Μπορεί αυτή η ανταλλαγή Dethrone Binance; Πώς η FCoin αυξήθηκε σε ημερήσιο όγκο 17,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ

Είναι η πιο καυτή ανταλλαγή στην πόλη και πιθανότατα δεν το έχετε ακούσει ποτέ.

Αυτή τη στιγμή έχει τον υψηλότερο όγκο συναλλαγών στον κόσμο και δεν αναφέρεται καν στο CoinMarketCap.com.

Η άνοδος του FCoin

Το FCoin, το χρηματιστήριο με έδρα την Κίνα που δημιουργήθηκε από τον πρώην ΚΟΤ του Χόμπι, ο Ζανγκ Τζιάν ξεκίνησε τις συναλλαγές του στις αρχές Μαΐου.

Έχει δει ένα μετεωρικός αύξηση του όγκου τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Κανένα από αυτά δεν καταγράφεται ακόμη από μεγάλα καταστήματα δεδομένων, καθώς τα περισσότερα από αυτά όπως το Coinmarketcap.com δεν έχουν ακόμη προσθέσει τη ροή δεδομένων τους στους ιστότοπούς τους.

Και είναι πραγματικά μετεωρικό. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας από ένα στιγμιότυπο των τελευταίων 24 ωρών $ όγκο που ανταλλάσσεται από τον ιστότοπό τους παρακάτω.

* 26 Ιουνίου 2018, 11:00 HKT

Κύρια ζώνη:

Κύρια ζώνη

Ζώνη καινοτομίας:

Ζώνη καινοτομίας

Αυτοί οι τόμοι προέρχονται από τον ιστότοπο https://www.fcoin.com και χωρίζονται σε 2 ενότητες:

 1. Το “Mainstream Zone” που είναι μια λίστα με τα μεγάλα ζεύγη κρυπτογράφησης έναντι USDT μαζί με το δικό τους διακριτικό FT (FCoin Token) που διαπραγματεύονται.
 2. Η «Ζώνη Καινοτομίας» που ανταλλάσσει έναν μικρό όγκο στα λιγότερο γνωστά ζευγάρια.

Αριθμοί αναδυόμενων ματιών FCoin

 • Ναι, τα μάτια σας δεν κάνουν λάθος, τις τελευταίες 24 ώρες, α Ο επιβλητικός όγκος των 17,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ διαπραγματεύτηκε στο χρηματιστήριο.
 • Για να το θέσουμε σε προοπτική, το άθροισμα της αξίας $ που διαπραγματεύεται στα 10 κορυφαία χρηματιστήρια κυμαίνεται περίπου στα 6 δισεκατομμύρια δολάρια
 • Από τα 17,3 δισεκατομμύρια δολάρια που διαπραγματεύτηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, 8,9 δισεκατομμύρια δολάρια είναι μόνο στα ζεύγη FT! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολλή συναυλία ή τουλάχιστον δραστηριότητα γύρω από το FCoin Token, το οποίο αντιπροσωπεύει το 51,1% του όγκου της ανταλλαγής.
 • Υπάρχουν μερικά μεγάλα ερωτηματικά εδώ. Πόσο από αυτόν τον όγκο είναι πραγματικό (δηλαδή όχι για διαπραγμάτευση πλυσίματος) και πόσο βιώσιμο είναι αυτός ο όγκος. Και στις δύο περιπτώσεις, ακόμη και αν ακολουθήσουμε μια συντηρητική προσέγγιση και εφαρμόσουμε μια τεράστια έκπτωση στους αριθμούς όγκου, εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλη αξία.

Πώς πέτυχε η FCoin μια τέτοια μετεωρική ανάπτυξη?

Λάβετε υπόψη ότι το χρηματιστήριο FCoin ξεκίνησε να διαπραγματεύεται μερικά μεγάλα ζεύγη στις αρχές Μαΐου με ελάχιστο και ελάχιστο όγκο, αλλά πριν από περίπου 2 εβδομάδες όταν ο όγκος άρχισε να αυξάνεται εκθετικά.


Λοιπόν τι έγινε? Απλό, γεννήθηκε το FCoin Token (FT).

Στο Λευκή Βίβλος για FT Τα κύρια βοηθητικά προγράμματα διακριτικών περιγράφονται ως εξής:

 1. Κατανομή εσόδων 80%
 2. Δικαιώματα λήψης αποφάσεων – έξυπνη σύμβαση ψηφοφορίας για σημαντικές αποφάσεις
 3. Εκλογή & Δικαιώματα εποπτείας – Σχετικά με μέλη κοινότητας FCoin

Ωστόσο, το κύριο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι η μέθοδος διανομής διακριτικών, την οποία ονομάζουν «Trans-Fee Mining Model»:

Μεταλλεία με επιπλέον χρέωση

Είναι το “Model Mining Trans-Fee” της FCoin η νέα μορφή του ICO?

Πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το νέο μοντέλο; Όταν κάνετε συναλλαγές στο χρηματιστήριο FCoin, όπως όλα τα άλλα χρηματιστήρια, πληρώνετε τέλος συναλλαγής 0,1% του όγκου που διαπραγματεύεστε.

Τις περισσότερες φορές πληρώνετε στο βασικό νόμισμα, το οποίο ως επί το πλείστον είναι σε BTC ή ETH. Το FCoin στο τέλος της ημέρας στη συνέχεια πιστώνει το λογαριασμό σας με την ισοδύναμη αξία σε FT, κάνοντας θεωρητικά το FCoin ως ανταλλαγή αισθήσεων!

Αυτή η διανομή θα συνεχιστεί έως ότου διατεθούν πλήρως τα 51% ή 5,1 δισεκατομμύρια μάρκες.

Είναι ενδιαφέρον, αν υποθέσουμε ότι ο όγκος FCoin συνεχίζει να διαπραγματεύεται στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια (17,4 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα σίγουρα θα μειωθεί), στα 0,42 δολάρια ως τιμή του FT,θα διαρκέσει 214 ημέρες για το 51% των διακριτικών που θα διανεμηθούν τελικά.

Εδώ είναι ένα απλό παράδειγμα. πραγματοποιείτε συναλλαγές αξίας 1000 $ BTC / USDT, ώστε η χρέωση συναλλαγής σας να είναι 1 $, η οποία θα χρεωθείτε σε BTC. Στο τέλος της ημέρας, ας υποθέσουμε ότι η FT διαπραγματεύεται στα 0,5 $, η ανταλλαγή θα σας πιστώσει με 2 FT.

Μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε:

 • Η χρέωση συναλλαγής δεν σημαίνει δωρεάν μάρκες FT – στην ουσία ανταλλάσσετε το BTC σας & ETH για FT. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ καινοτόμος τρόπος για την ανταλλαγή της ICO από μόνη της, και με τους τρέχοντες τόμους που βλέπει, σίγουρα λειτούργησε.
 • Το μερίδιο εσόδων 80% είναι δυνητικά πολύ ελκυστικό, και σε συνδυασμό με τη λήψη διακριτικών FT, παρέχει τεράστια κίνητρα στους εμπόρους να μεταπηδήσουν στο χρηματιστήριο – γιατί όχι; Απλώς πληρώνουν τέλη αλλού.
 • Ωστόσο, επειδή ανταλλάσσετε ETH & BTC για FT, αυτό σημαίνει ότι διακινδυνεύετε αποτελεσματικά. Εάν η τιμή του FT μειωθεί σημαντικά πριν από την εξαργύρωση, θα έχετε ουσιαστικά το κόστος διαπραγμάτευσης στο χρηματιστήριο.

Η απόφαση για το αν οι έμποροι πρέπει να αλλάξουν ανταλλαγές εξαρτάται από την τιμή του διακριτικού FT, διότι σε εύλογη αποτίμηση, είναι λογικό να αγοράζετε και να πουλάτε το crypto σας στο FCoin αφού λάβετε κάτι σε αντάλλαγμα – ενώ σε άλλα χρηματιστήρια εξακολουθείτε να είστε καθαρές αμοιβές πληρωμής.

Ποια είναι η αξία του FCoin?

Η τρέχουσα τιμή του FCoin (FT ζεύγη εμπορίου με δική τους ανταλλαγή) είναι περίπου 0,42 $, και δεδομένης της συνολικής προσφοράς κερμάτων στα 10 δισεκατομμύρια, εξετάζουμε ένα συνολικό όριο αγοράς 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτό είναι μεγαλύτερο από το συνολικό ανώτατο όριο αγοράς της BNB (Binance Exchange Token) που εκτιμάται στα 2,85 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ενώ μπορούμε να συζητήσουμε για την αξία της διαφοράς στα βοηθητικά προγράμματα token, για μια ανταλλαγή που δημιουργήθηκε πριν από λιγότερο από 2 μήνες, το μοντέλο «Trans Fee Mining» ήταν σίγουρα επιτυχημένο.

