Society 3.0: Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Tim Draper από τον Akshay Aggarwal, συνιδρυτή της Blockchained στην Ινδία

Tim Draper American Venture Capital Investor Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι ο ανταγωνισμός είναι για χρήματα, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις του κόσμου παρά για φυσικά σύνορα που ήταν τότε. Http://cdn.coingape.com/wp-content /uploads/2019/07/22194330/timDraper.png

Εξερευνήστε τον χάρτη πορείας για το μέλλον της κοινωνίας, με τον Akshay Aggarwal, συνιδρυτή της Blocumen Studios & Ινδία & Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Tim Draper είναι ευρέως γνωστός ως «τύπος Bitcoin» στη σειρά podcast του «Society 3.0». Ο Tim είναι γνωστός για τις επενδύσεις του σε επιστημονικές γνώσεις και επίσης ο ιδρυτής του Draper University και του Draper Associates. Ακολουθεί ένα απόσπασμα του podcast και όλα τα σημαντικά σημεία που δεν πρέπει να χάσετε. Η κοινωνία 3.0 στοχεύει στην κατανόηση της εξέλιξης της τρέχουσας κοινωνίας σε μια πιο ευτυχισμένη, αποκεντρωμένη όλο και περισσότερο και βασίζεται στο ομότιμο εμπόριο.

Συνέντευξη

Ε: Οι κυβερνήσεις σε κάθε χώρα ασχολούνται με έναν αριθμό ασφαλίσεων. Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Blockchain σε αυτόν τον τομέα?

Θα υπάρξει μια μετατροπή τραπεζών και χρηματοδότησης και εμπορίου όλων των ειδών. Η κυβέρνηση σε κάθε χώρα ασχολείται με διάφορες ασφάλειες όπως υγειονομική περίθαλψη, αποζημίωση εργαζομένου, ασφάλιση εργασίας, συντάξεις κ.λπ. Λοιπόν, υπάρχουν πάντα άνθρωποι στο δρόμο και όταν οι άνθρωποι παρεμποδίζουν υπάρχει περιθώριο διαφθοράς, λαθών και αδικίας. Εάν αυτά εφαρμόζονται χρησιμοποιώντας Bitcoin και Blockchain με έξυπνο συμβόλαιο, μπορούμε να έχουμε ένα τέλειο μοντέλο ασφάλισης που θα οδηγήσει σε πιο αποτελεσματική, αποτελεσματική και δικαιότερη ασφάλιση που δεν μπορεί να καταστραφεί από ένα άτομο. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι ο ανταγωνισμός αφορά χρήματα, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις του κόσμου και όχι φυσικά σύνορα που ήταν τότε. Έτσι, όσο πιο αποτελεσματικές και αποτελεσματικές είναι οι κυβερνήσεις, τόσο πιο φυσικά οι άνθρωποι θα έλκονται προς τη χρήση τους, γιατί τότε το μεγαλύτερο μέρος της κυβερνητικής διακυβέρνησης θα είναι εικονική. 

Ερ: Πολλές χώρες αρχίζουν να αποτελούν μέρος αυτής της τεράστιας επανάστασης, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν χώρες που αποφεύγουν αυτό. Ποιες είναι οι απόψεις σας σχετικά με αυτό; (κάνουν τη σωστή επιλογή)

Οι χώρες που υιοθετούν αυτήν την τεχνολογία προσβλέπουν στην πρόοδο της χώρας που αποτελεί θετική πρόοδο, αλλά χώρες όπως η Κίνα παραμένουν ένα βήμα πίσω. Λοιπόν, έχουν έναν πρόεδρο που θέλει να βεβαιωθεί ότι όλα είναι υπό έλεγχο και, επομένως, περιορίζει τους ανθρώπους του από τη χρήση αυτής της τεχνολογίας που πιστεύω ότι θα είναι επιζήμια. Νομίζω ότι μακροπρόθεσμα όλοι οι Κινέζοι γνωρίζουν ότι αυτό είναι πραγματικά σημαντικό για την οικονομία τους και θα θέλουν μια ελεύθερη αγορά με αποκεντρωμένο νόμισμα. Θα θέλουν αυτόν τον μελλοντικό κόσμο όπου θα μπορούν να εφεύρουν και να δημιουργήσουν και να κερδίσουν χρήματα δοκιμάζοντας νέα πράγματα. Μια χώρα όπως η Μάλτα θέλει να είναι το κέντρο κρυπτογράφησης του κόσμου. Λοιπόν, με την Ελβετία, ξεκίνησαν με την τίγρη με την ουρά, αλλά άρχισαν να ρυθμίζουν υπερβολικά και έτσι όλοι έφυγαν. Αλλά τώρα θέλει να κάνει μια επιστροφή. 

