Eligma ICO Review, Αξιολόγηση & Πλήρης Ανάλυση

Ανασκόπηση ICO Eligma

Οι διαδικτυακές αγορές σημειώνουν ραγδαία ανάπτυξη, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα σε αυτόν τον τομέα που συγκρούονται με τα παραδοσιακά καταστήματα λιανικής. Σήμερα, πρόκειται να αξιολογήσουμε έναν ICO που στοχεύει να στοχεύσει αυτά τα στοιχεία, δηλαδή την ανακάλυψη, την αγορά, την παρακολούθηση και τη μεταπώληση μέσω τεχνολογίας AI και blockchain. Η Eligma ICO συνδέει την επιχείρηση με το blockchain για να δημιουργήσει μια αρθρωτή πλατφόρμα εμπορίου που θα βοηθήσει τους χρήστες της να εξοικονομήσουν χρόνο, μετατρέποντας κάθε νοικοκυριό σε μια επιχείρηση, επιτρέποντας στους χρήστες να πωλούν τα χρησιμοποιημένα προϊόντα τους σε μια ασφαλή και διαφανή μεταχειρισμένη αγορά. Ας ρίξουμε μια ματιά στην κριτική μας για το Eligma ICO!

Σημαντικές ημερομηνίες:

Έναρξη του Token Crowdsale: 17 Απρ 2018

Τέλος του Token Crowdsale: 08 Μαΐου 2018

Συνολική προσφορά Token: 500.000.000

Διατίθεται προς πώληση: 300.000.000

Σκληρό καπάκι: 34.180 ETH

Μαλακό καπάκι: ETH σε ισοδύναμο 3.000.000 USD

Τιμή: 1 ELI = 0,1 USD

Πωλείται σε προπώληση: 14,550 ETH αυξήθηκαν

Δέχεται: ETH

Eligma: Πλατφόρμα γνωστικού εμπορίου που βασίζεται σε AI και βασίζεται σε blockchain

Το Eligma ICO είναι ένα έργο βασισμένο σε blockchain που αξιοποιεί το AI για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία αγορών. Με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων ταυτόσημων τόσο με τις διαδικτυακές αγορές όσο και με την παραδοσιακή υπηρεσία λιανικής, θα βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν, να αγοράσουν, να παρακολουθήσουν και να μεταπωλήσουν αντικείμενα στο διαδίκτυο.


Οι τρεις κύριες πτυχές αυτού του έργου είναι η ανακάλυψη, η απογραφή και η πίστη που του επιτρέπει να λειτουργεί ως προσωπικός εμπορικός πράκτορας. Σας παρέχει μια λύση μιας θέσης όπου μπορείτε να ψωνίσετε σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα στον κόσμο, να ελέγξετε την αξία των αντικειμένων και να μάθετε την καλύτερη στιγμή για να τα μεταπωλήσετε.

Προσφέρει επίσης έναν ενοποιημένο λογαριασμό αγορών που σας επιτρέπει να πληρώνετε σε κρυπτονομίσματα. Μέσω της αποκέντρωσης, η Eligma σχεδιάζει να ανεβάσει την διαδικτυακή αγορά στο επόμενο επίπεδο.

“Το Eligma ICO στοχεύει να μετατρέψει κάθε νοικοκυριό σε επιχείρηση.”

Τώρα, ο χρόνος αξιολόγησης!!!

 • Ένα ομαλό & whitepaper με γνώμονα την έρευνα

Η Eligma προσφέρει μια Λευκή Βίβλο, Ελαφρύ χαρτί και ένα σελιδοδείκτη που παρέχει επαρκείς λεπτομέρειες σχετικά με την ακμάζουσα βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου, τα προβλήματα που ανήκουν σε αυτόν τον τομέα και τη λύση που προσπαθεί να επιτύχει η Eligma. Το έγγραφο εστιάζει κυρίως στην ανάλυση αγοράς και τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας.

Όσον αφορά το πρωτότυπο, η εταιρεία διαθέτει την απόδειξη της έννοιας διαθέσιμη στο GitHub. Αν και η εταιρεία δεν διαθέτει MVP, η παροχή των κωδικών σίγουρα λειτουργεί υπέρ της.

