διαφορετικά νομίσματα. Για παράδειγμα, USD, GBP, CAD, AUD και EUR για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Στην πραγματικότητα, ο κατάλογος των υποστηριζόμενων νομισμάτων είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερος.

Η Paxful μπορεί να υποστηρίξει τόσα πολλά νομίσματα, επειδή η αρχιτεκτονική του ιστοτόπου τους σημαίνει ότι δεν απαιτείται να διατηρήσουν χρήματα. Μάλλον οι έμποροι μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μετρητά ή τραπεζικές μεταφορές. Το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν οποιοδήποτε νόμισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Πώληση BTC με ευχάριστο

Δεν είναι μόνο η αγορά Bitcoin που είναι δυνατή με την Paxful, αλλά και η πώληση Bitcoin. Ως πωλητής θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς, Western Union ή μετρητά προσωπικά, εκτός από άλλους τρόπους πληρωμής.

Αυτό συμβαίνει, για τους περισσότερους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να πουλήσουν το Bitcoin μια ανταλλαγή όπως το Coinbase θα ήταν μια πολύ καλύτερη επιλογή. Η πώληση στο Paxful έχει σχεδιαστεί κυρίως για επαγγελματίες πωλητές έναντι του μέσου ατόμου που θέλει να πουλήσει Bitcoin αξίας $ 100 τώρα και ξανά.

Είναι Paxful.com Legit?

Είναι το Paxful legit; Πολλοί άνθρωποι ρωτούν και η σύντομη απάντηση είναι ναι, το Paxful είναι σίγουρα μια νόμιμη λειτουργία. Σύμφωνα με Crunchbase, Η Paxful ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με Η ιστοσελίδα της Paxful Έχουν περισσότερους από 200 υπαλλήλους που εργάζονται σε γραφεία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Νέας Υόρκης, του Χονγκ Κονγκ, της Εσθονίας και των Φιλιππίνων.

Όσον αφορά την παρουσία στα κοινωνικά μέσα, ο Paxful έχει λογαριασμούς Facebook, Ίνσταγκραμ, Κελάδημα και YouTube.

Πρέπει να επισημανθεί ότι αυτοί οι λογαριασμοί προορίζονται σε μεγάλο βαθμό για προώθηση και δεν προορίζονται ως μορφή υποστήριξης πελατών. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη πελατών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμμή συνομιλίας Paxful (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό παρακάτω).

Συνεργασία με το Binance

Περαιτέρω απόδειξη ότι η Paxful είναι πραγματικά μια νόμιμη λειτουργία παρέχεται από την πρόσφατη συνεργασία τους με την Binance, τη μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Ενώ το Binance είναι διάσημο για την καταχώριση εκατοντάδων κρυπτονομισμάτων, λείπουν σοβαρά όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής. Το Binance έχει τη δυνατότητα στους χρήστες τους να αγοράζουν κρυπτογράφηση με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, αλλά αυτό ισχύει.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει το Paxful που έχει δεκάδες επιλογές πληρωμής, αλλά το μόνο διαθέσιμο νόμισμα είναι το Bitcoin. Δεν είναι καν δυνατή η ανταλλαγή νομισμάτων απευθείας στο Paxful ή μέσω πορτοφολιού Paxful. Έτσι, η συνεργασία των Binance και Paxful έχει τέλειο νόημα. Σε γενικές γραμμές δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους, αλλά ο καθένας έχει μια δύναμη που συμπληρώνει την αδυναμία του άλλου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία είναι διαθέσιμες στο Ιστοσελίδα του Binance. Με αυτήν την ενσωμάτωση θα πρέπει να είναι εύκολο για κάποιον που χρησιμοποιεί το Paxful να ξεκινήσει στο Binance, ώστε να μπορεί να ανταλλάξει το Bitcoin του με ό, τι άλλο κρυπτογράφηση θέλει.

Επιβεβαίωση λογαριασμού

Όπως σχεδόν κάθε άλλη αμερικανική ανταλλαγή, η Paxful έχει μια διαδικασία επαλήθευσης KYC. Αυτό που τους ξεχωρίζει από άλλες ανταλλαγές είναι ότι είναι δυνατή η συναλλαγή με Paxful, έως ένα συγκεκριμένο ποσό, χωρίς να υποβληθούν έγγραφα επαλήθευσης.

