Κορυφαία 5 εκρηκτικά Cryptos για αγορά μετά το τρίτο μισό Bitcoin

cryptos για αγορά

Το τρίτο Bitcoin κατά το ήμισυ πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2020. Αλλά προτού ερευνήσουμε τα κρυπτονομίσματα για αγορά μετά το τελευταίο μισό, ας καταλάβουμε γιατί τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης έχουν λαμπρό μέλλον ως επένδυση.

Παραδοσιακά, το Halving Bitcoin συνδέεται με ανοδικές τάσεις που παρατηρούνται σε ολόκληρο τον χώρο κρυπτογράφησης. Οι τιμές κρυπτογράφησης, όπως και άλλα εμπορεύματα, καθορίζονται από τις δυνάμεις της αγοράς στην προσφορά και τη ζήτηση. Εάν η προσφορά μειωθεί ενώ η ζήτηση παραμένει σταθερή, τότε οι τιμές θα πρέπει να αυξηθούν.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού Bitcoin, ο αριθμός των ανταμοιβών ανθρακωρύχου μειώθηκε από 12,5 Bitcoins σε 6,25 Bitcoins. Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς κρυπτογράφησης, το γεγονός αυτό καταλύει μια ανοδική τάση με την προσφορά να αναμένεται να αυξηθεί κατά 2,5% το 2020, καθώς Bloomberg αναφέρθηκε νωρίτερα. Το 2021, η προσφορά αναμένεται να αυξηθεί κατά λιγότερο από 2%.

Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι τα καλύτερα cryptos για αγορά μετά την τρίτη εκδήλωση κατά το ήμισυ του Bitcoin.

Bitcoin (BTC)

earthnet.ne

Εάν αναρωτιέστε εάν το Bitcoin (BTC) εξακολουθεί να είναι μια αξιόλογη επένδυση το 2020, η απάντηση είναι, “Ναι, είναι!”

Το Bitcoin εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης της αγοράς και ένα πρότυπο αναφοράς βάσει του οποίου κρίνεται κάθε αναδυόμενο crypto. Ακολουθούν τρεις καλοί λόγοι για την αγορά BTC μετά το μισό του γεγονότος.

Τα κρυπτονομίσματα αναμένεται να πάνε στο mainstream, όχι μόνο στη Wall Street. Το Bitcoin έχει περιορισμένη κυκλοφορία περίπου 18 εκατομμυρίων νομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του είναι πιθανό να αυξηθεί κατά ένα σημαντικό περιθώριο στο μέλλον. Η έλλειψή του είναι ένας από τους παράγοντες που αυξάνουν την τιμή Bitcoin.

Επιπλέον, το BTC έχει τεράστια κεφαλαιοποίηση της αγοράς, οκτώ φορές μεγαλύτερο (121 δισεκατομμύρια δολάρια) από το Ethereum, το δεύτερο καλύτερο ψηφιακό νόμισμα. Το Bitcoin εξακολουθεί να διαθέτει τον υψηλότερο ημερήσιο όγκο συναλλαγών, γεγονός που το καθιστά πιο εύκολα διαπραγματεύσιμο.

Άλλωστε, όταν η κρυπτογράφηση γίνεται αποδεκτή παγκοσμίως, η ρύθμιση θα καταστρέψει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινότητας κρυπτογράφησης. Πολλά διακριτικά απάτης θα καταργηθούν, δίνοντας χώρο και ζήτηση για πιο σταθερά ψηφιακά στοιχεία. Το Bitcoin είναι το πρωτοπόρο κρυπτογράφηση και το πιο αξιόπιστο στον χώρο κρυπτογράφησης. Αυτό το καθιστά ιδανική επένδυση για το 2020 και μετά.

Κυματισμός (XRP)

currency.com

Το RRple’s XRP είναι ένα από τα altcoins που έχουν τεθεί σε θέση να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη το 2020. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για να διευκολύνει τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ τραπεζών και παρόχων πληρωμών. Οι ανταλλαγές και οι εταιρείες κρυπτογράφησης μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το XRP για να μεταφέρουν χρήματα παγκοσμίως. Το Ripple είναι, επομένως, βασική υποδομή πίσω από τις διασυνοριακές πληρωμές κρυπτογράφησης.

Καθώς τα κρυπτονομίσματα κερδίζουν περισσότερη παγκόσμια αποδοχή, η Ripple ενσωματώνει περισσότερους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών. Η πρόσφατη συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Αιγύπτου είναι ένα μόνο παράδειγμα. Καθώς περισσότερες τράπεζες και πάροχοι πληρωμών εντάσσονται στο δίκτυο Ripple, η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί. Αυτό θα ενισχύσει τελικά την τιμή XRP.

