Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Δείτε τι έχουμε κάνει από την κυκλοφορία Beta

Είναι η ώρα του μήνα… ώρα για ενημέρωση προόδου στο CoinFi!

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη για το τι έχει δημιουργήσει η ομάδα CoinFi από τις αρχές Απριλίου και για το τι εργαζόμαστε τον Μάιο.

Building On the Beta Release

Έχουν περάσει σχεδόν ένας μήνας από την κυκλοφορία beta της 6ης Απριλίου.

Συνολικά, έχουμε λάβει πολύ θετική υποστήριξη. Οι περισσότεροι από την κοινότητα CoinFi αναγνώρισαν ότι αυτή η κυκλοφορία ήταν απλώς ένα πρώτο αρχικό βήμα προς το όραμα να φέρει τη Wall Street διαμετρήματος εμπορικών πληροφοριών στο crypto.

Ταυτόχρονα, θέλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η έκδοση beta περιλάμβανε ένα πολύ περιορισμένο σύνολο λειτουργιών και συνοδεύτηκε επίσης από μια σειρά ζητημάτων σταθερότητας και δεδομένων. Να είστε βέβαιοι ότι η ομάδα γνωρίζει καλά αυτά τα ζητήματα και εργαζόμαστε σκληρά για να τα επιλύσουμε σε μια προσεχή κυκλοφορία.

Για το τρίτο τρίμηνο, έχουμε προγραμματίσει την κυκλοφορία προϊόντων που θα εισαγάγουν νέες δυνατότητες και θα διορθώσουν επίσης ορισμένα από τα ζητήματα που επηρεάζουν αυτήν τη στιγμή την πλατφόρμα, ιδίως όσον αφορά ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που αφιερώσατε χρόνο για να αναφέρετε σφάλματα και να προτείνετε νέες λειτουργίες. Επεξεργαζόμαστε όλες τις υποβολές σφαλμάτων / χαρακτηριστικών και τις δίνουμε προτεραιότητα ανάλογα. Αντί να διορθώσουμε ένα σφάλμα ένα προς ένα, θα αναβαθμίσουμε σε έναν ισχυρό αγωγό δεδομένων που ονομάζεται Airflow (αναπτύχθηκε από την AirBnB και open source) που θα βελτιώσει την ακεραιότητα των δεδομένων, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίζουν ορισμένα από τα σφάλματα που έχουν αναφερθεί.

Αναπτύσσοντας την ομάδα CoinFi

Από τότε που το διακριτικό COFI καταχωρίστηκε στο Kucoin, οι ιδρυτές έχουν καταστήσει κορυφαία προτεραιότητα να αναπτύξουν την ομάδα CoinFi.

Ακολουθούν μερικές από τις βασικές θέσεις στο CoinFi που συμπληρώθηκαν πρόσφατα:

  • Επικεφαλής Επιστήμονας Δεδομένων
  • Επικεφαλής του μάρκετινγκ περιεχομένου
  • Ανώτερος διευθυντής χαρτοφυλακίου με ποσοτική ερευνητική εμπειρία

Προσθέσαμε επίσης 2 προγραμματιστές πλήρους στοίβας για να ενισχύσουμε την ομάδα μηχανικών μας και βρίσκονται στη διαδικασία προσέλκυσης ορισμένων πρόσθετων μηχανικών δεδομένων και προγραμματιστών, καθώς και ενός διαχειριστή προϊόντων.

Εξακολουθούμε να αναζητούμε αρκετές θέσεις στο γραφείο μας στο Χονγκ Κονγκ, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις διαθέσιμες θέσεις εδώ.

Θα μπορούσε το CoinFi να μεγαλώνει γρηγορότερα?

Ορισμένα μέλη της κοινότητας παρακολουθούν την αναπτυξιακή μας πορεία στο Github. Μερικοί από εσάς ρωτήσατε, γιατί δεν προσλαμβάνουμε μηχανικούς πιο γρήγορα?

