Γνωρίστε τα Έργα που εργάζονται για να ενισχύσουν τις αποδόσεις σας στο DeFi

διαφήμιση Phemex

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, ή το DeFi, έχει εξελιχθεί γρήγορα σε μια από τις πιο καυτές τάσεις στην κρυπτοσφαίρα σήμερα.

Με τον πολλαπλασιασμό των αποκεντρωμένων ανταλλαγών, των ανοιχτών πλατφορμών δανεισμού, των εκμεταλλεύσεων απόδοσης, των αγορών προβλέψεων και ενός ευρέος φάσματος άλλων υποθέσεων χρήσης DeFi, οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων έχουν τώρα ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να μετατρέψουν μια απόδοση στα περιουσιακά τους στοιχεία.

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, η επίτευξη της μέγιστης δυνατής απόδοσης μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν επίσης πολλά έργα εκεί έξω που θέλουν να κάνουν αυτό όσο πιο απλό γίνεται, μερικά από τα πιο εξέχοντα περιλαμβάνουν:

EasyFi (ΕΥΚΟΛΟ)

Πιστώσεις εικόνας: EasyFi

EasyFi

Το EasyFi λύνει μια μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλοί επενδυτές κρυπτογράφησης κάποια στιγμή – πρέπει να πωληθεί ένα στοιχείο για να αγοράσει ένα άλλο; Από τη μία πλευρά, το πρώτο περιουσιακό στοιχείο μπορεί να έχει εκτιμηθεί σε αξία, ενώ το δεύτερο μπορεί να μην έχει τόσο καλή όσο αναμενόμενη απόδοση.

Μέσω του EasyFi, οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα δεν χρειάζεται να είναι εάν / ή σενάριο, μπορεί να είναι και τα δύο. Αυτό, επειδή το EasyFi επιτρέπει στους χρήστες να καταθέσουν εύκολα τα τρέχοντα περιουσιακά τους στοιχεία ως εξασφάλιση για τη λήψη δανείων χαμηλού επιτοκίου. Αυτό το άθροισμα μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για την αγορά άλλων κερδοφόρων κρυπτονομισμάτων – χωρίς να χρειάζεται να πουλήσει οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία για να συγκεντρώσει κεφάλαια για περαιτέρω επενδύσεις.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό επιτρέπει στους επενδυτές να επωφεληθούν από την κεφαλαιακή ανατίμηση των εξασφαλίσεών τους, ενώ ξεκλειδώνουν τη ρευστότητα για να πραγματοποιήσουν περαιτέρω επενδύσεις – στην ουσία, είναι σαν να επενδύουν στη μόχλευση. Εφόσον η επένδυση εκτιμά πιο γρήγορα από τον οφειλόμενο τόκο, δημιουργείται ένα καθαρό κέρδος. Δεδομένου ότι τα επιτόκια τείνουν να είναι μόνο μερικά τοις εκατό, ενώ πολλά κρυπτονομίσματα έχουν σημειώσει αύξηση εκατοντάδων τοις εκατό κατά το τελευταίο έτος, αυτό θα πρέπει να είναι ένα απλό καθήκον για όσους έχουν ένα απαιτητικό μάτι για υψηλό δυναμικό ενεργητικού.

Βασισμένο στο Matic Network (μια πλατφόρμα κλιμάκωσης Ethereum layer-2), η EasyFi είναι επίσης σε θέση να αντιμετωπίσει μια άλλη σημαντική διαρροή κερδών – χρεώσεις συναλλαγών. Με τα τέλη Ethereum να ανεβαίνουν στα ύψη, η EasyFi μειώνει δραστικά τα τέλη, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουν υπερβολικά τέλη συναλλαγής κατά την κατάθεση / ανάληψη ασφάλειας ή την αποπληρωμή δανείων.

YOP Finance (YOP)


Με τιμολόγηση ως «εφαρμογή all-in-one yOptimization», το YOP Finance στοχεύει να αξιοποιήσει τις μοναδικές ιδιότητες των Ethereum και Polkadot για να βοηθήσει τους χρήστες να μεγιστοποιήσουν εύκολα τις αποδόσεις τους.

