Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

NEX ICO Αναθεώρηση και ανάλυση

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ICO

Η πολύ υποθετική και εξαιρετικά δημοφιλής αγορά αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO) αυξάνεται σε δισεκατομμύρια. Ως εκ τούτου, σας παρουσιάζουμε την κριτική ενός από τα πιο καυτά ICO: NEX ICO Αναθεώρηση. Με μια καινοτόμο και συναρπαστική ιδέα για μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή, η NEX υπόσχεται έξυπνες υπηρεσίες πληρωμής και διαχείρισης κεφαλαίων. Αξίζει όμως να επενδύσουμε αυτή η ιδέα; Για να λάβετε μια ενημερωμένη επενδυτική απόφαση, διαβάστε το NEX ICO Αναθεώρηση!

Σημαντικές ημερομηνίες:

 • Η εγγραφή λαχειοφόρων αγορών είναι ανοιχτή για πώληση διακριτικών: 12 Μαρτίου   
 • Η εγγραφή λαχειοφόρων αγορών κλείνει στις: 30 Μαρτίου
 • Οι νικητές λαχείων του 1ου γύρου ανακοίνωσαν: 31 Μαρτίου 
 • Οι νικητές λαχείων του 2ου γύρου ανακοίνωσαν: 8 Απριλίου
 • Ξεκινά η πώληση με κουπόνι NEX: Απρίλιος
 • Ποσό πώλησης ICO: 25 εκατομμύρια
 • Μέγιστη προσφορά: 50 εκατομμύρια
 • Τιμή και για τους δύο γύρους: 1 Nex = 1,00 $ USD
 • Πωλείται σε προπώληση: Χωρίς προπώληση
 • Δέχεται: ΝΕΟ, ΑΕΡΙΟ

ΕΠΟΜΕΝΟ: Μια υβριδική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή στην πλατφόρμα ΝΕΟ, υπερηφανεύεται για το ότι είναι «μια πλατφόρμα για σύνθετη αποκεντρωμένη δημιουργία κρυπτογραφικών συναλλαγών και υπηρεσιών πληρωμών».

Στον αναπτυσσόμενο και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο κρυπτονομισμάτων, υπάρχουν πολλές αποκεντρωμένες ανταλλαγές αλλά ΕΠΟΜΕΝΟ ξεχωρίζει με την εισαγωγή μιας πλατφόρμας που ταιριάζει με την αλυσίδα και την αξιόπιστη βάση κινητήρα. Όπως και οι ανταλλαγές ρελέ εκτός της αλυσίδας, οι «παραγγελίες αντιστοιχίζονται εκτός αλυσίδας και πληρούνται εντός της αλυσίδας», ωστόσο, η αυτόματη μηχανή αντιστοίχισης επιτρέπει πιο σύνθετες παραγγελίες, ενώ μειώνει τις πιθανότητες arbitrage.

Μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή που παρέχει μια συγκεντρωτική ανταλλαγή συγκρίσιμη απόδοση.

Ο χρόνος αξιολόγησης!!

 • Λεπτομερή λευκή βίβλος

Το NEX παρέχει λεπτομερείς και σαφείς πληροφορίες μέσω της επεξηγηματικής του λευκής βίβλου. Με μια επαγγελματική και τεχνική αίσθηση σε αυτό το έγγραφο, είναι εύκολο να αποτυπώσετε τη δυναμική και τις πτυχές που προσπαθεί να μεταφέρει η εταιρεία.

Η εταιρεία δεν διαθέτει πρωτότυπο προϊόν για να βλέπουν οι επενδυτές της και να κατανοούν τη σκοπιμότητα και τη βιωσιμότητα των έργων, κάτι που σίγουρα δεν λειτουργεί υπέρ του έργου. Επιπλέον, η λευκή βίβλος δεν αναφέρει τίποτα που να σχετίζεται με το πού ακριβώς το χρηματικά ποσά θα πάω.

 • Παγκόσμιο προφίλ ομάδας

Η ομάδα των 14 μελών του NEX είναι μια συνεργασία από όλο τον κόσμο με 5 από τα μέλη της να είναι συνιδρυτής και προγραμματιστής του έργου.

