Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αυτές είναι οι πιο βραβευμένες βρύσες XRP τον Ιούλιο του 2020

Στο σημερινό άρθρο, θα αναφέρουμε μερικές από τις πιο βραβευμένες βρύσες XRP στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιούλιο.

Οι ιστότοποι βρύσης XRP επιτρέπουν στους χρήστες να κερδίζουν και να συλλέγουν κέρματα Ripple δωρεάν. Για να κερδίσετε αυτά τα νομίσματα, πρέπει να ολοκληρώσετε απλές εργασίες, όπως να κάνετε κλικ σε διαφημίσεις, να κάνετε ζάρια, να συμπληρώσετε ένα captcha, να κάνετε μια έρευνα και άλλα πράγματα.

Λάβετε υπόψη ότι οποιοδήποτε πορτοφόλι XRP σας ανήκει, το οποίο θα πρέπει να συνδέσετε με τη βρύση σας, ώστε να μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας, θα απαιτήσει μια κατάθεση 20 XRP για να ενεργοποιήσετε ένα πορτοφόλι XRP.

Το XRP έχει τρέχουσα αγοραία αξία 0.176808 $, σύμφωνα με στοιχεία της CoinMarketCap.

AdXRP

AdXRP είναι μια σχετικά νέα εταιρεία που ξεκίνησε το 2019, πιθανώς εδρεύει στη Ρωσία. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους διαφημιστικούς συνεργάτες της να κάνουν κέρδη μέσω της διαφήμισης PTC (pay to click) και Pay Per Surf. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν XRP βλέποντας ιστοσελίδες και κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις.

Όπως και με άλλες βρύσες XRP, ο ιστότοπος επιτρέπει επίσης στα μέλη να κερδίζουν προμήθειες μέσω άμεσων ή έμμεσων παραπομπών. Το AdXRP χρησιμεύει ως σύνδεσμος μεταξύ αγοραστών και διαφημιζόμενων που πληρώνουν όσους βλέπουν περιεχόμενο ιστού, κυρίως ιστότοπους Bitcoin, με το XRP.

Με εκατό satoshi ανά διαφήμιση (0,00035000 XRP) και λαμβάνοντας υπόψη ότι ένας ιστότοπος έχει περίπου 55+ διαφημίσεις την ημέρα, μπορείτε να κερδίσετε σχεδόν χιλιάδες satoshi ανά κλικ. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα αυτόματης περιήγησης για ξεχωριστούς ιστότοπους που μπορούν να έχουν περίπου 35000 satoshi ανά κλικ. Εάν λάβετε υπόψη όλους τους ιστότοπους και την επιλογή autosurf, μπορείτε να κερδίσετε περίπου 0,5 XRP ανά ημέρα.

Το Pay To Click θα σας δώσει τις περιόδους παραπομπής επτά μελών και έχετε επίσης την επιλογή να πουλήσετε ή να αγοράσετε τις ενεργές παραπομπές σας.

Η προμήθεια παραπομπής ορίζεται στο 8%. Οι χρήστες μπορούν να αποσύρουν τα κέρδη τους από τον ιστότοπο μόλις φτάσουν στο ελάχιστο όριο των 0,5 XRP, με τα χρήματα να πιστώνονται απευθείας στο πορτοφόλι σας.

Ανατροπέας XRPArcadeXRPArcade

Αν και δεν μοιάζει με τους υπόλοιπους ιστότοπους βρύσης XRP, το The Ανατρεπόμενο η εφαρμογή από τον ιστότοπο XRPArcade παρέχει δωρεάν XRP για μεταφορά κυκλοφορίας σε μια συγκεκριμένη σελίδα, όπως ακριβώς κάνουν οι περισσότερες βρύσες.

Το bot / app ανατροπής χρησιμοποιεί το XRPtipbot του Wietse και το bot επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν αναλήψεις XRP γρήγορα και με χαμηλές χρεώσεις. Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν 0,01 XRP από την πρόσβαση σε έναν ιστότοπο και να εξαργυρώσουν αμέσως τα κέρματα στο πορτοφόλι τους.

Το Tipper μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κατόχους ιστότοπων που θέλουν να δημιουργήσουν επισκεψιμότητα για τον ιστότοπό τους ή να προωθήσουν μια συγκεκριμένη σελίδα. Στη συνέχεια, ορίζουν το άθροισμα του XRP που διατίθεται για την άκρη, τη συχνότητα (μία φορά κάθε x λεπτά / ώρες) και την εργασία που πρέπει να γίνει.

Μπορείτε να κάνετε κλικ για αξίωση μία φορά κάθε 24 ώρες και να διεκδικήσετε εκ νέου τη συμβουλή στην εφαρμογή Tipper.

XRPFaucet.Info

XRPFaucet.Info είναι μια από τις πιο γνωστές βρύσες XRP που πληρώνουν στους χρήστες XRP για επιπόλαιες εργασίες.

