Εκτιμώντας το BNB Token: Πώς θα μπορούσε το Binance να κερδίσει 2X BNB Coin Value Overnight

Σε μια προηγούμενη ερευνητική ανάλυση CoinFi που γράφτηκε από τον δικό μας επικεφαλής επιστήμονα δεδομένων Alex Svanevik, εμείς συνέκρινε διάφορα διακριτικά ανταλλαγής χρησιμοποιώντας την αναλογία TVEV, ανακαλύπτοντας ότι υπάρχει ένα απλό μοντέλο που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να εκτιμήσουμε εάν ένα διακριτικό ανταλλαγής τιμολογείται ή όχι σε σχέση με άλλα διακριτικά ανταλλαγής. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα προσπαθήσουμε να εκτιμήσουμε το διακριτικό ανταλλαγής Binance (κέρμα BNB) από την άποψη των ταμειακών ροών.

Οι λόγοι για τη γοητεία του CoinFi με ανταλλακτικά είναι:

 • Τα οικονομικά χρησιμότητας / token είναι γενικά καλά καθορισμένα, καθιστώντας τα εύκολα κατανοητά και αξιόλογα.
 • Τα διακριτικά ανταλλαγής στο σύνολό τους (ειδικά το Binance) έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως, κυκλοφόρησαν και δοκιμάστηκαν οι μάχες. Αρκετοί από αυτούς είχαν ακόμη και μια σειρά εξαγορών.
 • Παρά την πρόσφατη πώληση στο crypto, τα token ανταλλαγής διατηρήθηκαν αρκετά καλά, όπως φαίνεται στο παρακάτω γράφημα.

απόδοση κέρματος bnb έναντι BTC

Όπως μπορούμε να δούμε από την παραπάνω γραφική παράσταση, από τον Μάρτιο του 2018, τα token BNB έχουν διπλασιαστεί σε αξία έναντι του BTC ενώ ΗΤ (Huobi Token) έχει υπερδιπλασιαστεί!

Για αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στην αποτίμηση του κέρματος BNB για τρεις λόγους:

 1. Από τα κουπόνια ανταλλαγής, το νόμισμα BNB είχε τη μεγαλύτερη ιστορία.
 2. Τους τελευταίους μήνες, το Binance ήταν σταθερά μεταξύ των ανταλλαγών με τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών και είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο χρηματιστήριο που υπάρχει.
 3. Τέλος και το πιο σημαντικό, η κύρια περίπτωση χρήσης για το διακριτικό BNB είναι πολύ σαφής – παρέχει έκπτωση στον όγκο συναλλαγών. Αυτό το απλό μοντέλο το καθιστά σχετικά εύκολο να παρουσιάσει μια ακριβή αποτίμηση. Σε μελλοντικές αναρτήσεις ιστολογίου, ενδέχεται να κοιτάξουμε να εκτιμήσουμε την αξία άλλων χαρακτηριστικών διαφόρων διακριτικών ανταλλαγής που δεν σχετίζονται άμεσα με την έκπτωση τέλους συναλλαγής.

Ακολουθούν τα βασικά δεδομένα της αγοράς για την BNB:

Binance BNB
* 19 Ιουνίου 2018
BNB px 16,53 $
κυκλοφορία εφοδιασμού 114.041.290
συνολική προσφορά 194.972.068
κυκλοφορούν όριο $ mkt 1.885.102.524 $
συνολικό όριο $ mkt 3.222.888.284 $

Η τρέχουσα χρησιμότητα των κωδικών BNB έρχεται ως μορφή έκπτωσης τέλους συναλλαγής όπου πληρώνετε σε BNB και όχι στο εγγενές νόμισμα που ανταλλάσσετε.

Οι εκπτώσεις στα τέλη συναλλαγής για τους κατόχους της BNB είναι οι εξής:

Έτος 1: Έκπτωση 50% Έτος 2: Έκπτωση 25% Έτος 3: Έκπτωση 12,5% Έτος 4: έκπτωση 6,75%

Ο ορισμός του τι σημαίνει «Έτος 1» δεν είναι σαφής στον ιστότοπο της BNB, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να μάθουμε απευθείας από το Binance.

