Πρόβλεψη τιμής Cardano 2019: Πόσο υψηλή είναι η τιμή της ADA το 2019;

Πρόβλεψη τιμής Cardano

Το Cardano είναι ένα έργο blockchain που είναι πολύ γνωστό στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Το ADA είναι το όνομα για την κρυπτογράφηση που τροφοδοτεί αυτό το μοναδικό blockchain, χρησιμεύοντας ως μέσο για γρήγορες και εύκολες μεταφορές.

Υπάρχουν διάφορες προβλέψεις σχετικά με το πώς μπορεί να εξελιχθεί η τιμή της ADA το 2019 και στο σημερινό άρθρο θα προσπαθήσουμε να τις αναλύσουμε και να δούμε ποια είναι η πιο πιθανή.

πρόβλεψη τιμής cardano

Πηγή: coinmarketcap.com

Πρόβλεψη τιμής Cardano για το 2019

Παρόλο που ο Cardano βγήκε από το 2018 χωρίς να έχει πολύ αισιόδοξες προοπτικές, η ADA εισήλθε στο 2019 με μια μικρή υπόσχεση ανάπτυξης, το νόμισμα διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 0,083 δολάρια ΗΠΑ.

Όπως και η υπόλοιπη αγορά στις αρχές του 2018, το ADA έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 1,32 $, αλλά σε λιγότερο από ένα μήνα, στις αρχές Φεβρουαρίου, η τιμή του άρχισε να πέφτει στα 0,27 $.

Αυτή η πτωτική τάση συνεχίστηκε το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2018, καθώς η ADA μιμούσε τη γενική ύφεση της αγοράς. Όπως τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο, η Cardano δεν είχε σημαντικές ανακοινώσεις, η τιμή της απέτυχε να πραγματοποιήσει αξιοσημείωτα κέρδη και ζημίες. Συνέχισε να κυμαίνεται περίπου 0,1 $ έως τον Σεπτέμβριο, συνεχίζοντας περαιτέρω να πέφτει καθώς έφτασε το 2019.

Αν συγκρίναμε την εξέλιξη της ADA, το νόμισμα έχασε το 93% της αξίας του από το υψηλό ρεκόρ των 1,15 δολαρίων ΗΠΑ, ωστόσο, η Cardano εξακολουθεί να δείχνει απόδοση YTD 250%.

Αλλά μια αισιόδοξη πρόβλεψη τιμής Cardano μπορεί να γίνει με βάση την παρατήρηση ότι η ADA έχει δει αυξήσεις στα ημερήσια και εβδομαδιαία γραφήματά της, δείχνοντας κάποια πιθανότητα ανάκαμψης..

Οι αισιόδοξες προβλέψεις υποστηρίζονται επίσης από το γεγονός ότι το Cardano υποστηρίζεται έντονα από την κοινότητά του και διαθέτει έναν πολύ συμπαγή χάρτη πορείας με έναν μακρύ κατάλογο εξελίξεων που αναμένεται να ξεκινήσουν ή να οριστικοποιηθούν το 2019.

Κίνηση και συναίσθημα της αγοράς

Η ADA, όπως και οι άλλοι συνεργάτες της, ακολουθεί την εξέλιξη της τιμής του bitcoin. Εάν το bitcoin πρέπει να δει μια άλλη ανοδική αγορά, η ADA θα μπορούσε επίσης να ακολουθήσει τη διαδρομή. Αλλά οι αναλυτές λένε ότι αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί, επομένως η ADA δεν θα δει σημαντικές αλλαγές φέτος. Προβλέπεται σε μεγάλο βαθμό ότι το 2019 θα δει μη ενδιαφέρουσες πλευρικές ενέργειες με μικρές αυξήσεις και πτώσεις που δημιουργούνται από τις διακυμάνσεις του bitcoin. Ας αναλύσουμε λίγο αυτήν την πρόβλεψη τιμής Cardano.

Κάθε φορά που το bitcoin βλέπει μια μικρή ανάκαμψη, τα περισσότερα altcoins δεν είναι σε θέση να συμβαδίσουν με τον ρυθμό εκτίμησης. Αυτό πιστεύεται ότι οφείλεται στους αρχάριους επενδυτές που κάνουν λάθη, ενώ οι καταλαβαίνεις επενδυτές άρχισαν να επενδύουν σε bitcoin.


Αυτοί οι επενδυτές δεν ήθελαν να αγοράσουν το BTC στο υψηλότερο, αλλά τώρα που έχουν δει τις δυνατότητές του, έχουν βυθιστεί μόλις το κέρμα έχει χαμηλότερη τιμή. Ωστόσο, το altcoin δεν επωφελήθηκε από την ίδια προσοχή παρόλο που τα περισσότερα από αυτά διαπραγματεύονται με έκπτωση 5 φορές.

Τώρα, η πιθανότητα να δείτε κέρδη 10-100x σε άγνωστα altcoins είναι ελάχιστη. ακόμη και αν το νόμισμα έχει όλα τα σωστά σήματα, ένα σημαντικό ROI είναι εξαιρετικά απίθανο. Και η αγορά κρυπτογράφησης πιθανότατα δεν θα δει ποτέ τέτοια ύψη όπως στην κορυφή του 2018.

