Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

ENIGMA CATALYST ICO Επισκόπηση και Ανάλυση

Αναθεώρηση Enigma Catalyst ICOΑναθεώρηση Enigma Catalyst ICO

γεια σας παιδιά,

Σε συνέχεια της σειράς κριτικών ICO, σας παρουσιάζουμε έναν από τους πιο καυτούς ICO σε συνομιλίες, τον Enigma Catalyst. Καλή όρεξη!

Σχετικά με την εταιρεία

Ιδρύθηκε από μια ομάδα αποφοίτων του MIT, η Enigma Project Company είναι μια αμερικανική επιχείρηση που είναι επιτυχής στην ασφαλή αγορά ανταλλαγής δεδομένων και τώρα ανακοίνωσαν πρόσφατα το έργο τους «Catalyst». Διεγερμένος από την ταχεία ανάπτυξη και έκρηξη κρυπτο-περιουσιακών στοιχείων, το καταλυτικό έργο μπορεί να οριστεί καλά ως το πρώτο επενδυτικό βάθρο, το οποίο επιτρέπει στους επενδυτές να διαμορφώσουν, να δοκιμάσουν και να εφαρμόσουν μικρο-κρυπτονομίσματα. Στην πραγματικότητα, με τη βοήθεια του καταλύτη, οι προγραμματιστές όχι μόνο θα έχουν πρόσβαση στην αποκεντρωμένη αγορά δεδομένων της Enigma, αλλά μπορούν επίσης να λάβουν τη βοήθεια του ίδιου στην κατασκευή και την εφαρμογή νέων στρατηγικών. Στην πραγματικότητα, δεν θα είναι λάθος να αναφέρουμε ότι ο καταλύτης είναι η πρώτη εφαρμογή που τοποθετείται στην κορυφή του πρωτοκόλλου αινίγματος.

Αναθεώρηση Enigma Catalyst ICO

«Το Catalyst είναι μια πλατφόρμα για εμπόρους Cryptocurrency, επιμελητές δεδομένων, προγραμματιστές και επενδυτές. Οι έμποροι αναπτύσσουν ισχυρές ποσοτικές στρατηγικές χρησιμοποιώντας σύνολα δεδομένων που έχουν επιμεληθεί από την κοινότητα και οι επενδυτές βάζουν κεφάλαια στους καλύτερους εμπόρους και στρατηγικές. Στην ουσία, η Catalyst επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει το δικό του αμοιβαίο κεφάλαιο κρυπτογράφησης. “

Ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το αντίθετο, η αλγοριθμική διαπραγμάτευση και η μηχανική μάθηση αποδεικνύονται σίγουρα ότι δημιουργούν προβλήματα στη διαχείριση επενδύσεων. Για να διευκρινίσω τα γεγονότα, η παραδοσιακή βιομηχανία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων είχε να κάνει με την παραμονή μυστικοπαθής και αδιαφανή, ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν τώρα. Στην πραγματικότητα, θα ήταν λογικό να δηλωθεί ότι τα παραδοσιακά μέσα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων δεν κυριαρχούν πλέον στον κόσμο, αλλά έχουν αμφισβητηθεί από την ελεύθερη πρόσβαση σε χρηματοοικονομικά δεδομένα, τα οποία ευημερούσαν στο να επιτρέψουν την επέκταση των μεθόδων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που προέρχονται από πλήθος.

Στην πραγματικότητα, για να προσθέσετε περισσότερα στη λίστα, ακόμη και οι αποκλεισμοί τραβούνται γρήγορα σε κομμάτια που ήταν εκεί κατά την είσοδο στην αλγοριθμική διαπραγμάτευση και προσφέρονται νέες ευκαιρίες επενδύσεων στην αναπτυσσόμενη κοινότητα ανοιχτών πηγών προγραμματιστών, quants, εμπόρων και επενδυτών.

Μετά από αυτήν την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για κρυπτονομίσματα, η ομάδα του Enigma Catalyst πιστεύει ότι υπάρχει επίσης αύξηση σε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Και για να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι ευκαιρίες εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο, η Catalyst εξυπηρετεί την ευκαιρία να συνδεθεί με τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων σε ένα συγχωνευμένο, αποκεντρωμένο σύστημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας σκόπιμος και απλός τρόπος για να επιτύχετε και να ελέγξετε τα κεφάλαια.

Με τα λόγια της ομάδας «Ο κύριος στόχος της πλατφόρμας μας είναι να χρησιμεύσει ως ενιαίο κατάστημα για προγραμματιστές (ή ποσοτικούς εμπόρους) που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν στρατηγικές συναλλαγών που λειτουργούν στον αναπτυσσόμενο τομέα των κρυπτογραφικών αγορών».

