Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αναθεώρηση Anonymix: Ασφαλής, ανώνυμος και βολικός αναμίκτης Bitcoin

Μια εντελώς ανώνυμη, ξεκάθαρη, χαμηλής χρέωσης και βολική πλατφόρμα για τους χρήστες να «στέλνουν ιδιωτικά τα Bitcoin τους». Σε αυτήν την ανασκόπηση του έργου επικεντρωνόμαστε στο Bitcoin mixer (tumbler), Anonymix, το οποίο προσφέρει ένα εντελώς ανώνυμο, καθαρό, χαμηλό κόστος, και βολική πλατφόρμα για τους χρήστες να «στέλνουν ιδιωτικά τα Bitcoin» τους.

Κατά την κυκλοφορία του, το Bitcoin χαρακτηρίστηκε ως πλατφόρμα εστιασμένη στην ανωνυμία, αλλά με τα χρόνια οι χρήστες του BTC συνειδητοποιούν ότι το κορυφαίο crypto δεν είναι τόσο ανώνυμο όσο νόμιζαν. Ναι, η αξιοπιστία του Bitcoin είναι απαράμιλλη στον τομέα της κρυπτογράφησης, αλλά η πλατφόρμα στερείται απροσεξίας, καθώς μια πιο προσεκτική ανάλυση στο blockchain μπορεί να αποκαλύψει σχέσεις μεταξύ πορτοφολιών. Αυτό έχει δει τον όρο «ψευδώνυμο» να χρησιμοποιείται για να περιγράψει σωστά το BTC.

Οι κρυπτοκεντρικοί χρήστες τείνουν στο απόρρητο, γεγονός που ανάγκασε ορισμένους από αυτούς να μετακινηθούν σε άλλα κρυπτονομίσματα που διασφαλίζουν συνολικά αφάνεια όπως το Monero, το Dash και το ZCash. Άλλοι επιλέγουν αναμεικτήρες Bitcoin ή ανατροπείς για να αποκρύψουν το πορτοφόλι προέλευσης του BTC, συνδυάζοντας διάφορες συναλλαγές σε ένα σύνολο πριν τα στείλουν σε συγκεκριμένα πορτοφόλια.

Προκλήσεις που αντιμετωπίζει η υιοθέτηση των αναμεικτών Bitcoin

Ωστόσο, η τρέχουσα καλλιέργεια αναμικτών αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις όπως:

 • Υψηλά τέλη για την υπηρεσία ανάμειξης.
 • Υψηλά ελάχιστα και χαμηλά ανώτατα όρια στο ποσό χρηματοδότησης.
 • Ιχνηλασιμότητα του BTC από τους αναμικτήρες.
 • Συνεχείς επιθέσεις από αρχές.
 • Απάτες που ξεφεύγουν από τον κλάδο.

Μια λύση στα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα έγκειται σε έναν επερχόμενο αναμίκτη Bitcoin, το Anonymity, έναν ανατροπέα BTC δωρεάν εγγραφής στο

Τι είναι το Anonymix?

Ανώνυμο είναι ένας κορυφαίος μίκτης Bitcoin που προσφέρει υψηλά επίπεδα απορρήτου, χαμηλές χρεώσεις και ανωνυμία στους πελάτες του.

Τρόπος χρήσης

Το Anonymix παρέχει μια σαφή, φιλική προς το χρήστη και γρήγορη πλατφόρμα για αρχάριους και ειδικούς που μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς προβλήματα. Η μίξη Bitcoin δεν είναι τόσο τεχνική όσο ακούγεται και με την πλατφόρμα Anonymix, οποιοσδήποτε κάτοχος Bitcoin μπορεί γρήγορα, ανώνυμα και με ασφάλεια να συνδυάσει το BTC τους σε καθαρά μη ανιχνεύσιμα νομίσματα.

Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον αναμεικτήρα Bitcoin Anonymix.

