Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αποκλειστική συνέντευξη με τον συνιδρυτή του κορυφαίου παρόχου λύσεων τεχνολογίας blockchain, ChainUP EXUP

Hailong Duan Συνιδρυτής της EXUP, ChainUP Financial Divivives Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της χρηματοδότησης μέσω Διαδικτύου, ο Duan οδήγησε κάποτε μια ομάδα σε μια γνωστή εταιρεία πληρωμών για να επιτύχει ένα δισεκατομμύριο γιουάν σε ετήσια απόδοση. Σήμερα είναι συνιδρυτής του EXUP, εστιάζοντας στην ανάπτυξη χρηματοοικονομικών παραγώγων blockchain.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Hailong Duan, τον συνιδρυτή της EXUP, το ChainUP Financial Derivatives, έναν κορυφαίο πάροχο λύσεων blockchain, εξήγησε πώς ήταν σε θέση να παράσχουν τις ανταλλαγές ασφαλείας και πώς βλέπει την ασιατική αγορά ως μια από τις πιο εξέχουσες συνεισφέροντας στο οικοσύστημα blockchain / cryptocurrency.

  1. Μπορείτε να εισαγάγετε εν συντομία το ChainUP στους θεατές μας και πώς συμβάλλετε στο οικοσύστημα κρυπτογράφησης?

Ναι φυσικά. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, Αλυσίδα είναι ένας πάροχος λύσεων τεχνολογίας blockchain και διαθέτει οκτώ καλά αναπτυγμένες σειρές προϊόντων. Περιλαμβάνουν την ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων, το πορτοφόλι, την επίγνωση κατάστασης, τη δημόσια αλυσίδα και την κοινοπραξία blockchain, pool mining, blockchain cloud media, ρευστότητα, μεσίτη. Έχουμε κατασκευάσει έναν βιομηχανικό κλειστό βρόχο από την τεχνολογία υπηρεσιών έως την κυκλοφορία και την εμπορευματοποίηση της κυκλοφορίας. 

Τα τελευταία 2 χρόνια, έχουμε εξυπηρετήσει 300+ πελάτες ανταλλαγής, 100+ πελάτες ψηφιακού πορτοφολιού, 150+ πελάτες υπηρεσιών ρευστότητας, συμπεριλαμβανομένων 50+ εκατομμυρίων χρηστών σε περισσότερες από 20 χώρες από την Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική και την Ωκεανία. 

Τα μέλη της ομάδας πίσω από το ChainUP έχουν εργαστεί σε κορυφαίες εταιρείες blockchain ή διαδικτυακές εταιρείες στην τεχνολογική ανάπτυξη και διαχείριση λειτουργιών, και έχουν μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία blockchain. Ο ιδρυτής μας Zhong Gengfa διετέλεσε προηγουμένως τεχνικός διευθυντής του τμήματος Baidu SNS, ιδρύοντας την τεχνική του ομάδα. Επίσης, υπηρέτησε επίσης ως CTO στη γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης αυτοκινήτων P2P της Κίνας, START.

Τον τελευταίο χρόνο υπήρξε μάρτυρας του τερματισμού λειτουργίας πολλών startup blockchain, που αγωνίζονται με την παροχή POC, MVP και γενικά με την εφαρμογή λύσεων blockchain που λειτουργούν. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις τεχνικές λύσεις που απαιτούνται πολύ από το οικοσύστημα crypto-blockchain, συμβάλλοντας έτσι σε αυτή τη νεογέννητη βιομηχανία. Προσπαθούμε να παρέχουμε κορυφαία τεχνογνωσία, την απαιτούμενη τεχνογνωσία, να προσφέρουμε διαφορετικότητα στους τύπους λύσεων και να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη και υπηρεσίες στην κοινότητα blockchain.

  1. Πρόσφατα ξεκινήσατε μια λύση συστήματος ETF, επί ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε για αυτό?

Η λύση του συστήματος ETF (χρηματιστηριακό ταμείο) κυκλοφόρησε πρόσφατα στη νέα μας πλατφόρμα EXUP χρηματοοικονομικών παραγώγων EXUP. Τα ETFs είναι ένα σημαντικό επενδυτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της ανατίμησης των περιουσιακών στοιχείων. Στις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές αγορές, τα μοχλευμένα ETF είναι μια πολύ δημοφιλής μορφή χρηματοοικονομικών παραγώγων. Θεωρείται καινοτομία σε σχέση με τα παραδοσιακά ETF, τα μοχλευμένα ETF έχουν τα πλεονεκτήματα της άμεσης διαπραγμάτευσης, χωρίς απαιτήσεις περιθωρίου, επιδείνωση των τόκων ή του ελέγχου των κινδύνων. Εάν χρησιμοποιηθεί με σύνεση, τα μοχλευμένα ETF μπορούν με συνέπεια να ενισχύουν τις αποδόσεις ενός υποκείμενου ευρετηρίου. 

