Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του YPTOspace, Gregory STOOS

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Geregory STOOS, CEO της YPTOSPACE, πυροβολεί από το ισχίο και μας λέει γιατί πιστεύει ότι ο κόσμος χρειάζεται μια πολύπλευρη και επαναστατική πλατφόρμα όπως το YPTOspace.

Πώς ξεκινήσατε το YPTOspace?

Η εμπειρία μου ήταν αρκετά διαφορετική στο μάρκετινγκ, στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τα τελευταία δύο χρόνια, έχω αναπτύξει τεχνολογία κρυπτογράφησης με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που είναι αφοσιωμένοι στο να ενσωματώσουν το YPTOspace στο mainstream. Αποφασίσαμε ότι εάν δεν μπορούμε να επιταχύνουμε τον τραπεζικό τομέα σχετικά με την αξία του κρυπτονομίσματος για τυπικές χρηματοοικονομικές συναλλαγές, τότε πρέπει να το μεταφέρουμε στο κοινό. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τον εμπορικό τομέα να υποστηρίξει το YPTOspace.

Διαχωρίζοντας τους παραδοσιακούς τρόπους τραπεζικής και πληρωμής · ακόμη και το τρέχον σύστημα με το οποίο οι παραδοσιακές τραπεζικές συναλλαγές και οι συναλλαγές σε νομίσματα fiat συνδυάζονται με την κρυπτογράφηση δεν είναι βιώσιμη και γι ‘αυτό υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερη ελευθερία για να χρησιμοποιούν τα χρήματά τους χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν τεράστια τέλη. Επίσης, η τεχνολογία blockchain προσφέρει μια εντελώς ασφαλή αλλά ανώνυμη μέθοδο για άτομα που μπορεί να μην έχουν τραπεζικό λογαριασμό αλλά χρειάζονται έναν ασφαλή τρόπο πληρωμής στο διαδίκτυο.

Γιατί είναι τόσο λίγα γραμμένα για την ομάδα σας στο YPTOspace?

Περάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια για να βρούμε τη σωστή ομάδα, την οποία έχουμε εκπαιδεύσει και όλοι συμμετέχουν στην πλατφόρμα. Χρειάζεται πολύς χρόνος, χρήμα και προσπάθεια για να δημιουργήσουμε τη σωστή ομάδα, κάτι που έχουμε μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, οπότε δεν χρειαζόμαστε τη διακοπή του να κλέψουμε κανέναν από την εταιρεία.

Τι είναι το YPTOspace?

Το YPTOspace είναι πολλά πράγματα, αλλά φιλοδοξία μου είναι να δημιουργήσω ένα παγκόσμιο οικοσύστημα που θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να έχει την ελευθερία να διαχειρίζεται τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και τις δραστηριότητές του. Ένας όπου οι χρήστες μπορούν να στείλουν Bitcoin και να τους φτάσουν ως Δολάρια ή Ευρώ. Όπου οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές σε ευρώ και οι επιχειρήσεις μπορούν να τις λαμβάνουν ως κρυπτογράφηση, για παράδειγμα, ETH ή BTC ή, το εγγενές νόμισμα κρυπτογράφησης της πλατφόρμας – YPTO Coins.

Όπως είπα και πριν, χρειαζόμαστε κρυπτογράφηση για να μετακινηθούμε στο mainstream. Για αυτό, χρειαζόμαστε μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain. ένα αποκεντρωμένο μοντέλο που φέρνει ψηφιακό νόμισμα όχι μόνο για την εμπορία περιουσιακών στοιχείων, αλλά και για καθημερινή χρήση. Η τεχνολογία διαθέτει συγκεκριμένα πρωτόκολλα που διευκολύνουν τη συναλλαγή και την ασφάλεια για όλους τους χρήστες.

Τι κάνει το YPTOspace διαφορετικό από άλλες πλατφόρμες κρυπτογράφησης?