Σε αντίθεση με τα περισσότερα αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών, η Catalyst δεν σταματά μόνο εδώ, καθώς οι ιδρυτές του ίδιου έχουν αποφασίσει να εξυπηρετήσουν και τις υπηρεσίες επενδυτικών κεφαλαίων. Επιπλέον, ενώ αυτό το έργο μπορεί να συγκριθεί με τα προηγούμενα έργα όπως το Malenport, η Catalyst υπόσχεται να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο χρόνο επεξεργασίας και την ποιότητα των συναλλαγών. Συνολικά, δεν θα είναι λάθος να δηλώσουμε ότι, με τις νέες εμπορικές στρατηγικές, η Catalyst απολαμβάνει έναν ανταγωνιστικό χώρο χωρίς περιορισμούς για να εργαστεί.

Μελέτη αγοράς

Όλοι γνωρίζουμε ότι η αλγοριθμική διαπραγμάτευση χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό, είτε πρόκειται για ώριμη χρηματοοικονομική αγορά είτε για ερασιτεχνική αγορά κρυπτονομισμάτων. Και όπως δεν είναι τόσο εύκολο να επιλέξετε στρατηγικές, η ανάπτυξη αλγορίθμων για το ίδιο είναι επίσης δύσκολη. Ωστόσο, ξανά και ξανά η βιομηχανία προσπαθούσε πάντα να εξυπηρετεί με προτεινόμενες λύσεις, οι οποίες βοηθούν τον προγραμματιστή λογισμικού ακόμη και με τις βασικές γνώσεις με τη δημιουργία των αλγορίθμων. Λοιπόν, ο Catalyst είναι εδώ για να εξυπηρετήσει τις ίδιες λύσεις. Στην πραγματικότητα, αυτό το έργο βασίζεται κυρίως σε Quantopian, πράγμα που σημαίνει ότι το ίδιο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ των κρυπτογράφων και των Quantopian προσεγγίσεων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας – αυτό το έργο είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο ανταλλαγής που υποστηρίζει ατομικές ανταλλαγές μεταξύ αλυσίδων.

Ώρα για αξιολόγηση!

  • Προφίλ ομάδας

Τορ Μπάιρ – Επικεφαλής ανάπτυξης και μάρκετινγκ MIT Sloan MBA | Πρώην έμπορος επιλογών και δεδομένα @ Snapchat, το TOR διαχειρίζεται την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ του έργου.

Ο τύπος Zyskind – Δημιουργός του Enigma και ερευνητής Blockchain / Multi-party Computation. Προηγουμένως, ο Guy πέρασε 10+ χρόνια στη βιομηχανία λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου ενός ρόλου CTO στο Endor, ένα MIT spin-off. Ο Guy κατέχει MAS από το MIT Media Lab.

Μπορώ να Κισαγκούν– Ο πρώην σύμβουλος μετατράπηκε επιχειρηματίας στο χώρο του blockchain. Μπορεί να περάσει 3 χρόνια δουλεύοντας στο McKinsey & Εταιρεία, με επίκεντρο την τραπεζική και τη χρηματοδότηση και είναι κάτοχος MBA από το MIT Sloan School of Business.

Βίκτορ Γκράου Σερράτ – Ανώτερος Μηχανικός Λογισμικού – MIT D-Lab | 15+ χρόνια ανάπτυξης λογισμικού

Η ανάλυση των χρημάτων που συγκεντρώνονται μέσω της πώλησης διακριτικών θα συλλεχθεί στο έξυπνο συμβόλαιο και θα χρησιμοποιηθεί ως εξής:

60% για ανάπτυξη προϊόντων και τεχνολογίας

15% για έρευνα blockchain

10% για λειτουργίες

10% για σκοπούς μάρκετινγκ

5% για νομικά και διοικητικά έξοδα

Enigma Catalyst ICOΑναθεώρηση Enigma Catalyst ICO

  • Επιχειρηματικό μοντέλο

Το όραμα Enigma είναι να δημιουργήσει μια αποκεντρωμένη αγορά δεδομένων και να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο τα δεδομένα μοιράζονται, συγκεντρώνονται και δημιουργούνται έσοδα. Τον 21ο αιώνα, τα δεδομένα είναι το πιο πολύτιμο νόμισμα. Προς το παρόν, ωστόσο, μονοπωλείται στα χέρια λίγων. Το Facebook και η Google έχουν δημιουργήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς για τη συλλογή και τη δημιουργία εσόδων από δεδομένα χρηστών. Στη συνέχεια, υπάρχουν εταιρείες όπως το Bloomberg και το Reuters, και οι δύο με έσοδα + 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που έχουν βασιστεί κυρίως στη συγκέντρωση χρηματοοικονομικών δεδομένων. Η ομάδα Catalyst δημιουργεί την υποδομή μιας αποκεντρωμένης, ασφαλούς, ανοικτής αγοράς δεδομένων και εισάγει το Catalyst ως την πρώτη εφαρμογή που βασίζεται πάνω σε αυτήν την υποδομή. Η πλατφόρμα Catalyst επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ξεκινήσει το ταμείο επενδύσεων κρυπτογράφησής του, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα μας, τις δοκιμές πίσω και τα ερευνητικά μας εργαλεία. Αυτό θα παρέχει την αρχική ζήτηση για την αγορά δεδομένων τους και οι επιμελητές δεδομένων θα παρέχουν την προσφορά δημιουργώντας και αδειοδοτώντας σύνολα δεδομένων premium για κοινοτική χρήση.

