Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πρόβλεψη και ανάλυση τιμών Bitcoin (BTC) τον Νοέμβριο του 2020

πρόβλεψη τιμής bitcoin

Το Cryptocurrency έχει γίνει μια βιώσιμη επενδυτική επιλογή, ειδικά για το Bitcoin, το οποίο είναι το πρώτο κρυπτογράφηση. Υπάρχει μια αυξανόμενη υιοθέτηση του κρυπτονομίσματος και σε αυτό το άρθρο, έχουμε συλλέξει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την πρόβλεψη των τιμών Bitcoin για το Νοέμβριο, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε ως επενδυτής ή κάτοχος του Bitcoin.

Επισκόπηση Bitcoin

Λογότυπο Bitcoin png

Bitcoin δεν είναι μόνο το πρώτο κρυπτογράφηση που δημιουργήθηκε ποτέ, είναι επίσης το νούμερο ένα με κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Προσέλκυσε τους περισσότερους επενδυτές επειδή κέρδισε την εμπιστοσύνη των επενδυτών, ως το κυρίαρχο cryptocurrency. Το Bitcoin αντιπροσωπεύει επί του παρόντος σχεδόν το 60% της συνολικής αγοράς και είναι πολύ υψηλότερο τις περισσότερες φορές. Έχει περιορισμένη προσφορά 21 εκατομμυρίων νομισμάτων, με την τρέχουσα κυκλοφορία 18.518.643 BTC. Τώρα το Bitcoin έχει τιμή περίπου 11.376 $.

Πρόβλεψη τιμών Bitcoin: Ανάλυση

Η τιμή του Bitcoin δεν κινήθηκε πολύ μέχρι πρόσφατα, όταν η Square ανακοίνωσε ότι έβαλε 50 εκατομμύρια δολάρια σε αυτό. Η ανακοίνωση αύξησε την τιμή πάνω από 11.000 $ για πρώτη φορά από τις 20 Σεπτεμβρίου. Πριν από αυτό, η τιμή ήταν σε στενή κλίμακα τον Οκτώβριο, κυμαινόμενη μεταξύ 10.000 και 10.600 $.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή κατάφερε να παραμείνει πάνω από 11.000 $ την τελευταία εβδομάδα, αλλά δεν μπόρεσε να σπάσει το επίπεδο των 12.000 $. Ένας αναλυτής, ο Crypto Michael λέει ότι το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 17.000 $ φέτος αν καταφέρει να ξεπεράσει το εύρος τιμών των 12.000 έως 12.400 $. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό μπορεί να μην συμβεί σύντομα καθώς η τιμή ανεβαίνει σε αυτό το επίπεδο με μία ώθηση που δεν είναι αρκετά ισχυρή για να ξεπεράσει και να πάρει ένα άλλο σκέλος.

Στη συνέχεια, το Bitcoin θα πρέπει να αφιερώσει λίγο χρόνο σε αυτό το επίπεδο και να συγκεντρωθεί για να συγκεντρώσει επαρκή δυναμική για την επόμενη κίνηση που θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας άλλης ώθησης. Κοιτάζοντας το ημερήσιο διάγραμμα του Bitcoin έναντι του δολαρίου ΗΠΑ, αυτό είναι ξεκάθαρο, καθώς τα 20 MA έχουν ξεπεράσει τα 100 και 50 MA, γεγονός που σημαίνει σημαντική ανοδική τάση.

Τα ακόλουθα είναι βασικά επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης στο γράφημα που πρέπει να σημειωθούν για τους εμπόρους όπως υπολογίζονται από την Walletinvestors.

