Καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και κριτικές

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι ένα μέρος για αγορά, πώληση και εμπορία κρυπτογράφησης. Ορισμένα χρηματιστήρια προσφέρουν επίσης παράγωγα προϊόντα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ανταλλάσσουν επιλογές και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.

Το πρόβλημα για τους ανθρώπους που μόλις εισέρχονται στην κρυπτογράφηση είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολο να καθοριστεί ποιες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι καλές και ποιες πρέπει να αποφεύγονται.

Υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες ψηφιακού νομίσματος, αλλά ποια είναι η καλύτερη?

Σε αυτό το άρθρο αντί να απαντήσουμε εντελώς σε αυτήν την ερώτηση, θα σας δώσουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να το καταλάβετε μόνοι σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο δεδομένου ότι δεν θα έχει κάθε άτομο πρόσβαση στις ίδιες ανταλλαγές.

Οι Ευρωπαίοι και οι Ασιάτες τείνουν να έχουν μεγάλη πρόσβαση σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, ενώ οι Αμερικανοί απαγορεύονται από πολλές πλατφόρμες. Γι ‘αυτό το να βρεις το καλύτερο μέρος για εμπόριο μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος. Με αυτά τα λόγια, ας ξεκινήσουμε.

Το πρώτο πράγμα που θα εξετάσουμε είναι όλοι οι διαφορετικοί τύποι ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Contents

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ανταλλαγή

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επιλέγουν την καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Πριν εγγραφείτε για την πρώτη σας ανταλλαγή εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Συναλλαγές σε Spot Exchange

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, αυτό που συνήθως σκέφτονται είναι μια ανταλλαγή spot. Αυτό είναι ένα μέρος όπου οι έμποροι μπορούν να ανταλλάξουν ένα περιουσιακό στοιχείο με άλλο. Για παράδειγμα, ανταλλάξτε Bitcoin για Ethereum.

Κάθε ανταλλαγή spot έχει διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης, επομένως η ανταλλαγή για την οποία εγγραφείτε μπορεί να εξαρτάται από τα κρυπτονομίσματα που μπορείτε να ανταλλάξετε εκεί. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ανταλλάξετε Ethereum / Litecoin, για παράδειγμα, μπορείτε να εγγραφείτε για σχεδόν οποιαδήποτε ανταλλαγή, καθώς όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτά τα νομίσματα.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ανταλλάξετε ένα πιο εξωτικό νόμισμα, όπως το Nano ή το Monero, τότε θα πρέπει να βρείτε ένα από τα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που διαθέτει αυτό το ζεύγος συναλλαγών.

Συναλλαγές σε παράγωγα παραγώγων

Μια ανταλλαγή παραγώγων προσφέρει επιλογές διαπραγμάτευσης όπως συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή επιλογές. Αυτά είναι συνήθως χρηματοοικονομικά προϊόντα για πιο προχωρημένους εμπόρους κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με αυτά τα προϊόντα από τις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές αγορές, τότε είναι λογικό να τα ανταλλάξετε σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια ανταλλαγή spot θα προσφέρει επίσης παράγωγα προϊόντα, ώστε να μπορείτε να κάνετε όλες τις συναλλαγές σας σε ένα μέρος. Ωστόσο, η πιο δημοφιλής ανταλλαγή παραγώγων με τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών είναι συνήθως αυτόνομες πλατφόρμες. Δηλαδή, δεν προσφέρουν παρά συναλλαγές παραγώγων.


Ένα πράγμα που αξίζει να αναφερθεί, πολλά παράγωγα κρυπτονομίσματα προσφέρουν διαπραγμάτευση περιθωρίου και σε ορισμένες περιπτώσεις εξαιρετικά υψηλό περιθώριο διαπραγμάτευσης, έως και 50x ή 100x. Δεν συνιστάται η χρήση μόχλευσης τόσο υψηλά, καθώς είναι εξαιρετικά εύκολο να χάσετε χρήματα και μοιάζει περισσότερο με τα τυχερά παιχνίδια και στη συνέχεια με τις συναλλαγές. Ωστόσο, ορισμένες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης προσφέρουν αυτό το είδος μόχλευσης εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει.

Ανταλλαγή θεματοφύλακα έναντι μη θεματοφυλακής

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ συναλλαγών κρυπτογράφησης και συναλλαγών παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών αγορών είναι αυτή με την κρυπτογράφηση μπορείτε φυλάξτε τα δικά σας χρήματα. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αποσύρετε το crypto σας από μια ανταλλαγή σε ένα πορτοφόλι που ελέγχετε. Για λόγους ασφαλείας, σας συμβουλεύουμε να το κάνετε! Αλλά περισσότερα σε αυτό αργότερα.

Η διαφορά μεταξύ μιας πλατφόρμας ανταλλαγής εθελοντικών και μη στερητικών της ελευθερίας είναι απλή. Μια πλατφόρμα θεματοφυλακής αποθηκεύει την κρυπτογράφηση σας, ενώ μια ανταλλαγή μη στερητική της ελευθερίας.