Email υποστήριξης Binance

Πρώτα απ ‘όλα, φωνάξτε στον CS Yuu στην υποστήριξη Binance για την ταχεία απάντηση (9 λεπτά) – η καλή υποστήριξη πελατών είναι πάντα ένα υπέροχο σημάδι.

Η τιμή κέρματος BNB πηγαίνει στο μηδέν?

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το 5ο έτος της ύπαρξης της BNB, η έκπτωση προμήθειας συναλλαγής πηγαίνει πραγματικά στο μηδέν!

Επομένως, εκτός αν η BNB εμφανίσει πρόσθετο βοηθητικό πρόγραμμα του διακριτικού, η τιμή που προέρχεται από την έκπτωση τέλους συναλλαγής θα μηδενιστεί και το μόνο που θα απομείνει είναι η αξία του διακριτικού ως νόμισμα ανταλλαγής.


 • Λάβετε υπόψη ότι περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια όγκο συναλλαγών της BNB την ημέρα, με ένα καλό κομμάτι ως μορφή συναλλάγματος για την αγορά ή την πώληση άλλων κρυπτονομισμάτων, οπότε, ακόμη και σήμερα, θα υπάρχει κάποια υπολειμματική αξία συμβολικού μετά τη λήξη της έκπτωσης.
 • Το Binance μπορεί (και σύμφωνα με την εκτίμησή μας πιθανότατα) να προσθέσει επιπλέον κίνητρα στο μέλλον για τους κατόχους token BNB, προκειμένου να ανταγωνιστεί με κάποια από τα κίνητρα που προσφέρουν άλλα tokens ανταλλαγής.

Ο Binance πρόσθεσε επίσης πρόσφατα μια νέα δυνατότητα από τις 18 Μαΐου 2018:

Binance Double Referral Rewards

Ενώ το παραπάνω νέο χαρακτηριστικό αλλάζει σίγουρα τη ζήτηση των διακριτικών, πιθανότατα έχει θετικό αντίκτυπο στην τιμή, θα επικεντρωθούμε κυρίως στην έκπτωση τέλους συναλλαγής, καθώς είναι το πιο σημαντικό βοηθητικό συμβόλαιο και το πιο απλό στην αξία.

Πώς διαμορφώσαμε την αξία του κέρματος BNB

Σε αντίθεση με πολλά μοντέλα βοηθητικών συμβόλων, το νόμισμα BNB έχει μια σαφή θεμελιώδη νομισματική αξία που μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε – το τέλος συναλλαγής που αποθηκεύουν οι έμποροι κρατώντας τα μάρκες BNB. Θέλουμε να μάθουμε πόσο αξίζει αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα.

Ως αποτέλεσμα, μπορούμε πραγματικά να δούμε το BNB ως περιουσιακό στοιχείο δημιουργίας ταμειακών ροών, όπου η ταμειακή ροή έρχεται με τη μορφή αποθηκευμένων τελών συναλλαγής.

Τώρα ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο: Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έπρεπε να κατέχει όλα τα κουπόνια BNB, πόσο θα έπρεπε να χρεώσει στους πρόθυμους εμπόρους στο Binance?

Από αυτήν την οπτική γωνία, μπορούμε να δούμε την ιδιοκτησία των διακριτικών Binance ως μια επιχείρηση με προβλέψιμες ταμειακές ροές, κάτι που θα μας επιτρέψει να εκτιμήσουμε εύκολα το διακριτικό.

Πρώτο βήμα: Εκτίμηση όγκου

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να εκτιμήσουμε τον όγκο των $ USD που διαπραγματεύεται για να δούμε πόσα μια εταιρεία που δανείζει την BNB θα μπορούσε να κάνει κάθε χρόνο.