NEX ICO ΑναθεώρησηΑναθεώρηση NEX ICO – Neonexchange

Fabio C. Canesin- Συνιδρυτής και προγραμματιστής: Ο συνιδρυτής της CoZ, είναι MSc από το Universidade Federal do Rio de Janeiro και ερευνητικός μηχανικός στο Schlumberger-Doll, ο οποίος έχει την πείρα σε εφαρμογές αριθμητικών μεθόδων στη γεωμηχανική, την πετροφυσική, την τεχνική αντιστροφής και βελτιστοποίησης..

Fabian Wahle- Συνιδρυτής και προγραμματιστής: Ο συνιδρυτής της CoZ, Fabian, έχει κάνει το διδακτορικό του από το ETH Zurich και εργάστηκε ως CTO στην Altoida.

Έθαν Γρήγορα- Συνιδρυτής και προγραμματιστής: Ο συνιδρυτής της CoZ, είναι ο δημιουργός του NEON Wallet που έλαβε το διδακτορικό του. πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Ο Luciano Engel και ο Thomas Saunders είναι επίσης συνιδρυτές και προγραμματιστές αυτού του έργου που έχουν δημιουργήσει NEOScan και Neo-python αντίστοιχα. Τα υπόλοιπα εννέα μέλη αποτελούνται από τον σχεδιαστή, προγραμματιστές, μάρκετινγκ και επικοινωνίες, δημόσιες σχέσεις και συμβούλους.

Τα μέλη της ομάδας αυτού του έργου έχουν προσαρτήσει τα προφίλ τους στο LinkedIn που παρέχουν όλες τις πληροφορίες από το εκπαιδευτικό τους υπόβαθρο έως την επαγγελματική εμπειρία.

Οι ιδρυτές του NEX είναι ενεργά συμμετέχοντες στην κοινωνική κοινότητα μέσω πολλών καναλιών όπως το Quora, το Twitter και το Medium.

NEX ICO Review: ΠαράμετροιNEX ICO Review: Παράμετροι

 • Επιχειρηματικό μοντέλο: Ένα διακριτικό στοιχείων

ο Διακριτικό NEX του έργου παρέχει ένα απλό όραμα μιας αποκεντρωμένης ανταλλαγής με μια έξυπνη υπηρεσία διαχείρισης βάσει συμβάσεων. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν στοιχεία από παραδοσιακά κανάλια και να αλληλεπιδρούν με αυτά τα στοιχεία στο Blockchain NEO μέσω NEX Έξυπνη σύμβαση. Το επιχειρηματικό της μοντέλο επιτρέπει επίσης την ανταλλαγή αλυσίδων επιτρέποντας την εμπορία περιουσιακών στοιχείων στο NEX.  

Σύμφωνα με τις οδηγίες FINMA, το NEX είναι ένα διακριτικό περιουσιακών στοιχείων που επιτρέπει στους κατόχους του να λάβουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό των τελών που δημιουργούνται από την ανταλλαγή και την υπηρεσία πληρωμών. Αυτές οι αμοιβές έκαναν 50 εκατομμύρια μάρκες για να διεκδικήσουν τα κέρδη τους μέσω μιας διαδικασίας στοιχήματος. Αυτή η διαδικασία είναι παρόμοια με τους υπολογισμούς αξιώσεων GAS του δικτύου NEO.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται η ανταλλαγή, τόσο περισσότερες αμοιβές δημιουργούνται και τόσο περισσότερες ανταμοιβές λαμβάνει ένας κάτοχος NEX.  

 • Τεχνολογία υποστήριξης: Blockchain με βάση NEO

Η εταιρεία έχει περίπου 3 συμβούλους, δηλαδή. Ο Muzzammil Zaveri, ο οποίος είναι στυπτης Y Combinator, Da Hongfei, CEO της Onchain και μέλος του Συμβουλίου NEO και Erik Zhang, Onchain CTO και επίσης μέλος του Συμβουλίου NEO.