Για παράδειγμα, με μια ανταλλαγή μη στερητική της ελευθερίας εισάγετε το εμπόριο που θέλετε, στείλτε στην πλατφόρμα το crypto και στη συνέχεια θα σας στείλουν τα ανταλλαγμένα νομίσματα αμέσως. Δεν υπάρχει κρυπτογράφηση στην πλατφόρμα, έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα απώλειας ή κλοπής.

Τα χρηματικά χρηματιστήρια λειτουργούν καλύτερα για μικρότερες συναλλαγές ή για συναλλαγές όταν δεν θέλετε να εγγραφείτε σε ιστότοπους ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, τα τέλη συναλλαγών εκτός εθελοντισμού τείνουν να είναι υψηλότερα και προσφέρουν λιγότερη λειτουργικότητα από μια κανονική ανταλλαγή κρυπτογράφησης

Προσδιορισμός όγκου σε ανταλλαγή

Ο υπολογισμός του όγκου συναλλαγών σε μια ανταλλαγή δεν είναι μικρή δουλειά. Πολλά από τα λιγότερο αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης συμμετέχουν διαπραγμάτευση πλυσίματος και μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιος είναι ο πραγματικός όγκος συναλλαγών τους.

Για παράδειγμα, ο Τύπος δέχεται ευρέως τους όγκους συναλλαγών που ανέφερε η CoinMarketCap ως αλήθεια, παρόλο που αυτοί διογκώνονται άγρια. Από τη δημοσίευση, για παράδειγμα, η CMC αναφέρει τους όγκους συναλλαγών του Bitcoin 24 ωρών ως 37 δισεκατομμύρια δολάρια, που είναι περίπου 25 φορές υψηλότεροι από τους πιο αξιόπιστους ιστότοπους που ισχυρίζονται ότι είναι ο όγκος.

Για να προσδιορίσετε εάν ένα χρηματιστήριο έχει πραγματικά υψηλή ρευστότητα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ιστότοπους όπως Μεσσαρί ή BitcoinTradeVolume. Αυτά αναφέρουν ακριβείς αριθμούς συναλλαγών χωρίς να συμπεριλαμβάνουν δεδομένα από ανταλλαγές που είναι γνωστό ότι ασχολούνται με την πλύση.

Τι πρέπει να προσέχετε κατά την εγγραφή σε ψηφιακό συνάλλαγμα

Είναι πάντα καλή ιδέα να ερευνήσετε τη φήμη μιας πλατφόρμας συναλλαγών προτού εγγραφείτε για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές εκεί. Μερικά από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης έχουν εξαιρετική φήμη και λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Άλλα ανταλλακτικά νομισμάτων είναι απλά για κάποιο γρήγορο κέρδος και δεν κάνουν πολλά για να διατηρήσουν τους εμπόρους Bitcoin τους ασφαλείς.

Στην έρευνά σας, προσπαθήστε να μάθετε εάν το ανταλλακτικό στο οποίο σκέφτεστε να εγγραφείτε έχει καλή διεπαφή χρήστη, εάν διαθέτει κέντρο υποστήριξης πελατών και αν απαντά στην πραγματικότητα ερωτήσεις που αποστέλλονται στο κέντρο υποστήριξης πελατών τους.

Επίσης, σκεφτείτε πόσο καιρό υπήρχε μια ανταλλαγή ψηφιακού νομίσματος. Όσο περισσότερο βρίσκονται στο χώρο, τόσο πιο πιθανό είναι να έχουν ένα καλό προϊόν και να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ασφάλεια.

Αγορά Crypto σε Exchange

Από τη στιγμή που η αγορά κρυπτογράφησης έφτασε στο χαμηλό της τον Δεκέμβριο του 2018, υπήρξε ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Πολλοί άνθρωποι θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε Bitcoin και επίσης πώς να αγοράσετε altcoins χρησιμοποιώντας μια ποικιλία διαφορετικών μεθόδων πληρωμής.

Σε αυτήν την ενότητα θα εξηγήσουμε πώς να βρείτε τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για να αγοράσετε κρυπτογράφηση και πώς να ξεκινήσετε με τις επενδύσεις σας. Όπως με όλα τα άλλα στο crypto, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Τραπεζικές Καταθέσεις και Τραπεζικές Μεταφορές

Ο φθηνότερος τρόπος να αγοράσετε Bitcoin ή οποιοδήποτε άλλο crypto είναι συνήθως με τραπεζικό λογαριασμό. Δηλαδή, συνδέοντας έναν τραπεζικό λογαριασμό με μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και έπειτα καταθέτοντας χρήματα σε αυτό. Αυτή η μέθοδος έχει συχνά τις χαμηλότερες χρεώσεις.