Λάβετε υπόψη ότι το Binance ως ανταλλαγή υπάρχει για περίπου ένα έτος, οπότε η προσπάθεια προβολής ετών συναλλαγών σε δολάρια ΗΠΑ στο μέλλον δεν είναι εύκολη υπόθεση και θα πρέπει να κάνουμε μερικές παραδοχές:

 • Τους τελευταίους μήνες, το Binance είναι μεταξύ των κορυφαίων ανταλλαγών. Αναμφισβήτητα, είναι η # 1 ανταλλαγή σε σχέση με την αξία $ που διαπραγματεύεται και δεδομένης της τρέχουσας κυριαρχίας τους, φαίνεται απίθανο να μην έχουν καθιερωθεί στο εγγύς μέλλον.
 • Τις τελευταίες εβδομάδες, η Binance διαπραγματεύεται Κρυπτονομίσματα αξίας 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων ημερησίως. Ενώ αυτός ο όγκος κυμαίνεται ανάλογα με τη δράση στην αγορά, είναι μια καλή βασική υπόθεση.
 • Υπάρχει σίγουρα η πιθανότητα ο Binance να πέσει από το ραντάρ. Εάν αυτό αποδειχθεί έτσι, τότε η άσκηση αποτίμησης της BNB μπορεί να καταλήξει να είναι άσκοπη. Ωστόσο, αυτό (τουλάχιστον εν μέρει) αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι δεν βάζουμε προβλέψεις ανάπτυξης στη συνολική αγορά συναλλαγών κρυπτογράφησης στο σύνολό της.

Αν υποθέσουμε καθημερινά συναλλαγές 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Binance, μπορούμε να εκτιμήσουμε τις μελλοντικές ταμειακές ροές αυτής της υποθετικής εταιρείας που δανείζει την BNB στους πελάτες της.

Τέλος συναλλαγής Binance Εκπτωση Ημερήσιος τόμος Αποθηκεύτηκε χρέωση συναλλαγής (καθημερινά) Η χρέωση συναλλαγής αποθηκεύτηκε (ετήσια)
Έτος 2 0,10% 25% 1.600.000.000 $ 400.000 $ 146.000.000 $
Έτος 3 0,10% 12.50% 1.600.000.000 $ 200.000 $ 73.000.000 $
Έτος 4 0,10% 6,75% 1.600.000.000 $ 108.000 $ 39.420.000 $
Έτος 5 0,10% 0% 1.600.000.000 $ 0 $ 0 $
Αθροισμα 708.000 $ 258.420.000 $
 • Το Έτος 1 – το οποίο έχει έκπτωση 50% – παραλείπεται από αυτό το μοντέλο, καθώς οι μάρκες BNB πλησιάζουν στον 11ο μήνα ύπαρξής τους.
 • Χρησιμοποιούμε 0% επιτόκιο για έκπτωση για την πρώτη εκτίμηση, καθώς το τρέχον επιτόκιο στο 2% είναι ακόμη ιστορικά αρκετά χαμηλό και δεν θα έχει μεγάλη επίδραση στο συμπέρασμά μας.
 • Το συνολικό άθροισμα των ταμειακών ροών έως το έτος 4 είναι 258 εκατομμύρια δολάρια.

Με βάση αυτό το μοντέλο, η χρησιμότητα της «έκπτωσης προμήθειας συναλλαγής» του διακριτικού BNB αξίζει δυνητικά 258 εκατομμύρια δολάρια.

Μερικοί από εσάς μπορεί να επισημάνετε ότι αυτό το μοντέλο είναι ελαττωματικό, επειδή δεν αγοράζουν όλοι αποτελεσματικά το ακριβές ποσό της BNB για να βελτιστοποιήσουν το κόστος συναλλαγής τους. Αυτό το σημείο καθίσταται άσχετο, δεδομένου ότι η αξία της εταιρείας που κατέχει κέρμα BNB θα εξαρτάται από το ποιο είναι το βέλτιστο δανεισμό, αντί για το ποιος έχει αποφασίσει να είναι αποτελεσματικός στην αγορά ενός ακριβούς αριθμού μάρκων BNB για τις συναλλαγές τους.

Επιπλέον, ορισμένοι κάτοχοι διακριτικών ενδέχεται να κατέχουν περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα, κάτι που θα αντισταθμίσει τους εμπόρους που ξεχνούν να κατέχουν BNB.

Κυκλοφορική προσφορά ή συνολική προσφορά?

