Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Τι περιμένει το κυματισμό το 2020 – μια ανακάλυψη αντίστασης ή νέα χαμηλά;

XRP 2020

Το τρίτο crypto by market cap, Ripple, απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των επενδυτών πέρυσι, αλλά υπάρχει πιθανότητα το 2020 να είναι το έτος εξαργύρωσης για το XRP ή να φτάσει σε νέα χαμηλά επίπεδα?

Θα εξετάσουμε μερικούς από τους παράγοντες και τις προβλέψεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή του XRP το 2020 και θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα..

Οι ιστορικές τιμές του Ripple

Μετά την άνοδο του Bitcoin το 2018, η XRP σημείωσε επίσης σημαντική αύξηση της τιμής, φτάνοντας στο υψηλό όλων των εποχών των 3,65 $. Αλλά το 2018 ήρθε ο μεγάλος χειμώνας κρυπτογράφησης στον οποίο όλα τα altcoins, συμπεριλαμβανομένου του XRP, έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της αξίας τους.

Ενώ το XRP έκανε το ντεμπούτο του το 2020 σε μια μάλλον θετική σημείωση, πρέπει να σημειωθεί ότι το νόμισμα έχασε πάνω από το 90% της αξίας του από τα υψηλά του 2018, το οποίο έθεσε το XRP στην κορυφή των χειρότερων επιδόσεων του 2019. Η μεγαλύτερη μεταβολή των τιμών του περασμένου έτους ήταν πτώση 30% το Νοέμβριο και η τρέχουσα τιμή του Ripple είναι 0,272759 $.

Ανάλυση τιμών XRP / USD 2020 - Εβδομαδιαίο γράφημα

Πηγή: Coinmarketcap

Προβλέψεις αγοράς XRP

Ιστοσελίδα πρόβλεψης κρυπτογράφησης, InvestingHaven, πιστεύει ότι το Ripple έχει μεγάλες πιθανότητες ανάπτυξης φέτος. Δήλωσαν ότι η πτωτική τάση στα τέλη του 2019 ήταν απλώς «πρόσφυση στην υιοθέτηση» και ότι θα έπρεπε «να περιμένουμε ένα bullish αποτέλεσμα πριν από τον Μάρτιο του 2020» για το XRP.

Ο βετεράνος επενδυτής, Tim Draper, προβλέπει επίσης ότι το XRP θα αυξηθεί τους επόμενους μήνες. «Κοιτάζοντας την τριπλή ανάπτυξη του Bitcoin τους τελευταίους 5 μήνες, θα περίμενε κανείς ένα παρόμοιο αποτέλεσμα από το XRP.»

Ο Draper συνέχισε λέγοντας: «Η εταιρεία αναπτύσσεται ενεργά, επεκτείνοντας τη σφαίρα επιρροής, ζητώντας την υποστήριξη μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και βελτιώνοντας συνεχώς την τεχνολογία των μεταφορών».

«Επιπλέον, η Ripple ανήκει στην SBI, μια μεγάλη εταιρεία με εταιρείες όπως η R3. Όλα δείχνουν ότι η τρέχουσα κατάσταση, μόνο η ηρεμία πριν από την καταιγίδα, στην περίπτωσή μας, πριν από την εκρηκτική ανάπτυξη. ”

Η Oracle Times είναι επίσης πολύ αισιόδοξη για την απόδοση του XRP για το 2020, αναμένοντας αύξηση 2000% σε περίπτωση που το Ripple γίνει το νούμερο ένα νόμισμα που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση διασυνοριακών πληρωμών από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Από όσα παρατηρήσαμε, τα περισσότερα από τα κορυφαία ονόματα και ιστότοποι που αποτελούν τον κλάδο είναι πολύ ανοδικά στο XRP.

Συνεργασίες

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που θα μπορούσε να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την πρόοδο του XRP είναι ο αριθμός των συνεργασιών που έχει. Η Ripple υπερηφανεύεται ήδη για ένα εκτεταμένο δίκτυο που αποτελείται από 300 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η Santander Bank και η American Express. Πολλές από αυτές τις εταιρείες και πλατφόρμες εργάζονται επί του παρόντος για να ενσωματώσουν την τεχνολογία Ripple, το RippleNet, για να επιτρέψουν συναλλαγές υψηλής ταχύτητας.

XRPpartners

coinmama.com

Το MoneyGram θα διευκολύνει τις διασυνοριακές πληρωμές τα επόμενα χρόνια. Η τεχνολογία RippleNet υλοποιήθηκε επίσημα από τη διαχείριση ταμειακών διαθεσίμων PNC για να επιτρέψει διασυνοριακούς διακανονισμούς μεταξύ τραπεζών. Επίσης, η SBI Ripple Asia, που είναι θυγατρική της SBI Holdings, ανακοίνωσε ότι θα παρέχει μια υπηρεσία διακανονισμού καταστημάτων μέσω της χρήσης της SBI Holdings και της εφαρμογής πληρωμών της Ripple που ονομάζεται MoneyTap. Η υπηρεσία θα βασίζεται στην xCurrent, τη λύση blockchain της Ripple η οποία σχεδιάστηκε για να παρέχει υπηρεσίες άμεσης εμβέλειας εσωτερικού μεταξύ τραπεζών. Η Ripple ανακοίνωσε επίσης δημόσια ότι θα αποκτήσει 30 εκατομμύρια δολάρια μετοχών MoneyGram στα 4,10 $ ανά μετοχή, και τα επόμενα 2 χρόνια, σκοπεύουν να αγοράσουν μετοχές αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Εάν περισσότεροι συνεργάτες συμμετέχουν στο δίκτυο και αρχίσουν να εφαρμόζουν την τεχνολογία Ripple, αυτό θα πρέπει επίσης να δώσει ώθηση στην τιμή XRP, ειδικά μακροπρόθεσμα.

