Velix.id ICO Review and Analysis Report

Velix.ID ICO κριτική

Στον σημερινό τεχνολογικά προηγμένο κόσμο, η απόδειξη της ταυτότητας είναι εξαιρετικά απαραίτητη. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο προσδιορίζουμε έχει επίσης αλλάξει εξελικτικά, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων μας, του αριθμού τηλεφώνου, της διεύθυνσης σπιτιού, του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού, του αριθμού πιστωτικής κάρτας, των ονομάτων χρήστη, των κωδικών πρόσβασης και πολλά άλλα. Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει σοβαρά μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή. Ταυτότητα του ΟΗΕ 2020, κάρτα AADHAAR της Ινδικής κυβέρνησης και BankID της Σουηδίας. Εδώ είναι που Velix.ID έρχεται για να παρέχει μια πλατφόρμα για ομαλή επαλήθευση ταυτότητας.

Η ιδέα μπορεί να μην είναι κάτι καινούργιο αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό. Αλλά είναι πραγματικά το επόμενο μεγάλο πράγμα; Σήμερα, αναλάβαμε να κάνουμε ένα Velix.ID ICO κριτική για να δοκιμάσετε τις δυνατότητές του και αν αξίζει τα χρήματά σας!

Σημαντικές ημερομηνίες

 • Έναρξη πώλησης διακριτικών: 17 Απριλίου 2018
 • Τέλος πώλησης διακριτικών: 15 Μαΐου 2018
 • Μέγιστη προσφορά: 100.000.000 VXD
 • Σκληρό καπάκι: 23.800.000 δολάρια ΗΠΑ
 • Μαλακό καπάκι: 2.500.000 δολάρια ΗΠΑ
 • Τιμή: 1 VXD = 1,00 $ USD
 • Δέχεται: ETH, BTC, XRP, LTC

Όλα τα μη πωλημένα κουπόνια θα καούν.

Velix.ID: Μια προτεινόμενη παγκόσμια πλατφόρμα για επαλήθευση ταυτότητας χωρίς τριβές

Με στόχο να στοχεύσει αυτήν την αγορά 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Velix παρουσιάζει την ιδέα μιας πλατφόρμας που βασίζεται σε blockchain που επιτρέπει την επαλήθευση ταυτότητας χωρίς τριβή σε όλο τον κόσμο. Οι τρέχουσες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση ταυτότητας συνεπάγονται τεράστιες οικονομικές απώλειες τόσο για άτομα όσο και για επιχειρήσεις, ενώ έχουν μεγάλο χρόνο επεξεργασίας και μερικές φορές ακόμη και συμβιβασμούς προσωπικών πληροφοριών.

Χρησιμοποιώντας τα έξυπνα συμβόλαια, το πρωτόκολλο Stellar Consensus (SCP) και τα αποδεικτικά στοιχεία μηδενικής γνώσης, το Velix.ID στοχεύει στην αποκέντρωση της διαδικασίας προκειμένου να οικοδομήσει ένα οικοσύστημα που είναι αποκεντρωμένο, καθολικό και διαφανές, ενώ είναι χρονοβόρο και οικονομικά αποδοτικό.

Τώρα, ο χρόνος αξιολόγησης!!!

 • Λευκή Βίβλος – Γιατί τόσες πολλές τεχνικές ορολογίες?

Το Velix.ID παρέχει μια αρκετά λεπτομερή λευκή βίβλο που περπατά ένα άτομο μέσα από το σενάριο, το πρόβλημα, τη λύση του και πώς ακριβώς θέλει να το επιτύχει. Τούτου λεχθέντος, η λευκή βίβλος περιέχει τεχνική ορολογία σε ένα άκρο που είναι δύσκολο να αναπτυχθεί η κατανόηση.

Μιλώντας για την κατανομή των κεφαλαίων, το 45% των πωλήσεων θα διατεθεί στην ανάπτυξη προϊόντων, το 25% θα διατεθεί για συνεργασία και μάρκετινγκ, το 20% θα καλύψει το κόστος λειτουργίας, η έρευνα θα διατεθεί 5 τοις εκατό, ενώ το υπόλοιπο 5 τοις εκατό θα διατεθεί προς νομικό μέρος του έργου.