Υποστηρίζοντας αυτόν τον ισχυρισμό, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Ethereum, Vitalik Buterin, δήλωσε ότι η αγορά πιθανότατα δεν θα έχει ποτέ κέρδη 1000% ξανά.

Όμως, όσον αφορά την πρόβλεψη τιμών Cardano, η ADA έχει την πιθανότητα να δει μια υψηλότερη αύξηση από τα περισσότερα ανεπτυγμένα altcoins. Και οι μελλοντικές εξελίξεις του έργου σχετικά με λύσεις αειφορίας, κλιμάκωσης και διαλειτουργικότητας θα ολοκληρωθούν φέτος, κάτι που σίγουρα θα του δώσει ώθηση ως προς τις τιμές.

Ενώ το σημάδι των 19 $ φαίνεται λίγο πολύ και δεν είναι πρακτικό για να φτάσει τώρα, το χτύπημα 1 $ είναι ένα πιο εφικτό επίτευγμα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Cardano κέρδισε 250% καθ ‘όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους, με πολλούς ενθουσιώδεις να προβλέπουν ότι το Cardano θα σημειώσει σημαντικά κέρδη το 2019.

Το ADA θεωρείται επίσης ως ένα από τα πιο σταθερά νομίσματα της αγοράς κρυπτογράφησης, γι ‘αυτό οι περισσότεροι τείνουν να υποθέσουν ότι η ADA θα έχει θετική απόδοση φέτος.

πρόβλεψη τιμής cardano

Προβλέψεις τιμών Cardano ειδικών

Παρακάτω θα παρουσιάσουμε κάποιες προβλέψεις που έγιναν από σημαντικές δημοσιεύσεις και προσωπικότητες από το χώρο της κρυπτογράφησης, και τη συλλογιστική τους πίσω από την πρόβλεψη των τιμών Cardano (ADA):

JioMobilePhone1500

JioMobilePhone1500 δήλωσε σε ένα άρθρο ειδήσεων κρυπτογράφησης τον περασμένο Δεκέμβριο ότι προβλέπει ότι η ADA θα αυξηθεί έως και $ 65- $ 77 ΗΠΑ ήδη από το Νοέμβριο του 2019. Έκαναν επίσης μια πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη τιμών Cardano, δηλώνοντας ότι, έως τον Δεκέμβριο του 2019, η ADA θα δει μια τιμή 89,35 δολάρια ΗΠΑ.

Smartereum

Smartereum έκανε επίσης μια αρκετά θετική πρόβλεψη για την ADA δηλώνοντας φέτος ότι το Crypto Cardano θα αυξηθεί στα 2,50 $, έχοντας τη δυνατότητα να φτάσει τα 10 $ σε 5 χρόνια.

Μας άρεσε

Η εταιρεία μας Lifted blogger Martin πιστεύει ότι η ADA θα φτάσει τα 72,30 $ έως το τέλος του 2019. Ο Martin συνεχίζει να λέει ότι, έως το 2020, ένα νόμισμα ADA θα μπορούσε να φτάσει την τιμή των 410,45 $ ΗΠΑ.

Crypto Town

ο Crypto Town Ο ιστότοπος παρέχει τεχνική ανάλυση για βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προβλέψεις για πολλά κρυπτονομίσματα. Προβλέπουν ότι η Cardano θα σημειώσει αύξηση σχεδόν 200% το 2019 από την τιμή της ~ 0,08 $ ΗΠΑ. Αυτή είναι η πιο συντηρητική πρόβλεψη τιμών Cardano που έχει γίνει.

Coinswitch

CoinSwitch πιστεύει ότι η χρονιά θα ξεκινήσει με θετικό νόημα για τον Cardano: «Προς το τέλος του πρώτου τριμήνου, θα φτάσει τα 0,320 $. Προς το τρίτο τρίμηνο, μπορεί να φτάσει τα 0,30 $. Από τον Ιούλιο, θα αρχίσει να αυξάνεται απότομα. Όπως ήδη συζητήθηκε, η Shelley βρίσκεται σε εξέλιξη για να κυκλοφορήσει στο Q1 και αυτή η διαφάνεια μπορεί να λειτουργήσει ως τεράστιος δείκτης για την αύξηση του ποσοστού υιοθέτησης των χρηστών. Προς το τελευταίο τρίμηνο του 2019, μπορεί να φτάσει τα 0,40 $, όπου η υψηλότερη αναμενόμενη τιμή μπορεί να είναι 0,41 $. “

Περίληψη

Ο Cardano φαίνεται να έχει όλα τα σωστά σήματα για να δει μια μικρή ανάκαμψη φέτος. Όμως, καθώς οι επενδυτές έχουν γίνει πιο συνετοί κατά τις τελευταίες πτωτικές τάσεις, τα κεφάλαια δεν αναμένεται να πλημμυρίσουν. Αυτό που μπορεί να είναι η εξοικονόμηση χάρη του Cardano είναι οι σημαντικές εξελίξεις και τα έργα που θα το ξεχωρίσουν από τα περισσότερα altcoins και πιθανώς να του δώσουν κάποια κέρδη αργότερα φέτος.

Προτεινόμενη εικόνα: Παραβίαση

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map