ΕΡΓΟ ROOT: Αναθεώρηση ICO

Root Project ICO Project ΛεπτομέρειεςRoot Project ICO Project Λεπτομέρειες

Ο κόσμος της κρυπτογράφησης βρίσκεται στην υψηλότερη πολυπλοκότητά του και η απουσία πραγματικής ανάλυσης μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των περιουσιακών στοιχείων που κερδίσατε.

Εμείς στο CoinGape δεσμευμένοι να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες και συνεχιζόμενες ICO που θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη λήψη αποφάσεων για την επένδυσή σας. Έτσι, σε αυτήν την έκδοση, σας φέρνουμε το έργο ROOT ICO Review. Απόλαυσε τη διαδρομή!

Root Project ICO Review:

Συνιδρυμένος από τον Δρ. Νικόλαο Adams Judge και τον Chris Place (Πολιτικός Οικονομολόγος και Συνδυαστής AY αντίστοιχα), αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός πέρασε πρόσφατα το ορόσημο για να γίνει ο πολύ υποτιμημένος και πιο επιτυχημένος προ-ICO που έκλεισε την περασμένη Παρασκευή (10 Ιουλίου 2017 έως 28 Ιουλίου 2017). Ωστόσο, αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι οι συνιδρυτές διατηρούν μηδενικά μάρκα για τον εαυτό τους, βασικά, πέρα ​​από έναν λογικό μισθό, τίποτα επιπλέον δεν θα πάει στον λογαριασμό συνιδρυτών που είναι καινούργιος και αρκετά εκπληκτικό να γνωρίζουμε.

Τι προσπαθεί να λύσει το Root Project:

Όπως γνωρίζαμε από τα μέλη της ομάδας, το RootProject δεν είναι μια παρορμητική απόφαση, αλλά είναι αποτέλεσμα συζητήσεων αργά το βράδυ και συνεχών διαλόγων που περιστρέφονται γύρω από τις μεθόδους που πρέπει να εφαρμόσουν, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να προσφέρουν σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό μια θέση χωρίς απώλεια την ταυτότητά του στον κόσμο των κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων για κερδοσκοπικούς οργανισμούς Μετά από όλα, ενώ ήταν σημαντικό για την ομάδα να παρουσιάσει ένα μοντέλο εργασίας για αυτό το έργο, γνώριζαν καλά ότι το ίδιο θα υποστηρίξει στην αλλαγή των οικονομικών των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων για πάντα.

Το Root Project έχει να κάνει με τη δομή ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, του οποίου η βασική δραστηριότητα θα αφορά περισσότερο τα προγράμματα εργασίας κατά των αστέγων.

Στην πραγματικότητα, η ομάδα βασίζει το έργο σε επιτυχημένα προγράμματα αστικής πολιτικής της Αμερικής, όπως στο Albuquerque και το NM, και έχουν ακόμη δεδομένα για να αποδείξουν ότι αυτά τα έργα στα οποία συμμετείχαν είναι αρκετά επιτυχή.

Βασικά, ο μόνος λόγος για να φέρουμε αυτό το έργο στην πλατφόρμα για crowdfunding δεν είναι άλλος από την πεποίθηση ότι άνθρωποι ή μεγάλα ιδρύματα μπορούν να χρηματοδοτήσουν έργα που πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν την κοινωνία.

Ενώ τα μέλη της ομάδας έχουν διασφαλίσει ότι οι δωρεές που λαμβάνουν είναι εκπεστέες από τον φόρο (αυτό είναι μεγάλη υπόθεση σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία των ΗΠΑ), ωστόσο, οι δωρεές που θα λαμβάνονται για βελτιώσεις των επιχειρήσεων συγκεκριμένα δεν θα εκπίπτουν από το φόρο.

Εν συντομία, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τις πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω, το Root Project είναι σίγουρα διαφορετικό από όλα τα διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα που βρίσκονται σε διαδικασία αυτή τη στιγμή, καθώς ενώ οι άλλοι εμπνευστές του έργου ενδέχεται να ολοκληρώσουν το έργο, το Root Project πιστεύει ότι δίνει το εργατικό έργο σε ευάλωτους οι άνθρωποι ως ίδιοι δεν θα τους βοηθήσουν μόνο στην απόκτηση εμπειρίας αλλά και στους μισθούς.