Προϋπολογισμός κεφαλαίων πώλησης μάρκας

Η εταιρεία παρέχει μια ξεκάθαρη εικόνα του προϋπολογισμού των κεφαλαίων crowdsale. Τα κεφάλαια θα διανεμηθούν σε τρεις φάσεις που θα περιλαμβάνουν 8 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Φάση ανάπτυξης, φάση κλιμάκωσης και φάση μάρκετινγκ.

Τα 8 εκατομμύρια δολάρια σε φάση ανάπτυξης θα διανεμηθούν ως: το 70% θα καλύψει το κόστος τεχνικής ανάπτυξης, το 10% θα καλύψει την ανάπτυξη μη τεχνικών προϊόντων, το 10% θα καλύψει το κόστος προσθήκης νέων διαδικτυακών καταστημάτων, ενώ το 5% θα χρηματοδοτήσει την πρώτη φάση μάρκετινγκ και το υπόλοιπο 5% για καθημερινές λειτουργίες.

Η φάση κλιμάκωσης περιλαμβάνει το 25% των κεφαλαίων που καλύπτουν το κόστος των άμεσων πωλήσεων στο κοινό-στόχο, το 15% θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις συνεργασιών, ενώ ένα άλλο 15% θα καλύψει τις παγκόσμιες εκστρατείες δημοσίων σχέσεων. Ένα σημαντικό κομμάτι, δηλαδή το 45% θα συμβάλει στην τρέχουσα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για την αύξηση της βάσης δεδομένων χρηστών.

Η τελευταία φάση μάρκετινγκ θα έχει 30% για την τεχνική ανάπτυξη, ενώ το 10% θα καλύψει τα μη τεχνικά έξοδα ανάπτυξης προϊόντων. Για διαπραγμάτευση εταιρικών σχέσεων, το 10% των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί, το 15% θα διατεθεί σε επιπλέον έξοδα, το 10% σε τακτικές δραστηριότητες και το υπόλοιπο 25% θα χρηματοδοτήσει τα έξοδα μάρκετινγκ.

 • Μια μεγάλη ομάδα για ένα φιλόδοξο έργο

Eligma ICO έχει μια μεγάλη ομάδα που αποτελείται από 26 άτομα εκτός από τους 3 ιδρυτές και τους συμβούλους της. Η τεράστια ομάδα τους περιλαμβάνει έναν επικεφαλής υπεύθυνο τεχνολογίας, έναν επικεφαλής λειτουργό, έναν επικεφαλής αξιωματικό ασφαλείας, έναν κορυφαίο μηχανικό μηχανικής μάθησης, προγραμματιστές blockchain, συμβούλους επιχειρήσεων blockchain, προγραμματιστές επιχειρήσεων, σχεδιαστές, εμπειρογνώμονες UX / UI & επικοινωνίες, δημιουργός περιεχομένου και σύμβουλοι, σύμβουλοι κοινωνικών μέσων και προγραμματιστές προϊόντων.

Eligma ICOΟμάδα – ELIGMA ICO

Ντεϊάν Ρόλιτς – Ιδρυτής & Διευθύνων σύμβουλος, ο Dejan ξεκινά ως επιχειρηματίας που έχει ιδρύσει το ABC Accelerator που έχει επενδύσει σε περισσότερες από 80 νεοσύστατες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Μάτεϊ Γκρέγκορτς – Συνιδρυτής, Είναι ο ιδρυτής ενός γραφείου μάρκετινγκ και ειδικεύεται στον στρατηγικό σχεδιασμό και την ηγεσία. Η Matej συμμετείχε πρόσφατα στην επιτυχημένη πώληση token του Viberate.

Τζόζε Μέρμαλ – Συνιδρυτής, ο Joze διευθύνει την εταιρεία BTC από το 1993 και αργότερα ξεκίνησε την BTC City, η οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, ψυχαγωγικά και ψυχαγωγικά κέντρα στην Ευρώπη.

Συνολικά, έχουν μια μεγάλη και καλή ομάδα που έχει πολλή εμπειρία που σίγουρα τροφοδοτεί ένα τόσο φιλόδοξο έργο.

Συνεργάτες: Με ονόματα όπως Microsoft, Cisco, BTC, Spartan, ABC Accelerator, IceCat, Viberate, AmaZix και Netix ως συνεργάτες του, η Eligma σίγουρα προσφέρει καλή υποστήριξη.

