Crypto Laundry: Πλύνετε τις συναλλαγές σας Bitcoin

Το διάλυμα ανάμειξης για τα Squucky Clean Bitcoins

Πλύνετε τις συναλλαγές σας Bitcoin – Πλυντήριο Bitcoin

Εάν το διαβάζετε, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζετε ότι το Bitcoin δεν προσφέρει πλήρη ανωνυμία. Ένα άτομο με κίνητρο μπορεί να εντοπίσει τις συναλλαγές σας πίσω σε εσάς. Εάν ζείτε σε μια χώρα όπου το Bitcoin είναι παράνομο, αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνητικές αρχές θα μπορούσαν να σας ακολουθήσουν. Το Bitcoin Laundry προσφέρει στους χρήστες κρυπτογράφησης την ευκαιρία να ανωνυμοποιήσουν τις συναλλαγές τους συνδυάζοντας τις διευθύνσεις τους με αυτές των άλλων επενδυτών. Η διαδικασία είναι γρήγορη και σας δίνει τη διαβεβαίωση ότι κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τις πληρωμές σας. Ακούγεται σαν κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε; Περίμενε για μια στιγμή! Μάθετε περισσότερα για το Bitcoin Laundry παρακάτω. τα τέλη, το σύστημα και την υποστήριξη πελατών και, στη συνέχεια, λαμβάνουν μια τεκμηριωμένη απόφαση. 

Πλυντήριο Bitcoin: Μια επισκόπηση 

Στο πνεύμα της ιδιωτικής ζωής, Πλυντήριο Bitcoin δεν λέει πολλά για τη διαχείριση ή την τοποθεσία του. Αυτό είναι συνηθισμένο στις επιχειρήσεις κρυπτογράφησης, ειδικά σε εκείνες που προσφέρουν ευαίσθητες υπηρεσίες όπως ανωνυμοποίηση συναλλαγών. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι αδύνατο να μιλήσετε με κάποιον στο Bitcoin Laundry. Σε περίπτωση που έχετε κάποιες ερωτήσεις, μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα F.A.Q ή να στείλετε ένα email μέσω της σελίδας υποστήριξής τους. Αν θέλετε να μεταβείτε απευθείας στην υπηρεσία ανάμειξης, ακολουθήστε τη διαδικασία. 

 1. Επισκεφτείτε το bitcoin-laundry.com 
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή “Καθαρισμός bitcoin τώρα” 
 3. Ξεκινήστε τη μίξη εισάγοντας τη διεύθυνση Bitcoin σας 
 4. Καθορίστε πόσο γρήγορα θέλετε να αναμιχθούν τα νομίσματά σας 
 5. Καθαρίστε τα Bitcoin σας 

πλυντήριο bitcoin

Αμοιβές 

Πλυντήριο Bitcoin προσφέρει μερικές από τις καλύτερες χρεώσεις στον κλάδο: 0,0002 BTC για κάθε πληρωμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει σημασία πόσες κρυπτογραφίες θέλετε να καθαρίσετε. Οι χρεώσεις του Bitcoin Laundry είναι 0,0002 (περίπου 2 $) Συγκριτικά, η μέση χρέωση για την ανάμιξη του crypto είναι 1% των κερμάτων σας. Έτσι, εάν θέλετε να συνδυάσετε BTC αξίας 100.000 $, μπορείτε να περιμένετε να χάσετε 1000 $. Όχι όμως με το Bitcoin Laundry. 

Ασφάλεια 

Όπως τα περισσότερα άτομα, θα θέλατε να ανωνυμοποιήσετε τις συναλλαγές σας BTC χωρίς να αφήσετε ίχνη. Το Bitcoin Laundry το καθιστά δυνατό με διάφορους τρόπους. Για αρχάριους, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Όπως αναφέρθηκε, το μόνο που χρειάζεστε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας και να εισαγάγετε τη διεύθυνση του παραλήπτη σας. Το Bitcoin Laundry θα σας δώσει μια μοναδική διεύθυνση για την αποστολή των νομισμάτων σας. Εάν καθορίσατε ότι τα νομίσματά σας θα καθαριστούν εντός τριών ωρών, αυτό θα διαρκέσει. Για πρόσθετη ασφάλεια, η εταιρεία συμβουλεύει τους ανθρώπους να επισκεφθούν τον ιστότοπό της μέσω της μηχανής αναζήτησης Onion. Λειτουργεί καλύτερα με το πρόγραμμα περιήγησης Tor, οπότε βεβαιωθείτε ότι το έχετε. Εάν χρησιμοποιείτε μια κινητή συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Orfox και το Orbot για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το Tor. 

Όρια πληρωμής 

Έχουμε ήδη επισημάνει ότι η χρέωση του Bitcoin Laundry είναι αρκετά μικρή για να αντέξει σε όλους. Υπάρχουν όμως ορισμένοι περιορισμοί στο πόσα νομίσματα μπορείτε να αναμίξετε κάθε φορά: 

 • Ελάχιστο όριο — 0,0015 BTC 
 • Μέγιστο όριο — 230 BTC 

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα όρια, το ελάχιστο ισοδύναμο USD κατά τον χρόνο Τύπου είναι 12 $. Το μέγιστο ποσό είναι 1,965 εκατομμύρια $, ένα ποσό αρκετά μεγάλο για να ικανοποιήσει πολλά high rollers. Επιπλέον, θα μπορούσατε επίσης να χωρίσετε τα κέρματά σας έτσι ώστε το Bitcoin Laundry να τα στέλνει σε 2-5 διευθύνσεις αντί για μία. Για να γεμίσετε τα πράγματα, μπορείτε να καθορίσετε το ακριβές ποσοστό των χρημάτων που θέλετε να σταλούν σε κάθε μία από τις διευθύνσεις. 