Πολλά από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, τα ανταλλακτικά με την καλύτερη φήμη, θα προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης του τραπεζικού σας λογαριασμού. Ωστόσο, θα πρέπει να ερευνήσετε μια ανταλλαγή πριν υποβάλετε τα τραπεζικά σας στοιχεία για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές.

Το μειονέκτημα της αγοράς με τραπεζικό λογαριασμό είναι ότι μπορεί να χρειαστούν ημέρες για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού. Στην άγρια ​​πτητική αγορά κρυπτογράφησης που θα μπορούσε να σημαίνει ότι καταλήγετε να πληρώνετε πολύ περισσότερα για ένα νόμισμα από την τιμή όταν ξεκινήσατε την τραπεζική μεταφορά. Γι ‘αυτό ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο προχρηματοδότησης ενός λογαριασμού προτού είστε έτοιμοι να αγοράσετε Bitcoin, έτσι ώστε όταν θέλετε να αγοράσετε τα χρήματα είναι ήδη εκεί.

Μια τραπεζική μεταφορά είναι μια άλλη επιλογή, ωστόσο, ορισμένες ανταλλαγές χρεώνουν υψηλές χρεώσεις για τραπεζικές μεταφορές. Ένα τραπεζικό έμβασμα μπορεί επίσης να επιβαρύνεται με χρεώσεις από την τράπεζά σας, οπότε αυτός συνήθως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε χρήματα σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Χρήση πιστωτικής κάρτας

Η πιστωτική κάρτα είναι ένας άλλος τρόπος αγοράς κρυπτογράφησης. Δυστυχώς, τα περισσότερα μεγάλα χρηματιστήρια έχουν σταματήσει να δέχονται πιστωτική κάρτα ως έγκυρο τρόπο πληρωμής. Ορισμένες ανταλλαγές και πορτοφόλια εξακολουθούν να δέχονται πιστωτικές κάρτες, οπότε είναι ακόμα δυνατό να χρησιμοποιηθούν.

Για αγορές με πιστωτική κάρτα, ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε κρυπτογράφηση είναι στην πραγματικότητα μέσω ενός πορτοφολιού κρυπτογράφησης που επιτρέπει μια πιστωτική κάρτα ως μέθοδο πληρωμής. Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια που έχουν αυτήν τη λειτουργία και είναι ο καλύτερος τρόπος χρήσης πιστωτικών καρτών για την αγορά κρυπτογράφησης.

Ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων σάς επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιείτε πιστωτικές κάρτες, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε αν οι ανταλλαγές που έχετε εγγραφεί προσφέρουν αυτήν την επιλογή.

Ένα πράγμα που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η χρήση κάρτας για την αγορά κρυπτογράφησης συχνά συνεπάγεται πολλά τέλη. Στην πραγματικότητα είναι πιθανώς η μέθοδος με τα υψηλότερα τέλη από οποιαδήποτε από τις μεθόδους πληρωμής που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο. Γι ‘αυτό μια καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα.

Χρήση χρεωστικής κάρτας

Οι περισσότερες σημαντικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων επιτρέπουν στους εμπόρους να χρησιμοποιούν μια χρεωστική κάρτα ως μέθοδο πληρωμής. Η χρήση χρεωστικής κάρτας συνεπάγεται υψηλότερες χρεώσεις από τη χρήση τραπεζικής κατάθεσης, αλλά και χαμηλότερες χρεώσεις από τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης χρεωστικής κάρτας σε ανταλλαγές Bitcoin είναι ότι με μια χρεωστική αγορά το crypto είναι συνήθως διαθέσιμο αμέσως, δεν χρειάζεται να περιμένετε την πληρωμή για να καθαρίσετε τον τρόπο που κάνετε με μια τραπεζική κατάθεση. Χρησιμοποιώντας τη χρέωση, είναι συνήθως δυνατό να έχετε κρυπτογράφηση στο πορτοφόλι σας σε λίγα λεπτά.

Λίγη έρευνα θα πρέπει να σας πει τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που δέχονται χρεωστικές κάρτες στη χώρα σας. Επίσης, είναι σημαντικό να μιλήσετε στην τράπεζά σας σχετικά με τη χρήση χρεωστικής κάρτας σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Ορισμένες τράπεζες δεν θέλουν οι πελάτες τους να έχουν καμία σχέση με τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και σε ακραίες περιπτώσεις μια τράπεζα μπορεί να ακυρώσει έναν λογαριασμό για κάποιον που αγοράζει Bitcoin.

Καθορισμός τελών σε ανταλλαγή

Κάθε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων έχει διαφορετικά τέλη. Μερικοί χρεώνουν υψηλά τέλη συναλλαγών και χαμηλά τέλη ανάληψης. Άλλες ανταλλαγές έχουν καλές συναλλαγματικές ισοτιμίες κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση, αλλά χρεώνουν πολύ για αναλήψεις. Και οι καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων έχουν τα πάντα: ένα καλό πρόγραμμα χρεώσεων συναλλαγών και χαμηλά τέλη ανάληψης.