 1. Εκκινήστε τον επίσημο ιστότοπο Anonymix στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο πρόγραμμα περιήγησης Tor.
 2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού στην οποία θέλετε να σταλούν τα κέρματά σας.
 3. Επιλέξτε τη χρονική περίοδο που θέλετε να ξεκινήσει η διαδικασία ανάμειξης. Το “Quick” mix επιτρέπει την άμεση ανάμειξη και απελευθέρωση του Bitcoin μετά από μία επιβεβαίωση. Ωστόσο, ενώ η λειτουργία «Καθυστέρηση» δημιουργεί ένα κενό μεταξύ του πότε ένας χρήστης στέλνει τις καταθέσεις του και του όταν λαμβάνει την έξοδο. Ένας χρήστης μπορεί να επιλέξει έως και 24 ώρες για την καθυστέρηση.
 4. Επιλέξτε τα ποσοστά χρηματοδότησης για κάθε διεύθυνση.
 5. Εισαγάγετε τον κωδικό Captcha.
 6. Καταθέστε το BTC
 7. Πατήστε enter και περιμένετε την επιβεβαίωση.
 8. Λάβετε τα καθαρά νομίσματα BTC.

Χαρακτηριστικά του μίκτη Bitcoin Anonymix

Το κύριο ερώτημα που έθεσαν οι χρήστες αναμεικτών Bitcoin κυμαίνεται κυρίως γύρω από την ανωνυμία και είναι ένας τομέας στον οποίο η Anonymix χτυπά τους ανταγωνιστές της. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μειώνουν την ανωνυμία ενός μίξερ, όπως απαιτήσεις εγγραφής, κράτηση αρχείων καταγραφής συναλλαγών και ανοιχτές καθαρές πλατφόρμες που αυξάνουν την πιθανότητα εντοπισμού των συναλλαγών σε ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι μέσω διευθύνσεων IP.

Η ανωνυμία επιλύει καθένα από αυτά τα ζητήματα παρέχοντας πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής, μη αυτόματη ανάμειξη χρονικής καθυστέρησης και ιστότοπο Tor για τη διασφάλιση της ανωνυμίας του χρήστη. Παρακάτω είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές δυνατότητες που προσφέρει το Anonymix.

· Μη αυτόματη επιλογή ανάμειξης κεφαλαίων

Σε αυτό που χάνουν οι περισσότεροι μίξερ σήμερα, το Anonymix προσφέρει. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν χειροκίνητα το ταμείο στο οποίο θα ήθελαν να στείλουν τα κέρματά τους. Επιπλέον, μπορείτε να καθορίσετε το ποσοστό των χρημάτων που θέλετε να στείλετε σε κάθε ταμείο.

· Χωρίς αρχεία καταγραφής

Μια κοινή περίπτωση σε όλους τους αναμεικτήρες Bitcoin είναι η πολιτική καταγραφής που επιτρέπει στις πλατφόρμες να διατηρούν αρχεία των συναλλαγών των πελατών πολύ μετά την ολοκλήρωση της ανάμειξης. Αυτό μειώνει το επίπεδο ανωνυμίας καθώς οι αναμίκτες ενδέχεται να αποκαλύψουν πληροφορίες που μπορεί να σας εντοπιστούν.

Λόγω αυτού, το Anonymix διατηρεί αυστηρές πολιτικές «Χωρίς εγγραφή» και «Χωρίς αρχεία καταγραφής» για την προστασία του απορρήτου των χρηστών του. Η πλατφόρμα διατηρεί μεικτά δεδομένα στους διακομιστές τους για μια εβδομάδα το πολύ και στη συνέχεια διαγράφει το ιστορικό μόνιμα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να διαγράψουν το προσωπικό τους ιστορικό ανάμιξης με το χέρι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

· Αναλήψεις σε περισσότερες από 10 διευθύνσεις

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να καθαρίσετε ή να συνδυάσετε το BTC σας είναι να στείλετε μικρότερα τμήματα των χρημάτων σε διαφορετικές διευθύνσεις, καθιστώντας πιο δύσκολο για οποιονδήποτε να παρακολουθεί τον προορισμό των χρημάτων ή να το συνδέει μαζί σας. Το Anonymix παρέχει έως και 10 διευθύνσεις στους χρήστες να αποσύρουν τα χρήματά τους διασφαλίζοντας τη διατήρηση της ανωνυμίας.