Η αναβάθμιση της ομάδας μηχανικών μας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για το CoinFi. Ωστόσο, είμαστε επίσης πολύ επιλεκτικοί σχετικά με το ποιος φέρνουμε στην ομάδα, οπότε η διαδικασία πρόσληψης απαιτεί πολύ χρόνο και ενέργεια καθώς προμηθεύουμε υποψηφίους, τους αξιολογούμε και ενσωματώνουμε αυτές που πληρούν το υψηλό μας μπαρ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, φαίνεται ότι η ανάπτυξη έχει επιβραδυνθεί, αλλά αυτή η απόκτηση ταλέντων μας επιτρέπει να χτίζουμε γρηγορότερα στο μέλλον.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η ανάπτυξη λογισμικού συνεπάγεται πάντοτε μια ανταλλαγή μεταξύ της κατασκευής γρήγορα και της σωστής κατασκευής. Μπορείτε να κόψετε τις γωνίες για να επιταχύνετε το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα συσσωρεύσετε “τεχνικό χρέος”. Μακροπρόθεσμα, το τεχνικό χρέος πρέπει πάντα να αποπληρώνεται.

Χτίζουμε γρήγορα, αλλά δεν θέλουμε επίσης να συσσωρεύσουμε τεχνικό χρέος που θα δυσκολευτεί να κλιμακωθεί στο μέλλον. Αυτή η διαδικασία απαιτεί επίσης τη δέσμευση εκ των προτέρων για τη λήψη μακροπρόθεσμων αρχιτεκτονικών αποφάσεων που θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κλιμακώσουμε, οι οποίες μπορεί να μοιάζουν με ελάχιστη πρόοδο, αλλά στην πραγματικότητα θέτουν μια σταθερή βάση για μελλοντική ανάπτυξη. Ευτυχώς με την ανάπτυξη της ομάδας μας, φτάσαμε σε ένα στάδιο όπου μπορούμε να χτίσουμε σημαντικά πιο γρήγορα χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα του κώδικα.

Παρακαλώ συνεχίστε τις ερωτήσεις. ενώ η ιδρυτική ομάδα δεν έχει χρόνο να περάσει στο Telegram όπως κάναμε κατά τη διάρκεια του ICO, οι φανταστικοί διαχειριστές μας μας ενημερώνουν μετά από κάθε βάρδια του Telegram, ενημερώνοντάς μας για τις ανησυχίες και τις ερωτήσεις σας. Να είστε βέβαιοι ότι τα διαβάζουμε όλα και τα παίρνουμε πολύ σοβαρά, αλλά πρέπει επίσης να σταθμίσουμε τις ανησυχίες σας και να τις ισορροπήσουμε με εσωτερικές εκτιμήσεις και αντισταθμίσεις που πρέπει να κάνουμε για το μακροπρόθεσμο καλό του έργου.

Συνεργασία με Hybridblock

Τον Απρίλιο ανακοινώσαμε μια συνεργασία με την ανερχόμενη πλατφόρμα συναλλαγών HybridBlock. Η ομάδα του HybridBlock έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 44 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και στοχεύει να γίνει το CoinBase της Ασίας. Πιστεύουμε ότι η ομάδα τους είναι σίγουρα σε θέση να εκτελέσει αυτό το όραμα.

Ίσως πιο συναρπαστικό είναι το γεγονός ότι θα είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τις αντίστοιχες βασικές ικανότητες της εταιρείας μας για να επιταχύνουμε τα χρονοδιαγράμματα και την ανάπτυξή μας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτήν τη συνεργασία εδώ.

Τι συμβαίνει τον Μάιο?

Τον Απρίλιο, συνεχίσαμε την εστίασή μας στην ανάπτυξη χαρακτηριστικών σύμφωνα με τον χάρτη πορείας μας.

Τον Μάιο, η εστίασή μας θα παραμείνει στην οικοδόμηση ενός εξαιρετικού προϊόντος, καθώς και στην παραγωγή περισσότερης ανάλυσης βάσει δεδομένων και εκπαιδευτικού περιεχομένου για την κοινότητα CoinFi.

Μια σημείωση για τις προθεσμίες

Λάβαμε μια απόφαση να μην δεσμευτούμε πλέον σε σταθερές προθεσμίες για την κυκλοφορία προϊόντων. Η ανάπτυξη λογισμικού είναι μια επαναληπτική διαδικασία, ειδικά κατά την εκκίνηση. Στόχος μας είναι η αποστολή προϊόντων υψηλής ποιότητας με όσο το δυνατόν λιγότερα σφάλματα και η επιβολή εξωτερικών προθεσμιών δεν μας επιτρέπει πάντα να το κάνουμε αυτό.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε μια πιστή κοινότητα που μας έχει εμπιστευτεί ως ομάδα να επικεντρωθούμε στο μακροπρόθεσμο καλό του έργου. Να είστε βέβαιοι, έχουμε επιθετικές εσωτερικές προθεσμίες που σκοπεύουμε να τηρήσουμε, προκειμένου να προχωρήσουμε τα πράγματα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ωστόσο, η αποφυγή σταθερών δημόσιων προθεσμιών θα μας δώσει την ευελιξία να επικεντρωθούμε στην παράδοση ενός ποιοτικού προϊόντος.

