Keplertek [KEP] ICO Review and Complete Analysis

Αναθεώρηση ICO Keplertek

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ρομποτική και η τεχνητή νοημοσύνη (AI) είναι το μέλλον. Επί του παρόντος, η ρομποτική έχει πάνω από δισεκατομμύριο δολάρια στην αγορά που σε συνδυασμό με το AI φέρνει επανάσταση στον κόσμο της καινοτομίας. Με την έλευση της τεχνολογίας blockchain, αυτός ο τομέας έχει ανοίξει νέες ευκαιρίες για να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας. Κέπλερ ICO στοχεύει να επιτύχει ακριβώς αυτό. Ακούγεται ενδιαφέρον, σωστά! Αρκετά ισχυρό για να κάνει ακόμη και τις επενδύσεις σας. Αλλά τι ακριβώς προσφέρει η Kepler Platform; Η εμπεριστατωμένη μας Αναθεώρηση ICO Keplertek που περιλαμβάνει λεπτομερή είναι να βρείτε τις απαντήσεις στις επενδυτικές σας ερωτήσεις.

Σημαντικές ημερομηνίες:

 • Η πώληση διακριτικών ξεκινά: 26 Ιουνίου 2018 – 17 Ιουλίου 2018
 • Προπώληση κουπονιού: 22 Μαΐου 2018 – 5 Ιουνίου 2018
 • Μέγιστη προσφορά: 100.000.000
 • Διακριτικό προς πώληση: 50.000.000
 • Μαλακό καπάκι: 10.000.000 USD
 • Σκληρό καπάκι: 62.500.000 USD
 • Τιμή: 1 KEP = 1,25 USD
 • Δέχεται: ETH, BTC

Keplertek: Τεχνολογία AI με τεχνολογία Blockchain & οικοσύστημα ρομποτικής

Η Kepler Technology στοχεύει στη δημιουργία ενός καινοτόμου και διεθνούς οικοσυστήματος για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης & Ρομποτική. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain, η πλατφόρμα θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των ατόμων με ιδέες και τεχνική τεχνογνωσία και εκείνων που έχουν τους οικονομικούς πόρους για να φέρουν τη ζωή στην ιδέα.  

Σύμφωνα με την ομάδα του Keplertek, είναι «ένας κόμβος όπου άτομα με παρόμοια σκέψη μπορούν να συνδεθούν και να σχηματίσουν νομικά δεσμευτικές ομάδες για να ακολουθήσουν μια ιδέα από το στάδιο ανάπτυξης έως τη μαζική παραγωγή χρησιμοποιώντας τους πόρους του Keplertek και να υποβάλουν αίτηση χρηματοδότησης στο δίκτυο αγγέλων επενδυτών και επιχειρηματικών κεφαλαίων της Keplertek “

Η Kepler Technology φέρνει κοντά τους προγραμματιστές, τους επενδυτές και τους πελάτες από όλο τον κόσμο, εγγράφοντας τους χρήστες σε συγκεκριμένες ομάδες με βάση στόχους, υπόβαθρα και σκοπούς.

Τώρα, ο χρόνος αξιολόγησης!!!

 • Λεπτομερή λευκή βίβλος

Η λευκή βίβλος της τεχνολογίας Kepler είναι επαγγελματική, λεπτομερής και πολύ καλά συνδυασμένη. Αποτελείται από 59 σελίδες, μιλά για την πλατφόρμα, το επιχειρηματικό μοντέλο ενός οικοσυστήματος, τη δομή των διακριτικών, τα οφέλη για διαφορετικούς συμμετέχοντες και την αξιολόγηση και διαχείριση κινδύνων.

Το έργο δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πρωτότυπο. Δεν υπάρχει διαθέσιμος κωδικός στο GitHub, οπότε επικοινωνήσαμε με την ομάδα Keplertek που είπε:

“Επί του παρόντος, εργαζόμαστε για την έκδοση beta της πλατφόρμας που θα κάνει το ντεμπούτο της πριν από το ICO.”