Ένα από τα σημεία που λείπει το έργο είναι η μη διαθεσιμότητα του πρωτοτύπου. Το πρωτότυπο έπρεπε να κυκλοφορήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

Αν και η εταιρεία εργάζεται ήδη στο πρωτότυπο της και διαθέτει τους κωδικούς διαθέσιμους στο GitHub, το Velix.ID ICO πρέπει να είναι έτοιμο να προσφέρει μια ουσιαστική λύση στους επενδυτές της. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, θα έρθει σύντομα στο iOS App Store.

 • Η Ομάδα – Ένα καλό για το ICO αλλά όχι για το υπό ανάπτυξη προϊόν

Velix ICO – Ομάδα

Μια ομάδα 11 ατόμων, μπορεί να υπερηφανεύεται για χρόνια εμπειρίας από διαφορετικούς κλάδους που τα καθιστούν αρκετά δυναμικά.

Μανάβ Σινγκάλ – Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής, Έχοντας περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στην επιχειρηματικότητα και την ηγεσία σε διάφορους τομείς, ο Singhal διαθέτει την εμπειρία, που πρέπει να κατέχει ένα ανώτερο στέλεχος. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο Blockchain Foundation of India που δείχνει τη συμμετοχή του στον τομέα blockchain.


Balwant Singh – CTO & Συνιδρυτής, Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη κινητών συσκευών, πλατφόρμες cloud, εφαρμογές αρχιτεκτονικής χωρίς διακομιστές, κατασκευή έξυπνων συμβολαίων και σύνταξη DApps. Ο Σινγκ δεν είναι καινούργιος στον κόσμο του blockchain, καθώς στην Εθνική Τράπεζα της Αυστραλίας, εργάζεται στο Ripple.

Γκουανγκλίνγκ Γιανγκ – Blockchain Developer, έχει εμπειρία 3+ ετών στους τομείς της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής, του σχεδιασμού προϊόντων και της αρχιτεκτονικής των επιχειρήσεων. Ο Yang είναι προγραμματιστής πλήρους στοίβας και ειδικεύεται στον σχεδιασμό λύσεων ψηφιακής ασφάλειας.

Τα άλλα μέλη της ομάδας ανήκουν σε επιχειρήσεις, συνεργασίες, ψηφιακό μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις, επενδύσεις και χρηματοοικονομικά, προσέγγιση, KYC / AML και επενδυτικές σχέσεις.

Όλα τα μέλη της ομάδας του έργου έχουν συνδέσει τους συνδέσμους τους στο LinkedIn που παρέχουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Συνεργάτες: Velix.ID έχει μερικούς συνεργάτες στα ονόματά του, δηλαδή. Blockchain Foundation India, Coinsecure, Bitxoxo, Bazista και WandX.

Λεπτομέρειες Velix ICOΛεπτομέρειες Velix ICO

 • Επιχειρηματικό μοντέλο: Ένα διακριτικό χρησιμότητας

Το διακριτικό VXD του Velix.ID είναι ένα διακριτικό βοηθητικό πρόγραμμα που θα παρέχει στους χρήστες του την ευκαιρία να κάνουν χρήση του προϊόντος ή της υπηρεσίας της εταιρείας στο μέλλον. Σε αυτήν την περίπτωση, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα διακριτικά VXD για επαλήθευση και κοινή χρήση των επαληθευμένων ταυτοτήτων σε ένα οικοσύστημα. Δεδομένου ότι η προσφορά των διακριτικών VXD περιορίζεται στα 100 εκατομμύρια, όπως και κάθε άλλο βοηθητικό διακριτικό, είναι εμπορεύσιμο στην αγορά που θα αναπτυχθεί με την πλατφόρμα.

 • Τεχνολογία υποστήριξης

Το Velix.ID βασίζεται στο blockchain ethereum και ως εκ τούτου, αρχικά, στους χρήστες θα εκχωρηθούν τυπικά διακριτικά ERC20 VXD. Μόλις ξεκινήσει η πλατφόρμα, οι κάτοχοι θα λάβουν τον ισοδύναμο αριθμό διακριτικών VXD που θα είναι στην αναλογία 1 VXD = 100.000 VEL, όπου το VEL είναι η μικρότερη μονάδα του VXD. Όλα τα αδιάθετα διακριτικά από το πλήθος θα καούν.

