Πώς να δημιουργήσετε τη διεύθυνση Ethereum

Για να συμμετάσχετε στην πώληση διακριτικών CoinFi θα πρέπει να μας δώσετε τη διεύθυνση Ethereum. Αυτή θα είναι η διεύθυνση που θα μας στείλετε το Ethereum και θα λάβετε τα κουπόνια CoinFi.

Παρακολουθούμε το ποσό της συνεισφοράς σας συνδέοντας αυτήν τη διεύθυνση Ethereum με τον λογαριασμό σας στο CoinFi – αυτή η διαδικασία ονομάζεται λίστα επιτρεπόμενων.

Αυτό ακούγεται αρκετά απλό, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει πρώτα να καθορίσουμε:

  • Μόνο μια λίστα Ethereum στη λίστα επιτρεπόμενων μπορεί να συμμετάσχει στην πώληση διακριτικών.
  • Δεν μπορείτε να συνεισφέρετε στέλνοντας το Ethereum απευθείας από μια ανταλλαγή όπως το Coinbase, το Kraken ή οπουδήποτε αλλού. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε το δικό σας πορτοφόλι Ethereum και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διεύθυνση για να στείλετε τη συνεισφορά σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε ακριβώς πώς να δημιουργήσετε το δικό σας πορτοφόλι, πώς να στείλετε το Ethereum από κάπου όπως το Coinbase στο πορτοφόλι σας και πώς να στείλετε το Ethereum σε εμάς όταν ξεκινήσει η πώληση των διακριτικών.

Βήμα 1: Δημιουργήστε τη διεύθυνση Ethereum

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πορτοφόλια Ethereum εκεί έξω, και τα περισσότερα από αυτά είναι ωραία στη χρήση. Συνιστούμε το MyEtherWallet για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με διαφορετικά πορτοφόλια. Είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη.

Παω σε https://myetherwallet.com και ακολουθήστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε το πορτοφόλι σας. Φροντίστε να αποθηκεύσετε τον ιστότοπο στα αγαπημένα σας, ώστε να μην κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ψαρέματος την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να επισκεφθείτε.

1.) Επίσκεψη https://www.myetherwallet.com

2.) Δημιουργήστε το πορτοφόλι σας με έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασης κάπου – δεν υπάρχει λειτουργικότητα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης! Σας συνιστούμε να το αποθηκεύσετε σε ένα κομμάτι χαρτί εκτός από οπουδήποτε ψηφιακό σκοπεύετε να το αποθηκεύσετε.

3.) Κατεβάστε το αρχείο Keystore και αποθηκεύστε το. Αυτό το αρχείο σε συνδυασμό με τον κωδικό πρόσβασής σας ξεκλειδώνει το πορτοφόλι σας.

4.) Αποθηκεύστε το ιδιωτικό σας κλειδί κάπου ασφαλές. Μην το χάσετε και μην το στείλετε σε εμάς. Εάν διαθέτετε έναν, χρησιμοποιήστε έναν εκτυπωτή για να αποκτήσετε και ένα πορτοφόλι.


5.) Στην επόμενη σελίδα, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε το πορτοφόλι σας για να βρείτε τη διεύθυνσή σας. Μπορείτε είτε να ανεβάσετε το αρχείο Keystore που μόλις κατεβάσατε, είτε να εισαγάγετε το ιδιωτικό κλειδί που μόλις αποθηκεύσατε. Θα σας ζητηθεί επίσης να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή Keystore.

6.) Μόλις ξεκλειδώσετε το πορτοφόλι σας, θα δείτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και τη διεύθυνση Ethereum. Σε αυτό το παράδειγμα, έχουμε θολή μέρος της διεύθυνσης. Αυτή είναι η δημόσια σας διεύθυνση Ethereum, την οποία πρέπει να μας υποβάλετε (Απλώς για να διευκρινίσετε, η δημόσια διεύθυνσή σας θα είναι αυτή που ξεκινά με 0x. ΜΗΝ στείλετε το ιδιωτικό σας κλειδί)

Τώρα έχετε τη διεύθυνση Ethereum, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτήν. Για να συμμετάσχετε στην πώληση διακριτικών μας, πρέπει να κάνετε 3 πράγματα.

Βήμα 2: Αποστολή Ethereum στη διεύθυνσή σας

Χρησιμοποιήστε κάτι όπως το Coinbase ή το Kraken για να αγοράσετε κάποιο Ethereum με USD ή EUR ή ό, τι κι αν είναι το τοπικό σας νόμισμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τοπικό χρηματιστήριο εάν το Coinbase / Kraken δεν λειτουργεί στη χώρα σας.

Μόλις αγοράσετε το Ethereum, στείλτε ένα μικρό ποσό στη διεύθυνση MyEtherWallet.

Σας προτείνουμε να στείλετε ένα μικρό ποσό πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία και έχετε αντιγράψει σωστά τη διεύθυνσή σας.

