Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το Binance Launchpad αποδεικνύεται ότι είναι ένα πλεονέκτημα για τη βιομηχανία Crypto

διαφήμιση Phemex

Στις αρχές του 2019, η Binance, η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων κατ ‘όγκο, ξεκίνησε το πρόγραμμα συγκέντρωσης χρημάτων altcoin, Binance Launchpad, που προσέφερε νέες ευκαιρίες για altcoins και τις πλατφόρμες που επιτρέπουν.

Από την αρχή, το πρόγραμμα ήταν επιτυχές. Για παράδειγμα, το BitTorrent, μία από τις πρώτες και πιο αναμενόμενες πωλήσεις διακριτικών στο Binance Launchpad, συγκέντρωσε 7,12 εκατομμύρια δολάρια σε δεκαπέντε λεπτά, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του κλάδου στη βιωσιμότητα νέων έργων κρυπτογράφησης.

Άλλες πλατφόρμες, όπως το Fetch.AI, έλαβαν επίσης τεράστιους αριθμούς συγκέντρωσης χρημάτων, συγκεντρώνοντας 6 εκατομμύρια δολάρια σε 10 δευτερόλεπτα, ένα στρογγυλό ποσό, ένα ποσό που διαμόρφωσε τη βιομηχανία που έφερε σημαντικό ενθουσιασμό στο Binance Launchpad.

Τώρα που βρισκόμαστε πάνω από έξι μήνες στο έργο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ελέγξετε το Binance Launchpad και μερικές από τις εταιρείες που έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον μηχανισμό για να ξεκινήσουν τις πρωτοβουλίες τους.

Ακολουθεί μια ματιά σε τρεις εξέχουσες πλατφόρμες που συμμετείχαν στο Binance Launchpad και την ανάπτυξή τους μετά τις πωλήσεις τους.

# 1 Δίκτυο Matic

Επικεντρώθηκε στο να καταστήσει το αποκεντρωμένο οικοσύστημα πιο προσιτό και φιλικό προς το χρήστη, το Matic Network ήταν το πώληση τέταρτου διακριτικού στις Κάθαρση Launchpad.

Το διακριτικό MATIC πωλήθηκε χρησιμοποιώντας το τελευταίο πρόγραμμα λαχειοφόρων αγορών της Binance Network και όλα τα 1,9 δισεκατομμύρια μάρκες εξαντλήθηκαν, συγκεντρώνοντας 5 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης της εταιρείας. Το δίκτυό τους χρησιμοποιεί τεχνολογία sidechain για να δημιουργήσει ένα δίκτυο με χαμηλό κόστος, γρήγορες επιβεβαιώσεις αποκλεισμού που υποστηρίζουν τόσο πληρωμές όσο και έξυπνες συμβάσεις.

δίκτυο matic

Μετά την πώληση των διακριτικών του, το διακριτικό MATIC συνεχίζει να αποδίδει καλά, αυξημένο κατά 445% από την κυκλοφορία του.

Τώρα, το Matic Network συνεργάζεται με Δίκτυο Cere για την προπώληση διακριτικών της πλατφόρμας. Η συμφωνία επιτρέπει στα Matic tokens να χρησιμοποιούνται στο Cere από ιδιωτικούς συνεργάτες. Η Cere, η οποία έχει ήδη επιστρέψει 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση σπόρων και η τεχνική εμπειρογνωμοσύνη των πρώην μελών της Amazon, Twitch και Bebo, μπαίνει στην αγορά CRM και η ένταξή τους με το Matic Network θα κάνει αυτήν την κίνηση τόσο πιο εμφανή όσο και πιθανή.

Αυτή η συνεργασία δίνει στους συμμετέχοντες στο Matic Network την ευκαιρία να αγοράσουν ένα κομμάτι της εταιρείας χρησιμοποιώντας το Matic Coin, το οποίο είναι μια σημαντική ευκαιρία και για τα δύο δίκτυα.

Συνολικά, το Matic Network ανταποκρίνεται στα ιδανικά του, δημιουργώντας την τεχνολογική υποδομή για την ενίσχυση της αποκεντρωμένης εμπειρίας, κάτι που είναι πιο εμφανές στη συνεργασία τους με το Cere Network.

