Πρόβλεψη και ανάλυση τιμών Ripple (XRP) τον Οκτώβριο του 2020

πρόβλεψη τιμής xrp

Το XRP είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα στην κατάταξη της αγοράς κρυπτογράφησης. Αλλά δεν τα πήγε καλά εδώ και αρκετό καιρό. Εξαιτίας αυτού, η Tether (USDT) κατάφερε να την αντικαταστήσει ως την τρίτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση και αυτό ενδέχεται να μην αλλάξει σύντομα. Ωστόσο, η ελπίδα δεν χάνεται για το XRP, καθώς έχει χρήσεις που οι οπαδοί της πιστεύουν ότι θα την κάνουν να μεγαλώσει κάποια μέρα.

Η κρυπτογράφηση χρησιμοποιείται κυρίως στο δίκτυο πληρωμών της Ripple, RippleNet, για παροχή ρευστότητας για διασυνοριακές πληρωμές. Η Ripple καυχιέται ότι έχει εκατοντάδες χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ως πελάτες τους. Παρόλο που αυτή η μεγάλη πελατειακή βάση δεν έχει δείξει μέχρι τώρα καμία επίδραση στην τιμή XRP, μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε την πρόβλεψη και την ανάλυση τιμών XRP για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις για την επένδυσή σας τον Οκτώβριο.

Επισκόπηση Ripple (XRP)

Εκτός από την πηγή ρευστότητας για το Ripple, το XRP εκδίδεται από την ίδια τη Ripple. Κυκλοφόρησε επίσημα ως XRP το 2012 και είναι ένα από τα λίγα κρυπτονομίσματα που δεν βασίζονται σε blockchain αλλά μάλλον ένα κατανεμημένο καθολικό. Αυτό οδήγησε σε διαμάχες για το αν το XRP είναι νόμισμα ή διακριτικό, και η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο δικαστήριο.

Σήμερα, η XRP έχει ανώτατο όριο αγοράς 11.548.562.345 $ και κυκλοφορία 45.162.407.484 XRP. Υπάρχουν συνολικά 100 δισεκατομμύρια XRP, τα οποία προ-εξορύσσονται, επομένως δεν χρειάζεται να εξορύσσονται. Η αξία των κρυπτονομισμάτων αξίας 2.190.167.211 $ διαπραγματεύτηκε τις τελευταίες 24 ώρες και η τιμή είναι 0.255712 $.

Πρόβλεψη τιμών Ripple (XRP): Ανάλυση

Ο Ripple δεν ήταν πρόσφατα πολύ τολμηρός. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, υποχώρησε από 0,2977 $ και έφτασε στα 0,023 $ στις 24 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ανέκαμψε ελαφρώς για να φθάσει στην τρέχουσα τιμή των 0,25 $. Αυτό απέχει πολύ από την υψηλή τιμή του έτους 0,33 $, η οποία επιτεύχθηκε στις 14 Φεβρουαρίου.

πρόβλεψη κυματισμού-τιμής

Παρά το γεγονός ότι το Q3 συνήθως δεν είναι τόσο καλό όσο άλλα τρίμηνα για το XRP, κατάφερε να ξεπεράσει το Bitcoin, κερδίζοντας πάνω από 33%. Δεν είναι σίγουρο τι ισχύει για το Q4 κρυπτονόμισμα αγορά, αλλά ιστορικά ήταν καλύτερο για το crypto από το Q3. Θα κάνει το XRP καλύτερα; Μένει να δούμε.

Εξελίξεις

Ένας πρώιμος επενδυτής στο XRP, Crypto BitLord, έχει αποκάλυψε πώς είδε την αξία στο XRP, ακόμη και όταν όλοι το χαρακτήριζαν απάτη. Η BitLord αγόρασε XRP στα 0,008 $, η οποία, σε σύγκριση με την τρέχουσα τιμή, δείχνει μια τεράστια απόδοση επένδυσης. Όπως τη στιγμή που το XRP έφτασε στην υψηλότερη τιμή όλων των εποχών, είχε αυξηθεί κατά 50.000%. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν απάτες σε κάθε κλάδο, αλλά χρειάζεται η ικανότητα να ξέρει τι να κάνει.

