Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κορυφαία και καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin 2017

Τι είναι το Πορτοφόλι Bitcoin?

Το Bitcoin Wallet είναι ένας τρόπος αποθήκευσης των ψηφιακών νομισμάτων σας, όχι με φυσικό τρόπο, επειδή στην πραγματικότητα αποθηκεύετε δεδομένα. Εάν πρέπει να συγκρίνετε ένα Πορτοφόλι Bitcoin με ένα παραδοσιακό, υπάρχουν 3 μεγάλες διαφορές:

Πορτοφόλια Bitcoin:

  • Αποθηκεύστε μόνο τα Bitcoin
  • Δεν είμαι φυσικός
  • Σας δίνουμε την ευκαιρία να στείλετε Bitcoin στο Διαδίκτυο.

Αν ψάχνετε για ένα καλό πορτοφόλι Bitcoin, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρεις τύποι πορτοφολιών: πορτοφόλια ιστού, πορτοφόλια λογισμικού και πορτοφόλια υλικού.

Πορτοφόλια Ιστού

Είναι τα πιο άνετα πορτοφόλια, γιατί αν έχετε Διαδίκτυο και πρόγραμμα περιήγησης, όλα είναι ένα κομμάτι κέικ. Η διεπαφή είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη και ο λογαριασμός σας μπορεί να ρυθμιστεί σε χρόνο μηδέν. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα Πορτοφόλια Ιστού:

Ατομικό πορτοφόλι

Ατομικό πορτοφόλι

Ατομικό πορτοφόλι είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Ιστού Bitcoin. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε λειτουργικά συστήματα Linux, Windows και Mac. Το πορτοφόλι σάς επιτρέπει να εκτελείτε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων και ακόμη και να χρησιμοποιείτε πιστωτική τραπεζική κάρτα για να αγοράσετε Bitcoin απευθείας με fiat.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Atomic Wallet είναι ότι μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε φορητές όσο και σε επιτραπέζιες συσκευές, με συμβατές εφαρμογές για Windows, Mac OS X, Debian, Fedora και Ubuntu, καθώς και Android και iOS.

Το πορτοφόλι αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των υπολοίπων blockchain, κλειδώνοντας όλα με ένα ιδιωτικό κλειδί που είναι αποκλειστικό για εσάς. Αυτό το συγκεκριμένο κλειδί δημιουργείται από έναν μνημονικό σπόρο. Το κλειδί και το seed μπορούν να δημιουργηθούν και να έχουν πρόσβαση μόνο από τον χρήστη του πορτοφολιού.

Εκτός από την υποστήριξη καταθέσεων και μεταφορών Bitcoin, το πορτοφόλι υποστηρίζει επίσης περισσότερα από 300 κρυπτονομίσματα.

Νομισματική βάση

Το Coinbase είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται από τεράστιο αριθμό χρηστών. Είναι ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος αποθήκευσης των κρυπτονομισμάτων σας και σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά πορτοφόλια. Δεδομένου ότι η Coinbase είναι ηγέτης σε ό, τι σημαίνει ανταλλαγή Bitcoin, μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε.

Διαβάστε περισσότερα για το Coinbase

Blockchain.info

Αυτή η πλατφόρμα είναι μια από τις πιο προτιμώμενες από τους χρήστες Bitcoin. Μπορούν εύκολα να ελέγξουν τα περιουσιακά στοιχεία και τις συναλλαγές τους, και μπορούν επίσης να στέλνουν και να λαμβάνουν Bitcoin. Το Blockchan.info είναι ασφαλές, ασφαλές, εύχρηστο και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες.

Τσέκαρέ το

Μετρητή

Το Counterwallet είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από πολλούς οπαδούς κρυπτογράφησης. Αυτό που το καθιστά το αγαπημένο πολλών χρηστών είναι το γεγονός ότι υπάρχει μια κλήση τελών που σας επιτρέπει να αποφασίσετε πόσα θέλετε να ξοδέψετε στα τέλη. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η πιθανότητα είναι κάτι υπέροχο και δεν μπορείτε να το βρείτε παντού. Επίσης, μπορεί να μην φαίνεται τόσο διασκεδαστικό για τους χρήστες του, αλλά σίγουρα κάνει τη δουλειά του.

Διαβάστε περισσότερα για το Counterwallet στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ τους

BTC.com

Η διεπαφή αυτού του Πορτοφολιού Bitcoin είναι μια καλά βελτιστοποιημένη. Το BTC.com είναι εύκολο στη χρήση και οι υπηρεσίες παρέχονται σε χρόνο μηδέν, επομένως είναι ιδανικό για όσους βιάζονται πάντα. Η συναλλαγή χρειάζεται περίπου 30-60 λεπτά για να γίνει.

Δείτε το ΕΔΩ

Πορτοφόλια λογισμικού

Bitcoin Core

Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια λογισμικού και είναι σίγουρα το πιο σημαντικό. Μπορεί να κάνει ό, τι θέλετε και σας παρέχει έναν πυρήνα κόμβου. Το Bitcoin Core διαθέτει διεπαφή χρήστη γραφικών (GUI) που σας βοηθά να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με εύκολο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα γι ‘αυτό εδώ

Electrum

Το Electrum είναι ένα από τα παλαιότερα πορτοφόλια λογισμικού στην αγορά Bitcoin. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2011 και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε από τον υπολογιστή σας. Δυστυχώς, προς το παρόν, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο στην επιφάνεια εργασίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Πορτοφόλια υλικού

Καθολικό Nano S

Το Ledger Nano είναι το μικρότερο και το πιο δημοφιλές πορτοφόλι υλικού. Είναι πολύ αποτελεσματικό, ασφαλές και το μέγεθός του δεν είναι μεγαλύτερο από ένα USB. Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα Ledger Nano ή ένα Ledger Nano S, με το δεύτερο να είναι η τελευταία έκδοση αυτού του προϊόντος. Η διαφορά είναι ότι το Ledger Nano S μπορεί επίσης να αποθηκεύσει το Ether (ETH) και αυτό το καθιστά μοναδικό.

Αποκτήστε το δικό σας τώρα

Τρέζορ

Το Trezor είναι ένα πορτοφόλι υλικού που είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να προστατεύσει τα στοιχεία σας από κακόβουλο λογισμικό. Εάν το χάσετε ή εάν κάποιος το κλέψει από εσάς, η Trezor θα ανακτήσει τα ψηφιακά σας χρήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα δημιουργήσει 9 ψηφία καρφίτσες και ένα κλειδί 24 λέξεων για την ανάκτηση της κρυπτογράφησής σας.

Μάθετε περισσότερα για αυτό

Άνοιγμα

Το Opendime είναι ένα πορτοφόλι υλικού που έχει μέγεθος USB, γι ‘αυτό ονομάζεται επίσης Bitcoin Stick (και, επίσης, ένα Bitcoin Beared Bond). Εάν θέλετε να το ξοδέψετε στο Διαδίκτυο, πρέπει να το αποσφραγίσετε και στη συνέχεια θα πρέπει να πάρετε άλλο. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ βολικό, αλλά πιστέψτε με, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε τα χρήματά σας!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στον ιστότοπό μας από το OpenDime Review

Κατά τη γνώμη μας, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 2017. Φυσικά, μόλις εμφανιστεί μια καλύτερη συμφωνία, θα το μάθετε από τον ιστότοπό μας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me