Μια σημείωση για την κατανομή εσόδων 80%

Ένα από τα κύρια βοηθητικά προγράμματα του διακριτικού είναι το μερίδιο εσόδων 80% που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2018.

Με τον τεράστιο όγκο BTC και ETH που έχουν ήδη συλλεχθεί μέσω του Trans Fee Mining Model, καθιστά την κατανομή εσόδων της FT πολύ ελκυστική. Αυτό δημιουργεί ένα βρόχο θετικής ανάδρασης όπου οι χρήστες χρησιμοποιούν το FCoin για να κερδίσουν μάρκες FT και η χρήση δίνει αξία σε μάρκες FT, καθιστώντας το μοντέλο εξόρυξης trans fee ένα λαμπρό «hack hack» για το FCoin.

Όμως, οι δύσπιστοι παρατηρητές θα αναρωτηθούν πώς μια ανταλλαγή που διανέμει το 80% των εσόδων της μπορεί αποτελεσματικά να διευθύνει μια επιχείρηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη της FCoin κατέχουν το υπόλοιπο 49% της προσφοράς και επομένως εμμέσως θα διατηρήσουν το 40% των εσόδων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance λαμβάνει ειδοποίηση

Η μετεωρική άνοδος της ανταλλαγής FCoin έχει σίγουρα τραβήξει την προσοχή από τους ανταγωνιστές τους, όπως αποδεικνύεται από Η απάντηση του Binance CEO CZ στο μοντέλο τους που δημοσιεύτηκε στο Weibo.

Ακολουθεί μια σύνοψη για όσους δεν διαβάζουν κινέζικα:

 • Το “Trans-Fee Mining Model” δεν είναι μόνο ICO, αλλά και ICO πολύ υψηλών τιμών. Οι χρήστες πρέπει να ενεργούν με προσοχή.
 • Χρησιμοποιείτε BTC ή ETH για να πληρώσετε το τέλος συναλλαγής στο χρηματιστήριο, όπου σας επιστρέφει 100% μέσω των διακριτικών ανταλλαγής. Δεν είναι το ίδιο με τη χρήση BTC ή ETH για την αγορά των διακριτικών ανταλλαγής; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού και ενός ICO?
 • Εάν ένα χρηματιστήριο δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής, ο μόνος τρόπος για να κερδίσουν κέρδη είναι να αυξήσουν την τιμή τους, διαφορετικά δεν μπορούν να επιβιώσουν. Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι?
 • Όταν τα διακριτικά ξεκλειδωθούν για τους μετόχους της εταιρείας, νομίζετε ότι θα έχουν ακόμα κίνητρο να συνεχίσουν την ανταλλαγή; Από μακροπρόθεσμη προοπτική, νομίζετε ότι αυτός ο τύπος ανταλλαγής θα είναι ανταγωνιστικός?
 • Μιλώντας για τον ανταγωνισμό, αυτό το μοντέλο δεν έχει πολλά εμπόδια. Ο καθένας μπορεί να το κάνει. Ωστόσο, όσο χαμηλότερη είναι η μπάρα για είσοδο, τόσο λιγότερος επαγγελματισμός. Ορισμένες ανταλλαγές ισχυρίζονται ότι πρόκειται να πραγματοποιήσουν 100 ανταλλαγές franchise. Σύντομα, θα χάσει αξία.
 • Το Binance προστατεύει τους χρήστες. Δεν χρησιμοποιούμε αυτό το μοντέλο.

Η απάντηση της CZ συνεχίστηκε:

«Συνειδητοποίησα ότι τα μαθηματικά δεν είναι το δυνατό σου κοστούμι για πολλούς από εσάς. Επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω το Binance ως παράδειγμα για να κάνω μια σύγκριση.

Ανταλλαγή Α: μέρισμα 80%, χρέωση συναλλαγής 0,1%. Τα κουπόνια για τους μετόχους ξεκλειδώνονται με τον ίδιο ρυθμό.

Binance: 0,1 χρέωση συναλλαγής, χρησιμοποιήστε το BNB για να λάβετε έκπτωση 50%, συν 40% χρέωση παραπομπής.

Ας πούμε ότι διαπραγματευτήκατε 10.000ETH.

Το Exchange A παίρνει 10ETH και δίνει πίσω 8ETH στην κοινότητα. Ταυτόχρονα, το 10ETH ξεκλειδώθηκε για την ομάδα. Έτσι η ομάδα παίρνει 12ETH. Το 50% του ETH που επιστρέφεται στην κοινότητα δίνεται στην ομάδα επειδή πρέπει να έχουν περίπου το 50% των ανταλλακτικών αν δεν έχουν πουλήσει κανένα. Επομένως, η ομάδα παίρνει 16ETH και η κοινότητα λαμβάνει μέρισμα 4ETH.

