Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

DIGIPULSE ICO Επανεξέταση και πλήρης ανάλυση

Γεια σας παιδιά! Εάν είστε θαυμαστής του κόσμου της κρυπτογράφησης, πρέπει να έχετε ακούσει για τους ICO και αν είστε ένας από αυτούς που αναζητούν συνεχώς το μεγάλο ethereum ή το bitcoin, βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Έτσι σήμερα Coingape Η ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε ένα από τα επιτυχημένα DigiPulse ICO. Παρόλο που δεν υπάρχουν τέτοια γραπτά πρότυπα για τη στάθμιση των ICO, θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε αυτό το ICO έναντι ορισμένων επιλεγμένων παραμέτρων από ειδικούς για να παρέχουμε μια σαφή εικόνα.

Αξιολόγηση Digipulse ICO

Εάν ανησυχείτε για την απώλεια των ψηφιακών σας στοιχείων ή εάν οι σκέψεις να τα μεταβιβάσετε στους νόμιμους κληρονόμους σας σας ενοχλούν, τότε αυτή είναι μια αξιολόγηση ICO που δεν πρέπει να παραλείψετε.

Κρυπτονομίσματα κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σκηνή για τους εαυτούς τους κατά την τελευταία δεκαετία και ενώ αυτά (κρυπτονομίσματα) λειτουργούν κοντά σε βολικές επενδυτικές επιλογές για επενδυτές νέας εποχής, αυτά λειτουργούν άψογα όταν πρόκειται για τη δημιουργία περιουσιακών στοιχείων για τη μελλοντική γενιά. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα, τα περισσότερα αποτυγχάνουν να συζητήσουν, το οποίο μεταβιβάζει την κληρονομιά του στον νόμιμο κληρονόμο του.

Το DigiPulse είναι εδώ για να λύσει αυτό το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Βασικά, ενώ θα είναι οι πρώτοι που θα αντιμετωπίσουν τα ζητήματα escheatment, έχουν προγραμματίσει να διασφαλίσουν ότι τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία φτάνουν στους νόμιμους κληρονόμους τους, δημιουργώντας μια υποδομή την οποία εργάζονται για να μετατραπούν σε κρυπτογραφικό βιομηχανικό πρότυπο για τις μελλοντικές γενιές Έλα.

Τι προσπαθεί να λύσει η DigiPulse

Χρειάστηκε αρκετός χρόνος μετά την εισαγωγή του blockchain και του Bitcoin το 2009, για να αποδεχτούν οι ίδιοι. Αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς αυτά τα κρυπτονομίσματα παίζουν το ρόλο σημαντικών επενδυτικών επιλογών στα σημερινά σενάρια. Ωστόσο, όπως μας παρουσιάστηκαν, αυτά τα κρυπτονομίσματα έχουν ελαττώματα σε αυτά και αυτό που αντιμετωπίζει η ομάδα της DigiPulse δεν είναι άλλο από το ελάττωμα του escheatment, όπως και αν ο ιδιοκτήτης του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου (ψηφιακό πορτοφόλι) δεν μπορεί για πρόσβαση στο ίδιο είτε λόγω θανάτου είτε ακόμη και σε περίπτωση απώλειας μνήμης, αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θα παραμείνουν στον επιλεγμένο πάροχο υπηρεσιών για το χρονικό πλαίσιο που καθορίζεται στους όρους και τις προϋποθέσεις της σύμβασης και μετά από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θα παραδοθούν στην κατάσταση η εγγεγραμμένη εταιρεία.

