Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αποκλειστική συζήτηση με ανταλλαγές κρυπτογράφησης ινδικής στο Koinex Shut Down

Πριν από την προγραμματισμένη ακρόαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετικά με πτυχές κρυπτογράφησης στην Ινδία, ένα από τα παλαιότερα ινδικά κρυπτονομίσματα, η Koinex αποφάσισε να κλείσει την πλατφόρμα συναλλαγών της. Αυτό ήταν προφανώς ένα από τα πιο συγκλονιστικά νέα για τους Ινδιάνους, ειδικά για ένα πιθανό κοινό της πλατφόρμας στην πολύτιμη στιγμή που το Bitcoin ήταν σε ταύρο.

Αποκλειστική συζήτηση με ινδικά ανταλλαγές

Ένα σημαντικό ερώτημα που έθεσε τα φρύδια του ενθουσιώδους κρυπτογράφησης είναι η Ινδία – εάν οι κανονισμοί ήταν ο βασικός λόγος πίσω από το κλείσιμο, η Koinex θα μπορούσε επίσης να έχει την έδρα της εκτός Ινδίας – όπως και άλλες ανταλλαγές αποφάσισαν να το πράξουν. Όσον αφορά το θέμα, Σούμιτ Γκούπτα από το CoinDCX προσθέστε ότι;

Από ό, τι ξέρω, δεδομένης της αβεβαιότητας των κανονιστικών ρυθμίσεων, δεν επικεντρώνονται επί του παρόντος στην ανταλλαγή επιχειρήσεων. Οι Ινδικές Ανταλλαγές θα πρέπει να μετακινηθούν εκτός της χώρας με επίκεντρο τους παγκόσμιους χρήστες, εάν οι κανονισμοί δεν είναι ευνοϊκοί για τη διεξαγωγή συναλλαγών στην Ινδία.

Σε παρόμοιο τόνο, Nischal Shetty αναλυτικά από το WazirX.

Ο όγκος τους είχε μειωθεί δραστικά και αυτό καθιστά δύσκολη τη διεξαγωγή ανταλλαγής, καθώς οι όγκοι αυξάνουν τα έσοδα. Αν είχαν καλές ποσότητες τώρα, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχαν κλείσει. Θα έλεγα ότι η τραπεζική απαγόρευση ήταν ο μοναδικός μεγαλύτερος λόγος για όλες τις διακοπές λειτουργίας των ινδικών συναλλαγών μέχρι τώρα.

Εκτός από το CoinDCX και το WazirX, ένα άλλο ινδικό ανταλλακτικό κρυπτογράφησης Bitbns προσθέτει επίσης ότι «θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ευδοκιμήσουν στο τοπίο κρυπτογράφησης για το Koinex εάν το επιθυμεί -, Ραχούλ από το Bitbns είπε?

Ναι θα μπορούσαν να έχουν. Κάναμε και ευδοκιμούμε. Καταγράψαμε τον υψηλότερο όγκο συναλλαγών μέχρι σήμερα τις τελευταίες 24 ώρες.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι – κατά το κλείσιμο της Coindelta τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η ινδική κοινότητα κρυπτογράφησης συζητούσε για «εκκρεμή αίτημα ανάληψης στην πλατφόρμα συναλλαγών Koinex». Επιπλέον, το χρηματιστήριο είχε διαγράψει λίγα νομίσματα Achain [ACT], CyberMiles [CMT], GAS [GAS], Nano [NANO], NEO [NEO] and Zcoin [XCZ] Tokens τα οποία δεν έλαβαν καλά η κρυπτογραφική κοινότητα στην Ινδία – και πάνω απ ‘όλα, η απόφαση διαγραφής αυτών των Altcoins εμφανίστηκε αμέσως μετά την απόφαση τερματισμού της Coindelta.

Όχι η πρώτη ανταλλαγή στην Ινδία!

