Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

CoTrader ICO Review, Αξιολόγηση και Πλήρης Ανάλυση

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η επένδυση είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς κρυπτογράφησης αυτήν τη στιγμή. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω και τον κίνδυνο ασφάλειας, θα μπορούσε να είναι ένα εκφοβιστικό έργο. Τώρα, για τον εκδημοκρατισμό της παγκόσμιας βιομηχανίας επενδυτικών κεφαλαίων ύψους 85 τρισεκατομμυρίων δολαρίων με blockchain, ένα νέο ICO, η CoTrader μπαίνει στην αγορά. Με αυτήν την πλατφόρμα blockchain, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις επενδύσεις τους με διαφάνεια, απόδειξη προηγούμενων αποδόσεων-επενδύσεων (ROI) ενός αμοιβαίου κεφαλαίου και έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων.

CoTrader: Το Uber of Investment Funds

Αυτή η πλατφόρμα έξυπνων κεφαλαίων είναι η πρώτη παγκόσμια αγορά επενδυτικών κεφαλαίων blockchain που είναι εδώ για τον εκδημοκρατισμό της παγκόσμιας βιομηχανίας κεφαλαίων 85 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Με την ιδέα να ενδυναμώσει τους ανθρώπους, επιτρέπει σε οποιονδήποτε να γίνει διαχειριστής κεφαλαίων και να συμμετάσχει σε αυτά τα χρήματα κρυπτογράφησης.

Το CoTrader είναι ένα πρωτόκολλο που υποστηρίζει κρυπτονομίσματα, μετοχές ICO, παράγωγα και σορτς μεταξύ όλων των άλλων εμπορεύσιμων περιουσιακών στοιχείων μέσω του χρηματιστηρίου. Τα διαφανή έξυπνα κεφάλαιά του επιτρέπουν στους χρήστες να επαληθεύουν την επιτευχθείσα απόδοση των εμπόρων και τις χρεώσεις τους.

Επιπλέον, το πρωτόκολλο ανώνυμων κεφαλαίων που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποδεικνύει περαιτέρω την απόδοση επένδυσης των διαχειριστών κεφαλαίων, αλλά χωρίς να αποκαλύπτει τις στρατηγικές συναλλαγών τους.

 • Λεπτομερής Λευκή Βίβλος

Το CoTrader παρέχει σαφείς πληροφορίες μέσω του ακριβούς λευκού της βιβλίου. Με μια απλή και αληθινή αίσθηση σε αυτό το έγγραφο, είναι εύκολο να καταγράψετε τις διαφορετικές πτυχές που προσπαθεί να μεταφέρει το έργο.

Το whitepaper παρέχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον προϋπολογισμό των κεφαλαίων που συλλέγονται έτσι, όπου το 25 τοις εκατό των κεφαλαίων προορίζονται για ανάπτυξη και μάρκετινγκ. Η διοίκηση, τα κίνητρα και το νομικό τμήμα λαμβάνουν το 10% το καθένα. Το υπόλοιπο 20 τοις εκατό θα πάει στο Join Ventures.

Το πιο υποσχόμενο μέρος είναι το MVP που είναι ήδη διαθέσιμο και υποστηρίζει κρυπτονομίσματα. Το MVP είναι ζωντανό στο Ethereum στις testnet.cotrader.com και στο mainnet στο mainnet.cotrader.com.

 • Παγκόσμιο προφίλ ομάδας

Μια ομάδα 18 ατόμων σε συνδυασμό με τον ιδρυτή καλύπτει τμήματα όπως το Blockchain developer, R&Δ, σύμβουλος, προσέγγιση, κοινότητα, μάρκετινγκ μεταξύ άλλων.

Γκάρι Μπερνστάιν – Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζοντας με το blockchain από το 2011, με τον CoTrader, ο Gary έφερε το πρώτο λειτουργικό σύστημα παραπομπής στον κόσμο στο blockchain. Ένας σειριακός επιχειρηματίας, το επαγγελματικό του υπόβαθρο είναι σε τεχνικούς και εκτελεστικούς ρόλους. Όσον αφορά τα εκπαιδευτικά προσόντα, είναι η Επιστήμη Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Santa Barbara.