Ανάλογα με το πόσο συχνά θα κάνετε ανάληψη και πόσο θα κάνετε συναλλαγές, η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών θα είναι διαφορετική για όλους. Φροντίστε να προσέχετε κρυφές χρεώσεις, καθώς οι μη στερητικές της ελευθερίας συναλλαγές τείνουν να έχουν κρυφές χρεώσεις.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι απίστευτα σημαντική στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Δισεκατομμύρια δολάρια κρυπτογράφηση αξίας έχουν ήδη κλαπεί και το λυπηρό γεγονός είναι ότι περισσότερα θα κλαπούν στο μέλλον.

Στο crypto είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση των χρημάτων σας ασφαλή και ακόμη και ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια μπορεί να παραβιαστεί. Γι ‘αυτό το τμήμα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσέξετε.

Όχι τα κλειδιά σας, όχι το Crypto σας

Όχι τα κλειδιά σας, όχι το crypto σας ένα διάσημο ρητό στο οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι αν αφήσετε το crypto σας σε ανταλλαγή ή σε ένα πορτοφόλι που δεν σας δίνει ιδιωτικό κλειδί, τότε δεν ελέγχετε πραγματικά το crypto σας. Ανά πάσα στιγμή, η πλατφόρμα στην οποία έχετε αποθηκεύσει το Bitcoin ή το Ethereum μπορεί να ελέγχει τα νομίσματά σας.

Αυτό ήταν πρόσφατα ένα μεγάλο πρόβλημα με την καναδική ανταλλαγή Quadriga όπου ο ιδρυτής πέθανε και στη συνέχεια κανείς άλλος δεν μπόρεσε να έχει πρόσβαση στα χρήματα που είναι αποθηκευμένα στο χρηματιστήριο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι όλοι οι έμποροι και οι επενδυτές της Quadriga κατέληξαν να χάσουν εκατομμύρια δολάρια.

Hacks είναι επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα στο χώρο του blockchain και ακόμη και οι κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων μπορεί να επηρεαστούν. Στην πραγματικότητα το χάκερ ανταλλαγών κρυπτογράφησης είναι μια επιχείρηση πλήρους απασχόλησης για ορισμένους και έχει η Βόρεια Κορέα μια αφοσιωμένη ομάδα των χάκερ κρυπτογράφησης.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να προστατευτείτε; Τα παρακάτω είναι μερικοί τρόποι για να διατηρήσετε τα νομίσματά σας ασφαλή.

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε έμπορος ή επενδυτής για να προστατεύσει τον εαυτό του ενώ χρησιμοποιούν μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι να επιτρέψει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων σημαίνει ότι για να συνδεθεί ένας χρήστης πρέπει να υποβάλει έναν κωδικό πρόσβασης και κάποια άλλη μορφή επαλήθευσης. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας προσωρινός κωδικός πρόσβασης που αποστέλλεται σε ένα κινητό τηλέφωνο ή μια διεύθυνση email. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας κωδικός πρόσβασης που δημιουργείται από την Επαληθευτής Google.

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι ο Επαληθευτής Google είναι ο καλύτερος τρόπος για την προστασία του λογαριασμού σας, καθώς έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: ένας κωδικός μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από ένα μόνο τηλέφωνο. Για παράδειγμα, μια διεύθυνση email μπορεί να παραβιαστεί και ο κώδικας να υποκλαπεί. Η ανταλλαγή SIM είναι επίσης συχνή. Ο έλεγχος ταυτότητας της Google, ωστόσο, συνδέεται με ένα μόνο τηλέφωνο, οπότε ο μόνος τρόπος με τον οποίο ένας κλέφτης μπορεί να πάρει τον κωδικό θα ήταν να κλέψει το κινητό σας τηλέφωνο.

Ορισμένες ανταλλαγές έχουν ακόμη έλεγχο ταυτότητας τριών παραγόντων. Για παράδειγμα, ένας κωδικός πρόσβασης, ένας κωδικός επαλήθευσης ταυτότητας Google και ένας κωδικός πρόσβασης που αποστέλλεται στο email σας. Όσο περισσότερη ασφάλεια τόσο το καλύτερο. Ακόμα κι αν είναι ενοχλητικό να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να κλέψετε χρήματα.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Πορτοφόλι υλικού

Ενώ ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι σημαντικός, ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείτε είναι απλά να μην διατηρείτε τα νομίσματά σας σε ανταλλαγή. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας είναι τότε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού όπως ένα Ledger ή Trezor.