Επιχειρηματικό μοντέλο – Με χρέωση συνδρομής μηνιαίως ή ετήσια (τα νομίσματα DGP ή τα νομίσματα fiat ισχύουν έναντι αμοιβής) η οργάνωση DigiPulse λειτουργεί στην πλατφόρμα SaaS. Ωστόσο, εάν ο χρήστης επιλέξει την επιλογή του διακριτικού DGP για την πληρωμή της αμοιβής, θα πληρώνει 50% λιγότερο για το ίδιο χρονικό πλαίσιο σε σύγκριση με το νόμισμα fiat. Ενώ είμαστε σίγουροι ότι αυτό το βήμα από την ομάδα της DigiPulse θα βοηθήσει στην αύξηση της αναγνώρισης για το νόμισμα, το ίδιο θα παρακινήσει επίσης τους ανθρώπους να εξορύξουν το διακριτικό για να κάνουν χρήση των υπηρεσιών δωρεάν.

Η τεχνολογία DigiPulse – Ο χρήστης θα είναι αυτός που θα αποφασίσει με ποια ενσωμάτωση επιθυμεί να συνδέσει τον λογαριασμό του και τη μέθοδο με την οποία επιθυμεί να παρακολουθήσει τη δραστηριότητά τους (ακόμη και την περίοδο αδράνειας που θα προκαλέσει την αποστολή δεδομένων). Η πλατφόρμα καθορίζει αυτόματα την κατάσταση του χρήστη και με τα τρία, την εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, ενσωματώσεις μέσω ιστού και εφαρμογή για κινητά.

Η μεταφορά περιουσιακών στοιχείων πραγματοποιείται – Με τη δυνατότητα επαλήθευσης με και χωρίς αναγνωριστικό χρήστη, το DigiPulse διασφαλίζει ότι οι χρήστες (που επέλεξαν να συνδεθούν χωρίς αναγνωριστικό) θα εξασφαλίσουν τη μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων στο τρίτο μέρος της επιλογής ενεργώντας ως ψηφιακός εκτελεστής. Ενώ εάν ο χρήστης επιλέξει να συνδεθεί με την υποστήριξη ταυτότητας, οι πληροφορίες θα μεταβιβαστούν απευθείας στον κληρονόμο με την υποστήριξη των πληροφοριών που παρέχονται από τον αρχικό κάτοχο του περιουσιακού στοιχείου.

Ο χρήστης του DigiPulse μπορεί να επιλέξει μία από τις δύο επιλογές για κάθε θησαυροφυλάκιο και το ίδιο θα διατηρηθεί ως μυστικό, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν θα αποκτήσει πληροφορίες εκτός από τον κάτοχο του περιουσιακού στοιχείου ή τον κληρονόμο (μόλις δημιουργηθεί το θησαυροφυλάκιο). Ωστόσο, εάν δημιουργείτε μια εικόνα ότι αυτή η διαδικασία είναι πολύ λιγότερο πολύπλευρη από ό, τι νομίζατε, τότε κάνετε λάθος. Μόλις συμπληρωθεί η περίοδος αδράνειας, το DigiPulse ξεκινά με τη διαδικασία εύρεσης του πού βρίσκεται ο κάτοχος του λογαριασμού, όταν επιβεβαιωθεί ότι ο κληρονόμος πρέπει να τοποθετηθεί στη θέση, εφαρμόζεται ένα από τα τρία σενάρια ανάλογα με τον σχετικό τύπο ενοποίησης.

Κατάσταση του έργου 

• Με μια πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί, το DigiPulse περιμένει την έκδοση beta που έχει προγραμματιστεί μετά από λίγους μήνες μόλις τελειώσει η αρχική προσφορά νομισμάτων.

• Η εφαρμογή Smartphone είναι έτοιμη και περιμένει να κυκλοφορήσει στα καταστήματα εφαρμογών.

• DigiPulse, η ομάδα σχεδιάζει να ρυθμίσει το επίπεδο ασφάλειας PCI DSS, με την κατάλληλη πιστοποίηση. Το PCI DSS είναι ένας κοινώς χρησιμοποιούμενος τύπος πιστοποίησης από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς κλάδους που απαιτούν ισχυρό έλεγχο και προστασία PII (προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες).