Λοιπόν, αυτό είναι προοδευτικό εάν κυκλοφορήσουν την έκδοση beta πριν από το ICO, αλλά μπορούμε να περιμένουμε και να παρακολουθήσουμε μόνο για τώρα.

Προϋπολογισμός πόρων ICO

Τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν στο ICO θα διατεθούν με τέτοιο τρόπο ώστε το 12% αυτού να διατεθεί στην ανάπτυξη προϊόντων της πλατφόρμας Kepler. Το 8% των κονδυλίων θα διατεθεί για ανάπτυξη επιχειρήσεων και στρατηγικές συνεργασίες που θα περιλαμβάνουν επιβίβαση νέων οργανισμών, ασφαλείς συνεργασίες και συνεργασίες.

Για την κατασκευή εγκαταστάσεων, στην αγορά εξοπλισμού για δοκιμές και παραγωγή ρομποτικής, και στην κατασκευή υποδομής θα διατεθούν 20 τοις εκατό κεφάλαια το καθένα.

Το τμήμα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ θα λάβει το 9% αυτών των κεφαλαίων που περιλαμβάνουν τη δημιουργία κοινότητας, εκστρατείες μάρκετινγκ, PR και πρόσληψη, ενώ το 10% προορίζεται για αποθεματικά κεφάλαια που θα «παρέχουν ρευστότητα για μελλοντικές νομισματικές πολιτικές και λειτουργίες πλατφόρμας».


 • Προφίλ ομάδας

Μια ομάδα 21 ατόμων με εμπειρία στη μηχανική λογισμικού, την ανάπτυξη ιστού, το μάρκετινγκ, τον προϋπολογισμό, την έρευνα & ανάπτυξη και blockchain. Ήταν εύκολο να προσεγγίσουμε την ομάδα, καθώς φτάσαμε στην ομάδα για να κατανοήσουμε διεξοδικά το έργο.

Keplertek ICO - ΟμάδαKeplertek ICO – Ομάδα

Giorgi Topuria– Διευθύνων Σύμβουλος, Με διπλό μεταπτυχιακό δίκαιο στο διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο και το εταιρικό και εμπορικό δίκαιο, η Topuria μπήκε στον κλάδο κρυπτογράφησης το 2014 επενδύοντας σε bitcoin.

Givi Dolidze– Συνιδρυτής και Αντιπρόεδρος, Με πτυχίο λογιστικού ελέγχου και λογιστικής, η Dolidze είχε προηγουμένως συνεργαστεί με την PwC.  

Ηράκλι Ελιασβίλι– CTO, ο Eliashvili έχει εργαστεί στον κλάδο της πληροφορικής και των υπηρεσιών με επαγγελματικό πτυχίο στο Bachelor of Arts, με εξειδίκευση στα Μαθηματικά και τη Φυσική.

 • Επιχειρηματικό μοντέλο

Τεχνολογία Kepler εισάγει το δικό τους διακριτικό KEP token που είναι το προεπιλεγμένο νόμισμά του για όλους τους οικισμούς στο οικοσύστημα του. Ένα διακριτικό συμβατό με ERC20, το KEP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά προϊόντων, ρομπότ, υπηρεσιών συνδρομής AI και αδειών ταυτόχρονα με τη χρηματοδότηση των ιδεών.

Ένα επιτακτικό χαρακτηριστικό αυτού του διακριτικού είναι η υψηλή ρευστότητα που θα ενισχυθεί από την αξία των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας που θα εξασφαλιστούν περαιτέρω από τη γη.