Κυκλοφόρησε στο πίσω μέρος της νέας μάρκας EXUP χρηματοοικονομικών παραγώγων blockchain, η λύση συστήματος ETF, όπως και με όλες τις άλλες λύσεις EXUP, δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες μας ασφαλείς, σταθερές και αποτελεσματικές υπηρεσίες χρηματοοικονομικών παραγώγων blockchain. Προς το παρόν, η ομάδα EXUP παρέχει υπηρεσίες τεχνολογίας χρηματοοικονομικών παραγώγων σε 60 επιχειρήσεις σε περισσότερες από 10 χώρες και περιοχές παγκοσμίως.

  1. Μηδενικά περιστατικά ασφαλείας από τότε που ξεκινήσατε, ενώ υπήρχαν πολλά περιστατικά πειρατείας ακόμη και σε φημισμένες ανταλλαγές. Πώς το καταφέρατε? 

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα στο ChainUP, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η διατήρηση των χρημάτων είναι ασφαλής για την ανταλλαγή και τους χρήστες τους. Τα τελευταία δύο χρόνια από την ίδρυσή μας, έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερους από 300 πελάτες ανταλλαγής, παρέχοντας ομαλή λειτουργικότητα με μηδενικά συμβάντα ασφαλείας. Αυτό δεν συνέβαλε καθόλου στην ανακάλυψη αυτών των ανταλλαγών, οι οποίες ξεχώρισαν από τις χιλιάδες πλατφόρμες.

Για συναλλαγές ανταλλαγής, το ChainUP έχει ένα σύνολο ειδικών συστημάτων ελέγχου κινδύνων, διεξαγωγή ολικής διαχείρισης κινδύνων του συστήματος. Παρέχει επίσης τρισδιάστατη συμφωνία οικονομικών, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της ασφάλειας κεφαλαίων σε πορτοφόλια, ενεργές παρεμβάσεις ασφαλείας, έξυπνη παρακολούθηση της κυκλοφορίας περιουσιακών στοιχείων, μπλοκ απόσυρσης, άμυνα ενάντια σε επιθέσεις DDoS, εκκαθάριση κυκλοφορίας και 30-over άλλους αμυντικούς μηχανισμούς. 

Το ιδιόκτητο σύστημα επίγνωσης κατάστασης AUROR της ChainUP εκτελεί ανάλυση δεδομένων μεγάλης κλίμακας σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών, την πολυδιάστατη παρακολούθηση, τον εντοπισμό κινδύνων και απειλών σε πραγματικό χρόνο, αποτρέπει ενεργά τις συμπεριφορές υψηλού κινδύνου και διεξάγει αναλύσεις και υποκλοπές επίθεσης συστήματος.

Το ChainUP διατηρεί επίσης σε βάθος συνεργασία με περισσότερα από δώδεκα παγκόσμια ιδρύματα ασφαλείας blockchain. Αυτοί οι οργανισμοί εκδίδουν επαγγελματικές αναφορές ελέγχου για πελάτες, υιοθετούν επίσημη τεχνολογία επαλήθευσης και αυτόματα σαρώνουν κωδικούς ασφαλείας. Έχουν διεξαχθεί δεκάδες δοκιμές ασφαλείας για την αντιμετώπιση των κινδύνων ασφαλείας, την αποφυγή εισβολής και τη διασφάλιση της ασφάλειας έξυπνων συμβάσεων.

Επιπλέον, το ChainUP απομονώνει επίσης δικαιώματα και εκτελεί πολλές επιβεβαιώσεις για λειτουργίες υψηλού επιπέδου. Αυτοεξετάζει συμπεριφορές διαχειριστή όπως μη φυσιολογικούς ελέγχους σύνδεσης, απόπειρες μη εξουσιοδοτημένων λειτουργιών, πρόσβαση διακομιστή υψηλής συχνότητας και μη φυσιολογικές συμπεριφορές προπαραγγελίας.

Με ένα πλήρες σύστημα ελέγχου κινδύνων και ασφάλειας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι καταφέραμε να διασφαλίσουμε δύο χρόνια ασφαλούς λειτουργίας και συντήρησης σε 300 πελάτες παγκοσμίως χωρίς συμβάντα ασφαλείας.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, Το ChainUP διαθέτει ένα ισχυρό τεχνικό υπόβαθρο με μια ομάδα περισσότερων από 100 «τεχνολογικών γονιδίων» από κορυφαίες εταιρείες διαδικτύου και άλλες καθιερωμένες εταιρείες blockchain, παρέχοντας τις καλύτερες τεχνολογικές υπηρεσίες στην αγορά.

  1. Πώς βλέπετε την ασιατική αγορά όσον αφορά τις δυνατότητες και τις εξελίξεις?