• Στη διαδικασία συγκέντρωσης μιας ομάδας επαγγελματιών που ειδικεύονται στον τομέα της πληροφορικής, του νόμου και του κρυπτονομίσματος

• Απόκτηση υπηρεσιών πρώτου συνεργάτη – Coinbase 2 με έδρα το Σαν Φρανσίσκο (Ο πάροχος κρυπτονομισμάτων Cryptocurrency έχει καταστήσει το DigiPulse επιλέξιμο να μεταφέρει περιουσιακό στοιχείο αξίας έως 50.000 USD για λογαριασμό του χρήστη)

• Ξεκίνησε στη Λετονία το 2016 (από την «APNIKA»), η βασική ιδέα του έργου προήλθε από τον Ντμίτρι Ντεμέντιεφ-Ντεδελή που κατέχει σε βάθος τεχνικές και ψυχολογικές γνώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων..

• Το DigiPulse δεν θα έχει escrow – Το DigiPulse πιστεύει ότι το escrow δεν προσθέτει επιπλέον επίπεδο αξιοπιστίας, αλλά καθίσταται περιττό.

• Κατά τη διάρκεια της πολυμέσων, τα χρήματα θα μεταβούν σε ένα συμβόλαιο και στη συνέχεια θα ανακατανεμηθούν σε ένα πορτοφόλι πολλαπλών ψηφίων

• Η λεπτομερής κατανομή των κεφαλαίων που συλλέχθηκαν εξηγείται στον ιστότοπο και στη λευκή βίβλο

Είναι ώρα αξιολόγησης τώρα!

  1. Η ομάδα πίσω από το Digipulse

Αναμφίβολα, αυτή η ομάδα που πρόκειται να συζητήσουμε πιστεύει ότι έχει μια σωστή επικοινωνία, αφού όχι μόνο μπόρεσαν να εξηγήσουν το προϊόν τους με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο, αλλά βοήθησαν επίσης στην υποτίμηση της ανάγκης του. Όταν τους ζητήθηκε να εξηγήσει με απλούστερες δυνατές λέξεις ο Normunds εξήγησε αυτό το έργο ως «μια ψηφιακή τελευταία βούληση».

Στην πραγματικότητα, όταν ρωτήθηκαν τι έχουν να πουν για την ομάδα τους, ο Normunds μας είπε ότι, «ενώ η ομάδα είναι νέα στη« σκηνή »της κρυπτογράφησης, αλλά χαιρετίζουμε τις εκκινήσεις και τις τραπεζικές σκηνές, που είναι γνωστό ότι έχουν οι πιο σκληροί εργαζόμενοι. Αυτό που μας λείπει από την άμεση φήμη, καλύπτουμε δουλεύοντας σκληρά για το στόχο μας και δημιουργώντας αυτήν την υπηρεσία ».

Αξιολόγηση Digipulse ICOΑξιολόγηση Digipulse ICO

Ντμίτρι Dementyev-Dedelis, Συνιδρυτής & CTO – με σκοπό την απόκτηση καλύτερης γνώσης σχετικά με τη συμπεριφορά των ανθρώπων, ο Ντμίτρι διαχειρίζεται επί του παρόντος τη μερική απασχόληση του B.Sc. στον τομέα της ψυχολογίας. Πιστεύει πραγματικά ότι αυτή η γενιά ζει το ήμισυ της ζωής της στο Διαδίκτυο διατηρώντας και δημιουργώντας ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επόμενη (γενιά) θα ξοδέψει περισσότερα. Από εκεί, είναι πολύ σημαντικό αυτά τα περιουσιακά στοιχεία να μην προστατεύονται μόνο, αλλά να παρέχονται στους νόμιμους κληρονόμους τους. Ενώ εργαζόταν στον τομέα συγκέντρωσης χρημάτων για πανεπιστήμια, ο Ντμίτρι απέκτησε τις γνώσεις και τις δεξιότητες της συγχώνευσης δύο κόσμων (πραγματική συμπεριφορά και ψηφιακή σφαίρα) μαζί. Επίσης έγραψε τα συμβόλαια έκδοσης token και το πραγματικό λογισμικό έκδοσης token.