«Αλλά το θέμα είναι ότι μερικές φορές ανταλλάσσεις αυτά τα πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο, αν θέλετε να κερδίσετε τα προς το ζην αυτά τα πράγματα. Κοιτάξτε το χρηματιστήριο, υπάρχουν απάτες εκεί. Το θέμα είναι, πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε. Αυτό είναι κρυπτογράφηση, πολλά πράγματα είναι απάτες. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το XRP είναι απάτη », είπε.

Επίσης, στις πρόσφατες εξελίξεις, το νεοσύστατο XRP Ledger Foundation (XRPLF) έχει αρνήθηκε ισχυρισμοί ότι ο Ripple πρόκειται να εγκαταλείψει το XRP. Ο εκπρόσωπος του ιδρύματος, Bharath Chari, ο οποίος μίλησε με το Forbes, δήλωσε ότι ο Ripple παραμένει προσηλωμένος στην υποστήριξη της ανάπτυξης του XRP Ledger. Φήμες είχαν προκύψει στην κοινότητα XRP ότι ο Ripple αφήνει την ανάπτυξη του XRP Ledger στο νεοσυσταθέν ίδρυμα, μια εξέλιξη που δεν ταιριάζει καλά με την κοινότητα.

«Το XRPLF βλέπει το Ripple σε συνεχή ρόλο ως βασικός προγραμματιστής τόσο στις τεχνικές όσο και στις επιχειρηματικές πτυχές του XRPL», δήλωσε ο Chari..


Πρόβλεψη τιμών XRP: Γνώμη αγοράς για τον Οκτώβριο 2020

Ακολουθούν οι απόψεις κορυφαίων προγνωστών της αγοράς κρυπτογράφησης σχετικά με το τι ισχύει για τον XRP του μήνα Οκτωβρίου. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις.

Longforecast

Longforcast ορίζει ότι το XRP θα ανοίξει τον Οκτώβριο με την τρέχουσα τιμή των 0,24 $ και θα κλείσει ελαφρώς υψηλότερα στα 0,25 $ μετά από 0,21 $ έως 0,27 $.

Tradingbeasts

Tradingbeasts είναι λίγο πιο bullish με την πρόβλεψη τιμών XRP. Προβλέπουν ότι το XRP θα ανοίξει τον Οκτώβριο στα 0,3020864 $ και θα κλείσει στα 0,3012653 $, με μέγιστη και ελάχιστη τιμή 0,3765816 $ και 0,2560755 $, αντίστοιχα.

Κυβερνητικό κεφάλαιο

Κυβερνητικό κεφάλαιο είναι επίσης αρκετά αισιόδοξος στο XRP για τον Οκτώβριο, αν και παραδέχεται ότι η κρυπτογράφηση δεν έχει πάει καλά. Η τιμή ανοίγματος είναι 0,259 $, ενώ η τιμή κλεισίματος του μήνα είναι 0,246 $, σχεδόν πίσω στην τρέχουσα τιμή. Ακολουθεί η πρόβλεψη τιμής για τις επόμενες 2 εβδομάδες:

Πρόβλεψη τιμής XRP: Ετυμηγορία

Με βάση τις προβλέψεις τιμών για το XRP τον Οκτώβριο, φαίνεται ότι οι αναλυτές τιμών είναι αρκετά θετικοί. θα τα πάει καλύτερα. Εάν υλοποιηθεί αυτό το συναίσθημα, το XRP μπορεί να αποφέρει αρκετά καλή απόδοση της επένδυσης για το έτος.

Προτεινόμενη εικόνα: blockchain.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map