Nexus Mutual Review – Αποκεντρωμένο Ασφαλιστικό Προϊόν βασισμένο σε Cryptocurrency

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Καρδιά ΝΧΜ
Τιμή 37,1 USD
Market Cap / Market Rank 246.077.431 USD / # 54
Όλο το χρόνο 75,73 USD
χαμηλό όλων των εποχών 6,96 USD
Κυκλοφορία εφοδιασμού 7.520.846 / 7.520.846
Τύπος κουπονιού ERC-20
Συνολική τιμή κλειδωμένη 69.589.587 $
Δικτυακός τόπος https://nexusmutual.io

Το Nexus mutual είναι ένα ασφαλιστικό προϊόν που βασίζεται σε κρυπτογράφηση και προσφέρει στους χρήστες του προστασία από ευπάθειες έξυπνων συμβολαίων. Παρέχει στους επενδυτές Defi προστασία για συγκεκριμένες δραστηριότητες εντός του κρυπτοσυστήματος. Μπορείτε να το αναφέρετε ως ασφάλιση, αλλά δεν επιτρέπεται στην ομάδα να το ονομάσει αυτό λόγω νομικών επιπτώσεων.

Εν τω μεταξύ, διαφέρει από τη θεμελιώδη γνώση μας για την παραδοσιακή χρηματοδότηση. Αν και οι παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν μια ουσιαστική υπηρεσία, αυτές, όπως οι τράπεζες, ενθαρρύνουν τα κέρδη. Μερικές φορές, μπορούν να δώσουν προτεραιότητα στα κέρδη τους πάνω από τις ανάγκες των πελατών. 

Σε όλη την καθημερινή μας ζωή, χρειαζόμαστε ασφάλιση. Ωστόσο, μπορούμε να το βελτιώσουμε για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες και όχι τις μεγάλες εταιρείες. Το Nexus Mutual έχει πολύ δρόμο να διανύσει προτού μπορέσει να διαταράξει το status quo, αλλά αυτή τη στιγμή μας βοηθά να ξανασκεφτούμε την τρέχουσα εμφάνιση. 

Γι ‘αυτόν τον λόγο επιλέξαμε να εξετάσουμε το έργο που βασίζεται στο blockchain Nexus Mutual για να διερευνήσουμε τις δυνατότητες και τις μελλοντικές του δυνατότητες.

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε καθένα από αυτά τα μοντέλα ασφάλισης, το Nexus Mutual ενσωματώνει τις καλύτερες δυνατότητες και των δύο. Το έργο Nexus Mutual είναι ακόμη νέο, εξ ου και ο περιορισμένος χαρακτήρας των εφαρμογών του. Ωστόσο, οι εφαρμογές αξίζουν την προσοχή μας. Πρέπει να καταλάβετε ότι το Nexus δεν σας προστατεύει από σεισμούς, τροχαία ατυχήματα ή ζημιές. Αντίθετα, εστιάζεται αποκλειστικά σε μια περίπτωση χρήσης μόνο με κρυπτογράφηση. Έξυπνη σύμβαση αποτυχία. 

Οι βετεράνοι και οι αρχάριοι στο χώρο κρυπτογράφησης κατανοούν ότι το οικοσύστημα είναι γεμάτο ευπάθειες. Έχετε διαβάσει σχετικά με την ανταλλαγή ηλεκτρονικών χρημάτων ή τη δυσλειτουργία των πορτοφολιών διακριτικών ή τα λάθη. Εν τω μεταξύ, η κοινή ανησυχία σήμερα, ειδικά στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (Defi) είναι αυτή των ευπαθών έξυπνων συμβάσεων. 

