Κορυφαία τρία IEO που πρέπει να προσέξετε στο πρώτο τρίμηνο

διαφήμιση Phemex

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτή τη φορά πέρυσι, σχεδόν κανείς δεν είχε ακούσει για την αρχική προσφορά ανταλλαγής (IEO.) Μέχρι τον Μάιο, το όχημα χρηματοδότησης που πρωτοστάτησε ο Binance Launchpad κινείται σε πλήρη εξέλιξη, με την αντίπαλη ανταλλαγή Bitfinex να γίνεται το πρώτο $ 1 δισεκατομμύρια IEO. ΕΝΑ Έκθεση PwC που εκδόθηκε τον Ιούνιο σημείωσε ότι η υιοθέτηση του IEO «επιταχύνεται έντονα», έχοντας συγκεντρώσει μισό δισεκατομμύριο επιπλέον της πώλησης Bitfinex μόνο τους πρώτους πέντε μήνες του 2019. 

Τώρα το 2020, δεν έχει εμφανιστεί άλλη μέθοδος χρηματοδότησης που να προσφέρει όλα τα συγκρίσιμα οφέλη για τον IEO. Τα έργα έχουν εγγύηση για κάποια ρευστότητα μέσω της βάσης χρηστών του χρηματιστηρίου, καθιστώντας επίσης τις πωλήσεις διακριτικών IEO ελκυστικές για τους επενδυτές να είναι επιφυλακτικοί να κολλήσουν με μη ρευστά διακριτικά μετά τη συντριβή του ICO.

Οι συμμετέχοντες στις πωλήσεις έχουν επίσης προεπιλεγεί ως χρήστες ανταλλαγής, αφαιρώντας το βάρος συμμόρφωσης από το έργο. Οι ανταλλαγές επωφελούνται επίσης από την ώθηση που παρέχεται στα ανταλλακτικά τους και την ελκυστικότητα της εισαγωγής μοναδικών νέων έργων. 

Με αυτόν τον συνδυασμό πλεονεκτημάτων για χρήστες, έργα και ανταλλαγές, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το 2020, η τάση του IEO δεν δείχνει κανένα σημάδι μείωσης. Coincodex απαριθμεί πάνω από 30 IEO που είναι είτε σε εξέλιξη είτε επερχόμενα κατά τη στιγμή της σύνταξης. Ακολουθεί μια επιλογή από τρία που αξίζει να παρακολουθήσετε. 

QAN

Με την επίτευξη της κβαντικής υπεροχής της Google στα τέλη του 2019, ο κβαντικός υπολογιστής έκανε ένα μεγάλο άλμα μπροστά. Ωστόσο, η κβαντική πληροφορική θα μπορούσε να απειλήσει σοβαρά ασφάλεια blockchain στο μέλλον, επειδή το πρότυπο κρυπτογράφησης SHA-256 που χρησιμοποιείται από blockchain όπως το Bitcoin και το Ethereum είναι ευαίσθητο σε κβαντικές επιθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται σοβαρές αναβαθμίσεις ασφαλείας ή άλλη λύση εντός των επόμενων 5-10 ετών πριν αναπτυχθούν οι κβαντικές μηχανές και υιοθετηθούν περαιτέρω. 

Έτσι, η εμφάνιση του QAN είναι έγκαιρη. Το QAN είναι η πρώτη πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων κβαντικής αντοχής στον κόσμο, χρησιμοποιώντας μια μετα-κβαντική παραλλαγή ασφάλειας γνωστή ως κρυπτογραφία πλέγματος. Ενώ η χρήση του SHA-256 καθιστά τα δημόσια κλειδιά ευάλωτα σε μια επίθεση ωμής βίας από μια κβαντική μηχανή, η κρυπτογραφία πλέγματος είναι απρόσβλητη από επιθέσεις από κβαντικούς υπολογιστές. 

Το QAN διαθέτει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να το κάνουν ελκυστικό για εταιρικούς χρήστες. Είναι επεκτάσιμο, με 1600 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και πολύ πιο ενεργειακά αποδοτικό από τους προκατόχους του, όπως το Bitcoin ή το Ethereum. Παρόλο που το διακριτικό QARK είναι αυτό που οδηγεί το δίκτυο, το QAN καθορίζει επίσης τις τιμές συναλλαγών σε νόμισμα fiat, ώστε οι εταιρικοί χρήστες να μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια τη χρήση χωρίς να υπόκεινται στην αστάθεια της κρυπτογράφησης. 