Ένα πορτοφόλι υλικού είναι εξαιρετικό επειδή ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να σταλούν χρήματα από αυτό είναι πατώντας ένα φυσικό κουμπί στη συσκευή. Λόγω αυτής της δυνατότητας είναι δυνατό να συνδέσετε ένα πορτοφόλι υλικού στον πιο μολυσμένο υπολογιστή στον κόσμο και εφόσον δεν πατήσετε ένα κουμπί στη συσκευή για να εγκρίνετε τη συναλλαγή, το crypto δεν μπορεί να κλαπεί.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί όσον αφορά τα πορτοφόλια υλικού είναι ότι δεν υποστηρίζουν όλα τα πορτοφόλια υλικού τα ίδια νομίσματα. Πριν αγοράσετε ένα πορτοφόλι υλικού, τότε θα πρέπει να ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τα νομίσματα που σκοπεύετε να ανταλλάξετε.

Τι είναι το Tether και γιατί εμπορεύεται τόσα πολλά ανταλλακτικά Bitcoin?

Το Tether είναι ένα από τα παλαιότερα σταθερά νομίσματα και είναι μακράν το πιο ρευστό (υψηλότερος όγκος συναλλαγών) από όλα τα σταθερά νομίσματα. Εάν μια ανταλλαγή πρόκειται να ανταλλάξει μόνο ένα stablecoin είναι συνήθως Tether, ειδικά ένα ζεύγος Tether / Bitcoin.

Αξίζει να μιλήσουμε για τον Tether επειδή είναι ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο νόμισμα. Ενώ ο Tether υποτίθεται ότι υποστηρίζεται 1: 1 από φυσικά δολάρια σε τραπεζικό λογαριασμό, η ατυχής αλήθεια είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει, ο Tether είναι υποστηρίζεται μόνο το 70% κατά δολάρια. Τουλάχιστον, αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι … Είναι πολύ δύσκολο να διαχωρίσουμε το γεγονός από τη φαντασία με τον Tether.

Είναι ασφαλές στη χρήση; Πιθανώς για τις περισσότερες συναλλαγές το Tether είναι ασφαλές στη χρήση. Ωστόσο, αυτό που δεν είναι ασφαλές για τον Tether είναι η αποθήκευση χρημάτων. Σε οποιοδήποτε σημείο θα μπορούσε ο Tether "καταστρέφω" και οι άνθρωποι με μια δέσμη Tether μπορεί να διαπιστώσουν ότι τα νομίσματά τους είναι ξαφνικά άχρηστα.

Πώς λειτουργεί ένα βιβλίο παραγγελιών

Ένα βιβλίο παραγγελιών είναι ένας τρόπος για να δείτε πόσες παραγγελίες αγοράς και πώλησης υπάρχουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο τιμών. Ένα βιβλίο παραγγελιών λειτουργεί επειδή οι έμποροι κρυπτογράφησης ορίζουν παραγγελίες ορίου που πηγαίνουν στο βιβλίο.

Για παράδειγμα, ένας έμπορος θα μπορούσε να δημιουργήσει μια εντολή ορίου που ορίζει ότι θα ήθελε να αγοράσει 1 Ether στα 300 $. Εάν η τιμή φτάσει σε αυτό το επίπεδο, τότε το 1 Ether θα αγοραστεί αυτόματα σε αυτήν την τιμή. Το ίδιο λειτουργεί αντίστροφα για πώληση.

Ένα βιβλίο με βαθιές παραγγελίες είναι εκείνο στο οποίο υπάρχουν πολλές παραγγελίες αγοράς. Συνήθως οι καλύτερες ανταλλαγές έχουν βιβλία βαθιάς παραγγελίας. Ένα βιβλίο με βαθιές παραγγελίες μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία για τον μέσο έμπορο λιανικής, ωστόσο, είναι σημαντικό για εμπόρους και επενδυτές μεγάλης κλίμακας που θέλουν να εκκαθαρίσουν μεγάλες παραγγελίες χωρίς να μετακινήσουν την τιμή.

Συμμόρφωση με τους κανονισμούς

Παρόλο που το οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων παραδοσιακά ήταν λιγότερο ρυθμισμένο από τις παραδοσιακές αγορές που αλλάζει ραγδαία. Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων υπόκεινται σε αυξημένη πίεση για συμμόρφωση με τους κανονισμούς, ακόμη και εκείνες που δεν έχουν πολύ νόημα.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους κανονισμούς που θα δείτε όταν κοιτάζετε μια λίστα ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι όλες οι χώρες των οποίων οι πολίτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ανταλλαγή. Δυστυχώς, αυτή η απαγόρευση των εμπόρων κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνει συχνά Αμερικανούς.

Πολλοί Αμερικανοί, ωστόσο, έχουν καταλάβει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για να περιηγηθούν στη γεωγραφική απαγόρευση, πείθοντας την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων ότι προέρχονται από διαφορετική χώρα.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι αν η ανταλλαγή εντοπίσει ποτέ ότι χρησιμοποιείτε VPN για πρόσβαση στο χρηματιστήριο από την Αμερική, μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό σας και να διατηρήσει την κρυπτογράφηση σας. Αυτός είναι ένας μεγάλος κίνδυνος για ανάληψη και είναι πολύ καλύτερο να ακολουθείτε τους κανονισμούς.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί υπάρχουν τόσο λίγες ανταλλαγές στη Νέα Υόρκη?