Έχουμε δει κάποια έξυπνα συμβόλαια που ελέγχθηκαν από αξιοσημείωτα τρίτα μέρη που πέφτουν θύματα κάποιων πολύπλοκων επιθέσεων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τόσο οι χρήστες όσο και οι ιδρυτές πλατφόρμας υποφέρουν από απώλεια χρημάτων. Το Nexus Mutual προσπαθεί να μετριάσει αυτήν την ιδιαίτερη ευπάθεια. Είναι «Έξυπνη κάλυψη συμβολαίου“Παρέχει στους χρήστες ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για γεγονότα όπως το hack DAO του 2016. Υπάρχουν σταθεροί ορισμοί για το είδος των συμβάντων που θα δικαιολογούσαν πληρωμή. 

Nexus Mutual Stats

και το ενεργό ποσό κάλυψης ανά σύμβαση είναι ως εξής:

Nexus αμοιβαίο - ενεργόΠηγή: nexustracker.io

Οι χρήστες δεν θα λάβουν πληρωμή για επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος ή τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της συμφόρησης δικτύου. Επίσης, δεν καλύπτονται οι χρηστές, οι ανθρακωρύχοι και άλλες οντότητες εκτός του έξυπνου συμβολαίου. Επομένως, είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε τους όρους του τύπου κάλυψης που θέλετε να αγοράσετε.  

Πώς λειτουργεί το Nexus Mutual Insurance?

Με απλούς όρους, το Nexus Mutual επιτρέπει στα μέλη της κοινότητάς του να αγοράζουν κάλυψη έναντι συγκεκριμένου κινδύνου έξυπνου συμβολαίου. Αυτή είναι μια δελεαστική πρόταση, αλλά πώς εκτελεί αυτό το έργο; Πηγαίνετε τους δικτυακός τόπος και κάντε κλικ στο “αγορά εξωφύλλου” από την αρχική σελίδα. Θα αποφασίσετε το συγκεκριμένο πρωτόκολλο για το οποίο θέλετε κάλυψη. Περιλαμβάνει όλα τα κύρια πρωτόκολλα Defi από Ανταλλαγή 1 ίντσας, yEan Finance, Opyn, και πολλοί άλλοι. 

Μόλις τελειώσετε εκείνο το στάδιο, προχωρήστε στη συνέχεια για να επιλέξετε το ποσό κάλυψης που θέλετε και το χρονικό διάστημα. Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, εάν δεν είστε ήδη μέλος, θα σας ζητηθεί να συμμετάσχετε στο Mutual. Πριν γίνετε μέλος του Nexus Mutual, θα πρέπει να πληρώσετε 0,002ETH και να ολοκληρώσετε τις τυπικές διαδικασίες KYC / AML. 


Το να είσαι μέλος σημαίνει επίσης ότι είσαι Διακριτικό Nexus Mutual (NXM) κάτοχος. Όλα τα μέλη είναι υπεύθυνα για τη διαιτησία προτάσεων διακυβέρνησης, αξιώσεων και όλων των εκτιμήσεων κινδύνου. Τα μέλη πρέπει να αξιολογήσουν το επίπεδο κινδύνου που σχετίζεται με κάθε έξυπνο συμβόλαιο. Σε περίπτωση εκμετάλλευσης, τα μέλη θα ψηφίσουν για να αποφασίσουν εάν η αξίωση είναι νόμιμη και συνεπώς απαιτεί πληρωμή. 

Τα μέλη του Nexus Mutual μπορούν επίσης να ποντάρουν τα κουπόνια τους με ορισμένα έξυπνα συμβόλαια ανάλογα με το πόσο ασφαλή είναι τα μέλη που πιστεύουν ότι είναι έξυπνη σύμβαση. Όσο περισσότερο το διακριτικό NXM βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο έξυπνο συμβόλαιο, τόσο φθηνότερο είναι για άλλα μέλη να αγοράζουν κάλυψη. Θεωρητικά, σημαίνει ότι τα μέλη της κοινότητας Nexus έχουν θέσει σε κίνδυνο τα πραγματικά χρήματα για να πουν ότι ένα συγκεκριμένο έξυπνο είναι χαμηλού κινδύνου. 

