Bitcoin στο αθλητικό στοίχημα: Νο. 1 επιλογή νομίσματος μεταξύ των Punters

Bitcoin

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin για αθλητικά στοιχήματα

Η εξέλιξη του φωτισμού των ψηφιακών νομισμάτων έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα βλέπει την κίνηση χρημάτων. Η ενοποίηση κρυπτογράφησης τεχνολογίας μπορεί να αντικαταστήσει ομαλά τις συναλλαγές μετρητών «παλιού σχολείου» και να εξαλείψει όλα τα εμπόδια μεταξύ πωλητών και αγοραστών. Η αύξηση των εικονικών πληρωμών χωρίς μετρητά αναμένεται να διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα χρόνια και είναι μόνο μια αρχή. Ο αναμφισβήτητος πρωτοπόρος σε αυτήν τη νέα ψηφιοποιημένη εποχή είναι αναμφισβήτητα το “His Highness” – Bitcoin.

Η BTC έχει κάνει μια επανάσταση στη διαμόρφωση των βιομηχανιών και στη βελτίωση της ταμειακής ροής μεταξύ των επιχειρήσεων. Χρησιμοποιώντας το crypto, οι χρήστες μπορούν να κάνουν διεθνείς πληρωμές χωρίς προσπάθεια, ενώ οι περισσότερες τραπεζικές υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ή να μην λειτουργούν 100% με ακρίβεια. Γκάρτνερ προβλέπει ότι περίπου το 60% των επιχειρηματικών περιοχών θα υιοθετήσουν τις λύσεις Bitcoin και blockchain και θα μεταβούν σε ροή εικονικών κεφαλαίων έως το τέλος του 2023.

Προοπτικές του Bitcoin στα αθλητικά στοιχήματα

ΕΠΟΜΕΝΟ Η ανακάλυψη του Bitcoin Στο σύμπαν του ηλεκτρονικού εμπορίου, πολλές επιχειρηματικές περιοχές επιλέγουν το BTC ως εργαλείο πληρωμής No.1. Τα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία επιλέγουν επίσης να μην παρακολουθήσουν αυτήν την τεχνολογική επανάσταση στο περιθώριο. Προς το παρόν, το μεγαλύτερο μέρος των χειριστών στοιχημάτων επιτρέπει στους παίκτες να εκτελούν πληρωμές μέσω BTC, επειδή καταλαβαίνουν επίσης όλα τα bounties αυτής της κορυφαίας μεθόδου peer-to-peer.

Το Bitcoin μπορεί να γίνει μια ανάσα φρέσκου αέρα για αθλητικά βιβλία, επειδή δεν έχουν μεγάλη εκτίμηση μεταξύ των τραπεζικών ιδρυμάτων. Οι κυνηγοί συχνά παραπονιούνται ότι οι τράπεζες απαγορεύουν τις συναλλαγές τους σε πλατφόρμες στοιχημάτων ή τους αναγκάζουν να περιμένουν την αιωνιότητα για να λάβουν πληρωμή. Εκτός αυτού, όταν οι πελάτες καταθέτουν ή αποσύρουν χρήματα μέσω τραπεζικών συναλλαγών ή πλαστικών καρτών, οι κινήσεις χρημάτων είναι ορατές στις μηνιαίες καταστάσεις λογαριασμού τους. Μπορεί να είναι προβληματικό για τους παίκτες που δεν θέλουν να αποκαλύψουν το χόμπι τους σε τρίτους. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι δουλειά κανενός που ένα άτομο κερδίζει μια δεκάρα.

Με το BTC, τα πράγματα λειτουργούν ακριβώς το αντίθετο. Όλες οι ροές χρημάτων πραγματοποιούνται μεταξύ ενός αθλητικού βιβλίου και ενός παίκτη. Δεν εμπλέκονται άσχετα μέρη!

Πως δουλεύειBTC

Το Bitcoin είναι ένα πραγματικά μεγαλοπρεπές εργαλείο της ανθρωπότητας (βρέθηκε από τον Satoshi Nakamoto) καθώς άλλαξε το όραμά μας για την αλληλεπίδραση αγοραστή-πωλητή. Ενώ οι τράπεζες αποθηκεύουν τα χρήματά μας σε ορισμένες επιχειρήσεις, το crypto δεν είναι κάτι που μπορούμε φυσικά να αγγίξουμε. Εάν θεωρούμε το Διαδίκτυο ως ουρανό, μπορούμε να προτείνουμε ότι η κρυπτογράφηση αποθηκεύεται σε εικονικό σύννεφο.

