Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

NuCypher ICO Review, βαθμολογίες και πλήρης ανάλυση

NuCypher ICO Review

Σήμερα, θα σας φέρουμε άλλο Αναθεώρηση ICO που σταδιακά έχει κερδίσει πολλή προσοχή στον χώρο κρυπτογράφησης. Καθώς τα ψηφιακά δεδομένα αυξάνονται με ταχύ ρυθμό, η ασφάλεια έχει γίνει ζήτημα. Τώρα, με την εμφάνιση της τεχνολογίας blockchain, τα παραδοσιακά μέτρα δεν λειτουργούν τόσο αποτελεσματικά. Έτσι, εστιάζοντας στο σύστημα διαχείρισης κλειδιών (KMS), το NuCypher επιτρέπει την κοινή χρήση ιδιωτικών δεδομένων και την εκχώρηση δικαιωμάτων αποκρυπτογράφησης μέσω της επανακρυπτογράφησης διακομιστή μεσολάβησης, κάτι που είναι πολύ ωραίο. Ας προχωρήσουμε λοιπόν NuCypher ICO Review για να δείτε αν απαιτεί πραγματικά την προσοχή σας!

Ημερομηνία πώλησης διακριτικών: Χωρίς ενημέρωση

Σκληρό καπάκι: Χωρίς ενημέρωση

Μαλακό καπάκι: Χωρίς ενημέρωση

Προπώληση: 30% πωλήθηκε, 4,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

Δέχεται: ETH

Σχετικά με το NuCypher

Ένα αποκεντρωμένο σύστημα διαχείρισης κλειδιών (KMS), το NuCypher KMS προσφέρει ένα επίπεδο απορρήτου στα κατανεμημένα συστήματα και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Μέσω των υπηρεσιών επανακρυπτογράφησης και ελέγχου πρόσβασης μέσω διακομιστή μεσολάβησης, το NuCypher KMS επιτρέπει στους προγραμματιστές DAPP να αποθηκεύουν, να μοιράζονται, να διαχειρίζονται και να προστατεύουν τα δεδομένα τους στο blockchain.

Ένα σώμα θωράκισης για δεδομένα, επιτρέπει επιπλέον στον χρήστη να εκχωρήσει τα δικαιώματα αποκρυπτογράφησης που δεν μπορούν να επιτευχθούν από τα παραδοσιακά σχήματα κρυπτογράφησης. Το εγγενές διακριτικό του NuCypher χρησιμοποιείται ως χρέωση και για να παρακινήσει τους συμμετέχοντες στο δίκτυο να λειτουργούν κόμβους.

Τώρα, ο χρόνος αξιολόγησης!!!

 • Τεχνική λευκή βίβλος, εστίαση στην ανάπτυξη προϊόντων

Η ομάδα του NuCypher έχει ακολουθήσει μια λεπτομερή προσέγγιση με τη λευκή βίβλο καθώς σας καθοδηγεί στο φόντο, την αρχιτεκτονική και την ασφάλεια του δικτύου. Μιλώντας εκτενώς για τη λειτουργικότητα του έργου, παρέχει μια σαφή εικόνα των περιπτώσεων χρήσης του, η οποία είναι μια ωραία πινελιά. Τούτου λεχθέντος, είναι γεμάτο με τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την κρυπτογράφηση και τη διανομή διακριτικών ανθρακωρύχων, η οποία είναι αρκετά δύσκολο να κατανοηθεί για έναν απλό επενδυτή.

Η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται για τα προϊόντα της, όπως οι υλοποιήσεις Hadoop και Kafka για τα οποία μπορείτε να ζητήσετε επίδειξη. Πρόσφατα, η ομάδα αποκάλυψε το πρόγραμμα μεσολάβησης επανακρυπτογράφησης Umbral που τροφοδοτεί το δίκτυό τους KNS.

Αν και το έργο δεν έχει ακόμη καταλήξει στις ημερομηνίες έναρξης του ICO, η σωστή κατανομή των κεφαλαίων είναι πάντα ένα καλό βήμα προτού προχωρήσουμε, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον διαχωρισμό των κεφαλαίων.

 • Προφίλ ομάδας Nucypher

Μια ομάδα είναι ο κύριος παράγοντας που οδηγεί στην επιτυχία ενός έργου, καθώς είναι αυτές που πρέπει να εκτελέσουν την ιδέα και στη συνέχεια να παραδώσουν το προϊόν. Το NuCypher έχει δύναμη 8 ατόμων ως βασικό μέλος της ομάδας τους εκτός από συμβούλους.

Αναθεώρηση Nucypher ICONuCypher (NKMS) – Ομάδα

MacLane Wilkison – Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος – Ένας μηχανικός λογισμικού, η MacLane έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Morgan Stanley ως επενδυτικός τραπεζίτης σχετικά με την M&A και χρηματοδοτικές υπηρεσίες.

Michael Egorov, Ph.D. – Συνιδρυτής και CTO – Ο Michael είναι επιστήμονας από το Ινστιτούτο Φυσικής και Τεχνολογίας της Μόσχας με εμπειρία στον προγραμματισμό Python.