Ωστόσο, δεν θα είναι λάθος να πούμε ότι το διακριτικό ROOTS έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη δύο στόχους

· Να δημιουργήσει έναν δίκαιο κύκλο ανάπτυξης που να συνδέει την αξία των περιουσιακών στοιχείων και τη θεσμική εξέλιξη (ενώ προστατεύει τον οργανισμό από τις φθορές της τιμής του περιουσιακού στοιχείου κρατώντας τον λειτουργικό προϋπολογισμό πολλών ετών σε δολάρια ΗΠΑ).


· Να μειώσει την απρόβλεπτη και τις συνδέσεις με τα κρυπτογραφικά στοιχεία που υποτίθεται ότι συλλαμβάνονται στις ίδιες συλλογές καταθετών με τα ROOTS tokens.

Ας καταλάβουμε πώς σκοπεύουν να αυξήσουν τη ζήτηση των διακριτικών.

  • Crowdfunding Αμοιβή – ουσιαστικά θα χρεωθεί ένα 10% για τη δωρεά για το συγκεκριμένο έργο, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την αγορά tokens σε μορφή ανοιχτής αγοράς.
  • Συνεισφορά συνταξιοδοτικών ταμείων – που προετοιμάζεται με τη μορφή διακριτικού ROOTS που αποκτάται στην ανοιχτή αγορά, η υποστήριξη συνταξιοδοτικών ταμείων χρηματοδοτείται όπως τα υπόλοιπα έργα από τις συνεισφορές του crowdfunded για ένα συγκεκριμένο έργο.
  • Βαριά συμβόλαια με οργανωμένους συντελεστές – είτε πρόκειται για πρόθεση να κάνουμε καλό είτε να σχεδιάζετε ένα θετικό PR – και οι δύο περιλαμβάνουν ένα μικρό ποσοστό των δολαρίων που προορίζονται για την αγορά και την καύση των μαρκών.

Είναι ώρα αξιολόγησης τώρα!

● Ομάδα πίσω από το Root Project

Με την ικανότητά τους να εξηγούν το έργο στα απλά αγγλικά, είμαστε αρκετά πεπεισμένοι για το γεγονός ότι οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο Root Project κατέχουν την τεχνογνωσία για να τρέξουν κάτι τόσο μεγάλο με αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, πιστεύουμε πάντα στο να παρέχουμε στον αναγνώστη μας τις βασικές λεπτομέρειες των μελών της ομάδας που θα τους βοηθήσουν όχι μόνο να γνωρίζουν καλύτερα το προϊόν αλλά να τους βοηθήσουν να προβλέψουν τη μελλοντική του ανάπτυξη. Ακολουθούν μερικά βασικά στοιχεία που σχετίζονται με την ομάδα του Root Project.

root project ico TeamRoot Project ICO Team

Anton Kraminkin- Ο Διευθυντής Ανάπτυξης – οικονομολόγος και αρχικός υποστηρικτής του Blockchain – συνεργάστηκε με τον Oliver Wyman (μια εξέχουσα διεθνή εταιρεία συμβούλων διαχείρισης), ο Anton ολοκλήρωσε την αποφοίτησή του με πτυχίο στα οικονομικά, από το Πανεπιστήμιο του Warwick (Ηνωμένο Βασίλειο) και σχεδιάζει να ξεκινήσει σύντομα MA στην κοινωνική επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο.

Chris Place – Συνιδρυτής – με πτυχίο BA (Hons) στον βιομηχανικό σχεδιασμό, ο Chris κατέχει τη θέση του συνιδρυτή της Prepd και ενός συνεργάτη Y Combinatory. Επίσης, ο Prepd έχει απολαύσει πωλήσεις άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε 1,5 χρόνια υπό την εποπτεία του. Με την εμπειρία της συνεργασίας με βραβευμένο σχεδιαστή σε παγκοσμίως αναγνωρισμένες μάρκες, ο Chris έχει εμπειρία μάρκετινγκ τόσο σε παραδοσιακές όσο και σε ρυθμίσεις εκκίνησης.