Eliezer Steinbock – CTO, έχοντας ηγηθεί του Draft Fantasy ως CEO και CryptoFighter.io με βάση το Ethereum, ένα συλλεκτικό παιχνίδι, ο Steinbock έχει προηγούμενη εμπειρία τόσο ως επιχειρηματία όσο και ως προγραμματιστής blockchain. Με πτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών και ανήλικο στα Μαθηματικά, υπηρέτησε ως προγραμματιστής και στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

Κοιτάζοντας την ομάδα, μπορεί να ειπωθεί ότι το επίκεντρο της εταιρείας αυτή τη στιγμή είναι στα τμήματα κοινότητας και συμβούλων.

 • Επιχειρηματικό μοντέλο: COT Token

Το επιχειρηματικό μοντέλο του CoTrader αποτελείται από κέρδη από κέρδη από επενδύσεις, ένα ποσοστό της αμοιβής απόδοσης του εμπόρου και μικρές αμοιβές, όπως σε συναλλαγές στο CoTrader DEX.

Όταν πρόκειται για μάρκες CoTrader (COT), απαιτούνται για την απόκρυψη στρατηγικών συναλλαγών. Κάποιος μπορεί επίσης να επενδύσει σε ένα έξυπνο ταμείο καταθέτοντας μάρκες COT στο ταμείο. Επιπλέον, μπορούν να αγοραστούν με κέρδη.

 • Τεχνολογία υποστήριξης: Κυκλοφόρησε το Mainnet

Η CoTrader έχει ήδη ξεκινήσει το mainnet της και είναι ζωντανή στη δική της πλατφόρμα. Ωστόσο, τα έξυπνα κεφάλαια που αποτελούν τον πυρήνα της πλατφόρμας CoTrader είναι ένα έξυπνο συμβόλαιο Ethereum που έχει επενδυτές, διαχειριστές κεφαλαίων και μετοχές που μπορούν να διαπραγματευτούν. Αυτά τα έξυπνα κεφάλαια εφαρμόζουν τη διεπαφή ERC20 token που σημαίνει επιπλέον ότι οι μετοχές έξυπνων κεφαλαίων μπορούν να ανταλλάσσονται σε ανταλλαγές που μοιάζουν με μάρκες ERC20.

 • Ελαστικότητα Crypto-Sale

Το έργο προσφέρει μπόνους ενώ απαιτούν από τους συμμετέχοντες να υποβάλουν τα έγγραφα KYC για να εκπληρώσουν τα μέτρα νομιμότητας. Όσο για τις χώρες που αποκλείονται από την είσοδο στην πώληση είναι οι ΗΠΑ, η Βόρεια Κορέα και το Ιράν.

Διανομή διακριτικών

Ο ιστότοπος της εταιρείας παρέχει μια σαφή εικόνα της διανομής των διακριτικών καθώς από τα συνολικά 20 εκατομμύρια διακριτικά COT (αρχική προσφορά διακριτικών), περισσότερο από το ήμισυ, δηλαδή το 65 τοις εκατό προορίζεται για απόκτηση χρηστών. 20 τοις εκατό αυτών των διακριτικών προορίζεται για πράξεις με χρονική περίοδο κατοχύρωσης 4 ετών. Η ομάδα θα λάβει το 10 τοις εκατό των μαρκών με 4 χρόνια κατοχύρωση, ενώ το υπόλοιπο 5 τοις εκατό καλύπτει αέρα και γενναιοδωρία μεταξύ άλλων προγραμμάτων.

Με το σκληρό ανώτατο όριο των 1 εκατομμυρίων $ που είναι 5k ETH, ενώ η τιμή του crowdsale είναι 1 ETH = 1.400.000 COT.

Μέσω μιας αποκεντρωμένης ανταλλαγής, η εστίαση του CoTrader είναι να παρέχει ένα πλεονέκτημα ασφάλειας στους χρήστες του. Η πλατφόρμα έχει ήδη ενσωματώσει το Kyber και το Bancor, και τα δύο αποκεντρωμένα ανταλλακτικά και επιπλέον θα περιλαμβάνει μόνο ανταλλαγές DEX για να διασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια των χρηστών.