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεκινήσετε για Αμερικανούς εμπόρους από τη Νέα Υόρκη. Αυτό συμβαίνει επειδή το κράτος της Νέας Υόρκης έχει μια ειδική κανονιστική απαίτηση που ονομάζεται α BitLicense και οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην πολιτεία χωρίς αυτήν.

Δυστυχώς, η διαδικασία αίτησης για ένα BitLicense είναι μακρά, περίπλοκη και δαπανηρή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων αποφασίζουν να μην ενοχλούν καν την εφαρμογή και έτσι δεν εξυπηρετούν πελάτες της Νέας Υόρκης.

Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι η Νέα Υόρκη γνωρίζει το πρόβλημα και τις αλλαγές έχει προταθεί κάτι που θα διευκόλυνε την έναρξη των ανταλλαγών στη Νέα Υόρκη.

Μπορώ να ανταλλάξω συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης?

Ναι, ορισμένα χρηματιστήρια προσφέρουν επίσης συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Όπως προαναφέρθηκε, ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε όλους τους κινδύνους των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, ειδικά τους κινδύνους χρήσης περιθωρίου.

Επίσης, οι συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης έχουν συχνά διαφορετικά τέλη συναλλαγών από τα κανονικά spot spot. Για παράδειγμα, είναι συνηθισμένο για τον αγοραστή να πληρώνει αμοιβή ενώ ο κατασκευαστής λαμβάνει έκπτωση. Δηλαδή, ο κατασκευαστής της αγοράς λαμβάνει πραγματικά ένα μικρό μπόνους για διαπραγμάτευση.

Τέλος, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ των διαρκών συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, που δεν έχουν ημερομηνία λήξης, και των κανονικών προθεσμιακών προϊόντων που έχουν ημερομηνία λήξης. Ενώ τα περισσότερα χρηματιστήρια έχουν διαρκή συμβόλαια ανταλλαγής συμβολαίων, ορισμένα προσφέρουν επίσης παραδοσιακά προϊόντα futures.

Γιατί είναι σημαντική η υψηλή ρευστότητα?

Η υψηλή ρευστότητα είναι σημαντική διότι σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε τις συναλλαγές σας στην τιμή που θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για ολίσθηση. Η ολίσθηση συμβαίνει όταν το βιβλίο παραγγελιών δεν είναι αρκετά βαθιά, έτσι ώστε η συναλλαγή σας να μην περνά στην τιμή που θέλετε.

Όλα τα πράγματα είναι ισοδύναμα υψηλά χρηματιστήρια τείνουν επίσης να είναι πιο αξιόπιστα. Οι διαμορφωτές της αγοράς (φάλαινες) προσφέρουν μεγάλη ρευστότητα και συνήθως πραγματοποιούν συναλλαγές μόνο στα πιο ασφαλή χρηματιστήρια.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αγοράς και ορίου παραγγελίας?

Ενώ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι παραγγελιών, οι παραγγελίες αγοράς και ορίου παραγγελιών είναι μακράν οι πιο συνηθισμένοι. Είναι επίσης ο μόνος τύπος παραγγελιών που οι περισσότεροι έμποροι κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να γνωρίζουν.

Οριακή εντολή είναι όταν υποβάλλετε μια παραγγελία για αγορά ή πώληση Bitcoin ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, σε μια συγκεκριμένη τιμή. Η παραγγελία θα ολοκληρωθεί μόνο εάν το Bitcoin φτάσει σε αυτήν την τιμή και το πλεονέκτημα είναι ότι γνωρίζετε ακριβώς τι τιμή θα λάβετε για την συναλλαγή σας. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις.

Ωστόσο, μια αγορά ή πώληση μιας αγοράς σημαίνει ότι η πλατφόρμα Bitcoin θα υποβάλει την παραγγελία και θα την εκκαθαρίσει σε οποιαδήποτε τιμή. Σε ένα ακραίο παράδειγμα θα μπορούσατε να πουλήσετε το Bitcoin στα 10.000 $ αλλά με ταχέως μειωμένες τιμές μπορεί να καταλήξετε να πωλήσετε τη μισή παραγγελία ή περισσότερο στα 9.900 $.

Αυτό είναι απίθανο να συμβεί στους περισσότερους εμπόρους Bitcoin λιανικής, καθώς οι παραγγελίες μικρής αγοράς συνήθως εκκαθαρίζονται σχεδόν αμέσως. Ωστόσο, όσο περισσότερος όγκος συναλλαγών, τόσο πιθανότερο είναι μια εντολή αγοράς να διαγραφεί σε διαφορετική τιμή από ό, τι όταν την υποβάλετε.

Τι είναι ένα διακριτικό βάσει ανταλλαγής?