Ορισμένες ανταλλαγές είναι λίγο αργές για τη μεταφορά χρημάτων, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε 30 λεπτά ή περισσότερο για να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Μόλις το Ethereum εμφανιστεί στη διεύθυνση MyEtherWallet (γνωστό και ως MEW), γνωρίζετε ότι η διαδικασία λειτουργεί και μπορείτε να στείλετε το υπόλοιπο του Ethereum στη διεύθυνση MEW.

Βήμα 3: Πείτε μας τη διεύθυνση Ethereum

Μόλις αποδείξετε στον εαυτό σας ότι η νέα σας διεύθυνση MEW λειτουργεί καλά, μπορείτε να μας πείτε τη διεύθυνσή σας (τη δημόσια διεύθυνση ETH σας – αυτή που ξεκινά με 0x) και λάβετε τη λίστα επιτρεπόμενων. Θυμηθείτε, θα μπορείτε να συνεισφέρετε μόνο στην πώληση των διακριτικών μας χρησιμοποιώντας αυτήν τη λίστα στη λίστα επιτρεπόμενων και ΔΕΝ μπορεί να είναι μια διεύθυνση ανταλλαγής (διαφορετικά δεν μπορούμε να κάνουμε διάκριση μεταξύ άλλων ατόμων στο χρηματιστήριο). Γι ‘αυτό δημιουργήσατε μια μοναδική διεύθυνση στα παραπάνω βήματα.

Για να ολοκληρώσετε την αίτησή σας, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου CoinFi και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί “Τέλος εγγραφής”.

Εισαγάγετε τη διεύθυνση Ethereum εδώ:

Μόλις συμπληρώσετε αυτήν τη σελίδα, θα λάβουμε την αίτησή σας και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις εγκριθείτε, υποθέτοντας ότι είστε από μια χώρα που μπορεί να συμμετάσχει στην πώληση διακριτικών.

Βήμα 4: Στείλτε μας τη συνεισφορά σας όταν αρχίσει η πώληση

Μόλις ξεκινήσει η πώληση των διακριτικών μας, θα είστε έτοιμοι να συνεισφέρετε! Εδώ είναι μια βήμα προς βήμα αναλυτική περιγραφή.

Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου σας στη διεύθυνση https://sale.coinfi.com/dashboard

Θα δείτε τη διεύθυνση στην οποία πρέπει να στείλετε τη συνεισφορά σας εδώ:

Σπουδαίος: Αυτό είναι το μόνο μέρος που πρέπει να βρείτε τη διεύθυνση. Διαφορετικά άτομα θα έχουν διαφορετικές διευθύνσεις συνεισφοράς, επομένως μην στέλνετε σε καμία άλλη διεύθυνση εκτός από αυτήν που βλέπετε στον πίνακα ελέγχου. Δεν θα εμφανίζεται έως ότου η πώληση των διακριτικών μας είναι ζωντανή, οπότε αν δεν βλέπετε τίποτα εκεί τώρα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Για να στείλετε τη συνεισφορά σας στο Ethereum, θα επιστρέψουμε στο MyEtherWallet.com και θα χρησιμοποιήσουμε το “Send Ether” & Καρτέλα “Κουπόνια”.

Στην επόμενη σελίδα, θα σας ζητήσει να ξεκλειδώσετε το πορτοφόλι σας, όπως κάνατε νωρίτερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ιδιωτικό σας κλειδί, αλλά σε αυτό το παράδειγμα χρησιμοποιούμε το αρχείο Keystore αφού είναι πιο ασφαλές.

Στη συνέχεια, σε αυτήν τη σελίδα, εισαγάγετε τη διεύθυνση συνεισφοράς μας. Αυτό θα βρείτε στο ταμπλό σας στην καταπράσινη περιοχή (όπως αναφέραμε παραπάνω).

Βεβαιωθείτε ότι η τιμή του φυσικού αερίου δεν υπερβαίνει τα 50 Gwei.

Αυτό αναφέρεται στη μικρή χρέωση συναλλαγής που χρεώνουν οι ανθρακωρύχοι Ethereum για τη μεταφορά.

Επιλέξτε το ποσό του Ethereum που θέλετε να στείλετε (τουλάχιστον 1 ETH μόνο για την προ-πώληση, ελάχιστο 0,25 ETH που απαιτείται για την πώληση-πλήθος) και κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία συναλλαγής”. Αλλάξτε το όριο αερίου σε 150.000.

Μόλις ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτήν τη διαδικασία, η συνεισφορά θα σταλεί στο συμβόλαιό μας και θα δείτε μια απόδειξη της συναλλαγής στο “Ιστορικό συναλλαγών”.

Μόλις στείλετε τη συνεισφορά σας, θα λάβετε τα διακριτικά σας 7 ημέρες μετά το τέλος του πλήθους.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] ή στο Telegram: https://t.me/coinfi

Ανυπομονώ να σας δω στο εσωτερικό!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map