  • Μηχανισμός κουπονιών

Με βάση το Ethereum και διανέμεται μέσω έξυπνης σύμβασης, τα διακριτικά χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε πηγές δεδομένων στην αγορά. Τα διακριτικά ρέουν από καταναλωτές δεδομένων σε παρόχους δεδομένων. Οι καταναλωτές δεδομένων είναι ποσοτικοί έμποροι, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε πηγές δεδομένων για να δημιουργήσουν ένα πλεονέκτημα είτε σε διαγωνισμούς Catalyst είτε σε πραγματικές συναλλαγές έναντι του ανταγωνισμού. Το δυναμικό κέρδους τους σχετίζεται άμεσα με τον αριθμό των διακριτικών που καταναλώνουν. Αυτό δημιουργεί τη δομή κινήτρων για την κατανάλωση μαρκών ECAT

Λειτουργία και χρησιμότητα του διακριτικού

Κύριο: Το ECAT χρησιμοποιείται για την πρόσβαση σε πηγές δεδομένων στον αποκεντρωμένο Enigma Catalyst Data Marketplace. Η πληρωμή πραγματοποιείται σε επίπεδο συνδρομής.

Δευτερεύον: Οι μάρκες ECAT χρησιμοποιούνται για κίνητρα ανάπτυξης και διασφάλιση της σταθερότητας του δικτύου.

Τα διακριτικά ECAT χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ζήτησης στην αγορά δεδομένων: Τα διακριτικά ανταμοιβής παρέχονται σε quants με στρατηγικές νίκης. Αυτό ενθαρρύνει περισσότερα ποσοστά να έρθουν στην πλατφόρμα και να καταναλώσουν δεδομένα για να βελτιώσουν τις στρατηγικές τους και να κερδίσουν πλεονέκτημα.

  • Ασφάλεια

Ενώ η ομάδα της Catalyst βασίζεται σε έξυπνα συμβόλαια και ανεξάρτητους ελέγχους για την ασφάλεια, όταν μας ζητήθηκε φαινομενικός, αντιληπτός ή πραγματικός κανονιστικός κίνδυνος, μας είπαν ότι “Το διακριτικό μας είναι διακριτικό βάσει του νομικού μας συμβούλου (Cooley – Patrick Murck, Marco Santoni)” γνώμη. Η Cooley είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου. Σκοπεύουμε να συμμορφωθούμε με όλες τις κανονιστικές οδηγίες ».

Εξωτερικοί και εσωτερικοί έλεγχοι – σύμφωνα με τη συνομιλία μας με τα μέλη της ομάδας, σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν 1 ή 2 ανεξάρτητους ελέγχους στα έξυπνα συμβόλαιά τους.

  • Αποδοχή κοινότητας

Με τακτικά blogs και άμεση επικοινωνία με επενδυτές και άτομα που αναζητούν πληροφορίες μέσω slack και telegram, είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα έχει δημιουργήσει με επιτυχία μια κοινότητα γύρω από το έργο τους. Με τα λόγια της ομάδας «Αυτή τη στιγμή έχουμε μια ισχυρή κοινότητα και βάση χρηστών για το προϊόν μας – το Slack μας είναι ενεργό και αυξάνεται (επί του παρόντος σε 900+ χρήστες) και έχουμε ένα ζωντανό άλφα διαθέσιμο στο www.enigma.co/ καταλύτης με περισσότερες από 1.500 εγγραφές και λήψεις “.

  • Το έργο μας

Αναμφίβολα, ο καταλύτης μπορεί να αναφερθεί ως ένα έργο που έχει εισαχθεί την κατάλληλη στιγμή. Το ίδιο παρέχει μια λύση για την τρέχουσα υποχρέωση και τις αρχές της βιομηχανίας blockchain που κάνουν αυτό το έργο σε ζήτηση. Επίσης, ενώ τα έμπειρα μέλη της ομάδας, οι λύσεις υψηλής τεχνολογίας και η υλοποίηση έργων μπορούν να δηλωθούν ως πλεονεκτήματα του ίδιου, η απουσία οικονομικού σχεδίου παρέχει κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη και στην ενότητα των αρνητικών.

Μέση βαθμολογία: 8/10

Για περισσότερες ερωτήσεις επικοινωνήστε:

Συντακτική ομάδα CoinGape στο [προστασία μέσω email]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me