Με αυτήν την αξία 258 εκατομμυρίων δολαρίων που αποδίδεται στο βοηθητικό πρόγραμμα “έκπτωση προμήθειας συναλλαγής” του διακριτικού, θα θέλαμε να δούμε ποιο τμήμα της τιμής του διακριτικού οφείλεται σε αυτήν τη λειτουργία.

Εδώ χρησιμοποιούμε κυκλοφορία εφοδιασμού. Αυτό διαφέρει από το δικό μας Ανάλυση διακριτικών ανταλλαγής στην αναλογία TVEV όπου χρησιμοποιήσαμε τη συνολική προσφορά για να καλύψουμε τις μεγάλες αποκλίσεις στην κυκλοφορία% token.

Προκειμένου να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποιο ποσοστό του τρέχοντος κεφαλαίου αγοράς λογίζεται από το βοηθητικό πρόγραμμα έκπτωσης χρέωσης συναλλαγής, πρέπει να λάβουμε υπόψη το συνολικό ποσό των διακριτικών που είναι διαθέσιμα για να χρησιμοποιήσουν οι έμποροι για να λάβουν αυτήν την έκπτωση. Αυτό συμβαίνει να είναι η παροχή κυκλοφορίας.

Τιμή νομίσματος BNB 16,53 $
Κυκλοφορία εφοδιασμού 114.041.290
Ανώτατο όριο αγοράς κυκλοφορίας 1.885.102.524 $
Αξία έκπτωσης χρέωσης συναλλαγής 258.420.000 $
Ποσοστό χρέωσης συναλλαγής% 13,71%

Με ανώτατο όριο αγοράς 1,89 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το βοηθητικό πρόγραμμα “έκπτωση αμοιβής συναλλαγής” των διακριτικών BNB αντιπροσωπεύει περίπου το 14% της τιμής του διακριτικού.

Πού πήγαν λοιπόν το άλλο 86%?

 • Η Binance χρησιμοποιεί το 20% των κερδών τους για να αγοράσει και να κάψει την BNB. Όπως και ένα πρόγραμμα εξαγοράς μετοχών, αυτό προσθέτει επιπλέον αξία στην τιμή του νομίσματος που δεν έχουμε λάβει υπόψη. Φανταστείτε την εταιρεία που δανείζει την BNB, μπορούν τελικά να πουλήσουν εκ νέου το αδρανές BNB σε μια προκαθορισμένη τιμή.
 • Δεν έχουμε σκεφτεί την ανάπτυξη στο μοντέλο. Αλλά με μια τιμή premium, υπάρχει πιθανότητα κάποια ανάπτυξη να τιμολογείται και καθώς τα νομίσματα κρυπτογράφησης γίνονται mainstream, το Binance είναι έτοιμο να αποκομίσει τα οφέλη.
 • Η BNB έχει επίσης άλλα βοηθητικά προγράμματα, όπως το 2x τέλος παραπομπής που επισημάνθηκε νωρίτερα στο άρθρο, και επίσης πρόσφατα πρόσθεσε μια δυνατότητα που επιτρέπει την ενίσχυση της ισχύος ψήφου για καταχώριση για τους κατόχους της BNB, που δικαιολογεί πρόσθετο ασφάλιστρο στην τιμή.
 • Ο Binance υπαινίχθηκε νωρίτερα το έτος ότι ο στόχος τους ήταν να εργαστούν τελικά για να γίνει μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή και ορισμένοι έχουν υποθέσει ότι η BNB μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μορφή φυσικού αερίου για την τροφοδοσία του δικτύου – σίγουρα μια συναρπαστική ανάπτυξη που αξίζει μια premium τιμή.
 • Μπορούν να προστεθούν πρόσθετα χαρακτηριστικά που πιθανότατα θα προσαρμόσουν την οικονομία των διακριτικών και την αξία των διακριτικών. Βασικά, η έκπτωση τέλους συναλλαγής έχει χρησιμεύσει ως τρόπος προσέλκυσης χρηματιστηρίων κρυπτογράφησης να εγγραφούν στην ανταλλαγή τους.
 • Αναφέραμε νωρίτερα στο άρθρο, η BNB συνδυάζει συναλλαγές για αξιοπρεπή όγκο και όλο και περισσότεροι έμποροι το χρησιμοποιούν ως μορφή συναλλάγματος για να αγοράσουν και να πουλήσουν άλλα κρυπτονομίσματα, δεδομένου ότι είναι εγγενής αξία ως μορφή συναλλάγματος.