Επιπλέον, για να προσφέρει ένα εκτεταμένο μέτρο ασφάλειας, ένας κύριος λογαριασμός για την κατοχή όλων των διαπραγματεύσιμων επιλογών, ενώ ένα έξυπνο συμβόλαιο onchain escrow μπορεί να καταγράφει οφειλόμενα στοιχεία ενεργητικού και επενδυτών.

 • Αποδοχή κοινότητας

Η ομάδα του έργου είναι αρκετά ενεργή και ενθουσιώδης για το έργο τους και είναι διαθέσιμη σε μια σειρά από κοινωνικές πλατφόρμες για να προσεγγίσει το τεράστιο κοινό της. Από το LinkedIn, το Twitter, το Medium, το Youtube στο Reddit, το TelegramFacebook και το GitHub. Το CoTrader έχει τεράστια παρουσία στις κοινωνικές πλατφόρμες, όπως φαίνεται από το γεγονός ότι έχει πάνω από 70.000 μέλη στο Telegram, περισσότερους από 45.000 ακόλουθους στο Twitter, περίπου 21.000 συνδρομητές στο Reddit, 30.600 στο YouTube και 40.000 οπαδούς στο Facebook, η εστίαση στην κοινότητα σίγουρα πληρώνει για την εταιρεία.

 • Χάρτης πορείας

Στάδιο έργου:

Προς το παρόν, η εταιρεία έχει μοιραστεί μόνο τα σημαντικά βήματα στον χάρτη πορείας της. Ξεκίνησαν λίγο πριν από την έναρξη του mainnet τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2018 για να μετακινηθούν στη φάση μετά το mainnet. Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, το CoTrader κυκλοφόρησε ζωντανά στο Mainnet προχωρώντας στην αγορά του Goto.

Επί του παρόντος, το έργο βρίσκεται σε στάδιο crowdsale, ενώ τον επόμενο μήνα θα τους υποστηρίξουν περισσότερα DEX.

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές

Το CoTrader βρίσκεται σε καλή αρχή με μια σταθερή ιδέα. Η εταιρεία στοχεύει μια μεγάλη αγορά και έχει ένα τεράστιο κοινό για να προσελκύσει. Ξεκινώντας το MVP του και ήδη πηγαίνει στο mainnet του, έχει κάνει προοδευτικά βήματα. Ωστόσο, ο χάρτης πορείας του έργου είναι βραχυπρόθεσμος και δεν παρέχει μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

Με σαφείς και ακριβείς κανόνες μαζί με εστίαση στην ασφάλεια, το έργο εστιάζεται. Έχοντας αποκτήσει μια μεγάλη βάση οπαδών σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή της κοινότητας.

Μεθοδολογία

Για να αξιολογήσουμε ένα ICO, ακολουθούμε μια λίστα παραμέτρων που βασικά είναι οι KPI (Key Performance Indators) ενός έργου:

 • Λευκή Βίβλος – Διαθεσιμότητα κωδικού ή πρωτοτύπου, ανάλυση των χρημάτων, πορτοφόλι για crowdsale
 • Προφίλ ομάδας – Δύναμη και φήμη της ομάδας
 • Επιχειρηματικό μοντέλο – Επίλυση προβλήματος, σκοπός & χρησιμότητα του διακριτικού και του οικονομικού μοντέλου
 • Τεχνολογία υποστήριξης – Υποδομή Blockchain, σαφήνεια όρων & συνθήκες και λογισμικό διακριτικών
 • Crypto-sale Resilience – Ενσωμάτωση, διανομή διακριτικών, νομικοί κίνδυνοι και πτυχή ασφάλειας
 • Αποδοχή κοινότητας – Σαφήνεια & συχνότητα επικοινωνίας και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Υποβάλλοντας τις σωστές ερωτήσεις, διατηρούμε την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα της αξιολόγησης ICO, ενώ ακολουθούμε μια μέθοδο αξιολόγησης που βασίζεται στην κριτική ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Για παράδειγμα, στοιχεία όπως το βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών και η κατανομή κεφαλαίων έχουν την υψηλότερη σημασία, ενώ η φήμη των μελών της ομάδας και το σχέδιο προσέλκυσης μιας βάσης χρηστών είναι μέτριας σημασίας.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που αξιολογούν τα έργα ICO με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου ICO μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me