· Ανταγωνιστικά ποσοστά χρηματοδότησης

Τα ελάχιστα και μέγιστα ποσά χρηματοδότησης για κάθε μίξερ ποικίλουν ανάλογα με το πόσο πραγματικά μπορεί να συνδυάσει ένας χρήστης. Το Anonymix επιτρέπει ελάχιστες καταθέσεις 0,002 BTC (~ 18 USD) και έως 100 BTC (~ 900,000 USD) ημερησίως, καλύπτοντας τους λιανοπωλητές μικρής κλίμακας, καθώς και τις φάλαινες Bitcoin με ανάγκες απορρήτου. Η μέγιστη τιμή αλλάζει σύμφωνα με τα αποθεματικά BTC της πλατφόρμας ανά πάσα στιγμή.

Παρόλα αυτά, η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης στους χρήστες τον πλήρη έλεγχο της κατανομής των κεφαλαίων τους σε διαφορετικές διευθύνσεις. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η τυχαία επιλογή διευθύνσεων από διάφορους αναμίκτες προκάλεσε α

Πόσα είναι τα τέλη?

Το Anonymix είναι ένας από τους φθηνότερους αναμίκτες Bitcoin στη βιομηχανία σήμερα. Τα τέλη αποτελούν ουσιαστικό μέρος των ιδιοτήτων ανάμιξης BTC, διατηρώντας προφανώς τον αναμίκτη. Είναι επίσης σημαντικά για την αύξηση της ανωνυμίας της συναλλαγής BTC λόγω του ποσού που κατατίθεται στο μίξερ ελαφρώς μεταβαλλόμενο όταν αποσυρθεί προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

Το Anonymix χρεώνει επί του παρόντος ένα σταθερό ποσοστό 0,3% ανά συναλλαγή στην πλατφόρμα. Για την αποστολή του μικτού BTC σε πολλαπλές διευθύνσεις εξόδου όπως αναφέρθηκε παραπάνω, χρεώνεται επιπλέον χρέωση 0,0001BTC ανά διεύθυνση.

Πρόσθετα:

· Το εισιτήριο λοταρίας Anonymix

Κάθε συναλλαγή που ολοκληρώνεται στο Anonymix σας εισάγει αυτόματα στο πρόγραμμα εισιτηρίων λαχείων. Ο μίκτης BTC παρέχει επίσης ένα εισιτήριο νίκης για κάθε 100ο μίκτη που κερδίζει ένα ποσοστό της συναλλαγής του. Αυτό διασφαλίζει ότι χρησιμοποιούνται περισσότερες διευθύνσεις στην πλατφόρμα αυξάνοντας την αφάνεια και αλλάζει επίσης τα ποσά του νικητήριου εισιτηρίου προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ανωνυμίας.

· Το μίξερ του προγράμματος περιήγησης Tor / μίξερ Clearnet

Οι χρήστες που επιθυμούν να αφαιρέσουν το BTC τους για περισσότερη προστασία της ιδιωτικής ζωής μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης Tor. Αυτό παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ανωνυμίας καθώς οι μηχανές αναζήτησης, τα προγράμματα περιήγησης και οι ISP μπορούν εύκολα να εντοπιστούν. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο Tor εδώ: http://anonymixtnq67qer.onion και τον ιστότοπο του καθρέφτη στο https://anonymix.net/.

· Το πιστοποιητικό καταγωγής

Η πλατφόρμα προσφέρει ένα πιστοποιητικό προέλευσης για κάθε μείγμα που επιβεβαιώνει ότι τα κέρματα που λάβατε προέρχονται από το Anonymix.

συμπέρασμα

Καθώς ολοκληρώνουμε την αναθεώρηση του έργου του Anonymix, η πιο επίμονη ερώτηση που θέτουν οι χρήστες – «Η χρήση του Anonymix bitcoin mixer είναι παράνομη;» Λοιπόν, η άμεση απάντηση σε αυτό είναι όχι, η χρήση του Anonymix είναι απολύτως νόμιμη. Ωστόσο, εάν τα διακριτικά σας προέρχονται από μια παράνομη πηγή, τότε μπορείτε να συμμετέχετε στις αρχές.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τον αναμίκτη νομισμάτων μόνο για νομικούς και ιδιωτικούς σκοπούς.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το http://anonymixtnq67qer.onion ή  https://anonymix.net/.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me