συνολικό ποσό που στοιβάζεταιΣυνολικό ποσό που στοιβάζεται

Για παράδειγμα, εάν ποντάρετε το διακριτικό NXM σε ένα έξυπνο συμβόλαιο υψηλού κινδύνου, κινδυνεύετε να χάσετε ένα μέρος αυτού του στοιχήματος εάν έχει παραβιαστεί αυτό το έξυπνο συμβόλαιο και γίνει αξίωση για αυτό το hack.

Σύμφωνα με Kayleigh Petrie, ο διευθυντής της κοινοτικής εμπλοκής του Nexus Mutual ·

Κάθε παίκτης που μπορεί να προσδιορίσει ποιο συμβόλαιο είναι λιγότερο ριψοκίνδυνο πριν από άλλα μέλη θα κερδίσουν ανταμοιβές για το πρώιμο σήμα τους. 

Μόλις ξεκινήσει μια αξίωση, οι κάτοχοι NXM θα κληθούν να ψηφίσουν εάν η αξίωση (έξυπνη σύμβαση) είναι νόμιμη. Η ψηφοφορία σύμφωνα με την ευρύτερη συναίνεση κερδίζει έναν κάτοχο περισσότερο διακριτικό NXM, ενώ η ψήφος κατά της συναίνεσης θα κλειδώσει το διακριτικό ενός ψηφοφόρου για μια περίοδο. Κάθε χρήστης που προσπαθεί να εκπληρώσει αξιώσεις που δεν εμπίπτουν στον ορισμό της κάλυψης μπορεί να καταστρέψει τα διακριτικά του. 

Οι περιπτώσεις χρήσης & Μέλη του Nexus Mutual

Εδώ είναι οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα Nexus Mutual.

 1.   Αγορά έξυπνης κάλυψης συμβολαίου

Το πρώτο προϊόν του Nexus Mutual είναι το Smart Contract Cover, το οποίο καλύπτει τις «ακούσιες χρήσεις κώδικα». 

Κάθε μέλος που αγοράζει Smart Cover Cover επιλέγει ένα σταθερό ποσό γνωστό ως το ποσό κάλυψης. Το ποσό κάλυψης θα καταβληθεί εάν η διαδικασία αξιολόγησης αξιώσεων εγκρίνει την αξίωση. Η συνέπεια είναι ότι η πληρωμή δεν θα είναι απαραιτήτως ίση με τις απώλειες που προκλήθηκαν από την έξυπνη σύμβαση. Υπάρχουν βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αγοράσετε ένα εξώφυλλο ως πρώτος χρήστης της πλατφόρμας Nexus. 

 • Επιλέγετε “Αγορά εξωφύλλου” στον πίνακα ελέγχου
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση έξυπνης σύμβασης για την οποία θέλετε να αγοράσετε ένα κάλυμμα
 • Εισαγάγετε το ποσό σε Dai (USD) ή Ether που θέλετε ως σταθερό ποσό κάλυψης.
 • Εισαγάγετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να διαρκέσει η κάλυψη

Μόλις τα κάνετε όλα αυτά, δημιουργείται μια προσφορά και το Εξώφυλλο μπορεί να αγοραστεί εάν έχετε αρκετή χωρητικότητα σε καλυπτόμενη τιμή. Θα σας ζητηθεί να γίνετε μέλος του Nexus Mutual σε αυτό το σημείο εάν δεν είστε μέλος. 

Τα οφέλη της αγοράς έξυπνης κάλυψης συμβολαίου

Η αγορά καλύμματος είναι οι σημαντικότερες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από τα μέλη του Nexus Mutual. Οι άνθρωποι συμμετέχουν στην κοινότητα για να παρέχουν κάλυψη για κοινούς κινδύνους. Μόλις αγοραστεί μια κάλυψη, η συνεισφορά του μέλους ρέει στο Capital Pool και βελτιώνει τη θέση του αμοιβαίου. Η κάλυψη διατίθεται για να δημιουργήσει ένα μακροπρόθεσμο πλεόνασμα το οποίο μοιράζεται από κοινού στη βάση των μελών.