Normunds Kvilis, συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος – με μεταπτυχιακό στα οικονομικά και εργασιακή εμπειρία ως αναλυτής σε μια κορυφαία σκανδιναβική τράπεζα όπου επικεντρώθηκε στις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες και στην ανάλυση των χρηματοοικονομικών αγορών. Ο Normunds διατηρούσε πάντα τα κρυπτονομίσματα στη λίστα προτεραιοτήτων του. Και αυτός είναι ο λόγος που είναι σε θέση να κατανοήσει τα προβλήματα και να εργαστεί για λύσεις.

2. Διαθεσιμότητα πρωτοτύπου ή κωδικού – σύμφωνα με όσα μάθαμε μέσω των Normunds, έχουν ένα πρωτότυπο για την πλατφόρμα πίσω από την υπηρεσία στη φάση άλφα. Επί του παρόντος, η εστίασή τους είναι στο ICO και ο προγραμματιστής γράφει τον έξυπνο κώδικα συμβολαίου, ο οποίος σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει για έλεγχο στην κοινότητα τις επόμενες δύο ημέρες.

Υπάρχουν πολύ λίγες περιπτώσεις όταν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε εξηγηθεί για το προϊόν με τον πιο απεικονισμένο τρόπο όσο το δυνατόν περισσότερο, ωστόσο, αυτή η ομάδα κάνει το ίδιο. Όπως όταν τους ρωτήσαμε αν αξίζει να επενδύσουμε η ιδέα στην οποία εργάζονται, ο Normunds μας είπε: «Πρώτον, θα δημιουργήσει μια υπηρεσία που λείπει σε αυτόν τον κλάδο. Όλοι έχουν παγιδευτεί να κυνηγούν κέρδη, αλλά αυτό είναι ένα πραγματικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί – σκοπεύουμε να το αναπτύξουμε σωστά. Δεύτερον, επειδή η έκθεση της υπηρεσίας μας και της βάσης χρηστών αυξάνεται, περισσότερα νομίσματα θα είναι διαθέσιμα και θα χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή της υπηρεσίας μας.

Αξιολόγηση Digipulse ICOΑξιολόγηση Digipulse ICO

Γενική ή ασαφής – η ομάδα δεν έχει περιορίσει με κανέναν τρόπο ποιος μπορεί να συμμετάσχει. Με απλά λόγια, εργάζονται σε αυτό το έργο με στόχο να βοηθήσουν την κοινότητα. Ωστόσο, συμφωνούν με το γεγονός ότι ενώ δεν θα ταιριάζει τέλεια σε όλους, επιθυμούν να κάνουν την καλύτερη εμπειρία για όσους βλέπουν αξία όταν μεταβιβάζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ενώ σκοπεύουν να επικοινωνήσουν με υπάρχοντες συμβολαιογράφους και ασφαλιστικούς μεσίτες, οι οποίοι έχουν ήδη καθιερωμένη βάση πελατών και συνεργάζονται μαζί τους. Το DigiPulse διαθέτει επίσης ένα δεύτερο σχέδιο δράσης, το οποίο πλησιάζει τις ψηφιακές υπηρεσίες και προσφέρει συνεργασίες (όπως με το coinbase). Σύμφωνα με την ομάδα, ο ICO θα τους παρέχει αρκετή μόχλευση (υποστήριξη από την κοινότητα) για να πει ότι το βλέπουν αυτό ως αμοιβαία βελτίωση στο υπάρχον πρόβλημα.

