Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ειδήσεις DeFi: Kava Integrated In Binance.com, Sold Out in Minutes

διαφήμιση Phemex

Ο διαγωνισμός θα θερμανθεί πολύ σύντομα στον χώρο DeFi. Το Binance.com είναι το πρώτο σημαντικό ανταλλακτικό που ενσωματώνει εγγενείς λύσεις DeFi στην πλατφόρμα Binance. Αυτό δεν είναι μόνο ένα μεγάλο όφελος για την KAVA, «Το κρυμμένο στολίδι της δεκαετίας» σύμφωνα με στην Forbes, αλλά είναι επίσης μόνο η αρχή αυτού που δεν έχει έρθει ακόμη για αυτήν την υψηλή, αναπτυσσόμενη αγορά με υψηλό δυναμικό.

Όλο και περισσότερη αξία κλειδώνεται σε αποκεντρωμένα πρωτόκολλα και πλατφόρμες χρηματοδότησης. Πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια είναι απλώνεται μεταξύ μερικών δεκάδων έργων ήδη, αλλά όλοι προσπαθούν να καλύψουν τους χρήστες του Ethereum. Είναι καιρός να εισαγάγουμε και άλλα περιουσιακά στοιχεία στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Η Κάβα κάνει ακριβώς αυτό υποστηρίζοντας το Binance Coin – ή το BNB – από την πρώτη μέρα. Έχοντας την υποστήριξη της κορυφαίας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, δίνει στο έργο ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο έργο DeFi στην αγορά σήμερα. 

Το Binance παίζει την κάρτα Kava Trump

Τα μεγάλα νέα της εβδομάδας είναι πώς υποστηρίζεται επίσημα η Kava στην πλατφόρμα Binance.com. Η διαπραγμάτευση του εγγενούς περιουσιακού στοιχείου KAVA συνεχίζεται εδώ και μήνες. Το επόμενο βήμα σε αυτήν την εταιρική σχέση ήταν κρίσιμο για την ανάδειξη της κατάστασης και των δύο πλατφορμών στη διαδικασία. Είναι η πρώτη φορά που το Binance.com ενσωματώνει μια λύση DeFi απευθείας στην πλατφόρμα του, αυτό το πλεονέκτημα πρώτης κίνησης είναι ανεκτίμητο για την Kava και τους χρήστες του και δεν πρέπει να υποτιμάται. 

Για να θέσουμε αυτήν την ενσωμάτωση σε προοπτική, είναι πλέον δυνατό για τους χρήστες του Binance να συμμετάσχουν απευθείας στην πλατφόρμα Kava με το BNB. Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη εναλλαγής μεταξύ πλατφορμών ή χρήσης ξεχωριστής εφαρμογής για κινητά. Αυτή η επιλογή θα παραμείνει προσβάσιμη, αλλά η άμεση ολοκλήρωση είναι πολύ πιο απλή. Επιπλέον, οι χρήστες του Binance.com έχουν τώρα άνευ προηγουμένου λειτουργικότητα. Το να είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς την BNB και το BUSD απευθείας για τη συλλογή ανταμοιβών εξόρυξης ρευστότητας είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά. 

Η ενσωμάτωση του Kava με τέτοιο τρόπο επιβεβαιώνει τις δυνατότητες αυτής της πλατφόρμας DeFi. Όλοι μπορούν να ενσωματώσουν αυτήν τη λύση στην πλατφόρμα, την ανταλλαγή ή το dApp τους με σχετική ευκολία. Μέχρι στιγμής, κανένα άλλο έργο DeFi δεν μπορεί να προσεγγιστεί απευθείας από ένα χρηματιστήριο, καθιστώντας την Kava μια απίστευτα μοναδική προσφορά στην αγορά σήμερα. 

Η συνεχιζόμενη επιτυχία του Kava είχε μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Όχι μόνο υπάρχει η άμεση ενσωμάτωση Binance.com για να παρακολουθείτε, αλλά και το κοπή USDX φαίνεται επίσης να πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο. Ως αποτέλεσμα του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για αυτήν την επιλογή από τους χρήστες του Binance, η ρευστότητα που θα κοπεί μέσω του ομίλου αυξήθηκε αρκετές φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είναι πιθανό ότι θα υπάρξουν περαιτέρω αυξήσεις για το άμεσο μέλλον. 