Στις αρχές Ιουνίου 27, 2019 – η Koinex δημοσίευσε μια επίσημη ανάρτηση ιστολογίου, αναφέροντας τον λόγο πίσω από την απόφασή της – ωστόσο, προσθέτει ότι «η κανονιστική αβεβαιότητα και η έλλειψη τραπεζικής υποστήριξης» ήταν τα βασικά εμπόδια που τους εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των συναλλαγών στο έθνος.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ινδία, στο παρελθόν, μερικές άλλες ανταλλαγές, όπως οι Zebpay, Coindelta, Coinome, ολοκλήρωσαν την επιχειρηματική τους λειτουργία επικαλούμενες ανθυγιεινούς κανονισμούς από την κυβέρνηση της χώρας, αλλά εμείς (Coingape) φτάσαμε στα τρέχοντα ινδικά ανταλλακτικά, τι σκέφτονται Το κλείσιμο της Koinex και πώς συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους στην ίδια χώρα όπου άλλα χρηματιστήρια έκλεισαν τις πόρτες τους.

Βαζιράχ, CoinDCX, Bitbns, Instashift, Η Unocoin είναι λίγα από τα χρηματιστήρια – αυτήν τη στιγμή, ζουν και εκτελούν τις εμπορικές τους δραστηριότητες εντός της χώρας, παρά το γεγονός ότι έχουν μήνες καθυστερήσεις σχετικά με μια συγκεκριμένη απόφαση κρυπτογράφησης από την Κυβέρνηση της Ινδίας. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας με τη Nischal Shetty – Διευθύνων Σύμβουλος της WazirX, Rahul Chitale – Συνιδρυτής της Instashift, Sumit Gupta – Ιδρυτής του CoinDCX και Rahul Jain – Διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ στο Bitbns – αποκαλύφθηκε ότι ο άλλος λόγος πίσω από την απόφαση της Koinex θα μπορούσε να είναι ” Δομή κόστους με το γεγονός ότι το μέγεθος της ομάδας ήταν αρκετά μεγάλο “και ο όγκος τους που είχε μειωθεί δραστικά”.

Μισθός προσωπικού μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Επιπλέον, σε ένα σημείο της Koinex που ανέφερε ότι «οι υπάλληλοί τους είχαν ζητηθεί μισθολογικές συναλλαγές από τραπεζικές αρχές», ρωτήσαμε τις υπάρχουσες ινδικές ανταλλαγές σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας πληρωμών στο προσωπικό τους. Ενώ οι CoinDCX και WazirX αρνήθηκαν να σχολιάσουν – από την άλλη πλευρά, ο Rahul Jain από το Bitbns είπε ότι.

Η Bitbns ή ο υπάλληλός της δεν αντιμετωπίζουν τέτοια τραπεζική πίεση

Ενώ έμεινε μυστικό για τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποίησαν, ο Rahul Chitale από την Instashift re Rahul Chitale αποκαλύπτει ότι η ανταλλαγή τους είναι μια εσθονική οντότητα και έχει υποστεί επεξεργασία τραπεζικής λειτουργίας σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς νόμους. Λέει ότι;

Το InstaShift είναι μια εσθονική οντότητα. Πραγματοποιούμε όλες τις τραπεζικές λειτουργίες μας από το ίδιο με πλήρη συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς νόμους. Σχεδόν όλα τα λειτουργικά μας έξοδα πληρώνονται μέσω Crypto – που περιλαμβάνει μισθοδοσία στη μικρή ομάδα μας (εκτός Ινδίας). Χρησιμοποιούμε επίσης τις δικές μας χρεωστικές κάρτες με υποστήριξη κρυπτογράφησης. Τα λίγα έξοδα όπως το Cloud είναι το κανάλι μέσω της Fiat στην Ευρώπη ή τον Καναδά.

Ποια είναι η γνώμη σας για το ινδικό κρυπτοσύστημα.; Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση θα ευνοήσει τις υπάρχουσες ανταλλαγές με υγιείς κανονισμούς σχετικά με το crypto & οικοσύστημα blockchain στην Ινδία .; Ενημερώστε μας στο παρακάτω σχόλιο. 

Πηγή εικόνας – Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me