Για όσους ενδιαφέρονται για την προσέγγισή μας στη διαχείριση έργων λογισμικού, εδώ είναι ένα υπέροχο βίντεο που δίνει μια επισκόπηση της ευέλικτης διαδικασίας ανάπτυξης:

Με αυτά τα λόγια, θέλουμε πάντα να διατηρούμε τους υποστηρικτές μας όσο το δυνατόν περισσότερο, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις δυνατότητες που αναπτύσσουμε αυτήν τη στιγμή.

Ροή ειδήσεων

Με την αρχική έκδοση beta, προσφέραμε μια απόδειξη της ιδέας για την αγορά της Newsfeed που επικαλύπτεται στα διαγράμματα τιμών.

Εάν έχετε διαβάσει τη Λευκή Βίβλο CoinFi, θα αναγνωρίσετε ότι έχουμε ένα πολύ πιο φιλόδοξο όραμα για το πώς ένα προϊόν Newsfeed θα ταιριάζει στη συνολική πλατφόρμα CoinFi.

Σημειώνουμε ικανοποιητική πρόοδο στην παροχή ενός πλήρους χαρακτηριστικού CoinFi Newsfeed. Αυτήν τη στιγμή λαμβάνουμε νέα από μια μεγάλη ποικιλία RSS και κοινωνικών ροών και από ένα εξελιγμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Το νέο CoinFi Newsfeed δεν θα λειτουργεί μόνο ως αυτόνομο προϊόν, αλλά θα τροφοδοτεί επίσης δεδομένα ειδήσεων στις σελίδες νομισμάτων CoinFi, οδηγώντας σε πολύ διευρυμένη κάλυψη και βελτιωμένη ακρίβεια.

Αυτό το προϊόν θα αποτελέσει ένα άλλο δομικό στοιχείο για το όραμά μας για μια πλατφόρμα που θα είναι ο προορισμός για τη ροή εργασίας κάθε επενδυτή crypto.

Μια πρώτη ματιά στο κινητό περιβάλλον εργασίας του CoinFi Newsfeed

Αρχικά στοχεύσαμε στις αρχές Μαΐου για την κυκλοφορία του νέου και βελτιωμένου Newsfeed, αλλά με βάση τα τρέχοντα χρονοδιαγράμματα πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αργότερα τον Μάιο ή στις αρχές Ιουνίου. Θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώνουμε καθώς προχωρά η ανάπτυξη.

Έχουμε επίσης προγραμματίσει κάποιο περιεχόμενο για να δείξουμε πώς το Newsfeed χρησιμοποιείται από επαγγελματίες εμπόρους για τον γρήγορο εντοπισμό ευκαιριών διαπραγμάτευσης εκδηλώσεων. Μείνετε συντονισμένοι.

Προηγμένες μετρήσεις ICO

Σε προηγούμενες ενημερώσεις συζητήσαμε μερικές από τις προηγμένες μετρήσεις / απεικονίσεις ICO που θα ενσωματώσουμε στην πλατφόρμα CoinFi με βάση την ανάλυσή μας για δεδομένα blockchain Ethereum. Ορισμένες από αυτές τις μετρήσεις περιλαμβάνουν ένα ποσοστό διατήρησης διακριτικών και ένα γράφημα διανομής διακριτικών.

Εργαζόμαστε ενεργά για την ενσωμάτωση αυτών των μετρήσεων στην πλατφόρμα και η πρόοδος πηγαίνει καλά. Θα κυκλοφορήσουμε ένα κομμάτι ανάλυσης αυτήν την εβδομάδα που ρίχνει μια ματιά στο ποσοστό διατήρησης των διακριτικών του CoinFi και πώς συγκρίνεται με ορισμένους από τους ICO που κυκλοφόρησαν μάρκες την ίδια στιγμή που κάναμε.

Η προώθηση αυτών των δυνατοτήτων στην παραγωγή θα εξακολουθήσει να απαιτεί την επίλυση ορισμένων τεχνικών προβλημάτων, αλλά προχωράμε και αναμένουμε ότι αυτές οι λειτουργίες θα ενσωματωθούν στο δεύτερο τρίμηνο.

