Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

BitSafe ICO Review και Πλήρης Ανάλυση

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Για έναν μέσο χρήστη, το Bitcoin είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα πληρωμών και είναι πολύπλοκο να αποθηκευτεί. Ωστόσο, αυτό το νέο ICO είναι εδώ για να προσφέρει στους χρήστες διάφορους εύχρηστους τρόπους πληρωμής με τους οποίους είναι παραδοσιακά εξοικειωμένοι. BitSafe ICO προσφέρει στους χρήστες κρυπτογράφησης ένα απλό, εύκολο και γρήγορο μέσο για τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου χρημάτων και κρυπτογράφησης μαζί με την αποστολή πληρωμών. Ας δούμε το BitSafe ICO για να μάθουμε πώς ακριβώς θα το επιτύχει!

BitSafe: Η Bitcoin Bank – καθιστά εύκολο το bitcoin

Προκειμένου να μπορέσετε να διαχειριστείτε τα χρήματά σας και να διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησής σας, το Bitcoin Bank BitSafe έχει εισαχθεί που θα είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες, ενώ προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών.

Όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας, το BitSafe προσφέρει τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας πολλαπλών λογαριασμών, της δημιουργίας κοινών λογαριασμών, του καθορισμού μηνιαίων προϋπολογισμών και της μετακίνησης μεταξύ λογαριασμών, ενώ σας επιτρέπει να βλέπετε τις τελευταίες συναλλαγές.

Η δυνατότητα αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων μέσω πιστωτικών καρτών και τραπεζικών μεταφορών και ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μεταξύ τους στην πλατφόρμα ανταλλαγής σας επιτρέπει να διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησής σας στο BitSafe.

Το BitSafe επιτρέπει επιπλέον άμεσες, δωρεάν και εύκολες συναλλαγές με άμεσες χρεώσεις και επαναλαμβανόμενες πληρωμές. Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, π.χ. αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση email, διεύθυνση Bitcoin / κρυπτογράφηση ή λογαριασμοί κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των Twitter, Facebook, YouTube, Reddit και Telegram, μπορεί κανείς να στείλει χρήματα με οποιοδήποτε μέσο και ακόμη και στο εξωτερικό.

 • Σαφή & Συνοπτική Λευκή Βίβλος

Το BitSafe έχει μια σαφή και ενδεικτική λευκή βίβλο που καλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του έργου χωρίς να υπερβαίνει τη θάλασσα ή να παίζει μάρκετινγκ ή οπτικά τεχνάσματα.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη πρωτότυπο του προϊόντος της, αλλά μοιράζεται τις λεπτομέρειες που ορίζουν ότι το προϊόν είναι πλήρες περίπου 80 τοις εκατό και βρίσκεται σε φάση δοκιμής beta. Επιπλέον, οι προσθήκες ιστότοπου και ηλεκτρονικού εμπορίου βρίσκονται ακόμη στη φάση ανάπτυξης, ενώ ο σχεδιασμός και η διεπαφή θα αλλάξουν σύμφωνα με τα σχόλια.

Όσον αφορά την κατανομή χρηματοδότησης, το ήμισυ των κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθεί για μάρκετινγκ και επωνυμία για την προώθηση των υπηρεσιών του και για την περαιτέρω προσέλκυση επιχειρήσεων και χρηστών. Ένα άλλο μεγάλο κομμάτι θα προχωρήσει στη διαδικασία πρόσληψης, ενώ το υπόλοιπο 10 τοις εκατό θα σταλεί στα αποθεματικά σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε απρόβλεπτη κατάσταση.

 • Προφίλ ομάδας

Dean Nolan – Διευθύνων Σύμβουλος, Δουλεύοντας στη βιομηχανία Bitcoin και κρυπτογράφησης από το 2012, έχει την εμπειρία διαχείρισης περισσότερων από 6000 BTC κεφαλαίων επενδυτών. Ο Nolan ήταν επίσης διευθύνων σύμβουλος μιας από τις πρώτες ιστοσελίδες στοιχημάτων Bitcoin BetKing.io, που κυκλοφόρησε το 2013.