 • Ανθεκτικότητα σε κρυπτονομίσματα

Η εταιρεία δεν έχει κοινοποιήσει ρητά τις λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωμάτωσή της, τους περιορισμένους τομείς και τους όρους και προϋποθέσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Σιγκαπούρη έχει ενσωματωθεί και περιορίζεται στη Σιγκαπούρη.

Το έργο έχει περίπου 8 εμπειρογνώμονες που στέκονται ως σύμβουλοι τους και έχουν εμπειρία στους συγκεκριμένους τομείς τους, δηλαδή. Tony Simonovsky (σύμβουλος μάρκετινγκ, διευθύνων σύμβουλος & Ιδρυτής του Insight.to), Michael Fourgeaud (σύμβουλος επενδύσεων, CEO & Ιδρυτής στο PrimaBlock), Mohit Kalra (στρατηγικός σύμβουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Coinsecure), καθηγητής Simon Choi (νομικός σύμβουλος, ιδρυτικός συνεργάτης της Acme Ardent), Julian Smith (σύμβουλος blockchain, CEO του Blockfreight).

 • Διανομή διακριτικών

Ο ιστότοπος της εταιρείας παρέχει μια σαφή διανομή των διακριτικών. Από τη συνολική προσφορά 100 εκατομμυρίων μάρκων, το 35 τοις εκατό, δηλαδή 35 εκατομμύρια θα πωλούνται σε ιδιωτική πώληση, προπώληση και πλήθος πωλήσεων.

Η ομάδα θα διαθέτει 16 τοις εκατό αυτών των κουπονιών, δηλαδή 16 εκατομμύρια VXD. Από αυτά τα 16 εκατομμύρια, το 25% θα διατεθεί σε ιδρυτές που θα ξεκλειδωθούν μετά από 6 μήνες.

Η ομάδα θα πάρει το 50 τοις εκατό που θα ξεκλειδώνεται κάθε 3 μήνες και το υπόλοιπο 25 τοις εκατό πηγαίνει στους συμβούλους που επίσης θα ξεκλειδωθούν μετά από 3 μήνες. Ένα μεγάλο ερωτηματικό εδώ είναι μια τόσο σύντομη περίοδο ξεκλειδώματος χρημάτων για τους ιδρυτές, την ομάδα και τους συμβούλους της εταιρείας που θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον ένα χρόνο.

Το 4% των κουπονιών θα κατευθυνθεί προς την κοινότητα. 15 τοις εκατό θα διατεθεί για μελλοντικές πωλήσεις πλήθους που δεν έχει πολύ νόημα, ενώ το υπόλοιπο 30 τοις εκατό θα τεθεί σε αποθεματικό για μελλοντικούς επιχειρηματικούς εταίρους. Συνολικά, το διακριτικό 45 τοις εκατό θα κλειδωθεί, το οποίο είναι ένα περίεργο πράγμα, σίγουρα.

Όσον αφορά την ασφάλεια, η ομάδα θα δημιουργήσει ένα μοτίβο δημόσιων / ιδιωτικών κλειδιών που θα δημιουργούνται εύκολα αντίγραφα ασφαλείας αλλά δεν θα είναι εύκολο να μαντέψουν. Εισάγουν περαιτέρω την έννοια του γονικού εκτεταμένου κλειδιού, ενός ευρετηρίου και ενός παιδικού εκτεταμένου κλειδιού για μέτρα ασφαλείας.

 • Αποδοχή κοινότητας

Η εταιρεία είναι διαθέσιμη σε διάφορα κανάλια, δηλαδή. Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, GitHub, Reddit, bitcoin talk, μέσο και επίσης μέσω ταχυδρομείου. Στο Telegram, η εταιρεία έχει καλά 18.000+ μέλη στην κοινότητά της. Η ομάδα είναι αρκετά δραστήρια στην ενημέρωση του κοινού και των επενδυτών της για την τελευταία εξέλιξη των ειδήσεων και των ανακοινώσεων σχετικά με το έργο. Η ομάδα του Velix.ID συμμετέχει επίσης σε διάφορες εκδηλώσεις που λειτουργούν υπέρ τους και μιλά για το πάθος τους στο blockchain.

