Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο Broker Cryptocurrency

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων όπως bitcoin, αιθέρας (Ethereum), Litecoin, dash και ripple (XRP), πρόσφατα παρήγαγε ακούσματα. Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα είναι δυναμικά, ευμετάβλητα μέσα και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σύνεση, με τον βέλτιστο τρόπο. Για να το επιτύχετε αυτό, το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να επιλέξετε έναν αξιόπιστο, καλά εδραιωμένο μεσίτη forex για να διευκολύνετε τις συναλλαγές σας σε κρυπτονομίσματα.

Προκειμένου να ανταλλάσσετε κερδοσκοπικά κρυπτονομίσματα, πρέπει να έχετε εξαιρετική ταχύτητα εκτέλεσης, λεπτές λεπίδες ξυραφιών, μια ισχυρή πλατφόρμα συναλλαγών και βαθιές ομάδες ρευστότητας. Οι ακόλουθοι μεσίτες προσφέρουν αυτές τις δυνατότητες και πολλά άλλα:BrokerBenefitsRegulationMin. Κατάθεση Όργανα Λογότυπο eToro

 • Εμπόριο κρυπτογράφησης 24/7, 365 ημέρες το χρόνο
 • Αντιγράψτε τις συναλλαγές κρυπτογράφησης επαγγελματιών εμπόρων
 • Γίνετε μέλος μιας κοινότητας κοινωνικών συναλλαγών με περισσότερα από 6 εκατομμύρια μέλη
 • Ισχυρή πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών OpenBook
 • Ευρεία ποικιλία κρυπτογράφησης
 • Διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης
 • Προηγμένο γράφημα με εμφανίσεις κρυπτογράφησης
 • Σούπερ γρήγορη ρύθμιση

CySec FSB $ 200 Bitcoin (BTC), Ether / Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Ripple (XRP), EOS, Tether Ανοίξτε τώρα έναν λογαριασμό eToro! Επανεξέταση μεσίτη eToro Το 71% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο.

Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας.

 • 2: 1 και 25: 1 μόχλευση στη Litecoin (ΕΕ / εκτός ΕΕ)
 • Μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων
 • Χαμηλότερα spreads για κρυπτονομίσματα
 • Crytpo autochartist (βραβευμένο εργαλείο τεχνικής ανάλυσης)
 • Πλήρης εκπαίδευση κρυπτογράφησης
 • Γρήγορες συναλλαγές
 • SSL ασφαλής διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών
 • Προσφέρονται 7 κρυπτονομίσματα!
 • AvaSocial

EU – MiFID (by CBI) Australia – ASIC Japan (FSA) BVI South Africa (FSB) $ 100 Bitcoin, Ether, Ethereum, Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), BTC / EUR, Dash Ανοίξτε τώρα έναν λογαριασμό Avatrade! Αξιολόγηση AVA Trade Broker

Επανεξέταση Broker Cryptocurrency FX Leaders

Όταν διαπραγματεύεστε κρυπτονομίσματα, είναι πραγματικά σημαντικό να συνεργαστείτε με έναν αξιόπιστο μεσίτη συναλλάγματος που ρυθμίζεται από τουλάχιστον μία αξιόπιστη οικονομική αρχή. Άλλες πτυχές της συναλλαγής κρυπτονομισμάτων όπως το spread (κόστος διαπραγμάτευσης), η μόχλευση (προσανατολισμός) και το εύρος των προσφερόμενων κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός κατάλληλου μεσίτη για τις συγκεκριμένες ανάγκες συναλλαγών κρυπτογράφησης. Ρίξτε μια ματιά σε τι προσφέρουν αυτοί οι αξιόλογοι μεσίτες κρυπτογράφησης:

eToro

Ορισμός του προτύπου στο Cryptocurrency Trading

Με το eToro, τον μεγαλύτερο και πιο καθιερωμένο κοινωνικό μεσίτη στον κόσμο, μπορείτε να ανταλλάξετε πολλά κρυπτονομίσματα με τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις προμήθειας ή ανατροπής σε μεγάλες συναλλαγές (αγορά)
 • Ανταγωνιστικά spread
 • Failsafe flash crash protection
 • Εμπόριο κρυπτονομισμάτων 24/7, 365 ημέρες το χρόνο
 • Αντιγράψτε τις συναλλαγές των ειδικών κρυπτογράφησης δωρεάν
 • Κερδίστε προμήθεια για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων ως δημοφιλής επενδυτής

Με περισσότερους από 6.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες, το eToro είναι ο γίγαντας ηγέτης της βιομηχανίας λιανικής εμπορίας. Αυτός ο δυναμικός κοινωνικός μεσίτης είναι αφοσιωμένος στο να παρέχει στα μέλη του την καλύτερη δυνατή εμπειρία συναλλαγών. Ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε κρυπτονομίσματα και εκατοντάδες άλλα περιουσιακά στοιχεία Η πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών του eToro σήμερα!