Το QAN IEO θα κυκλοφορήσει ζωντανά στο Bitbay exchange από τις 20 Ιανουαρίου. Σε αντίθεση με πολλά IEO όπου οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν μόνο χρησιμοποιώντας ένα διακριτικό ανταλλαγής, τα διακριτικά QARK θα είναι προς πώληση σε μια ποικιλία από fiat και κρυπτονομίσματα. 

Πολλαπλές επιχειρήσεις

Πολλαπλές επιχειρήσεις υπήρξε από το 2016 και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία έχει αναπτύξει πολλές λύσεις blockchain για εταιρική ποιότητα. Μεταξύ άλλων, αυτά περιλαμβάνουν την ορατότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας και τα εργαλεία επεξεργασίας πληρωμών σε κρυπτονομίσματα. 

Οι λύσεις πληρωμών περιλαμβάνουν το σημείο πώλησης κρυπτογράφησης, τις ενσωματώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, τα πορτοφόλια για κινητά και τις ενσωματώσεις ATM κρυπτογράφησης για αγορές διακριτικών στο κατάστημα. Αυτά είναι επίσης διαθέσιμα ως ένα γενικό πακέτο έτοιμο για άμεση ανάπτυξη ως γενικό πακέτο ή ως μια λύση λευκής ετικέτας που προσφέρει τη δυνατότητα επαναπροσδιορισμού και αδειοδότησης του λογισμικού για μια συγκεκριμένη θέση ή τομέα. 


Παρομοίως, η εργαλειοθήκη της αλυσίδας εφοδιασμού είναι επίσης μια βιομηχανική-αγνωστική ομάδα εργαλείων που μπορεί να αναπτυχθεί για οποιαδήποτε εταιρεία ή τομέα που επιθυμεί να βελτιώσει την ορατότητα και τον εντοπισμό των προϊόντων στην αλυσίδα εφοδιασμού της. Αυτά τα προϊόντα φιλοξενούνται επίσης από την επεκτάσιμη και αξιόπιστη Reli.cloud, μια αδελφή εταιρεία της Multichain Ventures.

Τριπλός

Τριπλός είναι μια άλλη καθιερωμένη εταιρεία με εμπειρία στον τομέα της. Το έργο στοχεύει στη δημιουργία ενός αυτόνομου δικτύου υπολογιστών που παρέχει χωρητικότητα αποθήκευσης και υπολογιστών. Κάθε εφαρμογή που μπορεί να εκτελεστεί σε Linux – που περιλαμβάνει όλα τα τηλέφωνα Android και πολλές συσκευές IoT – μπορεί να εκτελεστεί στο πλέγμα Threefold. 

Η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα, αν και η Hewlett Packard Enterprise είναι ίσως η πιο γνωστή. Η HPE παρέχει στους πελάτες της στην περιοχή EMEA σύνδεση με το τριπλό δίκτυο. Ο Kleos είναι ένας άλλος συμμετέχων, μια εταιρεία τεχνολογίας 5G που συνεργάζεται με το Threefold για να συμβάλει στη διασύνδεση τελευταίου μιλίου σε χώρες χαμηλού εισοδήματος. 

Φέτος, η εταιρεία σχεδιάζει να δημοσιεύσει το δίκτυο Threefold. Έχει τον φιλόδοξο στόχο να φέρει αυτή τη λύση σε ένα δισεκατομμύριο άτομα έως το 2025, παρέχοντας γρήγορη και προσιτή πρόσβαση στο Διαδίκτυο. 

Η πώληση διακριτικών Threefold Network θα ξεκινήσει στο Liquid exchange και θα διαρκέσει από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου. 

Κάθε ένα από αυτά τα έργα έχει τολμηρούς και προκλητικούς στόχους για να φέρει το blockchain σε ευρεία υιοθέτηση. Ως εκ τούτου, μιλάει πολλά για τον IEO που ο καθένας το έχει επιλέξει ως μέθοδο επιλογής συγκέντρωσης χρημάτων. Σε αντίθεση με το ICO, το οποίο αποδείχθηκε μια φούσκα που ξέσπασε γρήγορα, το IEO φαίνεται να έχει μια μεγάλη πιθανότητα να διαρκέσει την απόσταση.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map