 • Υποβολή αξίωσης

Ένας κάτοχος κάλυψης μπορεί να υποβάλει αξίωση εντός της περιόδου κάλυψης ή έως και 35 ημέρες μετά την περίοδο κάλυψης. Το σταθερό ποσό κάλυψης δείχνει ότι η αξιολόγηση αξιώσεων είναι ένα απλό «ναι» ή «όχι» και δεν λαμβάνει υπόψη το ποσό της ζημίας που έγινε. Για να υποβάλετε αξίωση, ο Κάτοχος Κάλυψης πρέπει να ποντάρει το 5% των διακριτικών NXM που είναι κλειδωμένοι κατά την αγορά του Εξωφύλλου.

Εάν το 10% των διακριτικών NXM είναι κλειδωμένα κατά την αγορά του καλύμματος, ο Κάτοχος κάλυψης μπορεί να υποβάλει την αξίωση για αξιολόγηση δύο φορές. Αυτό το «κόστος» είναι ένα κίνητρο για τον μετριασμό των δόλιων αξιώσεων. Μόλις μια αξίωση είναι επιτυχής, το στοίχημα επιστρέφεται στον χρήστη. Εν τω μεταξύ, εάν απορριφθεί η αξίωση, το στοίχημα θα χαθεί. 

Αν και βραχυπρόθεσμα, τα άλλα μέλη δεν επωφελούνται από μία και μόνο επιτυχημένη αξίωση, μακροπρόθεσμα, είναι προς το συμφέρον της βάσης μέλους για την αμοιβαία πληρώνει νόμιμες αξιώσεις. Χωρίς ένα τέτοιο συμβάν, η εμπιστοσύνη μέσα στο σύστημα θα διαβρωθεί. Επομένως, θα είναι δύσκολο για τους νέους πελάτες ή τους παρόχους κεφαλαίου να συμμετάσχουν στο μέλλον.  

 • Αξιολόγηση αξιώσεων

Η Nexus Mutual δεν εγκρίνει ή απορρίπτει αξιώσεις όπως οι παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρείες. Στην πλατφόρμα Nexus, αποφασίζεται μέσω της διαδικασίας ψηφοφορίας των μελών. Τα μέλη ενεργούν ως Αξιολογητές αξιώσεων ψηφίζοντας για αξιώσεις που υποβάλλονται από άλλα μέλη στην πλατφόρμα. Αυτή η διαδικασία ψηφοφορίας μέλους έχει την απόλυτη διακριτική ευχέρεια για το αν θα πληρώσει μια αξίωση ή όχι και η γνώμη τους είναι οριστική. Αν και δεν υπάρχει καμία ευκαιρία να προωθηθεί μια αξίωση σε οποιαδήποτε ρυθμιστική αρχή, έρχεται με το πλεονέκτημα της ευελιξίας. Τα μέλη μπορούν να αποφασίσουν να πληρώσουν αξιώσεις όπως επιλέγουν, και αυτό περιλαμβάνει θετικά εφαρμόζοντας τη διακριτική τους ευχέρεια. Ωστόσο, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την πληρωμή μιας αξίωσης που μπορεί να απορριφθεί σύμφωνα με αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις, αλλά υπάρχει πραγματική απώλεια. 

Για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να υπάρχει ένα κίνητρο για τους ανθρώπους να ψηφίσουν για αξιώσεις και επίσης, ένα ισχυρό αντικίνητρο για τον μετριασμό των δόλιων δραστηριοτήτων. Για να επιτευχθεί αυτό, διανέμεται βραβείο σε εκείνους τους Αξιολογητές αξιώσεων που ψηφίζουν με το συναίνεση και τιμωρούν τους ανθρώπους που καταψηφίζονται. 