3. Ο σκοπός του διακριτικού – Ο σκοπός του διακριτικού είναι να βοηθήσει την ομάδα να κατανοήσει ποιος έχει συνεισφέρει και λειτουργεί και ως είσοδος στο pool των κερμάτων τους. Με απλά λόγια, τα διακριτικά λειτουργούν σαν κλειδί που επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση στα κέρματα DigiPulse.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που αισθανθείτε την ανάγκη για την υπηρεσία DigiPulse, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε πληρώνοντας ένα τέλος συνδρομής, αλλά αν έχετε συνεισφέρει νωρίς, θα κερδίσετε κέρματα (αν κρατάτε το διακριτικό) και με αυτόν τον τρόπο θα έχετε κάνει μόνο ένα πληρωμή στην αρχή.

• Τυχόν πλεονάζοντα νομίσματα μπορούν να πωληθούν στις ανταλλαγές για επιπλέον έσοδα.

• Το κουπόνι θα παραχωρήσει επίσης τη λειτουργία «παθητικής εξόρυξης», η οποία θα επιτρέψει στους ανθρώπους να πάρουν ένα αναλογικό μερίδιο των κερμάτων από τη συλλογική ομάδα εξόρυξης, χωρίς να χρειάζεται να τα εξορύξουν πραγματικά.

4. Οικονομικό μοντέλο – όταν τους ζητήθηκε να περιγράψει ένα βιώσιμο οικονομικό μοντέλο πίσω από αυτό, ο Normunds μας είπε «η υπηρεσία μας χρησιμοποιείται για δύο τύπους πελατών: αυτούς που έχουν λάβει μέρος στο ICO και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει. Θα ξεκινήσω λοιπόν με το τελευταίο. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία μας χρησιμοποιώντας fiat και κρυπτονομίσματα (μηνιαία, ετήσια συνδρομή). Σε αυτήν την περίπτωση, δημιουργούμε κέρδος που χρησιμοποιείται περαιτέρω για να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη και τη λειτουργία της εταιρείας.

Έτσι, όσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για την υπηρεσία, τόσο περισσότερα νομίσματα θα εξορύσσονται. Και, επειδή χρησιμοποιούνται ως μέσο πληρωμής, τελικά θα επιστρέψουν στο DigiPulse, το οποίο με τη σειρά του θα είναι σε θέση να ρυθμίσει το συνολικό ποσό των κερμάτων σε κανονισμούς μέσω της βοήθειας των ανταλλαγών »..

Φαινομενοί αντιληπτοί ή πραγματικοί κανονιστικοί κίνδυνοι – Ένας από τους σημαντικότερους κινδύνους αφορά τον Νόμο περί Αξιών των Ηνωμένων Πολιτειών και των Ηνωμένων Πολιτειών του 1933. Πρόσφατα, η SEC γνωστοποίησε ότι οι ICO εμπίπτουν στην απόφαση του Securities Act και ως εκ τούτου η DigiPulse δεν μπορεί να προσφέρει το ICO τους στους πολίτες των ΗΠΑ. Αυτό είναι προφανές και πραγματικό. Ο κίνδυνος έγκειται στο ότι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και άλλες χώρες.

5. Κοινοτική οικοδόμηση

Με την τακτική εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο και την υποστήριξη στο Bitcointalks, είναι πολύ εύκολο να πούμε ότι αυτή η ομάδα είναι αρκετά επιτυχημένη στη δημιουργία κοινότητας γύρω από το προϊόν τους.

Το έργο μας

Η εξυπηρέτηση με μια λύση για ένα πρόβλημα είναι μια πτυχή, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης είναι σε θέση να κατανοήσει το ίδιο και να αλείψει τις ιδιότητές του είναι εντελώς διαφορετικός. Η ομάδα του DigiPulse εργάζεται πολύ σκληρά για να διασφαλίσει ότι όχι μόνο οι άνθρωποι που γνωρίζουν την τεχνολογία κατανοούν τι συμβαίνει στον κόσμο των Cryptocurrency, αλλά όλοι πρέπει να έχουν τη γνώση του ίδιου.

Αξιολόγηση Digipulse ICOΑξιολόγηση Digipulse ICO

Μέση βαθμολογία: 9/10

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο μέσο κανάλι μας στη διεύθυνση https://medium.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me