Με βάση το μπλοκ της κινεζικής NEO που κυκλοφόρησε το 2015, το Έργο παρέχει μια σαφή προδιαγραφή αριθμού για έναν δυνητικό επενδυτή να βυθιστεί. Με τη μέγιστη συνεισφορά 1.000 $ στον πρώτο γύρο και 9.000 $ στον δεύτερο γύρο, υποδηλώνει επίσης την ελάχιστη συνεισφορά 1 NEO ανά άτομο.

 • Ανθεκτικότητα σε κρυπτονομίσματα

Το έργο θα ενσωματωθεί στο Zug της Ελβετίας, όπου συνεργάζεται στενά με τις αρχές για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης, για την προστασία των επενδυτών. Η εταιρεία δεν έχει νομικούς συμβούλους, αλλά παρέχει στους επενδυτές το μέγιστο όριο για την πώληση 2 κύκλων ICO. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλουν τα έγγραφα KYC για να εκπληρώσουν τα μέτρα νομιμότητας.

 • Διανομή κουπονιών

Ο ιστότοπος της εταιρείας παρέχει μια σαφή εικόνα της διανομής των διακριτικών καθώς από τα συνολικά 50 εκατομμύρια κουπόνια NEX, το 1% θα πάει στο ESOP, το 4% στο εταιρικό ταμείο, το 10% στη συνεργασία, το 15% στο συμβούλιο NEO, το 20% στους ιδρυτές και το υπόλοιπο 50% θα πήγαινε στο δημόσιο ICO.

Ορισμένες χώρες εξαιρούνται από την είσοδο στη λοταρία: Αλγερία, Βολιβία, Βιετνάμ, Ινδονησία, Κιργιστάν, Λίβανος, Μαρόκο, Ναμίμπια, Νεπάλ, Πακιστάν, Εκουαδόρ, Μιανμάρ, Ακτή Ελεφαντοστού, Κούβα, Ιράν, Βόρεια Κορέα και Συρία.

Με σκοπό την επίλυση του προβλήματος ασφαλείας των κεντρικών ανταλλαγών διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργία ταχύτητάς του, το NEX παρέχει ένα υβριδικό σύστημα που συνδυάζει και τα δύο με έναν πλήρως συμβατό κινητήρα εκτός αλυσίδας. Επιπλέον, η ασφάλεια των χρηστών επιτυγχάνεται μέσω έξυπνης εμπορικής μεθόδου βάσει συμβολαίου.

 • Αποδοχή κοινότητας

Η ομάδα του έργου είναι αρκετά ενεργή και ενθουσιώδης για το έργο τους, καθώς παρέχει συνεχείς πληροφορίες για την ανάπτυξη στους επενδυτές της. Παρόλο που η εταιρεία δεν βρίσκεται στη λίστα τηλεγραφημάτων, slack και mailing, επικαλούμενη την ευπάθεια απάτης και την ανάπτυξη εστιάζει τους λόγους, προσφέρει καλή πρόσβαση τους πιθανούς επενδυτές του μέσω LinkedIn, Twitter, Medium και Youtube.

NEX ICO ΑξιολόγησηNEX ICO Αξιολόγηση

Μέση βαθμολογία: 8.2 / 10

 • Χάρτης πορείας

Στάδιο του έργου

Το έργο παρουσιάζει έναν λειτουργικό και εφικτό χάρτη πορείας με συνεχείς προσθήκες ανάπτυξης στην πλατφόρμα κάθε τρίμηνο. Αυτήν τη στιγμή, το έργο σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την πώληση των συμβόλων του, το οποίο θα μπορεί να επιτύχει το έργο στις αρχές του τριμήνου 2 του 2018 σε σύγκριση με το προγραμματισμένο πρώτο τρίμηνο.

Κόκκινες σημαίες:

Καθώς η NEO δεν έχει ακόμη επιτύχει μαζική υιοθέτηση στην αγορά, υπάρχει ο κίνδυνος να αντικατασταθεί ή να απολυθεί από τους κανονισμούς της κινεζικής κυβέρνησης σχετικά με την κρυπτογράφηση, εξαλείφοντας την ανάγκη για NEX.