David Nuñez, Ph.D. –  Ο Nuñez είναι ο κρυπτογράφος του έργου που ήταν στο ερευνητικό προσωπικό στο εργαστήριο NICS στον τομέα της ασφάλειας στο Cloud Computing.

Έχοντας προσαρτήσει τα προφίλ Linkedin τους, ήταν εύκολο να αποκτήσουν την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους εμπειρία, ενώ οι λογαριασμοί τους στο Twitter μας έδωσαν μια εικόνα για την κοινωνική τους δράση. Η πλειοψηφία της ομάδας περιλαμβάνει μηχανικούς, αλλά δεν αναφέρει τίποτα για το τμήμα ανάπτυξης και μάρκετινγκ επιχειρήσεων.

Συνεργάτες και υποστηρικτές – Το έργο έχει ήδη αποκτήσει πολλή υποστήριξη από τους Polychain Capital, Y Combinator, Satoshi Fund, FBG Capital, Semantic Ventures, Compound, Amino Capital, Galaxy και CoinFund, μεταξύ άλλων.

 • Επιχειρηματικό μοντέλο πίσω από το διακριτικό NU

Token Economy: Η ιδέα πίσω από το Token είναι να τους ανταμείψει στο δίκτυο των ανθρακωρύχων που συμβάλλει στην παροχή ενός λιγοστού πόρου μετά την κατανάλωσή τους. Εκτός από την επιβράβευση των διακριτικών NU για τη συνεισφορά εργασίας, οι ιδιοκτήτες των δεδομένων θα πρέπει επίσης να πληρώσουν σε διακριτικά NU για να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες εκ νέου κρυπτογράφησης.

Σκοπός του Token: Ο σκοπός του διακριτικού είναι η διανομή εμπιστοσύνης στο σύστημα. Η λευκή βίβλος επισημαίνει επίσης ότι το διακριτικό είναι δύσκολο να ληφθεί για να διατηρηθεί η φύση της αποκέντρωσης του συστήματος, καθώς κανένας ανθρακωρύχος δεν μπορεί να πλησιάσει το 50% της εμπιστοσύνης. Επιπλέον, τα διακριτικά NU μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ασφάλεια έναντι της συμπεριφοράς των ανθρακωρύχων.

Ο πρωταρχικός λόγος για την εισαγωγή των κωδικών NU είναι να καταστήσει το σύστημα πιο ασφαλές και να αποτρέψει τυχόν επιθέσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απόκτηση της πλειοψηφίας της εμπιστοσύνης. Τα διακριτικά NU θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση των υπηρεσιών του έργου και για την επιβράβευση των ανθρακωρύχων που παρέχουν τις λειτουργίες εκ νέου κρυπτογράφησης.

Nucypher ICO NKMSNuCypher ICO – Παράμετροι

 • Τεχνολογία υποστήριξης: Τεχνολογία με υποστήριξη Ethereum

Το NuCypher βασίζεται στο Ethereum blockchain που είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για την εκκίνηση ICO. Αντί να χρησιμοποιήσει τον Ether, η ομάδα αποφάσισε να πάει με τα δικά της NU tokens που βοηθούν στη διασφάλιση της πλατφόρμας τους από τυχόν επιθέσεις.

Με επίκεντρο τους μηχανικούς της ομάδας, η κύρια εστίαση του έργου είναι στη δημιουργία του προϊόντος πριν ξεκινήσετε με οποιοδήποτε άλλο μέρος. Όσον αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις, δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον παράγοντα, δεν υπάρχουν ειδικές αναφορές ή περιορισμοί, αν και απαιτείται KYC.

 • Ανθεκτικότητα στην πώληση κρυπτογράφησης

Η ενσωμάτωση της εταιρείας δεν είναι γνωστή καθώς δεν αναφέρεται πουθενά ούτε στη λευκή βίβλο ούτε στον ιστότοπο.

Διανομή διακριτικών: Ο ICO δεν έχει ακόμη παράσχει πληροφορίες σχετικά με τη δομή διανομής διακριτικών που πρόκειται να ακολουθήσουν. Ωστόσο, η λευκή βίβλος επισημαίνει τη διανομή του διακριτικού στους ανθρακωρύχους. Ο ανθρακωρύχος πληρώνεται σε μάρκες είτε από τον ιδιοκτήτη είτε από τον χρήστη των δεδομένων.

Περίπου 4 σύμβουλοι έχουν διοριστεί από το NuCypher ICO συμπεριλαμβανομένων των Dave Evans, καθηγητή της επιστήμης των υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, Giuseppe Ateniese, Ινστιτούτο Τεχνολογίας Stevens με εξειδίκευση στην εκ νέου κρυπτογράφηση μεσολάβησης, John Bantleman με εμπειρία τριών δεκαετιών στη διαχείριση εταιρειών λογισμικού υψηλής ανάπτυξης και τον Tony Bishop που είναι VP στην Equinix και ο πρώην Παγκόσμιος Επικεφαλής Κέντρων Δεδομένων στο Morgan Stanley.