Καθυστέρηση μίξης για αύξηση της ανωνυμίας 


Θεωρητικά, το Bitcoin Laundry θα μπορούσε να συνδυάσει τη διεύθυνσή σας με δύο ακόμη διευθύνσεις ή δέκα χιλιάδες από αυτές. Αλλά ποια επιλογή πιστεύετε ότι προσφέρει περισσότερη ανωνυμία; Η απάντηση είναι να συνδυάσετε τα νομίσματά σας με όσο το δυνατόν περισσότερα. Γι ‘αυτό το Bitcoin Laundry έχει επιλογή καθυστέρησης και διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Η επιλογή καθυστέρησης, ειδικότερα, διασφαλίζει ότι η διεύθυνσή σας αναμιγνύεται με χιλιάδες διευθύνσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η πιθανότητα κάποιου να αναγνωρίσει τη συναλλαγή σας είναι σχεδόν αμελητέα. Φυσικά, εάν πρέπει να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή γρήγορα, μπορείτε να παραλείψετε την επιλογή καθυστέρησης και να στείλετε την κρυπτογράφηση σας αμέσως. Το Bitcoin Laundry θα καθαρίσει τα νομίσματά σας αρκετά ώστε να διατηρήσει την ανωνυμία της συναλλαγής σας. 

Διαγραφή αρχείων καταγραφής για περισσότερη ανωνυμία 

Το Bitcoin Laundry μπορεί να σας επιτρέψει να καθαρίσετε το BTC χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη μορφή ασφάλειας που θέλουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Διατηρεί η εταιρεία αρχεία καταγραφής; Τι κάνει με αυτά; Το Bitcoin Laundry είναι μια κεντρική επιχείρηση, οπότε ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τα αρχεία καταγραφής των ανθρώπων έχει μεγάλη σημασία. Ευτυχώς, η εταιρεία σας επιτρέπει να διαγράψετε τα αρχεία καταγραφής σας αμέσως μετά την πραγματοποίηση μιας συναλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο, καταργείτε κάθε απόδειξη χρήσης της υπηρεσίας τους. Σε περίπτωση που ξεχάσετε να διαγράψετε τα αρχεία καταγραφής σας, η εταιρεία τα διατηρεί για επτά ημέρες. Ο λόγος είναι να υπάρχουν αρχεία στα οποία μπορούν να αναφέρονται όταν παρέχουν υποστήριξη πελατών. Χωρίς αυτά τα αρχεία καταγραφής, δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξετε ότι πραγματοποιήσατε συναλλαγές μαζί τους και δεν θα μπορούν να σας βοηθήσουν. Ωστόσο, μετά από επτά ημέρες, η εταιρεία διαγράφει τα αρχεία καταγραφής. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η εταιρεία δεν διατηρεί καθόλου τα δεδομένα των εμπόρων για κανέναν απαίσιο λόγο. 

Η ομάδα υποστήριξης είναι έτοιμη να βοηθήσει 24/7 

Όπως αναφέρθηκε, υπάρχουν δύο τρόποι για να βρείτε βοήθεια στο Bitcoin Laundry. Μπορείτε να επισκεφθείτε το F.A.Q. σελίδα και ελπίζω να βρείτε μια λύση στο πρόβλημά σας. Η εναλλακτική λύση είναι να στείλετε ένα email. Η εταιρεία έχει τη φήμη να απαντά γρήγορα σε email, συνήθως εντός 48 ωρών. Εξετάστε το ενδεχόμενο να στείλετε email για βοήθεια αμέσως όταν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Εάν σχετίζεται με τη συναλλαγή σας, υπάρχει πιθανότητα να λάβετε βοήθεια προτού είναι πολύ αργά. Οι διαδικτυακές κριτικές δείχνουν ότι το Bitcoin Laundry κάνει μια προσπάθεια να βοηθήσει τους χρήστες. Έτσι, εάν είναι κάτι που μπορεί να κάνει η εταιρεία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσουν. 

Μείνε ασφαλής 

Επειδή ο στόχος σας είναι να ανωνυμοποιήσετε τις συναλλαγές σας BTC, βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε ασφαλείς συναλλαγές καθ ‘όλη τη διαδικασία πληρωμής. Το Bitcoin Laundry προσφέρει αυτές τις προτάσεις: 

 • Χρησιμοποιήστε ένα Bitcoin Mixer με συνέπεια. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε πάντα σίγουροι ότι κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τις διευθύνσεις σας.
 • Στείλτε τα καθαρισμένα νομίσματά σας σε μια νέα διεύθυνση, που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν.
 • Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Tor για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας
 • Αγοράστε το crypto ανώνυμα, είτε μέσω συναλλαγής σε μετρητά είτε σε ATM. Με άλλα λόγια, μην χρησιμοποιείτε μια μέθοδο που σας αναγκάζει να αποκαλύψετε προσωπικά και οικονομικά στοιχεία.
 • Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία αξιόπιστης ανάμειξης

συμπέρασμα 

Το Bitcoin Laundry είναι μια επαναστατική λύση που βοηθά τους χρήστες κρυπτογράφησης να ανωνυμοποιήσουν τις συναλλαγές τους. Αυτό το κάνει συνδυάζοντας τις διευθύνσεις τους με αυτές των άλλων εμπόρων. Με αυτόν τον τρόπο, οι πιθανότητες σύνδεσης της διεύθυνσής σας είναι σχεδόν μηδενικές. Προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις και σας επιτρέπει να επιλέξετε πόσο γρήγορα θέλετε να καθαριστεί το crypto σας.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map