Ο ιστότοπος ή η λευκή βίβλος δεν παρέχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του έργου. Ωστόσο, αναφέρεται ότι μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών εργάζεται στον ιστότοπο και την εφαρμογή μαζί με εργαλεία για το BitSafe. Επί του παρόντος, υφίστανται επίσης διαδικασία πρόσληψης για διάφορους ρόλους, όπως μάρκετινγκ, υποστήριξη και ανάπτυξη.

 • Επιχειρηματικό μοντέλο: BitSafe Coin (BTSC)

Το διακριτικό της εφαρμογής BitSafe Coin (BTSC) θα χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή τυχόν χρεώσεων στην πλατφόρμα. Αυτά τα τέλη θα μπορούσαν να είναι τέλη εμπόρου, τέλη ανάληψης, τέλη ανταλλαγής και τέλη αγοράς ή πώλησης μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, μέσω του κινήτρου έκπτωσης 50 τοις εκατό για τη χρήση του BTSC για την πληρωμή τελών, οι χρήστες θα οδηγηθούν περαιτέρω να χρησιμοποιήσουν το εγγενές διακριτικό του.  

Η BitSafe θα χρησιμοποιεί επίσης το 40% των κερδών της για να αγοράσει ξανά τα κουπόνια BTSC. Θα κάψει αυτά τα κουπόνια στη συνέχεια έως ότου το 60 τοις εκατό του BTSC εξαγοράσει ξανά.

Μπιτσάφ

 • Τεχνολογία υποστήριξης: Ethereum Blockchain

Το πάντα δημοφιλές και πιο συχνά χρησιμοποιούμενο blockchain Ethereum επιλέγεται από το BitSafe που σημαίνει ότι τα διακριτικά BTSC θα είναι μάρκες ERC-20.

 • Ελαστικότητα Crypto-Sale

Η Bitsafe είναι πιθανό να είναι εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο για να μετακινηθεί αργότερα στη Μάλτα φιλική προς την κρυπτογράφηση και το blockchain, η οποία ανέκαθεν προωθούσε αυτή τη νεοσύστατη βιομηχανία και σχεδιάζει να γίνει κόμβος της βιομηχανίας crypto και blockchain.

Όσον αφορά τους συμβούλους, δεν υπάρχει καμία λίστα στον ιστότοπο, αλλά όπως αναφέρθηκε το BitSafe βρίσκεται σε συνομιλίες με πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, δεν έχουν υπογράψει κανέναν ως επίσημο σύμβουλο ακόμη.

Διανομή διακριτικών

Οι μάρκες ERC20 BTSC έχουν συνολική προσφορά αγοράς 100.000.000. Το BitSafe ICO crowdsale παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι των διακριτικών, δηλαδή 60 τοις εκατό ή 60 εκατομμύρια. Για το crowdsale, τα Bitcoin, Ethereum και Litecoin γίνονται δεκτά.

Η εταιρεία θα διατηρήσει το 30% της συνολικής προσφοράς. Ενώ το υπόλοιπο 10 τοις εκατό πηγαίνει σε επενδυτές συμβούλων και αγγέλων.

Ασφάλεια – Η ασφάλεια των χρημάτων χρηστών είναι η προτεραιότητα της Bitsafe για την οποία περιλαμβάνει πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης όπου θα κρατηθούν όλα τα χρήματα, έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και πρόσβαση PIN για να κλειδώσετε την πρόσβαση στην εφαρμογή BitSafe και κρυμμένους λογαριασμούς. Επιπλέον, παρέχονται επίσης όρια αποστολής και απόδειξη φερεγγυότητας.

Τα ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας αποτελούν επίσης μέρος των μέτρων ασφαλείας του BitSafe που σημαίνει ότι εάν χάσετε ένα μόνο μέρος λόγω κινδύνου, τα χρήματα του χρήστη μπορούν να ανακτηθούν. Θα παρέχει επίσης προστασία σε περίπτωση κλοπής, καθώς οι εισβολείς δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν χρήματα πελατών. Εδώ οι σπόροι δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πορτοφολιού κρυπτογραφούνται και χωρίζονται σε μέρη όπου κάθε μέρος αποθηκεύεται σε πολλές και ασφαλείς γεωγραφικές τοποθεσίες.