Συναλλαγές BTC δεν απαγορεύονται ποτέ επειδή κωδικοποιούνται και μεταβιβάζονται απευθείας από έναν πελάτη σε έναν χειριστή στοιχημάτων μέσω του καναλιού blockchain. Οι κυνηγοί πρέπει να παρέχουν ένα εφάπαξ κλειδί σε έναν bookie για να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή. Όχι πια κουραστικές διαδικασίες με τις τράπεζες και χωρίς αναλήψεις καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής! Οι αποκεντρωμένες κινήσεις κεφαλαίων είναι στιγμιαίες και δεν θα ξεχάσετε να μετρήσετε σε πέντε πριν ολοκληρωθεί μια συναλλαγή.

Πλεονεκτήματα των αθλητικών στοιχημάτων με BTC

αθλητικά στοιχήματα

Πηγή: SmartBettingGuide.com

  • Ταχύτητα: Οι επαγγελματίες στοιχηματιστές, οι οποίοι έκαναν τα αθλητικά στοιχήματα ως την κύρια πηγή εισοδήματος, γνωρίζουν ότι οι γρήγορες μετακινήσεις χρημάτων παίζουν σημαντικό ρόλο στα κερδοφόρα στοιχήματα. Οι συναλλαγές Bitcoin είναι ο γρηγορότερος τρόπος κατάθεσης και ανάληψης στα κανάλια των sportsbooks. Με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής με παλιά τσέπη, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν από 48 ώρες έως 5 ημέρες για να λάβουν τα κέρδη που τους αξίζουν στοιχήματα.
  • Ανωνυμία: Σε αντίθεση με τις τράπεζες και τις εταιρείες πιστωτικών καρτών που ενοχλούν τους πελάτες με τόνους περιττών χαρτονομισμάτων, το Bitcoin δεν είναι υπό τον έλεγχο. Όλες οι προσφορές μεταξύ των στοιχηματών και των στοιχηματών παραμένουν στο σπίτι. Ενώ τα ιδρύματα πτερυγίων συχνά επιβάλλουν εμπάργκο στα στοιχήματα, οι στοιχηματιστές θα πρέπει να απευθυνθούν στις τράπεζες τους για να τα επιλύσουν. Με τα Bitcoin, οι παίκτες μπορούν να αποχαιρετήσουν ολόκληρη τη γραφειοκρατία και να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Όλα όσα κερδίζουν σε καταστήματα στοιχημάτων κάτω από επτά κλειδαριές, και πόσα κερδίζουν ή χάνουν δεν αποκαλύπτονται στις μηνιαίες καταστάσεις.
  • Λογικές χρεώσεις: Οι χρεώσεις Draconian και οι υπηρεσίες είναι αυτές που αντιμετωπίζουν οι παίκτες κατά τη μεταφορά χρημάτων μέσω πιστωτικών καρτών (παρόμοια ιστορία με τραπεζικές μεταφορές). Όταν οι παίκτες κερδίζουν σοβαρά στοιχήματα, μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι τράπεζες θα πάρουν το μερίδιό τους. Με το Bitcoin, τα τέλη ευκαιρίας δεν είναι τόσο αυστηρά. Ορισμένοι ιστότοποι παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία σε αυτό το ζήτημα και οι παίκτες ενδέχεται να μην απαιτούν καμία πληρωμή.
  • Ευκολία: Ως πλήρως αποκεντρωμένη εικονική κρυπτογράφηση, η BTC λειτουργεί με το μοναδικό λογισμικό peer-to-peer, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα τρίτο μέρος δεν θα διακόψει τις προσφορές μεταξύ αθλητικών βιβλίων και παιχτών. Οι χρήστες μπορούν να μειώσουν το άγχος και να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο καθώς μπορούν να εκτελέσουν συναλλαγές χρημάτων με μερικά κλικ του ποντικιού όταν παίρνουν το Bitcoin αντί για οποιαδήποτε άλλη παλιά σχολική εναλλακτική λύση. Για να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή, πρέπει να παρέχουν ένα εφάπαξ κλειδί σε έναν χειριστή και voila – τα χρήματα είναι καθ ‘οδόν!

Να συνοψίσουμε…

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι οι λύσεις BTC θα έχουν μια απόλυτη αύξηση το 2020. Η παγκόσμια βιομηχανία προχωρά και είναι πρωταρχικής σημασίας τα αθλητικά βιβλία να παραμείνουν στην κορυφή και να προσαρμοστούν στην τεχνολογία κρυπτογράφησης. Οι σύγχρονοι στοιχηματιστές δεν θα ασχοληθούν με εταιρείες στοιχημάτων που παραμένουν αρχαίες. Αντ ‘αυτού, θα παραλάβουν αυτούς που θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις τους. Ο αριθμός των αθλητικών βιβλίων που παρέχουν λύσεις Bitcoin σε παίκτες συνεχίζει να αυξάνεται, σηματοδοτώντας την αρχή της νέας εποχής BTC στον τζόγο.


Αυτό το άρθρο γράφτηκε σε συνεργασία με https://worldbookmakers.info/

Προτεινόμενη εικόνα: iusport.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map