Το YPTOSPACE είναι η πρώτη πλατφόρμα που βασίζεται σε κρυπτονομίσματα όπου οι χρήστες έχουν πολλά εργαλεία για πληρωμές, οικονομική διαχείριση, συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένης μιας αυτόματης λειτουργίας bot συναλλαγών, στοιχημάτων και τζόγου, αγορών και άλλων. Η ισχυρή τεχνολογία blockchain διασφαλίζει την ασφάλεια των πελατών και κλιμάκωση υψηλής ταχύτητας για άμεσες πληρωμές και όλα χωρίς χρέωση για μεταφορά χρημάτων!

Δημιουργώντας μια γρήγορη, φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα, η ομάδα πίσω από το YPTOspace πιστεύει ότι εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο θα αγκαλιάσουν αυτό το μη συμβατικό μοντέλο και θα το μετατρέψουν σε ένα συμβατικό mainstream σύστημα πληρωμών..

Ως λύση P2P με ενσωματωμένο μηχανισμό escrow για πρόσθετη ασφάλεια, η εφαρμογή πλατφόρμας έχει τα στοιχεία για να ενεργοποιήσει τις επιχειρήσεις ώστε να αξιοποιήσουν την αγορά κρυπτογράφησης. Με όλα τα εργαλεία που παρέχονται, δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι το YPTOspace θα γίνει όνομα νοικοκυριού και θα καταταχθεί μαζί με τα Google, Microsoft, Facebook, Apple, PayPal και Amazon όταν οι άνθρωποι σκέφτονται κρυπτογράφηση, θα σκέφτονται το YPTOspace.

Γιατί ξεκινάτε το ICO?

Θέλουμε να φέρουμε το YPTOspace σε περισσότερους χρήστες και γι ‘αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε την πλατφόρμα. Επίσης, εάν θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, πρέπει να συνεχίσουμε με την ανάπτυξη. Όλα αυτά χρειάζονται χρήματα και πολλά από αυτά.

Έχουμε εκκινήσει την πλατφόρμα και πιστεύουμε ότι είναι καιρός να συμμετάσχουν παρόμοιοι ενδιαφερόμενοι σε αυτό που ξέρουμε ως επαναστατικό παιχνίδι αλλαγής κρυπτονομισμάτων. Με τις επενδύσεις των ενδιαφερομένων και τα άτομα που χρησιμοποιούν το YPTOcoin, μπορούμε να πάρουμε αυτό που είναι επί του παρόντος ξεχωριστές υπηρεσίες – τραπεζικοί λογαριασμοί, διαδικτυακά καζίνο, ανταλλαγές, συναλλαγές, επενδύσεις και ούτω καθεξής – και να τα ενοποιήσουμε.

Το Cryptocurrency είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα, αλλά κανένας από τους παίκτες στην αγορά δεν φαίνεται να παίρνει το μυαλό του δίνοντας λύσεις σε ανθρώπους και επιχειρήσεις. Οι τρέχουσες εταιρείες αγοράς κρυπτογράφησης παραμένουν έτοιμες να διατηρήσουν το status quo όπου να χρησιμοποιούν τα συστήματά τους, κοστίζει πολλά χρήματα μέσω της δομής των τελών και είναι ευτυχείς να συνεχίσουν να το κάνουν. Το Cryptocurrency συνεχίζει να προκαλεί τραπεζίτες και κυβερνήσεις. Όλοι ξεφεύγουν από το αντί για το crypto ως λύση σε αυτά τα πραγματικά πραγματικά εμπόδια στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το YPTOspace είναι πολύ επαναστατικό επειδή θα δώσουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να κάνουν ό, τι θέλουν με τα χρήματά τους και δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν υψηλά τέλη, αλλά δεν με νοιάζει.

Το Cryptocurrency δεν πρέπει να είναι ελιτιστικό, πρέπει να είναι για όλους και ξεκινήσαμε να το κάνουμε αυτό με το YPTOspace.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me