Το χρονόμετρο αξίωσης έχει οριστεί σε 60 λεπτά, με τα ακόλουθα ποσοστά και κέρδη:

  • Το 30% των χρηστών θα κερδίσει έως και 0,0015 από ένα XRP.
  • Το 65% των χρηστών θα κερδίσει έως και 0,0016 ενός XRP.
  • Το 3% των χρηστών θα κερδίσει έως και 0,005 από ένα XRP.
  • 1,9% των χρηστών θα κερδίσουν έως και 0,01 ενός XRP.
  • 0,099% θα λάβει 0,07.
  • 0,001% των χρηστών θα κερδίσουν έως και 7 XRP.

Για να χρησιμοποιήσουν τη βρύση, οι χρήστες πρέπει να συνδέσουν τη διεύθυνση πορτοφολιού XRP και να συμπληρώσουν ένα captcha. Τα χρήματα θα πιστωθούν απευθείας στο XRP πορτοφόλι τους. Τουλάχιστον μία αξίωση πρέπει να υποβάλλεται μία φορά κάθε 30 ημέρες, διαφορετικά ο ιστότοπος θα κλείσει τον λογαριασμό και θα μεταφέρει τα χρήματα σε άλλες εργασίες.

Η αρχική σελίδα του ιστότοπου εμφανίζει όλες τις πρόσφατες αξιώσεις βρύσης, καθώς και τους πιο ενεργούς χρήστες της πλατφόρμας.

Queen Faucet XRP

Queen Faucet είναι μια βρύση πολλαπλών κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν νέα κρυπτογράφηση, συμπεριλαμβανομένου του XRP, ολοκληρώνοντας διάφορες εργασίες. Το Queen Faucet είναι μια από τις νεότερες βρύσες XRP, οπότε δεν υπάρχουν πολλά διαδικτυακά γι ‘αυτό. Ο ιστότοπος υποστηρίζει βρύσες BTC, BCH, BCN, DASH, DGB, DOGE, ETH, LSK, LTC, NEO, POT, PPC, STRAT, TRX, WAVES, ZEC και ADA.

Για να υποβάλετε αξιώσεις σε αυτόν τον ιστότοπο, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για λογαριασμό ExpressCrypto. Οι αξιώσεις μπορούν να γίνονται κάθε 5 λεπτά, με μέσο όρο επιβράβευσης 0,03 XRP ανά αξίωση, ή περίπου 641611 satoshi (0,0012 USD).

Εάν επιλέξετε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο παραπομπής του ιστότοπου, θα λάβετε το 10% ως προμήθεια παραπομπής.

Evexrp

Evexrp.xyz είναι ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης, όπου οι χρήστες μπορούν να παίξουν παιχνίδια και να ολοκληρώσουν άλλες απλές εργασίες και να λάβουν δωρεάν κρυπτογράφηση. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του ιστότοπου, η Evexrp έχει 53.923 εγγεγραμμένους χρήστες, 4.662.140 παιχνίδια που παίζονται και 4.240.53063264 XRP που κέρδισαν οι χρήστες.

Οι χρήστες που δεν τους αρέσει να ολοκληρώνουν captchas είναι τυχεροί, καθώς το EveXRP έχει μόνο 2 διαφημίσεις banner στη σελίδα “roll”.

Η βρύση φιλοξενεί έναν τύπο παιχνιδιού HiLo, όπου πρέπει να στοιχηματίσετε για τον αριθμό που θα κυκλοφορήσει και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα λάβετε, μπορείτε να κερδίσετε σταθερές ανταμοιβές και αν είστε τυχεροί, μπορείτε να λάβετε ακόμη και το βραβείο τζάκποτ. Το έπαθλο τζάκποτ έχει αξία XRP αξίας 300 $.

Επιπλέον, για να διευκολυνθούν τα πράγματα, υπάρχει επίσης μια δυνατότητα αυτόματου bot στον ιστότοπο που αυτοματοποιεί την κυκλοφορία. Το παιχνίδι είναι επίσης απολύτως δίκαιο, που σημαίνει ότι οι πιθανότητες νίκης σας θα είναι πάντα 50/50.

Θα «κυλήσετε» έναν αριθμό μεταξύ 0 και 10000, και με βάση αυτόν τον αριθμό, κερδίζετε περισσότερο ή λιγότερο XRP.

Το χρονόμετρο για μία αξίωση ή ρολό έχει οριστεί σε μία ώρα. Το ελάχιστο όριο ανάληψης ορίζεται σε 1 XRP με 0,001 XRP τελών ανά μεταφορά ανάληψης. Μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας κατά 30% με την παραπομπή νέων χρηστών στον ιστότοπο.

συμπέρασμα

Αν και είναι επαναλαμβανόμενο καθήκον, η διεκδίκηση στις βρύσες XRP είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε μερικά κέρματα για νέους λάτρεις της κρυπτογράφησης που θέλουν να μάθουν για τις συναλλαγές XRP και τη χρήση πορτοφολιών.

Προτεινόμενη εικόνα: crypto-news-flash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me