Πολλές ανταλλαγές έχουν το δικό τους διακριτικό βάσει ανταλλαγής. Δηλαδή, ένα διακριτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα για διάφορους σκοπούς. Η πιο συνηθισμένη χρήση για ένα διακριτικό βάσει ανταλλαγής είναι η μείωση των τελών διαπραγμάτευσης. Για παράδειγμα, κάποιος που κατέχει 1.000 μάρκες του Exchange Y μπορεί να λάβει έκπτωση 25% σε όλες τις χρεώσεις συναλλαγών.

Φυσικά αυτό οδηγεί επίσης σε πολλές εικασίες. Εάν οι έμποροι πιστεύουν ότι ένα συγκεκριμένο χρηματιστήριο θα γίνει πιο δημοφιλές στο μέλλον, ενδέχεται να αγοράσουν το διακριτικό ανταλλαγής έτσι ώστε να μπορούν να το πουλήσουν για κέρδος αργότερα όταν η ζήτηση είναι υψηλή.

Ορισμένα διακριτικά βάσει ανταλλαγής χρησιμοποιούνται επίσης για την υποστήριξη IEO (Αρχικές προσφορές ανταλλαγής). Ένα IEO είναι παρόμοιο με ένα ICO εκτός από το ότι συμβαίνει σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής. Εξαιτίας αυτού, η προσδοκία είναι ότι οι IEOs είναι υψηλότερης ποιότητας από τους ICO, καθώς η ανταλλαγή ελέγχει όλα τα έργα και δεν επιτρέπει απάτες.

Τέλος, ορισμένα διακριτικά βάσει ανταλλαγής μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν ως μέθοδοι πληρωμής εκτός της ανταλλαγής. Αυτό εξαρτάται πραγματικά από το πόσο δημοφιλές είναι το χρηματιστήριο, ωστόσο, και πόσο μπορούν να προωθήσουν το διακριτικό τους.

Μπορώ να αγοράσω το Bitcoin τοπικά?

Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δυνατό να αγοράσετε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα τοπικά. Παρόλο που ορισμένες δημοφιλείς τοπικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων έχουν κλείσει πρόσφατα, εμφανίζονται πάντα νέες. Μπορεί να μην έχουν το καλύτερο περιβάλλον εργασίας χρήστη, αλλά τείνουν να λειτουργούν καλά.

Είναι σημαντικό να λαμβάνετε κατάλληλες προφυλάξεις ασφαλείας κατά την αγορά Bitcoin ή οποιουδήποτε άλλου κρυπτονομίσματος τοπικά. Ερευνήστε την ανταλλαγή και αγοράστε μόνο από έναν αξιόπιστο πωλητή. Επίσης, φροντίστε να καταλάβετε ποια θα είναι τα τέλη πριν από τη δέσμευση για μια αγορά.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας κεντρικής και αποκεντρωμένης ανταλλαγής?

Μια κεντρική ανταλλαγή είναι ένα "τακτικός" ανταλλαγή που ελέγχεται από μια μεμονωμένη εταιρεία ή οργανισμό. Όλα τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα είναι συγκεντρωτικά και έχουν τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, όχι μόνο σε Bitcoin αλλά και για όλα τα κρυπτονομίσματα.

Μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή είναι αυτή που λειτουργεί σε blockchain και στερείται κεντρικής, ελεγκτικής αρχής ή οργανισμού. Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων επιβάλλει τους κανόνες της μέσω έξυπνου συμβολαίου.

Δυστυχώς, οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές είναι ακόμη στα σπάργανα και ακόμη και η καλύτερη πλατφόρμα δεν μπορεί να προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας καλής κεντρικής ανταλλαγής. Επίσης, οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές τείνουν να μην έχουν πάρα πολλά ζεύγη συναλλαγών.

Το πλεονέκτημα μιας αποκεντρωμένης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι ότι δεν αποθηκεύουν ποτέ χρήματα χρηστών, έτσι ώστε οι χάκερ να μην μπορούν να κλέψουν τίποτα. Επίσης, οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές τείνουν να έχουν χαμηλότερες χρεώσεις από τις κεντρικές ανταλλαγές. Εάν μπορείτε να βρείτε μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με χαμηλές χρεώσεις και καλά ζεύγη συναλλαγών, ίσως αξίζει να δείτε.

Οι περισσότερες ανταλλαγές έχουν καλή υποστήριξη πελατών?

Ορισμένες ανταλλαγές είναι γνωστό ότι έχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών, ενώ άλλες ανταλλαγές σχεδόν δεν έχουν υποστήριξη πελατών. Πριν εγγραφείτε για ανταλλαγή Bitcoin, είναι πολύ καλή ιδέα να δείτε τις μαρτυρίες πελατών σχετικά με το κέντρο υποστήριξης πελατών του ανταλλακτήρα.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, ένας καλός κανόνας είναι ότι τα χρηματιστήρια που βασίζονται στην Αμερική τείνουν να έχουν καλύτερη υποστήριξη πελατών από τα χρηματιστήρια που βασίζονται στην Ασία.

