EtherInc ICO Review και πλήρης ανάλυση

EtherInc ICO κριτική & Εκτίμηση

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σήμερα, είστε για την αναθεώρηση ενός έργου που υπόσχεται μεγάλες αξιώσεις με μεγάλες συνομιλίες, αλλά στην αρχική του δεν είναι τίποτα άλλο παρά εντελώς επιφανειακό. Το δεύτερο μεγαλύτερο Ethereum κρυπτογράφησης στον κόσμο είναι μια πλατφόρμα στην οποία μπορούν να δημιουργηθούν αποκεντρωμένες εφαρμογές. Αυτό το νέο ICO διαμορφώνει το Ethereum με την υπόσχεση να παρουσιάσει μια πολύ καλύτερη και ταχύτερη έκδοση.

Πραγματικά? Λοιπόν, ας δούμε, πώς το επιτυγχάνει; Ας δούμε το δικό μας EtherInc ICO κριτική να καταλάβουμε πόσο καλό είναι στην πραγματικότητα!

EtherInc: Υπάρχει πρωτότυπος κωδικός?

Το EtherInc είναι το πιρούνι του Ethereum το οποίο έχει δημιουργηθεί με προστασία επανάληψης που έχει όλες τις δυνατότητες του Ethereum blockchain, ενώ το βελτιώνει με πολλούς τρόπους.

Ποιες είναι αυτές οι βελτιώσεις?

Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ:

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μειώνει τον χρόνο αποκλεισμού από 15 σε 6 δευτερόλεπτα, και δεν νομίζετε ότι αν ήταν τόσο εύκολο να επιτευχθεί, η Ethereum θα το έκανε. Προφανώς, δεν μπορούσαν!

Δεύτερον, τα υποτιθέμενα 6 δεν έχουν καμία απόδειξη. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα για το πώς η ομάδα σχεδιάζει να το επιτύχει.

Θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε την απάντηση στο “Πώς”!

Επιπλέον, οι βελτιώσεις θα ήταν στη συναλλαγή δικτύου ανά δευτερόλεπτο κατά 2,5x και στην ταχύτητα επιβεβαίωσης συναλλαγής κατά 2,5x, που είναι το ίδιο πράγμα.

Όσον αφορά την αύξηση της ανταμοιβής ανθρακωρύχου κατά 2,5x, αυτό δεν έχει καμία αξία στο δίκτυο. Η αφαίρεση της επιβράβευσης του θείου αποθαρρύνει τις μικρές δεξαμενές στο ορυχείο που αυξάνουν την κεντρική εξόρυξη μειώνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια.

Η εφαρμογή της πεπερασμένης προσφοράς για ναρκοθετημένα νομίσματα είναι μια ωραία πινελιά, αλλά και πάλι δεν αποτελεί βελτίωση.

Αναφερόμενος στην έλλειψη εύρους ζώνης, υψηλότερη τιμή GAS και ζητήματα κλιμάκωσης στο Ethereum blockchain, ο λόγος πίσω από το blockchain EtherInc, η ομάδα δεν μιλάει καν για την επίλυση αυτών των ζητημάτων.


Τώρα, ο χρόνος αξιολόγησης!!

 • Μια Λευκή Βίβλος με Συμπληρώματα

Η λευκή βίβλος του EtherInc ICO αποτελείται από πληρωτικά. Αντί να μιλάμε για την πραγματική συμφωνία, όλα είναι επιφανειακά.

Όταν ρίξαμε μια ματιά στο αποθετήριο GitHub του έργου, από τις 12 προσθήκες, 11 από αυτές είναι το πιρούνι του blockchain, του explorer, του plugin και του πορτοφολιού του Ethereum.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον προϋπολογισμό των κονδυλίων πώλησης διακριτικών, κάτι που είναι άλλο εναντίον τους.

 • Ομάδα: Έλλειψη τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης

Η ομάδα EtherInc αποτελείται από 8 άτομα που περιλαμβάνουν προγραμματιστές, γραφίστες, διευθυντές μάρκετινγκ και υπευθύνους συμμόρφωσης με το ήμισυ της ομάδας να έχει εμπειρία να δουλεύει με μεγάλους παίκτες στην αγορά, ωστόσο με ποια χωρητικότητα, χωρίς ιδέα, ενώ το άλλο μισό δεν έχει πολύ για να καυχιέμαι.

Etherinc ICO Review - EincEINC ICO – Ομάδα

Tarun Malik – Διευθύνων Σύμβουλος, Απόφοιτος της Σχολής Επιχειρήσεων της Μελβούρνης, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την PwC, SwissRe, Johnson & Johnson και Biogen.