Το διακριτικό θα αναφέρεται επίσης στο χρηματιστήριο, πράγμα που σημαίνει ότι καθώς η πλατφόρμα Kepler μεγαλώνει, το εγγενές διακριτικό του θα αυξηθεί επίσης σε αξία. Ήμασταν λίγο σκεπτικοί σχετικά με την «ανταλλαγή» στην οποία θα αναφερόταν, σχετικά με το οποίο ένας εκτελεστικός υπάλληλος του Kepler δήλωσε με βεβαιότητα ότι «πρόκειται να εισαχθούμε σε μία από τις πέντε πρώτες ανταλλαγές», και αυτό είναι σίγουρα κάτι που προσβλέπουμε.

keplertex ICO ΛεπτομέρειεςKeplertek ICO – Λεπτομέρειες

 • Τεχνολογία υποστήριξης

Το έργο βασίζεται στο δημοφιλές Ethereum blockchain αν και μόλις κυκλοφορήσει το ICO του, η ομάδα θα αρχίσει να εργάζεται για το δικό της blockchain. Έχοντας διορίσει έναν εμπειρογνώμονα blockchain και διαθέτοντας το 8 τοις εκατό των κεφαλαίων ICO για σκοπούς blockchain, η ομάδα είναι αφοσιωμένη απευθείας από την αρχή.

Περιγράφεται επίσης η ελάχιστη επένδυση που είναι 50 USD ή 0,1ETH.

Καθορίζοντας σαφείς όρους και προϋποθέσεις για το ICO, το whitepaper αναφέρει λεπτομερώς την ανάγκη για απαίτηση KYC. Επιπλέον, για τη δέουσα επιμέλεια, οι καταχωρίζοντες πλατφόρμας θα πρέπει να υποβληθούν σε μη αυτόματο έλεγχο.

 • Ανθεκτικότητα σε κρυπτονομίσματα

Η Kepler Technology είναι μια εταιρεία με έδρα τη Γεωργία, η οποία έχει περιορίσει τις πωλήσεις της στους πολίτες των ΗΠΑ.

Διανομή διακριτικών: Από τα συνολικά 100,00,000 μάρκες KEP, 61% μάρκες θα είναι διαθέσιμες για τις πωλήσεις. Η ομάδα θα διαθέτει 10 τοις εκατό των κουπονιών που θα κλειδωθούν για τους 12 μήνες. Ένα άλλο 10% θα διατεθεί στην ανώτατη διοίκηση και στους συμβούλους που έχουν συμβάλει στην επιτυχία του έργου. Το 20% αυτού του μεριδίου θα μεταφερθεί σε αυτούς αμέσως μετά το τέλος του ICO, ενώ το υπόλοιπο 80% θα κλειδωθεί για 6 μήνες.

Η εταιρεία Keplertek θα λάβει το 10% των μαρκών που θα χρησιμοποιηθούν για συνεργασίες, ανάπτυξη επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, μελλοντικά έξοδα και στρατηγικές εξαγορές. Τα υπόλοιπα token 4 τοις εκατό θα πήγαιναν στα αποθεματικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η ομάδα Kepler και θα κλειδωθούν για περίοδο 12 μηνών.

Ασφάλεια: Η πλατφόρμα Kepler εφαρμόζει έξυπνα συμβόλαια στον επενδυτικό τομέα που θα παρέχει ένα επίπεδο ασφάλειας στις επενδύσεις. Επιπλέον, δημιουργώντας το δικό του blockchain, στοχεύει στην εξασφάλιση πληροφοριών, στη μείωση της απάτης και στην αύξηση της εμπιστοσύνης.

Με 6 άτομα να ενεργούν ως σύμβουλοι, η Kepler Technologies διαθέτει εμπειρογνώμονες blockchain και ICO με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο.

 • Αποδοχή κοινότητας

Η εταιρεία διαθέτει ένα επίσημο «στάδιο δημιουργίας κοινότητας» που διατίθεται για το μήνα Φεβρουάριο πριν από την προπώληση του ICO τον Μάιο. Facebook, Twitter, Youtube και Bitcointalk είναι οι επιλογές κοινωνικών μέσων που έκανε η ομάδα. Ο επίσημος όμιλος Telegram της Kepler Technologies έχει περίπου 15.000 μέλη που είναι ένας καλός αριθμός.