Eligma ICO ΛεπτομέρειεςEligma ICO Λεπτομέρειες

 • Επιχειρηματικό μοντέλο

Η πλατφόρμα Eligma έχει το δικό της ELI token που ορίζεται στα 0,10 $ USD. Το διακριτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά από πράγματα που είναι να κάνετε αγορές στην πλατφόρμα Eligma, να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες υπηρεσίες του, όπως “κυνηγός προϊόντων” και υπηρεσία escrow. Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το διακριτικό ELI για να διαφημιστείτε στην πλατφόρμα, να κάνετε αγορές με εμπόρους και να ολοκληρώσετε τις πωλήσεις αντικειμένων.

Τα διακριτικά ELI θα ανταμειφθούν επίσης στους χρήστες σε σενάρια όταν ο χρήστης θα δημιουργήσει δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων και λίστες επιθυμιών Eligma, αγοράστε από τους εγγεγραμμένους εμπόρους και πραγματοποιείτε συγκεκριμένες ενέργειες στην πλατφόρμα, όπως η αποστολή αποδείξεων, η παραπομπή νέων χρηστών και η προσθήκη πληροφοριών προφίλ μεταξύ άλλων.

 • Τεχνολογία υποστήριξης: Blockchain με βάση το Ethereum

Το Eligma είναι μια πλατφόρμα συμβατή με ERC20 που καθορίζει όρους και προϋποθέσεις για την επένδυση. Το έργο έχει μια λίστα επιτρεπόμενων και μια διαδικασία KYC που απαιτεί από τον συνεισφέροντα να αποκαλύψει τα προσωπικά του στοιχεία που έχουν καταστεί υποχρεωτικά από την εταιρεία.

Ο ICO θέτει επίσης ένα όριο 0,1ETH ως ελάχιστη επένδυση για το έργο που δέχεται μόνο ETH.

 • Ελαστικότητα Crypto-Sale

Το έργο έχει ενσωματωθεί στη Σλοβενία ​​και λόγω νομοθετικών περιορισμών περιορίζει την πώληση συμβόλων σε ορισμένες δικαιοδοσίες όπως ο Καναδάς, η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα, η Κίνα και οι ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένου του Πουέρτο Ρίκο, των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ ή οποιωνδήποτε άλλων περιοχών των ΗΠΑ).

Από το σύνολο των 500 εκατομμυρίων διακριτικών, το 60 τοις εκατό αυτού, δηλαδή 300 εκατομμύρια θα χρησιμοποιηθεί για crowdsale. Στην ομάδα Eligma θα δοθεί το 19 τοις εκατό αυτών των μαρκών που θα κατοχυρωθούν για χρονική περίοδο 2 ετών, ενώ το 5% θα προσφερθεί σε συμβούλους με περίοδο κατοχύρωσης 2 ετών. Με περίοδο κατοχύρωσης 3 ετών, η συνεισφορά 4 τοις εκατό θα δοθεί σε μελλοντικούς συνεργάτες, ενώ το υπόλοιπο 12 τοις εκατό θα καλύψει την ανάπτυξη της κοινότητας και των χρηστών που δεν έχει περίοδο κατοχύρωσης.  

Μέτρα ασφαλείας: Το έργο έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια εφαρμόζοντας μια πολυεπίπεδη ασφάλεια για την πρόληψη της κλοπής ταυτότητας και της απάτης που σχετίζεται με το Διαδίκτυο. Με την καταγγελία του GDPR, δίνει στους χρήστες του τον έλεγχο των δικών τους πληροφοριών, επιτρέποντάς τους να διαγράψουν τα προσωπικά τους στοιχεία με ένα μόνο κλικ. Για την ασφάλεια των πληρωμών με κρυπτογράφηση, τα χρήματα χωρίζονται σε ζεστά και κρύα πορτοφόλια.

Η ομάδα έχει επίσης μια καλή ομάδα 11 ατόμων από υψηλού προφίλ συμβούλους όπως οι Charlie Shrem, Hermann Eul, Nick Zaharias, Jeff Arrillaga, Sunny Saini και Mark Plesko, μεταξύ άλλων.

 • Καλή αποδοχή κοινότητας

Μια μεγάλη ομάδα με καλή πρακτική εμπειρία σίγουρα μιλά υπέρ αυτού του έργου. Με τους συνδεδεμένους συνδέσμους προφίλ Linkedin, προσφέρει εύκολο να γνωρίζουμε το ταλέντο και το επαγγελματικό τους υπόβαθρο, αν και είναι λίγο δύσκολο να ερευνήσουμε τα μέλη της ομάδας εκτός από τους ιδρυτές και τους γνωστούς συμβούλους που θα μπορούσαν να είναι λίγο αποθαρρυντικοί για τους ανθρώπους.