Suryansh Kumar – CTO, Το Suryansh είναι ένα εγκαταλελειμμένο κολέγιο που έχει ιδρύσει πολλά προϊόντα όπως το Piplity, το OBTrack και το Codepanel.

Cernat Constantin – Προγραμματιστής Blockchain, Η Cernat είναι προγραμματιστής λογισμικού που έχει εργαστεί στο παρελθόν στα Bitron, Biesse Solution και Continental AG.

Η ομάδα επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο μάρκετινγκ. Μπορείτε να το πείτε από το γεγονός ότι η σελίδα του GitHub δεν έχει συνεισφέροντες, αλλά η ομάδα του Telegram έχει περισσότερα από 14.000 μέλη. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι τα μέλη της ομάδας δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας.

EtherInc ICO Review - Στοιχεία EincEINC ICO – Λεπτομέρειες

 • Επιχειρηματικό μοντέλο

Τα νομίσματα ETI (EtherInc) είναι το καύσιμο κρυπτογράφησης και οι διευκολυντές οδήγησης για το Blockchain EtherInc. Αυτά τα νομίσματα θα χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους, για αρχάριους, θα τους χρειαζόταν να πληρώσουν τέλη συναλλαγής. Επιπλέον, τα κέρματα ETI θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη οργανισμών elnc, τη δημιουργία προτάσεων elnc, την πληρωμή μισθών και την πραγματοποίηση πληρωμών, την ψηφοφορία επί προτάσεων, την εκτέλεση Dapps και τη διεξαγωγή ICO (DAICOs) στο blockchain.

 • Τεχνολογία υποστήριξης: EtherInc Blockchain

“Το EtherInc Blockchain δημιουργήθηκε ως ένα πιρούνι του Ethereum στο μπλοκ 5078585.”

EtherInc ICO αναπτύσσει το δικό του blockchain και έχει ήδη ξεκινήσει το Mainnet και το Ropsten (ένα δοκιμαστικό δίχτυ) τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με την ομάδα, έχουν ξεκινήσει περίπου 7 κόμβους στο Mainnet και 3 στο Ropsten, όπως διατίθενται στο GitHub.

Το δίκτυο blockchain του EtherInc έχει μια ενσωματωμένη γλώσσα προγραμματισμού που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε στο οικοσύστημα μπορεί να δημιουργήσει έξυπνα συμβόλαια και αποκεντρωμένες εφαρμογές με τις δικές του μορφές συναλλαγών και λειτουργίες μετάβασης.

Το έργο παρέχει μια λίστα επιτρεπόμενων και ακολουθεί μια απαίτηση KYC αναφέροντας παράλληλα την απαγορευμένη περιοχή που είναι οι ΗΠΑ.

 • Ελαστικότητα Crypto-Sale

Η εταιρεία είναι η Αυστραλία που έχει συσταθεί, η οποία πρόσφατα άρχισε να καθορίζει το κανονιστικό πλαίσιο για τα κρυπτονομίσματα και τα ICO ενώ περιορίζει τους ICO απάτης στο δρόμο.

Η ομάδα έχει 8 συμβούλους που προέρχονται από διαφορετικούς τομείς, δηλαδή. Τεχνολογία, Μάρκετινγκ και Χρηματοοικονομικά και έχουν συνεργαστεί και με μεγάλους παίκτες της βιομηχανίας.

Διανομή διακριτικών

Από τη συνολική προσφορά 997.528.142 ETI, το 9,78 τοις εκατό, δηλαδή 97.528.142 ETI θα διανεμηθεί στους κατόχους αιθέριου με αναλογία 1: 1 τη στιγμή του πιρουνιού. Περίπου 45 τοις εκατό της συνολικής προσφοράς διακριτικών θα αυξηθεί για νομίσματα. 100 εκατομμύρια κέρματα ETI θα διατεθούν σε στρατηγικές συνεργασίες για τη δημιουργία και την ενίσχυση του οικοσυστήματος ETI. Περίπου 10 τοις εκατό του μεριδίου κατανέμεται για μελλοντική ανάπτυξη που θα κατοχυρωθεί για 5 χρόνια και ένα άλλο 10 τοις εκατό για ταμείο εκκίνησης που θα εγγράψει τον οργανισμό τους στην πλατφόρμα einc.io.

Το υπόλοιπο 15 τοις εκατό θα διατεθεί στην κοινότητα elnc της οποίας δίνεται περαιτέρω κατανομή. Από αυτά τα 150.000.000 νομίσματα ETI, το μεγαλύτερο κομμάτι των 40 τοις εκατό νομισμάτων κατανέμεται στην ανάπτυξη elnc, ενώ το λιγότερο δηλαδή 5 τοις εκατό θα πάει στη συμβουλευτική. Η ομάδα elnc θα λάβει μερίδιο 25 τοις εκατό και το τμήμα μάρκετινγκ του έργου παίρνει 10 τοις εκατό, ενώ το υπόλοιπο 20 τοις εκατό προορίζεται για αποθεματικά.