Σημαντικά εμπόδια:

Λόγω του διακριτικού που είναι NEP-5 (NEO blockchain), το διακριτικό ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμο για συναλλαγή. Ένα παρόμοιο παράδειγμα είναι του Red Pulse, του πρώτου διακριτικού ICO με βάση το blockchain NEO που δεν έχει ακόμη εισαχθεί σε ανταλλαγή πρώτης βαθμίδας. Αυτό σίγουρα μπορεί να αναβάλει τους πολύ βραχυπρόθεσμους επενδυτές.

Για να είναι επιτυχές το έργο, πρέπει να υπάρχει ένα σημαντικό ποσό διακριτικών NEP-5 διαθέσιμα στην αγορά για ανταλλαγή. Παρόλο που αναπτύσσεται υποστήριξη πολλαπλών αλυσίδων, πρώτα δεν θα είναι εύκολο επίτευγμα και δεύτερον, θα είναι σημαντικά πίσω από άλλα Ethereum DEXs (Αποκεντρωμένες Ανταλλαγές) μόλις ξεκινήσει.

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές

Η ιδέα μιας υβριδικής αποκεντρωμένης ανταλλαγής με χαρακτηριστικά ασφάλειας, ταχύτητας και εμπιστοσύνης είναι αξιόπιστη. Με μια καλή παγκόσμια ομάδα και ένα πλεονέκτημα NEX token σίγουρα απαιτεί προσοχή. Ωστόσο, η απουσία ενός πρωτοτύπου, η θέση του ταμείου crowdsale και οι νομικοί σύμβουλοι καλεί την αξία ενός καλά μελετημένου έργου. Επιπλέον, η εταιρεία δεν έχει βάση χρηστών και στερείται ευρύτερης κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Τούτου λεχθέντος, η διαδικασία KYC, το ελάχιστο όριο και η συμμόρφωση με τις ελβετικές αρχές το καθιστούν ένα έγκυρο έργο που με δεδομένο τον κατάλληλο χρόνο, πόρους και τακτική μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά κερδοφόρος.

Επενδύουμε?

Ναι, επενδύουμε σε αυτό το έργο. Η ιδέα μιας υβριδικής ανταλλαγής είναι μια νέα και τολμηρή ιδέα που μπορεί να βοηθήσει στον μετασχηματισμό του κόσμου της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων παρά τις μερικές δυσλειτουργίες που έχει το έργο.

Η μεθοδολογία αναθεώρησης ICO

Για να αξιολογήσουμε ένα ICO, ακολουθούμε μια λίστα KPI (Key Performance Indators) ενός έργου:

 • Λευκό χαρτί – Διαθεσιμότητα κωδικού ή πρωτοτύπου, ανάλυση των χρημάτων, πορτοφόλι για πώληση πλήθους.
 • Προφίλ ομάδας – Η δύναμη και η φήμη της ομάδας.
 • Επιχειρηματικό μοντέλο – Το πρόβλημα λύθηκε, σκοπός & χρησιμότητα του διακριτικού και του οικονομικού μοντέλου.
 • Τεχνολογία υποστήριξης – Υποδομή Blockchain, σαφήνεια όρων & συνθήκες και λογισμικό διακριτικών.
 • Ανθεκτικότητα σε κρυπτο-πωλήσεις – Ενσωμάτωση, διανομή διακριτικών, νομικοί κίνδυνοι και πτυχή ασφάλειας.
 • Αποδοχή κοινότητας – Σαφήνεια & συχνότητα επικοινωνίας και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, διατηρούμε την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα των δικών μας Αναθεώρηση ICO ενώ ακολουθείτε μια μέθοδο αξιολόγησης που βασίζεται στην κρίσιμη σημασία ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Για παράδειγμα, στοιχεία όπως το βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών και η κατανομή κεφαλαίων έχουν την υψηλότερη σημασία, ενώ η φήμη των μελών της ομάδας και το σχέδιο προσέλκυσης μιας βάσης χρηστών είναι μέτριας σημασίας.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που αξιολογούν τα έργα ICO με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου ICO μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me