Η άνοδος της χρήσης και της δημοτικότητας των κρυπτονομισμάτων οδήγησε σε ζωντανές αγορές κρυπτογράφησης. Αυτός ο ενθουσιασμός μεταξύ των επενδυτών έχει μετατοπίσει σταδιακά το ενδιαφέρον στην αγορά συναλλαγών παραγώγων, ειδικά στη ζήτηση για μόχλευση και συμβάσεις συναλλαγών. Γνωρίζουμε έντονα τις τάσεις στην αγορά, και γι ‘αυτό ξεκινήσαμε το EXUP, το θυγατρικό μας blockchain χρηματοοικονομικά παράγωγα.

Καθώς η ανάπτυξη χρηματοοικονομικών παραγώγων με επίκεντρο το blockchain συμβαίνει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, υπάρχουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης στην ασιατική αγορά και ελπίζουμε ότι η κυκλοφορία της πλατφόρμας χρηματοοικονομικών παραγώγων blockchain EXUP θα ανοίξει νέα κανάλια επενδύσεων και συναλλαγών για τους πελάτες μας στην Ασία. 

  1. Πιστεύετε ότι το 2020 θα δείτε ένα νέο υψηλό κρυπτονομίσματα και bitcoin?

Εκτός από τις επιπτώσεις της μείωσης του bitcoin και της εισροής θεσμικών κεφαλαίων σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, η μακροοικονομική κατάσταση θα αποτελέσει ισχυρό μοχλό της τιμής BTC. Ως ηγέτης στην αγορά των tokens, η τιμή του bitcoin θα επηρεάσει τα άλλα κρυπτονομίσματα. 

Η έλευση του Libra δημιούργησε μια άνοδο της κύριας προσοχής παγκοσμίως στα κρυπτονομίσματα και το πιο σημαντικό μεταξύ των κυβερνήσεων για την ανάπτυξη CBDCs (ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας). Όταν οι CBDCs εφαρμόζονται από κυβερνήσεις, οι MNC (πολυεθνικές εταιρείες) πιθανότατα θα τις υιοθετήσουν και μέσω του δικτύου, όπως και οι ΜΜΕ (μικρομεσαίες επιχειρήσεις). Αυτό θα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για τη διάδοση της χρήσης ψηφιακών νομισμάτων στις μάζες. Καθώς τα γνωστά εμπορικά σήματα υιοθετούν τεχνολογία blockchain ή αναπτύσσουν τα δικά τους σταθερά νομίσματα, οι μη κρυπτονομιστές θα δέχονται όλο και περισσότερο κρυπτονομίσματα.

Σε ένα άλλο μέτωπο, σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες όπου τα τοπικά νομίσματα είναι ασταθή, παρατηρούμε αύξηση της αυξανόμενης χρησιμότητας των κρυπτονομισμάτων για αντιστάθμιση αυτής της αστάθειας. 

Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στο να δώσουν στο bitcoin και τα κρυπτονομίσματα σημαντική ώθηση ως εναλλακτική κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

  1. Τι ακολουθεί για το Chainup?

Βρισκόμαστε στη μέση των σχεδίων διεθνοποίησης. Η ChainUP συνεργάστηκε ενεργά με πολυεθνικούς ρυθμιστικούς και εξουσιοδοτημένους οργανισμούς συμμόρφωσης για να ενδυναμώσει τον τομέα τεχνολογίας blockchain B2B, ώστε να επιταχύνει τη βιομηχανική μας ανάπτυξη.

Το 2020, ο Όμιλος ChainUP θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη αυτών των πέντε επιχειρηματικών τομέων, δηλαδή, 

προσαρμοσμένες λύσεις για επιχειρήσεις, λύσεις SaaS cloud (ChainUp Cloud), λύσεις ψηφιακής τραπεζικής (HiCoin), λύσεις ρευστότητας (BitWind) και λύσεις χρηματοοικονομικών παραγώγων (EXUP).

Εφαρμόζοντας τη στρατηγική 1 + 5 + Ν, δηλαδή 1 κύρια μάρκα + 5 ανεξάρτητες επιχειρηματικές μονάδες + Ν κοινοπραξίες και στρατηγικές συνεργασίες, σκοπεύουμε να επιτύχουμε την ανάπτυξη από «ενιαίο προϊόν» σε «μήτρα προϊόντος». Καθώς χτίζουμε το οικοσύστημα μας ολιστικά στον τομέα των τεχνολογιών τεχνολογίας blockchain, στόχος μας είναι να είμαστε ηγετικός υποψήφιος για το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς αυτής της επιχείρησης. 

Και όπως πάντα, η κορυφαία προτεραιότητά μας είναι οι πελάτες μας και ως εκ τούτου η παροχή των καλύτερων τόσο στην τεχνολογία όσο και στις υπηρεσίες μας θα είναι πάντα πρωταρχική για εμάς στο ChainUP!

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me