Αγωγή

Η εταιρεία Ripple αντιμετώπισε πολλά νομικά ζητήματα, έχοντας εμπλακεί σε μια παρατεταμένη αγωγή που θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την τιμή της εγγενής κρυπτογράφησης της εταιρείας.

Η αμερικανική SEC υπέβαλε αγωγή κατά της Ripple δηλώνοντας ότι τα διακριτικά πωλήθηκαν ως μη εγγεγραμμένα χρεόγραφα.

Η τελική ετυμηγορία για το ζήτημα αναμενόταν στις 15 Ιανουαρίου, αλλά η απόφαση αναβλήθηκε επ ‘αόριστον από τον δικαστή Phyllis Hamilton. Ενώ το XRP δεν έχει κηρυχθεί ασφάλεια, η υπόθεση δεν ανατράπηκε και αυτή η αβεβαιότητα σχετικά με το XRP παραμένει. Εάν η επιτροπή δηλώσει το XRP ένα εμπόρευμα, τότε η τιμή του μπορεί να δει αύξηση.

αγωγή κυματισμών

cryptopolitan.com

Η φήμη Ripple IPO

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple, Brad Garlinghouse, υποστήριξε ότι ενώ το Bitcoin (BTC) εξακολουθεί να είναι ένα καλό crypto για αποθήκευση αξίας, το XRP είναι πιο κατάλληλο για πληρωμές.

Δήλωσε, «Είμαι αισιόδοξος στο BTC ως κατάστημα αξίας, αλλά όχι για πληρωμές. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το BTC στο Starbucks b / c μέχρι να πάρετε τον καφέ σας, θα είναι κρύο. “

Στην εκδήλωση της Wall Street Journal στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ο Garlinghouse υπαινίχθηκε ότι η Ripple θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια δημόσια αρχική προσφορά (IPO) το 2020.

Αποτέλεσμα εικόνας για xrp ipo

Πηγή: U. σήμερα

Ο Garlinghouse αναφέρθηκε λέγοντας: «Τους επόμενους 12 μήνες, θα δείτε IPO στο χώρο crypto / blockchain. Δεν πρόκειται να είμαστε οι πρώτοι και δεν θα είμαστε οι τελευταίοι, αλλά περιμένω να είμαστε στην ηγετική πλευρά… είναι μια φυσική εξέλιξη για την εταιρεία μας. “

Η Ripple ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση της σειράς C την περασμένη εβδομάδα, με την εταιρεία να συγκεντρώνει 200 ​​εκατομμύρια δολάρια. Ο γύρος της σειράς C είναι συνήθως η τελευταία φάση που ολοκληρώνει μια εταιρεία προτού γίνει δημόσια.

Η κοινότητα κρυπτογράφησης πήρε στα κοινωνικά μέσα για να εκφράσει τις ανησυχίες τους σχετικά με την τιμή του XRP μετά την έναρξη της δημόσιας προσφοράς. Μερικοί πιστεύουν ότι το IPO θα καταδικάσει το διακριτικό XRP σε ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα, ειδικά όταν κοιτάζετε πώς ξεκίνησε το XRP το τέταρτο τρίμηνο του 2020.

Η Christy Ai, άγκυρα του Boom Bust, δήλωσε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος κινδυνεύει να υποτιμήσει την τιμή του XRP εάν η εταιρεία δημοσιοποιηθεί:

«Όταν μια εταιρεία IPOs, πουλά τις μετοχές της για να συγκεντρώσει χρήματα. Αλλά μέχρι τώρα, η εταιρεία πουλούσε νομίσματα, XRP, για να συγκεντρώσει κεφάλαια… οπότε αν τώρα αποφασίσει να πουλήσει μετοχές και να δημοσιοποιήσει, το XRP θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι άχρηστο, παρωχημένο. “

Ο σχολιαστής κρυπτονομισμάτων, Cantering Clark, πίστευε επίσης ότι αυτή η απόφαση θα επηρέαζε αρνητικά το διακριτικό:

 “[Ο Brad Garlinghouse] μόλις τράβηξε το απόλυτο ξεθώριασμα των κατόχων XRP $ … Ω, ε, παιδιά, θα πάμε στην IPO τώρα και θα προσφέρουμε μετοχές που έχουν μετοχικό κεφάλαιο έτσι … ε … για αυτά τα νομίσματα …”

Υπάρχει επίσης το πρόβλημα της συνεχούς απόρριψης του XRP στην αγορά που μειώνει την τιμή του διακριτικού.

Τεράστιες παρτίδες διακριτικών κυκλοφορούν τακτικά σε μια αγορά που ήδη ξεχειλίζει με XRP, γεγονός που μειώνει την αξία του μεμονωμένου διακριτικού. Και η Ripple έχει ακόμα 220 εκατομμύρια μάρκες XRP που πρέπει να κυκλοφορήσουν.

συμπέρασμα

Παρά τις πολλές εικασίες και προβλέψεις, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι περιμένει το XRP φέτος. Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε αν το 2020 θα φέρει απογοήτευση ή χαρά στους κατόχους XRP.

Προτεινόμενη εικόνα: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me