Τώρα, ο χρόνος αξιολόγησης!!!

 • Η ιδέα του έργου & Τεχνολογία υποστήριξης

Το Nexus Mutual στοχεύει να φέρει επανάσταση στον ασφαλιστικό κλάδο με μεταβατική ισχύ για τις εταιρείες πίσω στους ανθρώπους. Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος και να συμμετάσχει καθώς το Mutual ανήκει εξ ολοκλήρου στα μέλη της κοινότητας Nexus Mutual. Τα μέλη συνεισφέρουν στον Ether (ETH) στην ομάδα σε αντάλλαγμα για το εγγενές διακριτικό Nexus (NXM). Το Nexus Mutual αναπτύσσει πολύπλοκα συστήματα έξυπνων συμβάσεων στο Ethereum Mainnet

 • Το συνολικό κλειδωμένο ποσό, η κυριαρχία της αγοράς και η δυναμική

Το Nexus Mutual έγινε το τελευταίο έργο με βάση το Ethereum που ξεπέρασε το Lightning Network με συνολικό όγκο κλειδωμένο. Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης, το Nexus Mutual έχει κλειδώσει περιουσιακά στοιχεία αξίας τουλάχιστον 9,6 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το Lightning Network έχει κλειδώσει 9,5 εκατομμύρια δολάρια.

αμοιβαία συνολική κλειδωμένη τιμή nexusΠηγή: Defipulse.com

Το έργο κυριαρχεί στον κλάδο και έχει ξεπεράσει τα 74 εκατομμύρια δολάρια σε ενεργή κάλυψη. Προς το παρόν, το Nexus Mutual καλύπτει 206.763 ETH. που είναι περίπου 1% της συνολικής αγοράς Defi. 

 • Έλεγχος ιστορικού νομικής εταιρείας

Η Nexus Mutual έχει συσταθεί ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με εγγύηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν εγκριθεί από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (Τράπεζα της Αγγλίας) για τη χρήση της προστατευόμενης λέξης «αμοιβαία» στο όνομά τους. Ως μέλος αυτής της κοινότητας, κάθε χρήστης γίνεται μέτοχος του αμοιβαίου, με δικαιώματα συμμετοχής να εκπροσωπούνται από τα διακριτικά NXM.

 • Η ασφάλεια 

Το Nexus Mutual συνεργάζεται με την Εργαστήρια Somish Blockchain ως συνεργάτης ελέγχου ασφαλείας. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στους πιθανούς Nexus να διανέμονται για έλεγχο των έξυπνων συμβολαίων τους από τα Somish Blockchain Labs. Η έκθεση ελέγχου είναι διαθέσιμη εδώ

Το έξυπνο συμβόλαιο επαληθεύεται στο Ethercan. Η έγκριση από την τράπεζα της Αγγλίας και η επαλήθευσή της στο Etherscan είναι αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το έργο δεν είναι απάτη και είναι ασφαλές για τα μέλη. 

 • Λευκό χαρτί

Το Nexus Mutual διαθέτει λεπτομερή τεχνική λευκή βίβλο. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

 • Προφίλ ομάδας

Nexux Mutual TeamΑμοιβαία ομάδα Nexus

Χιου ΚαρπΗ εταιρεία ιδρύθηκε από τον Hugh Karp, ασφαλιστικό επαγγελματία και ενθουσιώδη Blockchain από το 2011.

Ροξάνα Ντανίλα – Η Roxana Danila είναι η ΚΟΤ και έχει πάνω από πέντε χρόνια εμπειρίας στην κορυφαία και κατασκευή προϊόντων λογισμικού.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου περιλαμβάνουν Νικήτα Αρόρα, Ρέινς Μελμπάρδης, Graeme Thurgood και Nick Munoz-McDonald, Kayleigh Petrie είναι ο διευθυντής επικοινωνιών και αρραβώνων. Πάνω από 22 χρόνια εμπειρίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, Steve Barker; ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SwapForex χρησιμεύει ως σύμβουλος έργου. Έβαν Βαν Νες, ο ιδρυτής του WeekInEthereum.com, είναι επίσης σύμβουλος. 