Νομίζω γενικά ότι οι κανονισμοί αναπαράγουν τη διαφθορά και την απορρύθμιση αναπνέουν ελευθερία. Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε άλλες μορφές διακυβέρνησης και σκέψης. Λοιπόν, αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή και νομίζω ότι κατευθυνόμαστε προς έναν πιο παγκόσμιο και ειρηνικό και αγαπητό κόσμο γιατί πραγματικά αυτά τα γεωγραφικά σύνορα γίνονται όλο και πιο χωρίς νόημα. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για μια νέα μορφή διακυβέρνησης, η οποία πρέπει να ανταγωνιστεί τους πολίτες της. Αρχίζουν να αναγνωρίζουν ότι ανταγωνίζονται για τα χρήματα, τους επιχειρηματίες, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του κόσμου παρά τα φυσικά σύνορα και τη γη.

Ε: Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το Ανώτατο Δικαστήριο που καταργεί την απαγόρευση των τραπεζικών υπηρεσιών για εταιρείες κρυπτογράφησης από τις κεντρικές τράπεζες?

Νομίζω ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας ήταν πολύ σοφό στην απόφασή τους. Σκέφτονται μακροπρόθεσμα το καλό της χώρας και επίσης το καλό του κόσμου. Το Bitcoin είναι τόσο σημαντικό για όλους, που αυτός ο αποκεντρωμένος κόσμος ανοίγει όλα τα σύνορά του. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε επιχειρήσεις, να επικοινωνείτε διασυνοριακά, να πληρώνετε άτομα πέραν των συνόρων. Ανοίγει πραγματικά μια εντελώς νέα οικονομία. 

Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές στον κόσμο να είσαι πράκτορας αλλαγής, να είσαι επιχειρηματίας, επιχειρηματικός καπιταλιστής ή κάποιος που θέλει πραγματικά να μετακινήσει τον κόσμο, επειδή αυτή η νέα τεχνολογία είναι ανοιχτή, διαφανής και παγκόσμια και διατηρεί τέλεια αρχεία και μπορεί να αρχίσει να μετατρέψτε τον κόσμο σε ένα πολύ πιο αυτοματοποιημένο, πολύ πιο απλό μέρος. Οι οικονομίες πρόκειται να εκραγούν λόγω των ανοιχτών συνόρων της και να είναι χωρίς τριβές. Επιτρέπει στην ανθρώπινη δημιουργικότητα να ευδοκιμεί καθώς οι μηχανές μπορούν να αναλαμβάνουν περισσότερες από τις καθημερινές εργασίες που πρέπει να γίνονται ξανά και ξανά. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται αυτό, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να αγκαλιαστούν. Σε τελική ανάλυση, τι είναι καλύτερο από το να έχουμε ένα μηχάνημα που κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν επαναλαμβανόμενα. 

Ερ: Αναφέρατε, “Η Ινδία επιλέγει τη μια θρησκεία έναντι της άλλης, με κάνει να ανησυχώ σοβαρά για τα σχέδιά μου σε διαφορετικές επιχειρήσεις”, όταν ο νόμος για την τροποποίηση της ιθαγένειας επιβλήθηκε από την ινδική κυβέρνηση, η οποία έγινε πολύ αμφιλεγόμενη. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας πίσω από το tweet.

Η Ινδία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για επενδύσεις, με τόσους μεγάλους επιχειρηματίες και ιδέες και εργατικούς ανθρώπους. Αλλά πάνω απ ‘όλα, εάν υπάρχουν κανόνες που ευνοούν τη μια ομάδα ανθρώπων έναντι της άλλης, δημιουργεί πολλές αμφιβολίες. Η χώρα που ευνοεί τον ένα τύπο ατόμου έναντι άλλου, τη μια θρησκεία πάνω από την άλλη, τη φυλή ή την εμφάνιση ή το σεξ πάνω από τον άλλο, αποτυγχάνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καθώς είναι πιο επικεντρωμένες στο ένα που είναι πιο προνομιακό από τον άλλο, (το μέρος της κοινωνίας καλύτερα προνομιούχο από το άλλο / μέρος της κοινωνίας που είναι πιο «τυχερό» από το άλλο), που δεν είναι βιώσιμο. Το να προτιμάς ένα σύνολο ανθρώπων πάνω από ένα άλλο δεν ενθαρρύνει ποτέ μια ισχυρή οικονομία. Μια ανοιχτή κοινωνία που είναι ειλικρινής και εργάζεται σκληρά αγαπά τους γείτονές τους, ανεξάρτητα από το ποιος ή τι είναι, τείνει να δημιουργεί εκπληκτική επιτυχία. Οι οικονομίες ενισχύονται όπου υπάρχει ελευθερία, διαφάνεια και διαφάνεια. Έτσι, το κλειδί για την επιτυχία είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι εστιάζονται μόνο στη δημιουργία αντίκτυπου. 


Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map