Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Bitmix.Biz Review: Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την ανωνυμοποίηση των πληρωμών Bitcoin

Το Bitcoin μπορεί να είναι ένας ασφαλής και γρήγορος τρόπος συναλλαγής, αλλά δεν εγγυάται την πλήρη ανωνυμία. Ένας χάκερ με μεγάλο κίνητρο μπορεί εύκολα να εντοπίσει τα αρχεία σας. 

Αλλά χάρη στο BitMix, μια πλατφόρμα που ανωνυμοποιεί τις πληρωμές με κρυπτογράφηση, μπορείτε να στείλετε κρυπτονομικά χωρίς άγχος γνωρίζοντας ότι όλες οι πληρωμές σας είναι απολύτως ασφαλείς. Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που λειτουργεί συνδυάζοντας κάθε συναλλαγή με πολλές άλλες συναλλαγές. Συνήθως, η διαδικασία ανάμιξης διαρκεί μόνο μερικά λεπτά.

Τα τελικά νομίσματα που λαμβάνει ένας χρήστης είναι εντελώς νέα και δεν είναι ανιχνεύσιμα. Το BitMix.biz είναι ένας αξιόπιστος μίκτης bitcoin που θα σας βοηθήσει να δώσετε στις συναλλαγές σας Bitcoin την ασφάλεια και την ανωνυμία που αναζητάτε. 

Γιατί θα χρειαστείτε το BitMix.Biz?

Πριν από λίγα χρόνια, το bitcoin κέρδισε τεράστια δημοτικότητα λόγω της αναγνωρισμένης ανωνυμίας του, ενός παράγοντα που προσέλκυσε πλήθος χρηστών. Ωστόσο, η διαφημιστική εκστρατεία κρυώθηκε όταν οι χρήστες έμαθαν τα σκαμπανεβάσματα του bitcoin και τον τρόπο διεξαγωγής των συναλλαγών. Με απλά λόγια, η ανωνυμία Bitcoin είναι απλώς ένας μύθος. Ο καθένας μπορεί να μπει στο διαθέσιμο βιβλίο και να εντοπίσει οποιαδήποτε συναλλαγή επιθυμεί. 

BitMix.Biz δίνει στο κέρμα σας την πλήρη ανωνυμία που ψάχνετε. Για αρχάριους, μόλις καταθέσετε τα Bitcoin σας στην πλατφόρμα, το BitMix.Biz λειτουργεί συνθλίβοντας τη συναλλαγή σε μικρά μέρη τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα επιστρέψει τα κέρματα στο ίδιο ποσό με τα κατατεθέντα αλλά ως εντελώς νέα νομίσματα που δεν είναι ανιχνεύσιμα. Ακολουθούν μερικές πολύτιμες προδιαγραφές που έχει το BitMix.Biz για εσάς.

  • Πλήρης ανωνυμία
  • Υποστήριξη πολλαπλών κρυπτονομισμάτων
  • Μια πολυγλωσσική πλατφόρμα
  • Αμεση μεταφορά
  • Δυνατότητα καθορισμού προσαρμοσμένης χρέωσης
  • Εγγυητική επιστολή
  • Υποστήριξη τυχαιοποιημένης επιλογής

Πλήρης ανωνυμία 

Η ουσία της χρήσης ενός μίκτη Bitcoin είναι η απόκτηση απορρήτου και ανωνυμίας για το νόμισμά σας που εμποδίζει τα χρήματά σας από χάκερ και άλλες μορφές παρακολούθησης που ενδέχεται να εκθέσουν το νόμισμά σας σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Η πλατφόρμα δεν ζητά προσωπικά διαπιστευτήρια, όπως διευθύνσεις και ονόματα χρηστών κατά την εκτέλεση συναλλαγών.

Είναι ενδιαφέρον ότι το BitMix.Biz δεν διατηρεί αρχεία ή βιβλία καταγραφής των χρηστών του, πράγμα που σημαίνει ότι η πλατφόρμα δεν διατηρεί ανιχνεύσιμα στοιχεία επισκεπτών. Επιπλέον, το Bitcoin tumbler αποθηκεύει οποιαδήποτε στοιχεία συναλλαγής για 72 ώρες το πολύ ή αμέσως μετά από αίτημα του χρήστη.

Υποστηρίζονται κρυπτονομίσματα

Εάν ρωτήσετε, πολλοί κάτοχοι κρυπτογράφησης γνωρίζουν ότι οι υπηρεσίες ανάμιξης περιορίζονται μόνο στα Bitcoin. Λοιπόν, το BitMix.Biz έχει συμπεριλάβει πολλά άλλα cryptos όπως το Dash και το Litecoin. Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές, βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για τη συμπερίληψη περισσότερων νομισμάτων που θα διασφαλίζουν ότι κάθε κάτοχος κρυπτογράφησης θα φιλοξενείται.

Πολυγλωσσική πλατφόρμα

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο BitMix από σχεδόν όλα τα μέρη του κόσμου. Εκτός από την παγκόσμια προσβασιμότητα, η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης πολλές μεγάλες γλώσσες όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ολλανδικά, Κορεάτικα, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ινδονησιακά, Πολωνικά και Χίντι. 

Αμεση μεταφορά

Για να μεταφερθούν τα ψηφιακά στοιχεία ενός χρήστη στις αντίστοιχες διευθύνσεις τους, ένα μήνυμα γρήγορης επιβεβαίωσης είναι οι μόνες λεπτομέρειες που πρέπει να υποβάλει κάποιος και τα κέρματά του θα μεταφερθούν αμέσως στη διεύθυνσή τους. Σημειώστε ότι το BitMix διατηρεί εύκολα μικτά νομίσματα στο αποθεματικό τους. 