Δρ Nicholas Adams δικαστής – συνιδρυτής – πολιτικός οικονομολόγος από τη Βοστώνη και ζει σήμερα στη Νέα Υόρκη, ο Νικ ολοκλήρωσε το διδακτορικό του από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν Μάντισον το 2013. Πριν ιδρύσει και χτίσει την περιπλάνηση +, ο Νικ συνεργάστηκε με την επανάσταση analytics ως μεγάλος προγραμματιστής δεδομένων

Δρ Ashley Hooper – Σύμβουλος – που ζει στο Σαν Φρανσίσκο, η Ashley ολοκλήρωσε το διδακτορικό της από το τμήμα οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Σαν Ντιέγκο. Προχωρώντας στη θέση του ανώτερου οικονομολόγου στη στρατηγική Keystone, ο Ashley εργαζόταν ως επικεφαλής της έρευνας CRE και CMBS στην Deutsche Bank.

Ζακ Φιλάν – Κύριος Μηχανικός Λογισμικού – κάτοχος πτυχίου MS και BS στην επιστήμη των υπολογιστών, ο Zac εργάζεται ως κύριος μηχανικός λογισμικού στο Allscripts, επίσης είχε περάσει πάνω από δύο δεκαετίες σε ρόλους μηχανικής (περίπου το μισό εκείνο το διάστημα στην IBM).

Alex Bazhanau –Principal Ethereum Engineer – εργάστηκε για την Adform ως μηχανικός λογισμικού υποστήριξης, ο Alex προσλήφθηκε από την IBM για να βοηθήσει στην ανάπτυξη εφαρμογών στο Hyperledger (για την Αφρική). Με MS στην επιστήμη των υπολογιστών, ο Alex κατέχει τη θέση του προγραμματιστή έξυπνων συμβολαίων στο RootProject.

● Λευκό χαρτί

Με μερικά από τα έξυπνα συμβόλαια που βρίσκονται ήδη στη σελίδα GitHub του έργου, σύμφωνα με την ομάδα του έργου, κάποιος από τον κώδικα για την οντότητα crowdfunding εξακολουθεί να είναι τοπικός. Επίσης, όταν ρωτήθηκε για το σκοπό του διακριτικού, μας είπαν ότι –

· Το ίδιο είναι η ενθάρρυνση της αποκεντρωμένης διακυβέρνησης και η ενεργοποίηση του βρόχου ανατροφοδότησης.

· Να ενεργήσει ως περιουσιακό στοιχείο στο συνταξιοδοτικό ταμείο

· Για να ενεργοποιήσετε την ταχεία επεκτασιμότητα σε μια περιοχή όπου το πρόβλημα είναι η επεκτασιμότητα.

· Δημιουργία ρευστότητας για ROOTS, τα οποία θα διαπραγματεύονται σε μεγάλα χρηματιστήρια μετά τον ICO

● Αποδοχή κοινότητας

Παρόλο που είμαστε σίγουροι ότι με περισσότερα από 1000 μέλη σε slack, η ομάδα του Root Project επιτυγχάνει σίγουρα στην οικοδόμηση μιας κοινότητας γύρω από την ιδέα τους. Ωστόσο, δεν θέλαμε να χάσουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε περισσότερα για το έργο από την ίδια την ομάδα. Από εκεί, όταν μας ρωτήθηκαν, μας είπαν ότι όχι μόνο πετυχαίνουν να βοηθήσουν τους επενδυτές να κατανοήσουν το προϊόν, αλλά έχουν συγκεντρώσει το 260% της συνολικής συλλογής που σχεδίαζαν για πώληση πριν από την ICO.

Το έργο μας

Σίγουρα, η ιδέα που συζητήσαμε έχει δυνατότητες, αφού το ίδιο παρέχει όχι μόνο μισθούς στους ανθρώπους και τους σώζει από βάναυση βάσανα, αλλά τους βοηθά στην απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και για μελλοντικές ευκαιρίες. Όμως, ενώ όλα αυτά είναι καλά, είναι δύσκολο να επιτευχθεί κάτι μεγάλο σαν αυτό έως ότου ένας οργανισμός διαθέτει πόρους και για αυτό το έργο, η είσοδος στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων θα κάνει το ίδιο. Η ομάδα έχει εισαγάγει ένα διακριτικό που ονομάζεται ROOTS, το οποίο οι επενδυτές μπορούν να αγοράσουν. Επίσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε το γεγονός ότι το διακριτικό ROOTS έχει σχεδιαστεί για να εκτιμά με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, το RootProject δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός – είναι μια πλατφόρμα για τη σύνδεση των συμφερόντων των επενδυτών και των φτωχών.

αναθεώρηση ico root έργουRoot Project ICO Ratings

Μέση βαθμολογία: 9/10

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο κανάλι Steemit https://steemit.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map