Παύλα (DASH)

παύλα-κρυπτογράφησηcoinhashreporter.com


Το Dash cryptocurrency βγήκε ως το κορυφαίο πλεονέκτημα μετά τη συντριβή της αγοράς που προκλήθηκε από τον Coronavirus τον Μάρτιο. Από τις 26 Μαρτίου, το ψηφιακό στοιχείο αυξήθηκε κατά 65,20%. Το Dash αγκαλιάζει ισχυρές βασικές αρχές και ένα τεράστιο τεχνικό υπόβαθρο. Έχει επίσης χαμηλή κυκλοφορία, η οποία είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επένδυση σε κρυπτογράφηση. Με περίπου 9,4 εκατομμύρια νομίσματα σε κυκλοφορία, η Dash κατατάσσεται 19 ως ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα στον κόσμο, σύμφωνα με CoinMarketCap.

Διακριτικό βασικής προσοχής (BAT)

cryptobit.media

Το ζεύγος BAT σε USD είναι ένα από τα ενδιαφέροντα κρυπτονομίσματα που πρέπει να παρακολουθήσετε το 2020. Αυτό το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο αναμένεται να αποκομίσει μεγάλα κέρδη βάσει των προηγούμενων τάσεων των τιμών του. Η κινητήρια δύναμη πίσω από το νόμισμα BAT είναι αρκετά απλή. Επικεντρώνεται στη διαφημιστική βιομηχανία, η οποία, όπως είναι σήμερα, είναι αρκετά σπασμένη και δεν ευθυγραμμίζεται.

Στη διαφημιστική βιομηχανία, τα κίνητρα τόσο για διαφημιστές όσο και για χρήστες δεν κοινοποιούνται σωστά. Φαίνονται να τρέχουν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Οι διαφημιζόμενοι θέλουν να παρακολουθούν τις διαφημίσεις τους, ενώ οι καταναλωτές θέλουν να παραλείψουν τις διαφημίσεις.

Η ΒΑΤ επιδιώκει να ευθυγραμμίσει τον κλάδο της ψηφιακής διαφήμισης έτσι ώστε τα κίνητρα να ταιριάζουν μεταξύ των διαφημιζόμενων και των καταναλωτών.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, οι χρήστες θα λάβουν πληρωμή σε BAT για να παρακολουθούν ψηφιακές διαφημίσεις στο Brave browser, πράγμα που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα έχουν κίνητρα να παρακολουθούν τις διαφημίσεις. Ο στόχος είναι να έχουν περισσότεροι χρήστες να παρακολουθούν τις διαφημίσεις, ώστε οι διαφημιζόμενοι να μπορούν να πωλούν περισσότερα από τα προϊόντα τους ή να επιτυγχάνουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Αυτό τοποθετεί τη ΒΔΤ ως έξυπνο επιχειρηματικό μοντέλο που θα αυξήσει την αξία του.

Εκτός αυτού, καθώς τα κρυπτονομίσματα οδηγούν σε μια γενική υιοθέτηση καταναλωτών, η ζήτησή τους αυξάνεται. Το Dash είναι πιθανό να κερδίσει περισσότερη έλξη βάσει του μοντέλου του για αποζημίωση χρηστών. Αυτό το καθιστά ένα από τα εκρηκτικά cryptos που αγοράζει φέτος.

Monero (XRM)

Μονόροcrypto-news-flash.com

Το Monero (XRM) είναι ένα άλλο πολλά υποσχόμενο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο που θα αγοράσει μετά το τρίτο Bitcoin. Το Monero είναι ξεχωριστό για τρεις βασικούς λόγους. Πρώτον, περιλαμβάνει το απόρρητο, το οποίο είναι ο μοναδικός σκοπός της εφεύρεσης κρυπτογράφησης. Το XRM είναι το πιο καθιερωμένο νόμισμα απορρήτου στον κόσμο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ανώνυμες συναλλαγές.

Η δυνατότητα μη ιχνηλασιμότητας προσελκύει πολλούς χρήστες που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές χωρίς παρέμβαση τρίτων. Δεύτερον, η Monero έχει χαμηλή προσφορά περίπου 17 εκατομμυρίων νομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι είναι σπάνιο και η ζήτησή του είναι πιθανό να αυξηθεί. Τρίτον, η τρέχουσα διψήφια τιμή των περίπου 50 $ το καθιστά καθιερωμένο μοντέλο για επενδύσεις.

Τελικές σκέψεις

Τελικά, αυτή είναι η λίστα μας για τα πιο πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα που θα αγοράσουν φέτος, ειδικά μετά το τρίτο Bitcoin στο μισό. Ως συνήθως, η αγορά κρυπτογράφησης παραμένει ασταθής, οπότε θα πρέπει να περιμένετε κάποια ανοδική ή καθοδική μεταβολή στα περιουσιακά στοιχεία. Συνιστάται να διαβάσετε το λευκό βιβλίο, να επαληθεύσετε την κυκλοφορία και να αναλύσετε τις τάσεις των τιμών πριν αγοράσετε οποιοδήποτε ψηφιακό στοιχείο.

Προτεινόμενη εικόνα: coinrevolution.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map