# 2 Κλείσιμο ματιού

Το Wink, η πρώτη πλατφόρμα παιχνιδιών που βασίζεται σε blockchain στο Binance Launchpad, επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια, να συνδέονται με παίκτες και να ποντάρουν σε πολλά οικοσυστήματα blockchain. Η πλατφόρμα υποστηρίζεται από το Ίδρυμα TRON, και τα αποτελέσματα των πωλήσεών τους, τα οποία ήταν ανακοινώθηκε στις 31 Ιουλίου αποκάλυψε ότι 40.870 άτομα συμμετείχαν στη διαδικασία.

κλείσιμο ματιού

Αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική ώθηση για την πλατφόρμα, η οποία κατά μέσο όρο 4.000 ενεργούς χρήστες κάθε μέρα.

Από τη συμμετοχή της στο Binance Launchpad, Το Wink έχει αποκτήσει άδεια Gaming Curacao. Η νησιωτική χώρα του Κουρασάο είναι ένας κόμβος για διαδικτυακές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και αυτή η άδεια είναι ένα μεγάλο βήμα για πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών που βασίζονται σε blockchain.

Επιπλέον, ο Wink απέκτησε το Πιστοποιητικό διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Κόστα Ρίκα. Η συνεχής ανάπτυξή τους σηματοδοτεί ότι η ωριμότητα τους δεν σταμάτησε με το Binance Launchpad, αλλά, όπως υποδηλώνει το όνομα, μόλις ξεκίνησε.

# 3 Αρμονία

Η ανοιχτή υποδομή της Harmony προσπαθεί να παρέχει στον κλάδο της blockchain υψηλή πλατφόρμα, χαμηλή καθυστέρηση και χαμηλή αμοιβή πλατφόρμα που μπορεί να οδηγήσει στο μέλλον της αποκέντρωσης. Με έμφαση στην επεκτασιμότητα, η Harmony επικεντρώνεται στην επιχείρηση, παρέχοντας έναν μηχανισμό για τα πάντα, από πόντους επιβράβευσης έως συναλλαγές ακινήτων.

harmoni. ένα

Κατά την κυκλοφορία των διακριτικών της Harmony, πωλήθηκαν 1,58 δισεκατομμύρια ONE tokens και το διακριτικό συνεχίζει να αποδίδει καλά μετά την πώληση.

Επιπλέον, η Harmony συνεχίζει να επικεντρώνεται στην κυκλοφορία του Mainnet και, τον Ιούλιο, της εταιρείας ανακοίνωσε ότι όλες οι εξελίξεις τους θα ήταν ανοιχτού κώδικα, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο διαφάνειας και γνώσης για τη συνεχή ανάπτυξή τους.

Με την τρίτη φάση του Mainnet να είναι ακόμα διαθέσιμη, το Harmony είναι σε καλή θέση για να χρησιμεύσει ως ένα πιο λειτουργικό και ευκολότερο στη χρήση blockchain για επιχειρήσεις.

συμπέρασμα

Το Binance Launchpad θα συνεχίσει να παρουσιάζει νέα έργα token κάθε μήνα, δίνοντας νέες πλατφόρμες έκθεση σε μεγάλο κοινό με σημαντική όρεξη για αποκεντρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Εάν τα αποτελέσματα των Matic Network, Wink και Harmony είναι οποιαδήποτε ένδειξη, αυτά τα μελλοντικά έργα θα είναι σε καλή θέση για να συνειδητοποιήσουν ότι οι δυνατότητές τους έχουν λάβει την οικονομική υποστήριξη και την ευρεία έκθεση που συνοδεύει το Binance Launchpad.

Αν και το μέλλον θα είναι πάντα έτοιμο για αρπαγή, οι σωστές ευκαιρίες μπορούν να φωτίσουν τις προοπτικές οποιουδήποτε έργου και αυτό είναι το απόλυτο συμπέρασμα από το πρώτο σετ πρωτοβουλιών Binance Launchpad.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me