Ασφάλεια: Δεδομένης της φύσης του έργου, η ομάδα σίγουρα λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Ορίζοντας μια ξεχωριστή ενότητα για την ασφάλεια του δικτύου, η λευκή βίβλος εξηγεί τις λύσεις σε διάφορες απειλές ασφαλείας όσον αφορά την ψευδο-ανωνυμία των κλειδιών εκ νέου κρυπτογράφησης, την εκ νέου κρυπτογράφηση μεσολάβησης κλειδιού και το πρωτόκολλο πρόκλησης.

Κόκκινες σημαίες: Η εταιρεία δεν διαθέτει χάρτη πορείας που δυσκολεύει να καταλάβει πού βρίσκεται ακριβώς το έργο και τι να περιμένει από αυτό. Το μεγαλύτερο σημείο που λείπει δεν είναι καθόλου ημερομηνίες.

 • Αποδοχή κοινότητας

Η ομάδα είναι αρκετά τακτική στη δημοσίευση ενημερώσεων σχετικά με το έργο ενώ έχει παρουσία στο Twitter, Discord, Telegram, Reddit και mail. Με περισσότερους από 5 χιλιάδες οπαδούς στο Twitter και 25 χιλιάδες + μέλη στο Telegram, το έργο σίγουρα έχει κερδίσει την προσοχή των επενδυτών και της κοινότητας. Κάποιος μπορεί εύκολα να προσεγγίσει τα άτομα που είναι αναπόσπαστα στο έργο μέσω διαφόρων καναλιών μέσων και να αλληλεπιδράσει μαζί τους.

Έχοντας έναν επαγγελματία αφιερωμένο στην κοινότητα, η ομάδα καταβάλλει επίσης προσπάθειες για τη διάδοση της γνώσης και της γνώσης σχετικά με την ιδέα.

Nucypher ICONuCypher ICO – Βαθμολογίες

Μέση βαθμολογία: 7,8 / 10

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές

NuCypher ICO στοχεύει σε ένα πραγματικό πρόβλημα με μια σταθερή λύση μέσω μιας επανακρυπτογράφησης διακομιστή μεσολάβησης που επιτρέπει αποκεντρωμένη διαχείριση κλειδιών και έλεγχο κρυπτογραφικής πρόσβασης. Αν και η λευκή βίβλος είναι γεμάτη με τεχνικές λεπτομέρειες, το καλύτερο πράγμα για το έργο είναι η αφοσίωσή τους και η εστίαση στην ανάπτυξη του προϊόντος προτού δημοσιοποιήσουν το ICO τους. Το GitHub του NuCypher είναι πολύ ενεργό και το testnet θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες, ενώ το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Το έργο δεν διαθέτει τομείς που να έχουν ομάδα ανάπτυξης επιχειρήσεων και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες, τον προϋπολογισμό των κεφαλαίων, τη διανομή των συμβόλων, την ενσωμάτωση μεταξύ άλλων πτυχών. Τούτου λεχθέντος, η εταιρεία έχει ήδη αποκτήσει συνεργάτες που θα χρησιμοποιούν το προϊόν τους. NuCypher ICO είναι ένα έργο που δεν μιλά μόνο τη συζήτηση, αλλά περπατάει επίσης!

Μεθοδολογία

Για να αξιολογήσουμε ένα ICO, ακολουθούμε μια λίστα παραμέτρων που βασικά είναι οι KPI (Key Performance Indators) ενός έργου:

 • Λευκό χαρτί – Διαθεσιμότητα κωδικού ή πρωτοτύπου, κατανομή χρημάτων, πορτοφόλι για crowdsale
 • Προφίλ ομάδας – Η δύναμη και η φήμη της ομάδας
 • Επιχειρηματικό μοντέλο – Το πρόβλημα λύθηκε, σκοπός & χρησιμότητα του διακριτικού και του οικονομικού μοντέλου
 • Τεχνολογία υποστήριξης – Υποδομή Blockchain, σαφήνεια όρων & συνθήκες και λογισμικό διακριτικών
 • Ελαστικότητα Crypto-sale – Ενσωμάτωση, διανομή διακριτικών, νομικοί κίνδυνοι και πτυχή ασφάλειας
 • Αποδοχή κοινότητας – Σαφήνεια & συχνότητα επικοινωνίας και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Υποβάλλοντας τις σωστές ερωτήσεις, διατηρούμε την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα της αξιολόγησης ICO, ενώ ακολουθούμε μια μέθοδο αξιολόγησης που βασίζεται στην κριτική ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Για παράδειγμα, στοιχεία όπως το βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών και η κατανομή κεφαλαίων έχουν την υψηλότερη σημασία, ενώ η φήμη των μελών της ομάδας και το σχέδιο προσέλκυσης μιας βάσης χρηστών είναι μέτριας σημασίας.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που αξιολογούν τα έργα ICO με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Θέλετε το ICO σας να ελεγχθεί από την Coingape; Ενημέρωσέ μας

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου ICO μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me