Πόσο ασταθής είναι η αγορά κρυπτονομισμάτων?

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι πραγματικά μια ευμετάβλητη θέση. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε μεταβολές των τιμών σε μια εβδομάδα που, κατά ποσοστό, θα ήταν θεωρείται υψηλή για ένα ολόκληρο έτος στο χρηματιστήριο! Είναι πολύ σημαντικό να το έχετε υπόψη σας καθώς αρχίζετε να ανταλλάσσετε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Ενώ θα υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις, κατά κανόνα, το Bitcoin είναι το λιγότερο ασταθές από όλα τα κρυπτονομίσματα. Είναι το παλαιότερο και πιο ασφαλές κρυπτογράφηση και το αποτέλεσμα είναι ότι είναι λιγότερο επικίνδυνο περιουσιακό στοιχείο για να επενδύσετε.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η διαπραγμάτευση altcoin σε ένα χρηματιστήριο μπορεί να προσφέρει ανώτερες αποδόσεις, σε σύγκριση με το Bitcoin. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι πολλά altcoins έχουν ήδη αποτύχει ή θα αποτύχουν στο μέλλον και οι μεγάλες αποδόσεις που σχετίζονται με την επένδυση σε αυτά είναι αποτέλεσμα του κινδύνου.

Είναι εντάξει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για κινητά για συναλλαγές?

Ως επί το πλείστον, είναι καλό να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά ενός χρηματιστηρίου για αγορά και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Πολλές εφαρμογές έχουν μια πολύ καλή διεπαφή χρήστη και μπορεί πραγματικά να διευκολύνουν τις συναλλαγές σε αντίθεση με τη χρήση του ιστότοπου της πλατφόρμας.

Ένα σταθερό πρόβλημα, ωστόσο, είναι με νέες εφαρμογές για κινητά. Πολλές φορές όταν ένα χρηματιστήριο απελευθερώνει μια εφαρμογή για κινητά για πρώτη φορά μπορεί να είναι λάθη και όχι η καλύτερη εμπειρία. Γι ‘αυτό είναι καλή ιδέα να περιμένετε λίγους μήνες μετά την εμφάνιση μιας εφαρμογής προτού αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Συνήθως οι εφαρμογές για κινητά έχουν τις ίδιες χρεώσεις συναλλαγής και τέλη ανάληψης με την ανταλλαγή Bitcoin.

Πρέπει να περάσω από μια επαλήθευση KYC?

Αυτό εξαρτάται από την ανταλλαγή στην οποία διαπραγματεύεστε. Ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων έχουν υποχρεωτικό πρόγραμμα KYC, ενώ άλλες ανταλλαγές δεν έχουν καθόλου KYC.

Ωστόσο, οι περισσότερες ανταλλαγές πέφτουν κάπου στη μέση. Θα επιτρέψουν στους εμπόρους να κάνουν εμπόριο και να αποσύρουν πολύ μικρά ποσά κρυπτογράφησης χωρίς KYC Μεγαλύτερες αναλήψεις θα απαιτήσουν από τον έμπορο να επαληθεύσει την ταυτότητά του μέσω KYC.

Παρόλο που μπορεί να είναι δελεαστικό να πραγματοποιείτε συναλλαγές μόνο σε ανταλλαγή χωρίς KYC, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι ανταλλαγές εκτός KYC τείνουν να είναι λιγότερο αξιόπιστες. Οι ανταλλαγές Bitcoin χωρίς κανένα KYC έχουν συχνά χειρότερη υποστήριξη πελατών και ενδέχεται να χρεώνουν ακόμη και υψηλότερα τέλη συναλλαγών.

Ώρα να ξεκινήσετε τις συναλλαγές

Τώρα που έχουμε καλύψει σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων σε ένα χρηματιστήριο, είστε έτοιμοι να βγείτε και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές! Με πολλές ανταλλαγές Bitcoin για να διαλέξετε είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός θα αποδειχθεί χρήσιμος.

Πάνω απ ‘όλα, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να διατηρείτε τα Bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματά σας ασφαλή. Ακόμη και η πιο ασφαλής πλατφόρμα μπορεί να παραβιαστεί και γι ‘αυτό συνιστάται η τακτική μεταφορά των κρυπτονομισμάτων σας από μια ανταλλαγή σε ένα πορτοφόλι υλικού.

Ενώ κάνετε τόσα πολλά επιβαρύνεστε με κάποια τέλη ανάληψης, αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για να διασφαλίσετε ότι το Bitcoin σας δεν θα κλαπεί. Εκτός από αυτό, απλώς ελέγξτε τη φήμη της ανταλλαγής στην οποία πρόκειται να διαπραγματευτείτε. Το Reddit έχει μια από τις καλύτερες κοινότητες κρυπτογράφησης στο διαδίκτυο, όπως και το Bitcoin talk.

Τώρα που ξέρετε πώς να βρείτε τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης, σας ευχόμαστε καλή τύχη με τις συναλλαγές σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map