Αποθήκη δεδομένων αγοράς

Έχουμε ήδη γράψει εκτενώς για την αποθήκη δεδομένων αγοράς της CoinFi, οπότε θα το κρατήσω σύντομο. Συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε και να βελτιώνουμε την ευρωστία του αγωγού δεδομένων, ώστε να μπορούμε να ωθήσουμε την αποθήκη δεδομένων στην παραγωγή.

Όταν κυκλοφορούμε στην παραγωγή, είναι σημαντικό αυτή η ροή δεδομένων να είναι σταθερή. Ενώ μπορεί πάντα να υπάρχουν απρόβλεπτα εμπόδια, αναμένουμε ότι η πλατφόρμα CoinFi θα αντλεί δεδομένα από τη νέα αποθήκη δεδομένων μέχρι το τέλος του 2ου τριμήνου.

Διαλογές νομισμάτων

Προς το παρόν, η βάση δεδομένων νομισμάτων μας εμφανίζει μια πολύ απλή λίστα κερμάτων. Ωστόσο, το μακροπρόθεσμο όραμα είναι να παρέχουμε οθόνες Coin, τα οποία είναι φίλτρα που καθορίζονται από το χρήστη και θα σας επιτρέψουν:

  1. Προσδιορίστε ευκαιρίες συναλλαγών
  2. Διαλέξτε νομίσματα βάσει ορισμένων τεχνικών δεικτών
  3. Περιορίστε γρήγορα το σύμπαν των νομισμάτων

Αυτά τα προγράμματα προβολής θα διατεθούν σε συνεχή βάση, αλλά ορισμένα από τα προγράμματα προβολής που δίνουμε προτεραιότητα για μια αρχική κυκλοφορία περιλαμβάνουν:

Κινούμενοι μέσοι δείκτες

Αυτοί οι δείκτες είναι οι κυλιόμενοι μέσοι όροι των τιμών που διαπραγματεύτηκαν προηγουμένως. Οι κινητικοί μέσοι όροι είναι μια δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή χρηματοδότηση για τον προσδιορισμό της δυναμικής. Γιατί λοιπόν αυτό είναι σημαντικό; Σε μια τάση περιουσιακών στοιχείων όπως το crypto, η ορμή είναι ένας ιδιαίτερα χρήσιμος δείκτης.

Δείκτες RSI

Το RSI, ή σχετικός δείκτης ισχύος, χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλους τεχνικούς δείκτες για να δείξει εάν ένα νόμισμα είναι υπεραγορά ή υπερπώλησε.

Η ιδέα πίσω από αυτές τις οθόνες είναι να σας βοηθήσει να εντοπίσετε ενδιαφέροντα νομίσματα και επίσης να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε τους χρόνους για να αγοράσετε Κέρματα που σας ενδιαφέρουν ήδη σε καλή τιμή.

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα χαρτοφυλάκιο 20 νομισμάτων, θα μπορείτε να εκτελέσετε ένα screener για να δείτε ποια είναι overbought / oversold – αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το αν θα πρέπει να αυξήσετε / μειώσετε το μέγεθος της θέσης σας σε ένα δεδομένο νόμισμα.

Αυτά (και περισσότερα) προγράμματα προβολής βρίσκονται σε εξέλιξη και στοχεύουμε να τα συμπεριλάβουμε σε μια έκδοση Q2.

Θα κυκλοφορήσουμε επίσης περιεχόμενο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις οθόνες για να περιορίσουν τον κόσμο των κερμάτων και να εντοπίσουν κερδοφόρες ευκαιρίες συναλλαγών.

Crowdsourcing με κίνητρο διακριτικών

Στην αρχική Λευκή Βίβλο CoinFi, σκιαγράψαμε μια μέθοδο για τη χρήση crowdsourcing με κίνητρα διακριτικών για τη βελτίωση της πρόσβασης σε ειδήσεις, δεδομένα, καθώς και ποιοτική έρευνα & ανάλυση. Αυτό το σύστημα περιελάμβανε μια διαδικασία κοινοτικής ψηφοφορίας με κίνητρα για την αξιολόγηση της ποιότητας.

Ως μέρος του χάρτη πορείας μας, το σχέδιο ήταν να ξεκινήσουμε αρχικά χαρακτηριστικά με μια συγκεντρωτική ομάδα και με την πάροδο του χρόνου, να στραφούμε προς ένα μοντέλο που περιστρέφεται γύρω από το crowdsourcing με κίνητρα για διακριτικά.