Μέσω του yPlatform της YOP Finance, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα αγορών DeFi σε ένα μόνο μέρος και επωφελούνται από επιμελημένες πληροφορίες που διευκολύνουν τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων, την εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου τους και εκμεταλλεύονται μερικές από τις πιο δημοφιλείς καλλιέργειες απόδοσης και αποκεντρωμένες πλατφόρμες ανταλλαγής. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο DeFi σε μια σειρά από δημοφιλείς πλατφόρμες και πρωτόκολλα DeFi μέσω του απλού και διαισθητικού περιβάλλοντος χρήστη.

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αναλυτικών στοιχείων αγοράς χάρη στο εργαλείο «Έξυπνης ανάλυσης δεδομένων» της YOP Finance, το οποίο αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με δημοφιλείς μάρκες και τάσεις της αγοράς, προτού το αποστάξει σε εύχρηστα δεδομένα για τους χρήστες να αξιοποιήσουν τις στρατηγικές βελτιστοποίησης απόδοσης.

Η πλατφόρμα βοηθά τους χρήστες να μεγιστοποιήσουν την απόδοση τους συγκεντρώνοντας ό, τι χρειάζονται για να εντοπίσουν και να αξιοποιήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που ενδέχεται να χάσουν οι άλλοι.

Αυτήν τη στιγμή, το YOP Finance υποστηρίζει εφαρμογές DeFi που βασίζονται σε Ethereum και Polkadot. Αλλά σχεδιάζει επίσης να ενσωματώσει υποστήριξη για κορυφαία προϊόντα σε πολλά άλλα blockchain στο εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των Binance Smart Chain, EOS, Solana, NEAR και NEO – που τελικά δίνει στους χρήστες τη δύναμη να διαχειρίζονται την έκθεσή τους σε μεγάλο μέρος του τοπίου DeFi.

Ανταλλαγή σούσι

Πιστώσεις εικόνας: SushiSwap

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μία από τις πολυάριθμες πλατφόρμες αυτόματης αγοράς (AMM) εκεί έξω, τότε θα γνωρίζετε ότι υπάρχουν ουσιαστικά δύο τρόποι για να αποδώσετε μια απόδοση από αυτές.

Το πρώτο είναι με την εκτέλεση κερδοφόρων συναλλαγών, π.χ. χαμηλές και υψηλές πωλήσεις, όπως σε κάθε τακτική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, η δεύτερη επιλογή αυξάνεται ραγδαία σε δημοτικότητα με το αυξανόμενο ενδιαφέρον σε αυτές τις πλατφόρμες – μιλάμε για παροχή ρευστότητας.

Παρέχοντας ρευστότητα σε μια ομάδα ρευστότητας σε ένα AMM όπως το Uniswap, το JustSwap, το SushiSwap, κ.λπ., οι χρήστες κερδίζουν ένα κλάσμα από τυχόν χρεώσεις συναλλαγών που δημιουργούνται όταν κάποιος εξάγει ρευστότητα από την ομάδα. Αυτό το κλάσμα εξαρτάται από το συνολικό ποσό ρευστότητας που παρέχεται σε σχέση με το μέγεθος της ομάδας – έτσι ώστε κάποιος που παρέχει το ένα δέκατο της ρευστότητας να κερδίζει το ένα δέκατο των τελών.

Ωστόσο, ενώ τα περισσότερα AMM πληρώνουν μόνο ένα μέρος των τελών στους τρέχοντες παρόχους ρευστότητας, το SushiSwap έχει ένα ελαφρώς διαφορετικό μοντέλο. Αυτό συμβαίνει επειδή στο SushiSwap το 0,05% των τελών συναλλαγής διανέμεται στους κατόχους των κουπονιών SUSHI μόλις στοιχηματίσουν τα κουπόνια τους για xSUSHI. Εν τω μεταξύ, το υπόλοιπο τέλος 0,25% διανέμεται στους τρέχοντες παρόχους ρευστότητας.

Αυτά τα κουπόνια SUSHI κερδίζονται αρχικά παρέχοντας ρευστότητα και μπορούν στη συνέχεια να στοιχηματιστούν μακροπρόθεσμα για να κερδίσουν ανταμοιβές για πάντα – ακόμη και όταν η αρχική ρευστότητα έχει τραβηχτεί από το σύνολο. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για όσους ευνοούν μακροπρόθεσμα κέρδη έναντι βραχυπρόθεσμων κερδών.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map