Ένα απλό Binance Change θα μπορούσε να κάνει στο 2X την τιμή Token

Τι θα συμβεί αν η Binance επέκτεινε την έκπτωση 25% του κόστους συναλλαγής σε όλους τους κατόχους κερμάτων BNB σε διαρκή βάση; Ας εξετάσουμε πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την τιμή στο BNB.

Από τον προηγούμενο πίνακα μας (αριθμός 2ου έτους που χρησιμοποιεί έκπτωση 25% συναλλαγής), θα σήμαινε 146 εκατομμύρια δολάρια πιθανών ετήσιων συναλλαγών που εξοικονομήθηκαν από εμπόρους ή 146 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια ταμειακή ροή για την υποθετική εταιρεία δανεισμού μας BNB.

Δεδομένου ότι πρόκειται για δυνητικά μετρητά στη διαιώνιση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον τύπο διαιωνιμότητας που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό ενός χρηματοοικονομικού συμβολαίου που πληρώνει ατέρμονα ετήσια μερίσματα στους ιδιοκτήτες του για να εκτιμήσει το ανώτατο όριο αγοράς.

φόρμουλα διαιωνιμότητας

 • Χρησιμοποιούμε το ποσοστό των ΗΠΑ 10 ετών στο 3,1%
 • Αξία διαρκείας = 146 εκατομμύρια $ / 3,1% = 4,709 δισεκατομμύρια δολάρια
 • Χρησιμοποιώντας κυκλοφορία 114.041.290, αυτό συνεπάγεται α ανά διακριτική τιμή 41,3 $, σχεδόν τρεις φορές την τρέχουσα τιμή μόνο στη δυνατότητα έκπτωσης προμήθειας συναλλαγής μόνο!
 • Αυτό δεν λαμβάνει καν υπόψη μελλοντικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ακόμη υψηλότερη αποτίμηση, ή το χαρακτηριστικό καύσης και τις προβλέψεις ανάπτυξης.

Παρόλο που μια τέτοια ανακοίνωση θα ήταν μεγάλη είδηση ​​για εμπόρους στο Binance και για τους hodlers της BNB, γιατί θα ήθελε η Binance να το κάνει αυτό; Από τεχνική άποψη, θα χάσουν ετήσια έσοδα 146 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως – σίγουρα ένας μη τετριμμένος αριθμός, ειδικά για μια εταιρεία που πιθανότατα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό στο μέλλον.

Ωστόσο, τα οφέλη υπερβαίνουν ενδεχομένως το κόστος για την Binance ως εταιρεία:

 • Η Binance και οι ιδρυτές της κατέχουν ένα σημαντικό μέρος των κερμάτων της BNB, έτσι ώστε το κίνητρό τους να ευθυγραμμίζεται με τους κυνηγούς εκεί έξω.
 • Η επέκταση των εκπτώσεων πέραν του έτους 4 θα εξασφαλίσει ότι το νόμισμα BNB θα παραμείνει σχετικό και θα συνεχίσει τις συναλλαγές και την κυκλοφορία του. Μπορεί να σταθεροποιήσει την BNB ακόμη περισσότερο ως νόμισμα ανταλλαγής για την αγορά άλλων κρυπτονομισμάτων.
 • Εάν περισσότεροι άνθρωποι κατέχουν και ανταλλάσσουν την BNB, αυτό θα οδηγούσε σε αυξημένη κυκλοφορία του κέρματος της BNB, η οποία θα είχε ανοδική επίδραση στην τιμή του νομίσματος.
 • Θα συνεχίσουν να είναι μεταξύ των φθηνότερων μεταξύ των μεγάλων χρηματιστηρίων και εάν αυξηθεί η αγορά, το μερίδιό τους στη συνολική πίτα εσόδων θα αυξηθεί επίσης.

Εν ολίγοις, είναι μια win-win για όλες τις πλευρές.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map