Από Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube έως BitcoinTalk, Medium και GitHub, το έργο έχει τεράστια παρουσία στα κοινωνικά μέσα. Διαθέτει επίσης καλή υποστήριξη στο Telegram με πάνω από 8.500 μέλη.

Eligma ICOEligma ICO – Βαθμολογίες

Μέση βαθμολογία: 8.05 / 10

 • Χάρτης πορείας

Στάδιο έργου:

Το Eligma ICO βρίσκεται στα πρώτα στάδια του χάρτη πορείας του. Επί του παρόντος, στη φάση της δημόσιας προβολής, η εταιρεία δεν έχει ακόμη ξεκινήσει την πλατφόρμα της MVP, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, δηλαδή ακόμη 3 μήνες μακριά.

Σημαντικά εμπόδια:

Ο χάρτης πορείας του έργου θέτει το τρίμηνο πρώτο του έτους 2021 ως ώρα έναρξης για το πλήρες έργο, δηλ. «Παγκόσμιο ενοποιημένο λογαριασμό αγορών με πύλη κρυπτογράφησης». Η τελική χρονική περίοδος είναι πολύ μακριά που θα μπορούσε να υποκινήσει τους επενδυτές.

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές

Το Eligma ICO έρχεται με μια σταθερή ιδέα να βελτιώσει την εμπειρία αγορών που έχει καλή χρήση και αν εκτελεστεί καλά μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη επιτυχία. Χωρίς αμφιβολία, το έργο διαθέτει μια εκτεταμένη ομάδα επαγγελματιών εμπειρογνωμόνων που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά ενός επιτυχημένου έργου. Επιπλέον, η ομάδα έχει εργαστεί σε παραγωγικά έργα όπως το Viberate που προσθέτει αξία σε αυτό το έργο, ενώ η BTC city ως συνεργάτης της που θα διευκόλυνε τη λειτουργικότητα της υπόθεσης χρήσης του Eligma. Ωστόσο, η εταιρεία θα έπρεπε να είχε εργαστεί πρώτα στο MVP και μετά να μπει στην αγορά με το πλήθος, αλλά η απόδειξη του concept στο GitHub καθιστά την έλλειψη ενός πρωτοτύπου εργασίας κάπως εύπεπτο. Τώρα, όλα εξαρτώνται από την εκτέλεση, εάν το Eligma εφαρμόσει με επιτυχία την ιδέα, το έργο μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το σενάριο των online αγορών.

Μεθοδολογία

Για να αξιολογήσουμε ένα ICO, ακολουθούμε μια λίστα παραμέτρων που βασικά είναι οι KPI (Key Performance Indators) ενός έργου:

 • Λευκό χαρτί – Διαθεσιμότητα κωδικού ή πρωτοτύπου, ανάλυση των χρημάτων, πορτοφόλι για crowdsale
 • Προφίλ ομάδας – Η δύναμη και η φήμη της ομάδας
 • Επιχειρηματικό μοντέλο – Το πρόβλημα λύθηκε, σκοπός & χρησιμότητα του διακριτικού και του οικονομικού μοντέλου
 • Τεχνολογία υποστήριξης – Υποδομή Blockchain, σαφήνεια όρων & συνθήκες και λογισμικό διακριτικών
 • Ελαστικότητα Crypto-sale – Ενσωμάτωση, διανομή διακριτικών, νομικοί κίνδυνοι και πτυχή ασφάλειας
 • Αποδοχή κοινότητας – Σαφήνεια & συχνότητα επικοινωνίας και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, διατηρούμε την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα των δικών μας Αναθεώρηση ICO ενώ ακολουθείτε μια μέθοδο αξιολόγησης που βασίζεται στην κρίσιμη σημασία ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Για παράδειγμα, στοιχεία όπως η χρησιμότητα διακριτικών και η κατανομή κεφαλαίων έχουν την μεγαλύτερη σημασία, ενώ η φήμη των μελών της ομάδας και το σχέδιο προσέλκυσης μιας βάσης χρηστών είναι μέτριας σημασίας.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που αξιολογούν τα έργα ICO με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Θέλετε το ICO σας να ελεγχθεί από την Coingape; Ενημέρωσέ μας

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου ICO μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map