  • Επίπεδο αντίστασης (R3): 11873.77
  • Επίπεδο αντίστασης (R2): 11721.43
  • Επίπεδο αντίστασης (R1): 11608.27
  • Pivot Point: 11455.93
  • Επίπεδο υποστήριξης (S1): 11342.77
  • Επίπεδο υποστήριξης (S2): 11190.43
  • Επίπεδο υποστήριξης (S3): 11077.27

Εξελίξεις

techfans.co.uk

Οι προγραμματιστές Bitcoin έχουν προστέθηκε δύο σημαντικές βελτιώσεις στον πυρήνα του Bitcoin. Αυτές είναι οι προτάσεις Schnorr και Taproot Bitcoin Improvement Proposal (BIP) που αποσκοπούν στη βελτίωση του απορρήτου του Bitcoin καθώς και των συναλλαγών γενικά. Η βελτίωση του Schnorr θα διευκολύνει τη χρήση πορτοφολιών πολλαπλών σχημάτων συνδυάζοντας όλα τα πλήκτρα σε ένα υβριδικό, μειώνοντας έτσι το μέγεθος δεδομένων των συναλλαγών πολλαπλών σχημάτων και αποσυμφορίζοντας το δίκτυο.

Η Taproot θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση εξόδου συναλλαγής και θα επιτρέψει στους χρήστες να ορίσουν συνθήκες υπό τις οποίες μπορούν να ξοδέψουν το Bitcoin τους. Επιτρέπει επίσης, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, στους χρήστες να πάρουν πίσω χαμένα νομίσματα. Όταν εφαρμοστεί, αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία χρήστη στο δίκτυο και θα το καταστήσει πιο ευέλικτο από ό, τι είναι τώρα.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη βελτίωση στο Bitcoin Core από την εισαγωγή της μορφής διεύθυνσης SegWit το 2017. Ο κύριος στόχος της νέας μορφής διεύθυνσης ήταν να αυξήσει το όριο αποκλεισμού του Bitcoin μειώνοντας το μέγεθος των δεδομένων συναλλαγών, όπως θα κάνει και η Taproot. Άτομα ή εταιρικοί οργανισμοί, όπως ανταλλαγές, που πραγματοποιούν μεγάλες συναλλαγές Bitcoin, θα βρουν αυτή τη νέα βελτίωση ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα πολλών υπογραφών σε πορτοφόλια πολλαπλών σχημάτων.

Πρόβλεψη τιμών Bitcoin: Γνώμη αγοράς για το Νοέμβριο του 2020

Ακολουθούν οι απόψεις ορισμένων σημαντικών ιστότοπων ανάλυσης τιμών. Οι προβλέψεις τιμών τους για την απόδοση του Bitcoin τον Νοέμβριο μπορεί να σας βοηθήσουν να γνωρίζετε επίσης τι να περιμένετε σχετικά με την επένδυση στο Bitcoin καθώς μπαίνετε στο μήνα.

Longforecast

Longforecast προβλέπει ότι το Bitcoin θα ανοίξει τον Νοέμβριο στα 12.286 $. Στη συνέχεια, η τιμή αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 11.260 και 14.075 $ πριν κλείσει στα 13.154 $.

Tradingbeasts

Σύμφωνα με Tradingbeasts, Το Bitcoin θα ανοίξει τον Νοέμβριο σε πολύ χαμηλότερη τιμή των 10.137.084 $. Στη συνέχεια, θα κυμαίνεται σε ένα ευρύ φάσμα μεταξύ του μέγιστου των 12.736.113 $ και του ελάχιστου των 8.660.557 $ και θα κλείνει στα 10.188.890 $.

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin: Ετυμηγορία

Αυτές είναι οι προβλέψεις αγοράς για το μήνα Νοέμβριο. Σε γενικές γραμμές, το Longforecast και το Tradingbeasts προτείνουν μια ανοδική τάση για το Bitcoin τον επόμενο μήνα, αλλά τα πράγματα μπορεί να μην λειτουργούν ακριβώς όπως είχε προβλεφθεί, επομένως οι επενδύσεις πρέπει να βασίζονται σε περαιτέρω έρευνα. Ωστόσο, η τάση του Bitcoin παραμένει ανοδική, οπότε μια μακροπρόθεσμη επένδυση μπορεί να είναι μια επιλογή.

Προτεινόμενη εικόνα: banes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me