Η σημασία του κόμβου Binance Staking

Η τοποθέτηση του KAVA ως διακριτικού DeFi έχει δημιουργηθεί με έναν αρκετά έξυπνο τρόπο. Υπό κανονικές συνθήκες, οι χρήστες θα ήταν ουσιαστικά κλειδωμένοι από τη συμμετοχή τους στο στοίχημα DeFi, εκτός εάν ενεργούσαν ως επικυρωτές στο δίκτυο. Αυτό συνήθως απαιτεί την κατοχή αρκετών χιλιάδων νομισμάτων και τη διατήρηση του κόμβου σε λειτουργία 24/7. Με τη βοήθεια του Binance, αυτό ολόκληρο επεξεργάζομαι, διαδικασία έχει γίνει πολύ πιο προσιτή. 

Το Binance staking συγκεντρώνει $ KAVA των χρηστών του, το μεριμνά περισσότερο, αλλά διατηρεί ένα μερίδιό του ανά πάσα στιγμή. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κερδίζουν στοιχηματικές ανταμοιβές ενώ εξακολουθούν να είναι σε θέση να ανταλλάσσουν το KAVA στο Binance ή να το μεταφέρουν αλλού. Αυτό δημιουργεί τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους όπου το Binance ποντάρει το μεγαλύτερο μέρος του Kava και βελτιώνει την ασφάλεια του blockchain ενώ επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια ωραία εμπειρία – έχοντας ρευστότητα όταν το χρειάζονται και κερδίζουν παθητικά ανταμοιβές.

Ακούγοντας τα σχόλια των χρηστών

Binance cz

Η συνεχιζόμενη συνεργασία μεταξύ Binance και Kava τροφοδοτείται επίσης από τα σχόλια των χρηστών. Για να είμαστε πιο ακριβείς. Χρήστες του Binance.com ρώτησα για ολοκληρωμένες λύσεις DeFi για να λειτουργήσει το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησής τους. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο η Kava υποστηρίζει ενεργά την BNB για την κοπή του USDX, ήταν θέμα χρόνου έως ότου πραγματοποιήθηκε η σωστή ολοκλήρωση. 

Επιπλέον, όλα αυτά δείχνουν ότι το Kava δεν είναι η μέση πλατφόρμα DeFi. Προς το παρόν ενδέχεται να μην έχει κλειδωθεί η συνολική τιμή του Maker ή του Compound, αλλά αυτό είναι μόνο θέμα χρόνου. Αυτή η πλατφόρμα έχει ακόμη πολλές λειτουργίες που περιμένουν να προστεθούν στο εγγύς μέλλον. Μία από αυτές τις σημαντικές αλλαγές θα συμβεί αρκετά σύντομα και ενδεχομένως να αλλάξει το τοπίο DeFi για πάντα. Σύμφωνα με στον CEO και τον συνιδρυτή της Kava, Brian Kerr, από αυτήν την εβδομάδα,

«84 εκατομμύρια KAVA δεσμεύονται επί του παρόντος από κατόχους αξίας περίπου 354 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. 568 ενεργά CDPS με καταθέσεις συνολικού ύψους 36.731.493 $ σε αξία. Έκδοση 16.370.511 USDX. 1.149.645 $ που κερδίστηκαν σε ανταμοιβές κοπής KAVA και επιβεβαιώθηκαν 932.166 μπλοκ. “

Όλα τα σημάδια είναι απίστευτα ανοδικά όσον αφορά τον Κάβα. Η άμεση ενσωμάτωση στο Binance.com είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για τη λήψη του DeFi πιο mainstream. Αυτή η βιομηχανία παραμένει λίγο εξειδικευμένη αγορά, αλλά τώρα, εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούν να εξερευνήσουν την προσφορά της Kava εγγενώς. 

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me