Έχουμε ξεκινήσει προκαταρκτικές εργασίες για το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και την εφαρμογή αυτού του συστήματος, αν και πιθανότατα δεν θα εφαρμοστεί μέχρι το τρίτο τρίμηνο / τρίμηνο.

Ενημέρωση σημάτων Arbitrage

Τον Νοέμβριο του 2017, δείξαμε στην κοινότητα CoinFi τις πολλές ευκαιρίες arbitrage που ήταν διαθέσιμες λόγω της ανωριμότητας της αγοράς. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν τόσες πολλές ανεπάρκειες που θα μπορούσατε να κερδίσετε σχεδόν χειροκίνητο arbitrage με κρυπτογράφηση χωρίς κίνδυνο.

Τους μήνες από τότε που κυκλοφόρησε αυτό το αρχικό βίντεο arbitrage, η αγορά έφτασε. Έχουν ξεσπάσει δεκάδες κρυπτονομίσματα, πολλά που ειδικεύονται στο αυτοματοποιημένο arbitrage και αναπτύσσουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαιο για να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες arbitrage.

Μετά από εκτεταμένες δοκιμές και ανάπτυξη, αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσουμε ένα σήμα arbitrage. Στην τρέχουσα κατάσταση της αγοράς, η μη αυτόματη εκτέλεση απλών συναλλαγών arbitrage είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει σε οποιαδήποτε λογική κλίμακα.

Το αυτοματοποιημένο arbitrage είναι ακόμα δυνατό και σίγουρα θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε τα σήματα arbitrage CoinFi σε bot (σύμφωνα με τα αρχικά μας σχέδια), αλλά το απλό arbitrage είναι ένα παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος που θα συνεχίσει να γίνεται πιο ανταγωνιστικό. Καθώς ο χώρος κρυπτογράφησης καθίσταται πιο θεσμοθετημένος, πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να καθίσταται λιγότερο εφικτό για τον μέσο έμπορο λιανικής να συμμετέχει σε ευθείες συναλλαγές arbitrage.

Απλώς δεν πιστεύουμε ότι έχει νόημα πια να ανταγωνίζεται ο μέσος έμπορος στο χώρο του arbitrage, ειδικά όταν οι αγορές εξακολουθούν να είναι σχετικά αναποτελεσματικές και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να κάνουν κερδοφόρες συναλλαγές σε άλλους τομείς.

Ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πλατφόρμα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αφιερώσατε χρόνο για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πλατφόρμα για εσάς.

Λάβαμε πολλά χρήσιμα σχόλια και συλλέξαμε χρήσιμα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η κοινότητά μας ανταλλάσσει κρυπτογράφηση.

Μερικά ενδιαφέροντα σημεία δεδομένων:

Εάν δεν το έχετε συμπληρώσει, δεν είναι πολύ αργά, μπορείτε να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πλατφόρμα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο εδώ.

Ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη!

Ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι που ξεκινά μόνο. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ξεκινήσαμε το αρχικό μας πρωτότυπο και στη συνέχεια περάσαμε τους επόμενους μήνες εκτελώντας την πώληση των διακριτικών μας.

Παρόλο που φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε αυτό για λίγο, η σοβαρή ανάπτυξη πλατφόρμας και η πρόσληψη συνεχίζονται μόνο τους τελευταίους 3 μήνες.

Παρόλο που η ανάπτυξη μπορεί να φαίνεται αργή όταν παρακολουθείτε στενά ένα έργο, η πρόοδος δεν είναι γραμμική – καθώς προσθέτουμε περισσότερα μέλη της ομάδας και στηριζόμαστε στο υπάρχον θεμέλιο που έχουμε σχεδιάσει, ο ρυθμός ανάπτυξης νέων δυνατοτήτων θα επιταχυνθεί επίσης.

Έτσι, ενώ η πρόοδος μπορεί να αισθάνεται αργή κατά καιρούς, θα φτάσουμε σε ένα σημείο καμπής όπου θα δείτε την ανάπτυξη να επιταχύνεται εκθετικά.

Αναμένουμε ότι αυτό το σημείο καμπής θα συμβεί στο 2ο τρίμηνο, αλλά θα σας αφήσουμε να είστε ο κριτής αυτού.

Μέχρι τον επόμενο μήνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me