Η επαλήθευση Paxful επιπέδου 1 απαιτεί μόνο έγκυρη διεύθυνση email και αριθμό τηλεφώνου, παρόμοια με τις απαιτήσεις για τη χρήση πολλών ATM ATM. Σε επίπεδο επαλήθευσης ένας αγοραστής και πωλητής μπορεί να πραγματοποιήσει συναλλαγές έως 1.500 $ χωρίς να χρειάζεται να παράσχει περαιτέρω έγγραφα.

Το επίπεδο επαλήθευσης δύο επιτρέπει ένα όριο συναλλαγών διάρκειας ζωής έως 10.000 $. Σε αυτό το επίπεδο ένας χρήστης πρέπει να υποβάλει αντίγραφο της άδειας οδήγησης ή του διαβατηρίου του για να επαληθεύσει την ταυτότητά του.

Υπάρχουν περαιτέρω επίπεδα επαλήθευσης, μέχρι το επίπεδο τέσσερα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα επίπεδα επαλήθευσης είναι διαθέσιμο εδώ. Ο Paxful έχει επίσης ένα άλλο άρθρο που εξηγεί γιατί μπορεί να θέλουν οι έμποροι επαληθεύστε τους λογαριασμούς τους.

Υποστήριξη Πελατών

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Paxful καθώς είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο. Σύμφωνα με τον Paxful, ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας με την υποστήριξη πελατών είναι μέσω της ζωντανής συνομιλίας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο έναρξης ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Paxful.

Είναι επίσης δυνατό να στείλετε ένα email στο Paxful στη διεύθυνση: [προστασία μέσω email] αν και φαίνεται ότι η ζωντανή συνομιλία είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να λάβετε υποστήριξη. Για να αποτρέψετε την αλιεία, η Paxful προειδοποιεί όλους τους εμπόρους να ελέγξουν από ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προέρχεται ένα μήνυμα. Εάν είναι κάτι άλλο εκτός από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται παραπάνω, δεν είναι η επίσημη ομάδα υποστήριξης της Paxful.

Ενεργοποίηση 2FA

Η ενεργοποίηση του 2FA (Two Factor Authentication) είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους προστασίας του λογαριασμού σας από παραβίαση. Ευχάριστο υποστηρίζει 2FA και μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας θα πρέπει να τον ενεργοποιήσετε.

Αντί να συνδέσετε το 2FA στην κάρτα SIM σας (να λαμβάνετε έναν κωδικό μίας χρήσης ως κείμενο) είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Google Authenticator. Με το GA ο κωδικός πρόσβασης δημιουργείται τοπικά στο τηλέφωνό σας και είναι μοναδικός για το υλικό του τηλεφώνου σας. Αυτό σημαίνει ότι ένας εισβολέας δεν θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας, εκτός εάν έχει το τηλέφωνό σας.

Ποιος κατέχει την Paxful?

Η Paxful είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δεν είχε ποτέ IPO ή ICO. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους Artur Schaback και Ray Youssef.

Τι κάνει το Paxful Unique?

Πρόγραμμα συνεργατών

Η Paxful διαθέτει ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα θυγατρικών που επιβραβεύει τους εμπόρους που κάνουν τους φίλους τους να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Όταν αναφέρετε έναν φίλο, θα δικαιούστε να λάβετε το 50% των τελών συναλλαγής του.

Αυτό είναι ήδη πολύ καλό, αλλά εδώ είναι πολύ ωραίο, εάν ο φίλος σας παραπέμπει σε κάποιον, τότε θα λάβετε το 10% των τελών συναλλαγών αυτού του ατόμου. Ο Paxful αναφέρεται σε αυτό ως συνεργάτης της κατηγορίας 2.

Πολλές άλλες ανταλλαγές έχουν προγράμματα θυγατρικών, αλλά πολύ λίγα από αυτά είναι τόσο γενναιόδωρα όσο το πρόγραμμα Paxful. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμο εδώ.

Αγορά και πώληση χρυσού με ευχάριστο

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά της Paxful, ένα χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει από σχεδόν κάθε άλλη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στον κόσμο, είναι ότι έχουν μετακομίσει στην επιχείρηση χρυσού. Ως απόκριση στη ζήτηση των χρηστών, είναι πλέον δυνατό στο Paxful να ανταλλαγή χρυσού για Bitcoin.

Προκειμένου η συναλλαγή να εκτελεστεί με ασφάλεια, το Bitcoin αποθηκεύεται στο σύστημα μεσεγγύησης της Paxful. Παραμένει εκεί έως ότου ο πωλητής επιβεβαιώσει ότι έλαβε την παράδοση του φυσικού χρυσού σε αντάλλαγμα για το Bitcoin.

Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Paxful και έχει πολύ νόημα, καθώς πολλά από τα ίδια άτομα που ενδιαφέρονται για το χρυσό μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για το Bitcoin. Επίσης, βοηθά στη μείωση του κόστους της συναλλαγής. Προηγουμένως, αν θέλατε να μεταβείτε από το χρυσό στο Bitcoin, θα έπρεπε να πουλήσετε το χρυσό σε μετρητά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μετρητά για να αγοράσετε το Bitcoin. Όλη την ώρα θα πληρώνετε τέλη ανταλλαγής και προμήθειας. Αυτή η νέα διαδικασία είναι εύκολη στη χρήση και πραγματικά μια εξαιρετική προσθήκη στο κρυπτοσύστημα.

Το ένα μειονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι κάθε συναλλαγή άνω των 50 $ θα απαιτήσει από τον έμπορο να ολοκληρώσει μια επαλήθευση KYC πριν να ολοκληρωθεί.

Επιτυχία το 2019

Η Paxful είχε ένα υπέροχο 2019 όταν ολοκλήρωσε περισσότερα από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές Bitcoin από ομοτίμους. Με την πρώτη ματιά που μπορεί να μην ακούγεται πολύ, δεδομένου ότι μια ανταλλαγή όπως η Binance καθαρίζει τόσο μεγάλο όγκο κάθε δύο ημέρες. Ωστόσο, για μια ανταλλαγή peer-to-peer, 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια είναι πολλή κίνηση και αντιπροσωπεύει σταθερή ανάπτυξη από την ίδρυση της Paxful το 2015.

Όσον αφορά τα πορτοφόλια, άνοιξαν ένα εκατομμύριο νέοι λογαριασμοί πορτοφολιών Paxful Bitcoin το 2019, πράγμα που σημαίνει ότι η Paxful έχει πλέον συνολικά τρία εκατομμύρια λογαριασμούς πορτοφολιών Bitcoin. Δεν είναι κακό για μια πλατφόρμα που έκανε συναλλαγές αξίας μόλις 5,9 εκατομμυρίων δολαρίων την πρώτη της χρονιά στην επιχείρηση.

Συνολικά, η Paxful έχει δείξει σταθερή αύξηση 25% σε ετήσια βάση. Δεδομένης αυτής της επέκτασης, πρόκειται να γίνει μια σοβαρή πλατφόρμα με σημαντικό όγκο συναλλαγών κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια.

Bitcoin για τις μάζες

Ο Paxful διαδραματίζει έναν συγκεκριμένο ρόλο στο οικοσύστημα κρυπτογράφησης. Το μόνο που πωλούν είναι το Bitcoin και το κύριο χαρακτηριστικό της ανταλλαγής είναι ο απίστευτος αριθμός επιλογών πληρωμής που ενεργοποιούν.

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε μερικές παλιές δωροκάρτες είτε τη Western Union, η Paxful διαθέτει έναν τρόπο πληρωμής που θα λειτουργεί σχεδόν για όλους. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε, καθώς το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν εμπορικό λογαριασμό είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Δεδομένου ότι το LocalBitcoins πρόσφατα επέκτειναν τις απαιτήσεις KYC, Το Paxful είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Το οικοσύστημα κρυπτογράφησης χρειάζεται ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν Bitcoin χωρίς να χρειάζεται να παρέχουν αδικαιολόγητα προσωπικά στοιχεία και το Paxful είναι το ιδανικό ανταλλαγή από ομοτίμους για την εκπλήρωση αυτού του ρόλου.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το Paxful είναι ένα από τα λίγα μέρη στο Διαδίκτυο όπου είναι δυνατό να μετατραπούν δωροκάρτες σε Bitcoin. Αυτή είναι μια πραγματικά μοναδική υπηρεσία και βοηθά να ξεχωρίσουμε τον Paxful από τον ανταγωνισμό

Είναι το Paxful ασφαλές; Όσο κάνετε την έρευνά σας και πραγματοποιείτε συναλλαγές μόνο με αξιόπιστους προμηθευτές, σίγουρα! Αν λοιπόν είστε έτοιμοι να ανοίξετε λογαριασμό και να αγοράσετε Bitcoin σήμερα, κατευθυνθείτε στο Paxful.com για να ξεκινήσετε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map