Έτσι, μόλις κάνετε κλικ στο μήνυμα επιβεβαίωσης, θα λάβετε τα κέρματά σας αμέσως, σε πλήρη ποσότητα και φυσικά, με πλήρη ανωνυμία.

Εγγυητική επιστολή

Το BitMix έχει ως στόχο να κάνει τις κρυπτο-συναλλαγές εντελώς ανώνυμες και πολύ ασφαλείς. Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι οι κάτοχοι ψηφιακών στοιχείων δεν μπορούν να είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, πώς θα γνωρίζουν ότι οι συναλλαγές τους λαμβάνουν πραγματικά τη σωστή κατεύθυνση?

Λοιπόν, το BitMix έχει βρει ήδη μια λύση. Όταν υποβάλλετε τα νομίσματά σας στην πλατφόρμα, θα λάβετε αμέσως μια διεύθυνση ή απλά μια τοποθεσία όπου θα αποστέλλονται τα Bitcoin σας. Η επιβεβαίωση υπογράφεται ψηφιακά από τον διακομιστή της πλατφόρμας ως ένδειξη γνησιότητας.

Καθορισμός προσαρμοσμένης χρέωσης

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς οι εισβολείς ξεπερνούν την περίπλοκη ασφάλεια που διαμορφώνουν οι κάτοχοι πορτοφολιών και κλέβουν ψηφιακά στοιχεία; Λοιπόν, ίσως πρέπει να το προσέξετε. Χρησιμοποιώντας το δημόσιο βιβλίο καθολικών που διατηρεί όλες τις συναλλαγές κρυπτογράφησης, οι εισβολείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αναλυτές για να γνωρίζουν το υπόλοιπο ενός κατόχου κρυπτογράφησης. 

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι όταν κάποιος έχει τέτοιου είδους πληροφορίες, η κλοπή από εσάς είναι θέμα χρόνου. Αλλά χάρη στο BitMix.Biz, μπορείτε να ορίσετε την προσαρμοσμένη χρέωση που κυμαίνεται συνήθως μεταξύ 0,4% και 4%. Αυτό καθιστά δύσκολη την ανίχνευση της συναλλαγής.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει τυχαία επιλογή

Η τυχαιοποιημένη επιλογή είναι απλώς ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας που η πλατφόρμα έχει ενσωματώσει για να διασφαλίσει ότι η πρόσβαση στις συναλλαγές των χρηστών είναι πλήρης. Η λειτουργικότητα επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν 2 ή περισσότερες συναλλαγές για κάθε διεύθυνση εξόδου.

Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά δύσκολο για οποιονδήποτε προσπαθεί να αναλύσει το blockchain για να εντοπίσει μια τέτοια συναλλαγή. Για να λειτουργήσει αυτή η λειτουργικότητα, θα πρέπει να επιτύχετε τις ελάχιστες πληρωμές στη διεύθυνσή σας, όπως αναφέρεται παρακάτω.

  • Bitcoin- 0.1BTC
  • Dash- 1,0 DASH
  • Litecoin – 1,0 LTC

Κωδικός για το κλείδωμα προηγούμενων νομισμάτων.

Η πλατφόρμα παίρνει την ασφάλεια και την ανωνυμία συναλλαγών με τόσο σοβαρότητα που έχουν αρχικοποιήσει έναν κωδικό που δίνεται στους πελάτες μετά από κάθε πλήρη συναλλαγή. Αυτός ο κωδικός διασφαλίζει ότι το BitMix δεν θα διαθέσει το ίδιο ποσό κερμάτων στις επόμενες συναλλαγές. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε εισβολέας που προσπαθεί να αναλύσει το blockchain δεν θα πετύχει ποτέ να εντοπίσει τον προορισμό τέτοιων συναλλαγών.

Πώς σας ωφελεί το πρόγραμμα συνεργατών BitMix?

Το BitMix έχει μια συναρπαστική πρόγραμμα συνεργατών που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να ανταμείψει τους πιστούς πελάτες του. Πώς ακούγεται η πληρωμή για κάθε ολοκληρωμένη συναλλαγή που πραγματοποιείται από όλους τους προσκεκλημένους χρήστες σας? 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μοιραστείτε τον σύνδεσμο παραπομπής σας σε όλες τις συνδέσεις σας είτε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είτε σε συναδέλφους. Για κάθε συνδυασμό BTC που πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας, πληρώνεστε. Τώρα φανταστείτε πόσα μπορείτε να κάνετε αν 100 από τις συνδέσεις σας πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας. Πρέπει να το δοκιμάσετε, το πρόγραμμα είναι ένα πραγματικό αποτέλεσμα.

συμπέρασμα

Αν και ο αρχικός λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα κρυπτονομίσματα ήταν η παράκαμψη των νομισματικών φραγμών που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση ή τις κεντρικές τράπεζες, πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι αυτό αποδείχθηκε πιο δύσκολο έργο από αυτό που φανταζόταν. 

Ωστόσο, με τις υπηρεσίες Bitcoin που προσφέρονται από πλατφόρμες όπως το BitMix, είναι δυνατό να επιτευχθεί ο αρχικός σκοπός του bitcoin που βασίζεται στην απόλυτη ανωνυμία και ασφάλεια. Τέτοιες υπηρεσίες θα ενθαρρύνουν την παγκόσμια οικονομία να αυξηθεί γρηγορότερα από ό, τι μπορεί να επιτύχει οποιοδήποτε νόμισμα fiat τις δεκαετίες. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να ανατρέξετε στο Συχνές ερωτήσεις

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me