 • Χάρτης πορείας

Στάδιο έργου:

Ξεκινώντας από το 2016 για να συγκεντρώσει μια ομάδα για την Kepler Technologies, ο χάρτης πορείας ακολουθεί μια βασική προσέγγιση. Επί του παρόντος, το έργο βρίσκεται σε στάδιο ICO που είναι εγκαίρως, αλλά έχει αρκετά ορόσημα που έρχονται με την κυκλοφορία άλφα του προϊόντος, δοκιμές blockchain και κατασκευή της πανεπιστημιούπολης. Ωστόσο, κάθε ένα από αυτά τα σημαντικά βήματα είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί μια λεπτομερή περιγραφή που λείπει.

Σημαντικά εμπόδια:

Το σχέδιο είναι να δημιουργήσουν το δικό τους blockchain που δεν είναι εύκολο επίτευγμα σε συνδυασμό με την κατασκευή της πανεπιστημιούπολης. Από την άποψη του Keplertek, η απόκτηση «επαρκούς έκθεσης εντός της κοινότητας υψηλής τεχνολογίας για την απόκτηση απαραίτητων συμφωνιών εταιρικής σχέσης με κορυφαία ταμεία επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τεχνολογικά πάρκα σε όλο τον κόσμο» αποτελεί εμπόδιο.

Keplertek ICO – Βαθμολογίες

Μέση βαθμολογία: 7,7 / 10

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές

Η ομάδα είναι το πιο αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας ενός έργου και η ομάδα του Keplertek έχει δυναμική εμπειρία στον κλάδο με ειδικούς blockchain. Με μια προηγμένη ιδέα για το συνδυασμό Ρομποτικής και AI και Blockchain, το έργο έχει μια σταθερή ιδέα που θα μπορούσε να είναι επαναστατική. Τούτου λεχθέντος, το έργο δεν διαθέτει ένα πρωτότυπο, αν και η έκδοση beta του αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, το οποίο πρέπει να παρακολουθούμε. Και η ανάπτυξη του δικού σας blockchain είναι εύκολο να λεχθεί παρά να γίνει. Ο συντελεστής ρευστότητας του διακριτικού KEP του οποίου η αγοραία αξία θα ενισχυθεί από την αξία της εταιρείας που θα εισαχθεί περαιτέρω στα χρηματιστήρια είναι σίγουρα συναρπαστική.

Μεθοδολογία

Για να αξιολογήσουμε ένα ICO, ακολουθούμε μια λίστα παραμέτρων που βασικά είναι οι KPI (Key Performance Indators) ενός έργου:

 • Λευκό χαρτί – Διαθεσιμότητα κωδικού ή πρωτοτύπου, κατανομή χρημάτων, πορτοφόλι για crowdsale
 • Προφίλ ομάδας – Η δύναμη και η φήμη της ομάδας
 • Επιχειρηματικό μοντέλο – Το πρόβλημα λύθηκε, σκοπός & χρησιμότητα του διακριτικού και του οικονομικού μοντέλου
 • Τεχνολογία υποστήριξης – Υποδομή Blockchain, σαφήνεια όρων & συνθήκες και λογισμικό διακριτικών
 • Ελαστικότητα Crypto-sale – Ενσωμάτωση, διανομή διακριτικών, νομικοί κίνδυνοι και πτυχή ασφάλειας
 • Αποδοχή κοινότητας – Σαφήνεια & συχνότητα επικοινωνίας και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, διατηρούμε την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα των δικών μας Αναθεώρηση ICO ενώ ακολουθείτε μια μέθοδο αξιολόγησης που βασίζεται στην κρίσιμη σημασία ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Για παράδειγμα, στοιχεία όπως το βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών και η κατανομή κεφαλαίων έχουν την υψηλότερη σημασία, ενώ η φήμη των μελών της ομάδας και το σχέδιο προσέλκυσης μιας βάσης χρηστών είναι μέτριας σημασίας.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που βαθμολογούν το Έργα ICO με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Θέλετε το ICO σας να ελεγχθεί από την Coingape; Ενημέρωσέ μας

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου ICO μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map