 • Ανταλλαγή λίστας

Το Native token (NXM) αγοράζεται μέσω του επίσημη ιστοσελίδα. Επιπλέον, είναι τυλιγμένη έκδοση αναφέρεται σε ανταλλαγές όπως Binance, Huobi, Uniswap, poloniex και τα λοιπά. 

 • Ο ανταγωνισμός 

Δεν υπάρχει γνωστός ανταγωνισμός 

 • Αποδοχή κοινότητας 

Η ομάδα πίσω από το Nexus Mutual έχει μια πολύ πλούσια κοινότητα και οπαδούς σε όλο το meda. Μεταξύ των οπαδών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνονται: 

Κελάδημα -13.4 χιλ,

Τηλεγράφημα – 2105 μέλη,

Διχόνοια – 5.864 μέλη

και ούτω καθεξής. 

Τα υπέρ και τα κατά

Το σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του έργου είναι η προστασία των ανθρώπων από ευπάθειες έξυπνων συμβάσεων και τα μέλη έχουν τα κέρδη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα στο έργο. Οι αυστηρές οδηγίες για τα μέλη να έχουν πρόσβαση σε αξιώσεις μπορεί να εμποδίσουν κάποιον με πραγματική απώλεια να αποκτήσει πρόσβαση σε μια αξίωση. 

** Μέση βαθμολογία: 8/10

Αμοιβαία αξιολόγηση Nexus

Η γνώμη μας για το έργο

Το Nexus Mutual Insurance έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στον χώρο Defi ασφαλίζοντας έναντι κινδύνων που σχετίζονται με έξυπνα συμβόλαια. Παρόλο που υπάρχουν λίγα εμπόδια στην πλήρη ροή του Nexus Mutual Insurance, το μέλλον είναι αναμφίβολα λαμπρό. 

 Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές ερωτήσεις)

 • Είναι το Nexus Mutual Audited?

Οι ιδρυτές έχουν πραγματοποιήσει εκτενείς εσωτερικές δοκιμές και εξωτερικούς ελέγχους για να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει σφάλμα στο έξυπνο συμβόλαιο Nexus. 

 • Είναι αποκεντρωμένο το Nexus? 

Σύμφωνα με την ομάδα, η πλατφόρμα δεν είναι αποκεντρωμένη για το καλύτερο συμφέρον των χρηστών, ιδίως ως εκκίνηση. Ωστόσο, είχαν σχέδιο να αποκεντρωθούν με τον χρόνο. 

 • Πρέπει να προ-αγοράσετε το NXM για να αγοράσετε κάλυμμα?

Όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ETH, DIA για να αγοράσετε κάλυμμα. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει αυτόματα το DIA ή το ETH για το NXM ώστε να επιτρέπει την κάλυψη των αγορών. 

 • Πώς να τιμολογήσετε μια έξυπνη κάλυψη συμβολαίου?

Η τιμή μιας έξυπνης κάλυψης συμβολαίου εξαρτάται από το ποσό του NXM που στοιχηματίζουν οι Αξιολογητές Κινδύνου έναντι του συγκεκριμένου συμβολαίου.

 • Υπάρχει ένα συμβάν δημιουργίας διακριτικών? 

Δεν υπάρχει συμβάν δημιουργίας διακριτικών. 

 • Πώς να αγοράσετε μια έξυπνη κάλυψη συμβολαίου?

Η αγορά καλύμματος είναι τόσο απλή όσο η σύνδεση του πορτοφολιού MetalMask στο περιβάλλον εργασίας χρήστη Nexus Mutual https://nexusmutual.io.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που βαθμολογούν το Έργα DeFi με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Θέλετε το ICO σας να ελεγχθεί από την Coingape; Ενημέρωσέ μας

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map