 • Αποδοχή κοινότητας

Όσον αφορά τη δραστηριότητα της κοινότητας, το έργο είναι διαθέσιμο στο Twitter με περισσότερους από 5 χιλιάδες ακόλουθους, Bitcointalk, Youtube, Medium, Reddit, GitHub και Mail. Έχουν περίπου 14.500 μέλη στο Telegram.

EINC ICO - Βαθμολογίες

Μέση βαθμολογία: 6,6 / 10

 • Χάρτης πορείας

Στάδιο έργου:

Ο χάρτης πορείας του έργου ξεκινά από το τρίτο τρίμηνο του 2017, που αποτελείται από eInc Dapp, blockchain, πορτοφόλι και εξόρυξη, που είναι όλα τα πιρούνια του Ethereum. Αυτή τη στιγμή, είναι ένα στάδιο οικοδόμησης της κοινότητας και ξεκινά την πώληση.

Κόκκινες σημαίες:

Το έργο δεν προτείνει έγκυρες και ουσιαστικές βελτιώσεις στο πιρούνι, ακόμη και ο ιδρυτής του έργου δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση σε αυτό που ακριβώς μπορεί να προσφέρει το EtherIc που δεν μπορεί να προσφέρει το Ethereum..

Η απάντησή του,

«Η κύρια διαφορά μεταξύ Ethereum και eInc είναι ότι το eInc δεν είναι απλώς ένα blockchain για την εκτέλεση εφαρμογών και έξυπνων συμβολαίων, αλλά λειτουργεί οργανισμός. Το eInc είναι ένα οικοσύστημα όπου οι αποκεντρωμένοι οργανισμοί μπορούν να αναπτυχθούν. “

Ουάου, αυτό είναι νόημα και επεξηγηματικό, στη χειρότερη! Αυτό που διαφέρει σε αυτό από το να αναπτύξουμε ένα έξυπνο συμβόλαιο στο blockchain ethereum.

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές: Ένα επίπεδο «Όχι»

Ως αποτέλεσμα, ένα πιρούνι ethereum με τίποτα νέο. Κάθε μεμονωμένη ανάπτυξη του έργου μέχρι στιγμής ήταν το πιρούνι του Ethereum χωρίς προσθήκες από το EtherInc. Μια ομάδα χωρίς τεχνολογικό ενδιαφέρον ή συγκεκριμένο blockchain, συνολικά φαίνεται καλό μάρκετινγκ και συσκευασία.

Η Λευκή Βίβλος δεν παρέχει καμία αξία, απλά πληρωτικά. Η ομάδα φαίνεται να εκμεταλλεύεται την έλλειψη γνώσεων στην κοινότητα σχετικά με το Ethereum και παρουσιάζει ό, τι προσφέρει το Ethereum σε ένα νέο πακέτο.

Μεθοδολογία

Για να αξιολογήσουμε ένα ICO, ακολουθούμε μια λίστα παραμέτρων που βασικά είναι οι KPI (Key Performance Indators) ενός έργου:

 • Λευκό χαρτί – Διαθεσιμότητα κωδικού ή πρωτοτύπου, κατανομή χρημάτων, πορτοφόλι για crowdsale
 • Προφίλ ομάδας – Η δύναμη και η φήμη της ομάδας
 • Επιχειρηματικό μοντέλο – Το πρόβλημα λύθηκε, σκοπός & χρησιμότητα του διακριτικού και του οικονομικού μοντέλου
 • Τεχνολογία υποστήριξης – Υποδομή Blockchain, σαφήνεια όρων & συνθήκες και λογισμικό διακριτικών
 • Ελαστικότητα Crypto-sale – Ενσωμάτωση, διανομή διακριτικών, νομικοί κίνδυνοι και πτυχή ασφάλειας
 • Αποδοχή κοινότητας – Σαφήνεια & συχνότητα επικοινωνίας και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, διατηρούμε την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα των δικών μας Αναθεώρηση ICO ενώ ακολουθείτε μια μέθοδο αξιολόγησης που βασίζεται στην κρίσιμη σημασία ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Για παράδειγμα, στοιχεία όπως το βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών και η κατανομή κεφαλαίων έχουν την υψηλότερη σημασία, ενώ η φήμη των μελών της ομάδας και το σχέδιο προσέλκυσης μιας βάσης χρηστών είναι μέτριας σημασίας.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που βαθμολογούν το Έργα ICO με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Θέλετε το ICO σας να ελεγχθεί από την Coingape; Ενημέρωσέ μας

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου ICO μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map