Εργαλεία ασφαλείας με λειτουργίες όπως λίστα επιτρεπόμενων απόσυρσης, πλήρης έλεγχος

Παρέχονται επίσης αρχεία καταγραφής όλων των ενεργειών λογαριασμών, λίστα επιτρεπόμενων διευθύνσεων IP και κλειδώματα βάσει τοποθεσίας για τη διατήρηση της ασφάλειας των λογαριασμών τους.        

 • Αποδοχή κοινότητας

Η ομάδα του έργου είναι διαθέσιμη στο Telegram και το Twitter με πάνω από 1.500 μέλη και 1.400 ακόλουθους αντίστοιχα.

Το BitSafe δεν έχει ακόμη εργαστεί για το σχέδιο μάρκετινγκ για το οποίο θα εφαρμόσει περαιτέρω μια στρατηγική μάρκετινγκ και θα διαφημίσει την εφαρμογή στα κοινωνικά μέσα μεταξύ άλλων σχετικών καναλιών.

 Βαθμολογία Bitsafe ICO

 • Χάρτης πορείας

Στάδιο έργου:

 • Το έργο παρουσιάζει έναν λειτουργικό και εφικτό χάρτη πορείας ξεκινώντας από το ICO του. Προς το παρόν στη φάση έναρξης και δοκιμής beta του ICO, τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσει ο ιστότοπος BitSafe και η εφαρμογή για κινητά, η πλατφόρμα ανταλλαγής και, στη συνέχεια, οι υπηρεσίες επενδύσεων και δανείων.

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές

Το BitSafe εισέρχεται στην αγορά με μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να διαχειρίζονται το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησής τους αλλά και να τους ανταλλάσσουν στην πλατφόρμα ανταλλαγής. Επιπλέον, επιτρέπει επιπλέον τις άμεσες και σχεδόν δωρεάν συναλλαγές μαζί με την πραγματοποίηση πληρωμών στο εξωτερικό. Με το προϊόν του στη φάση beta και να επικεντρώνεται στην ασφάλεια, το έργο έρχεται με μια υπόσχεση.

Το BitSafe ICO είναι στα πρώτα του στάδια με το πλήθος του να έρχεται. Υπάρχει λοιπόν ένας μακρύς δρόμος μπροστά από το έργο, με πολλά ορόσημα να έρχονται με τη μορφή ανταλλαγής συναλλάγματος, καθώς και επενδυτικές και δανειακές υπηρεσίες που μπορούν να της δώσουν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων.

Μεθοδολογία

Για να αξιολογήσουμε ένα ICO, ακολουθούμε μια λίστα παραμέτρων που βασικά είναι οι KPI (Key Performance Indators) ενός έργου:

 • Λευκή Βίβλος – Διαθεσιμότητα κωδικού ή πρωτοτύπου, ανάλυση των χρημάτων, πορτοφόλι για crowdsale
 • Προφίλ ομάδας – Δύναμη και φήμη της ομάδας
 • Επιχειρηματικό μοντέλο – Επίλυση προβλήματος, σκοπός & χρησιμότητα του διακριτικού και του οικονομικού μοντέλου
 • Τεχνολογία υποστήριξης – Υποδομή Blockchain, σαφήνεια όρων & συνθήκες και λογισμικό διακριτικών
 • Crypto-sale Resilience – Ενσωμάτωση, διανομή token, νομικοί κίνδυνοι και πτυχή ασφάλειας
 • Αποδοχή κοινότητας – Σαφήνεια & συχνότητα επικοινωνίας και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Υποβάλλοντας τις σωστές ερωτήσεις, διατηρούμε την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα της αξιολόγησης ICO, ενώ ακολουθούμε μια μέθοδο αξιολόγησης που βασίζεται στην κριτική ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Για παράδειγμα, στοιχεία όπως το βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών και η κατανομή κεφαλαίων έχουν την υψηλότερη σημασία, ενώ η φήμη των μελών της ομάδας και το σχέδιο προσέλκυσης μιας βάσης χρηστών είναι μέτριας σημασίας.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που αξιολογούν τα έργα ICO με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου ICO μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me