Πολύ ευμετάβλητο, μη ρυθμιζόμενο επενδυτικό προϊόν. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει. Αναθεώρηση eToro λογότυπο

Avatrade

Ο βραβευμένος μεσίτης βετεράνων

Η Avatrade προσφέρει συναλλαγές CFD σε όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Avatrade στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνουν:

 • Το Avatrade είναι ένας ασφαλής και ρυθμιζόμενος μεσίτης – ρυθμίζεται από 5 ιδρύματα
 • Χωρίς προμήθεια ή πρόσθετα τέλη (πάνω από το spread) για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
 • Γρήγορη και αξιόπιστη εκτέλεση συναλλαγών
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Ανταλλάξτε 7 κρυπτονομίσματα στο MT4 ή στο AvaTraderACT

Η Avatrade ανέλαβε τη βιομηχανία λιανικού εμπορίου. Με ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των 7 πιο γνωστών κρυπτονομισμάτων, αυτός ο μεσίτης έχει εφοδιάσει χιλιάδες εμπόρους με μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία και πλατφόρμες συναλλαγών.. Ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε κρυπτονομίσματα με το Avatrade σήμερα!

Αναθεώρηση Avatrade

Καθιέρωση αξίας: Ο μεσίτης κρυπτονομισμάτων και ο έμπορος

Η αγορά κρυπτογράφησης ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία, με την πρώτη αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση, το Bitcoin (BTC) που εφευρέθηκε το 2008 από το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto. Μια μυστηριώδης φιγούρα, ο Nakamoto προσπάθησε να αναπτύξει ένα αποκεντρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα peer-to-peer για τη μεταφορά ψηφιακού χρήματος.

Αντί να ανατεθεί σε μια κεντρική τραπεζική αρχή το καθήκον του καθορισμού της πολιτικής που αντιμετωπίζει τα ψηφιακά νομίσματα, χρησιμοποιείται ένας κρυπτογραφικός μηχανισμός σε συνδυασμό με την τεχνολογία blockchain. Με αυτόν τον τρόπο, η προσφορά χρήματος μπορεί να ελέγχεται καθώς και όλες οι συναλλαγές στον χώρο κρυπτογράφησης. Θεωρητικά, οι τρέχουσες αγοραίες αξίες καθορίζονται ελεύθερα από τον έμπορο και τον μεσίτη κρυπτονομισμάτων, όχι από μια επίσημη κεντρική τράπεζα ή κυβέρνηση.

Χωρίς καμία ανάγκη επίσημου διαχειριστή, το Bitcoin αποδείχθηκε καινοτομία στο παγκόσμιο εμπόριο. Μέσα σε μια δεκαετία, η απόδοση και η αποτίμηση του BTC ξεπέρασαν τα πιο άγρια ​​όνειρα ακόμη και του πιο φιλόδοξου μεσίτη κρυπτογράφησης.

Κορυφαία κρυπτονομίσματα και Altcoins

Μετά το Bitcoin, δημιουργήθηκαν διάφορες μορφές κρυπτογράφησης εφαρμόζοντας την ίδια (ή παρόμοια) τεχνολογία blockchain που χρησιμοποιεί το Bitcoin. Γνωστό απλώς ως “altcoins”, πολλές από τις πρωτοποριακές προσφορές στον χώρο κρυπτογράφησης είναι φανταστικοί στόχοι για ενεργούς εμπόρους. Σήμερα, πολλά από τα κορυφαία ονόματα στο crypto είναι τα Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) και Bitcoin Cash (BCH).

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους, πολλά κρυπτονομίσματα έχουν επιτύχει αδιανόητα κέρδη. Ίσως το πιο εκλεπτυσμένο παράδειγμα αυτού του φαινομένου είναι η απόδοση του Bitcoin. Στις 12 Ιουνίου 2017, κάτω από μια δεκαετία από την έναρξη, ένα μόνο BTC πέτυχε την τιμή αγοράς των 2975 $. Προς το παρόν, αυτή ήταν μια εκπληκτική αποτίμηση. Αντιπροσώπευε μια ονομαστική απόδοση άνω των 371 εκατομμυρίων τοις εκατό στην τιμή του 2010 των 0,0008 $ ανά BTC.

Ωστόσο, η τιμολόγηση BTC του Ιουνίου 2017 αποδείχθηκε απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Οι επενδυτές συνέχισαν να επικοινωνούν με τον συμμετέχοντα μεσίτη κρυπτογράφησης για να συμμετάσχουν στη δράση. Οι τιμές κορυφώθηκαν στα 20.000 $ ανά BTC έως το τέλος του 2017, επιτυγχάνοντας παγκόσμια φήμη στη διαδικασία. Μετά από ένα εύρος συναλλαγών 2 ετών μεταξύ 3.000 και 10.000 $, το Bitcoin σημείωσε ένα ακόμη υψηλό ρεκόρ τον Ιανουάριο του 2021 στα 41.850 $.

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Φυσικά, τέτοια κέρδη στην αξία του ενεργητικού επιβαρύνουν τη σταθερότητα των τιμών. Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα και συναρπαστικά μέσα συναλλαγών. Τα έκτακτα νέα, το συναίσθημα της αγοράς, τα κανονιστικά ζητήματα και οι φήμες υπαγορεύουν συχνά τη συμπεριφορά της αγοράς. Για να επιτύχετε βιώσιμη κερδοφορία στον χώρο της κρυπτογράφησης, πρέπει να είστε ενήμεροι για τα τρέχοντα γεγονότα και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε τον κίνδυνο από μια πειθαρχημένη προοπτική. Το κρίσιμο πρώτο βήμα στην πορεία σας προς την κερδοφορία είναι να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε μια ισχυρή πλατφόρμα και λειτουργικό πλαίσιο. Με απλά λόγια, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνεργαστεί με τον κατάλληλο μεσίτη κρυπτογράφησης για να αξιοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me