Στο Binance, εάν διαθέτετε BNB, χρεώνουμε μόνο 5ETH, που είναι 0,05%. Το 40% του 5ETH επιστρέφεται στο άτομο που σας παρέπεμψε (μην ξεκινήσετε καν την υπόθεση που αναφέρατε εσείς). Έτσι η ομάδα μας παίρνει μόνο 3ETH, χωρίς μέρισμα.

Ποιο μοντέλο είναι καλύτερο για εσάς, ως χρήστης?

Προτιμάτε η ανταλλαγή να πάρει 20ETH από εσάς και, στη συνέχεια, να σας επιστρέψει το 4ETH με την πραγματική χρέωση να είναι 16ETH ή προτιμάτε μια ανταλλαγή να σας χρεώνει μόνο 3ETH?

Πού πήγε το μη χρεωμένο τέλος συναλλαγής στο Binance; Δίνεται άμεσα ο πραγματικός έμπορος!

Εάν πιστεύετε ότι ένα χρηματιστήριο προσφέρει μέρισμα είναι καλό, επειδή άλλοι πληρώνουν τέλη συναλλαγής και λαμβάνετε το μέρισμα. Αλλά πιστεύετε πραγματικά ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να διαπραγματεύονται σε αυτό το χρηματιστήριο για μεγάλο χρονικό διάστημα; Ποιος θα ήταν τόσο ηλίθιος να συνεχίσει να πληρώνει το τέλος συναλλαγής; Τα διακριτικά ανταλλαγής αξίζουν ακόμη 50 δισεκατομμύρια; Είναι ήδη υψηλότερο από το BNB κατά 500%.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για να δείτε ποιος ρίχνει γρήγορα τα κουπόνια.

Η βιομηχανική πειθαρχία εξαρτάται επίσης από την πειθαρχία των χρηστών. Μην κατηγορείτε την ανταλλαγή όταν χάνετε χρήματα. Να είστε υπεύθυνοι για τις αποφάσεις και τις επιλογές που κάνετε τώρα. Αν βγείτε αργά, μην κατηγορείτε κανέναν που δεν σας προειδοποιεί. “

Παρά την κριτική της CZ, η FCoin φαίνεται απροσδιόριστη. Ανέφεραν ακόμη και το ζευγάρι της BNB στη «Ζώνη Καινοτομίας», κάτι που πιθανότατα γίνεται με την πρόθεση να κυνηγήσει τη βάση πελατών του Binance ή τουλάχιστον να ανακατεύει λίγο το pot – πολύ αναιδές πράγματι.

Θα επιβιώσει αυτό το νέο μοντέλο?

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στην κρυπτογράφηση, είναι δύσκολο να πούμε αν αυτό το “Trans-Fee Mining Model” που έβαλε την FCoin στην κορυφή θα συνεχίσει να το διατηρεί εκεί.

Επιπλέον, μένει να δούμε αν το επιχειρηματικό μοντέλο μεριδίου εσόδων 80% θα είναι αυτοσυντηρούμενο (η CZ σίγουρα δεν το πιστεύει), αλλά μερικά πράγματα είναι σίγουρα:

 • Το “Trans-Fee Mining Model” υπήρξε μια επιτυχημένη εναλλακτική λύση για έναν ICO, με την έννοια ότι έχει συγκεντρώσει κεφάλαια σε μια αποτίμηση υψηλότερη από το μεγαλύτερο token ανταλλαγής BNB και ταυτόχρονα χρησίμευσε ως μια έξυπνη στρατηγική απόκτησης πελατών παρέχοντας κίνητρα για τους εμπόρους να μεταβούν στην πλατφόρμα τους
 • Ακόμα κι αν το FCoin δεν διατηρήσει την πρώτη θέση, ο όγκος συναλλαγών που έχουν λάβει από άλλα χρηματιστήρια θα οδηγήσει σε άλλα χρηματιστήρια να επανεκτιμήσουν τα μοντέλα των token τους και ίσως να το αναθεωρήσουν για να παρέχουν περισσότερα κίνητρα στους εμπόρους. Περισσότερος ανταγωνισμός ανταλλαγής σημαίνει καλύτερους όρους για τους εμπόρους.
 • Ίσως η CZ να μπορεί τελικά να εφαρμόσει το βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών που πρότεινα.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map