 • Χάρτης πορείας

Στάδιο έργου

Η εταιρεία έχει μια αρκετά εκτεταμένη έκδοση του χάρτη πορείας της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση πώλησης συμβόλων για τον Απρίλιο του 2018. Ωστόσο, το MVP που πρέπει να ξεκινήσει έως τον Ιανουάριο του 2018 έχει καθυστερήσει περίπου 3 μήνες. Η εταιρεία εργάζεται ήδη σε αυτήν και έχει όλες τις λεπτομέρειες διαθέσιμες στο GitHub, αλλά πρέπει πραγματικά να τραβήξουν τις κάλτσες τους και να μπουν στο δρόμο.

Velix ICO – Βαθμολογίες

Μέση βαθμολογία: 7.3 / 10

Κόκκινη σημαία 

Το προϊόν όπως περιγράφεται στη Λευκή Βίβλο δεν υποστηρίζεται από τον ρυθμό της μέχρι στιγμής εξέλιξης. Ο ιστότοπος εξακολουθεί να αναφέρει ότι θα έρθει σύντομα για τις κύριες εφαρμογές του για κινητά, γεγονός που καθιστά σαφές ότι η ICO θα είχε πολύ πιο νόημα μετά τη δημόσια κυκλοφορία του προϊόντος.

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές

Η εταιρεία έχει αναλάβει μια καλή ιδέα, δηλαδή την επαλήθευση ταυτότητας προς αντιμετώπιση. Η αποκεντρωμένη πλατφόρμα έχει ως στόχο να είναι φιλική προς το χρήστη, διαφανής και ευέλικτη. Αλλά, 

 • Ενώ ο ιστότοπός του είναι ποιοτικός και είναι πολύ ενημερωτικός, το λευκό βιβλίο του είναι γεμάτο με τεχνικές ορολογίες. Μια μεγάλη δυναμική ομάδα με μια ομάδα συμβούλων, το έργο έχει δυνατότητες.
 • Τούτου λεχθέντος, το έργο δεν διαθέτει ένα πρωτότυπο και αυτό συνεχίζει να δίνει στο έργο την επικύρωση που χρειάζεται. Μερικοί περισσότεροι λόξυγκας όσον αφορά ένα μεγάλο κομμάτι, δηλαδή 45% μάρκες κλειδωμένα στο αποθεματικό και το μελλοντικό πλήθος πωλήσεων και η αβεβαιότητα σχετικά με τις λεπτομέρειες νομιμότητας, επηρεάζουν περαιτέρω το έργο. 

Η μεθοδολογία αναθεώρησης ICO

Για να αξιολογήσουμε ένα ICO, ακολουθούμε μια λίστα παραμέτρων που βασικά είναι οι KPI (Key Performance Indators) ενός έργου:

 • Λευκό χαρτί – Διαθεσιμότητα κωδικού ή πρωτοτύπου, κατανομή χρημάτων, πορτοφόλι για crowdsale
 • Προφίλ ομάδας – Η δύναμη και η φήμη της ομάδας
 • Επιχειρηματικό μοντέλο – Το πρόβλημα λύθηκε, σκοπός & χρησιμότητα του διακριτικού και του οικονομικού μοντέλου
 • Τεχνολογία υποστήριξης – Υποδομή Blockchain, σαφήνεια όρων & συνθήκες και λογισμικό διακριτικών
 • Ελαστικότητα Crypto-sale – Ενσωμάτωση, διανομή διακριτικών, νομικοί κίνδυνοι και πτυχή ασφάλειας
 • Αποδοχή κοινότητας – Σαφήνεια & συχνότητα επικοινωνίας και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Υποβάλλοντας τις σωστές ερωτήσεις, διατηρούμε την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα της αξιολόγησης ICO, ενώ ακολουθούμε μια μέθοδο αξιολόγησης που βασίζεται στην κριτική ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Για παράδειγμα, στοιχεία όπως το βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών και η κατανομή κεφαλαίων έχουν την υψηλότερη σημασία, ενώ η φήμη των μελών της ομάδας και το σχέδιο προσέλκυσης μιας βάσης χρηστών είναι μέτριας σημασίας.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που αξιολογούν τα έργα ICO με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Θέλετε το ICO σας να ελεγχθεί από την Coingape; Ενημέρωσέ μας

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου ICO μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map