Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς ένα σήμα μου έκανε 500 $ με σχεδόν μηδενική εργασία

Εδώ στο CoinFi, εργαζόμαστε σε δοκιμές alpha για πολλά διαφορετικά σήματα συναλλαγών, όπως μπορείτε να δείτε στις άλλες αναρτήσεις εδώ στο ιστολόγιο.

Ένα σήμα που κάναμε διασκεδαστικές δοκιμές, είναι ο εντοπισμός ευκαιριών arbitrage μεταξύ ανταλλαγών, επιτρέποντάς σας να αποκομίζετε κέρδη χωρίς κίνδυνο, κάνοντας κλικ σε μερικά κουμπιά.

Για παράδειγμα, σε ένα πείραμα, ο συνιδρυτής Tim εκμεταλλεύτηκε μια διαφορά τιμής 3% μεταξύ του Ripio / BTC στο Binance και στο Bittrex, για να αυξήσει ελαφρώς τη στοίβα BTC του.

Το 2-3% δεν ακούγεται πολύ, αλλά απλά κάνοντας ΕΝΑ συναλλαγή την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια ενός έτους μπορείτε να διπλασιάσετε τη στοίβα σας, χωρίς κίνδυνο.

Ακούγεται πολύ καλός κίνδυνος: αναλογία ανταμοιβής για μένα.

Τώρα, στην περίπτωσή μου, κατάφερα να εκμεταλλευτώ μια ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία διαιτησίας νωρίτερα την εβδομάδα. Χρησιμοποιώντας τη διαφορά τιμής του Bitcoin Gold μεταξύ Bittrex και HitBTC, κατάφερα να κερδίσω επιπλέον 1,5 Ethereum, απλώς μαζεύοντας BTG στο HitBTC, στέλνοντάς το στο Bittrex και μετά το πούλησα για περισσότερα.

Αν είχα προετοιμαστεί εκ των προτέρων και είχα ήδη πραγματοποιήσει BTG και Ethereum και στις δύο ανταλλαγές, θα είχα διπλασιάσει τα χρήματά μου.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν υπήρχε το σήμα CoinFi που με ενημερώνει για την ευκαιρία του arbitrage, θα το χάσω εντελώς. Τα δωρεάν χρήματα είναι πάντα ωραία, ειδικά όταν δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες τράτας ανταλλαγών, περιμένοντας να έρθει άλλη ευκαιρία.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστώ ακριβώς τι συνέβη και θα μιλήσω περισσότερο για τα σήματα CoinFi που αναπτύσσουμε.

Μέρος 1: Το ιστορικό

Λίγες μέρες πριν, ο Τιμ μιλούσε για το σήμα που είχαμε αναπτύξει. Σε αυτό το σημείο ήταν πολύ σε εξέλιξη (και εξακολουθεί να είναι), οπότε οι υπόλοιποι δεν είχαμε πρόσβαση σε αυτό.

Την εν λόγω ημέρα όμως, ο Tim και ο Han επρόκειτο να πάρουν μια κλήση, όταν το σήμα τους ενημέρωσε για την τεράστια ευκαιρία που ξεκίνησε. Δεδομένου ότι ήταν απασχολημένοι, έκανα τις τιμές για τα χρήματα. Γεια σας παιδιά, ο επόμενος γύρος είναι πάνω μου.

1.) Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μεταφέρω οποιοδήποτε ETH που είχα στο χέρι στο HitBTC. Πρόσφατα εξαργύρωσα μερικά ICO, οπότε είχα περίπου 6,5 ETH ανταλλακτικά. Μεγάλος!

2.) Το μετέφερα στο HitBTC, έλεγξα ότι οι τιμές ήταν ακόμη υπέρ μου και αγόρασα περίπου 11,1 Bitcoin Gold. Δεν ήμουν αναστατωμένος για να προσπαθήσω να βρω την καλύτερη τιμή, αντίθετα ήθελα να ενεργήσω γρήγορα.

Με βάση την τιμή του BTG στο Bittrex, θα μπορούσα να μετατρέψω αυτό το 6,5 ETH σε περίπου 11,5 ETH αν έκανα γρήγορα δράση. Για σκοπούς USD, αγόρασα BTG περίπου 222 $ στο HitBTC και διαπραγματευόμουν περίπου 418 $ στο Bittrex. Αυτή είναι μια τεράστια εξάπλωση!

Μέρος 2: Λείανση σε στάση

Αποδεικνύεται, ο λόγος για την τεράστια εξάπλωση ήταν ότι το HitBTC, και ίσως ολόκληρο το δίκτυο Bitcoin Gold, είχαν προβλήματα ταχύτητας. Μόλις προσπάθησα να αποσύρω το BTG από τον λογαριασμό HitBTC και να το στείλω στο Bittrex, συνειδητοποίησα ότι η αίθουσα συνομιλιών (Trollbox) ήταν γεμάτη με άτομα που διαμαρτύρονταν για αργές αναλήψεις BTG.

Έχω πανικοβληθεί, αλλά συνειδητοποίησα ότι αν όλοι είχαν προβλήματα απόσυρσης, το spread δεν πρόκειται να κλείσει σύντομα. Οπότε απλά έπρεπε να είμαι υπομονετικός και ελπίζω να υποβληθεί σε επεξεργασία σύντομα.

Μέρος 3: Λήψη κερδών

Χρειάστηκαν δυο ΔΕΚ ώρες για να μεταφερθούν τα νομίσματα στο Bittrex, αλλά όταν το έκαναν, βγήκα ακόμα μπροστά.

Φυσικά, το spread είχε κλείσει μέχρι στιγμής, πιθανώς λόγω όλων των ανθρώπων που ήταν μπροστά μου στην ουρά απόσυρσης πουλώντας τελικά τα νομίσματά τους. Ακόμα, κατάφερα να πουλήσω αυτά τα 11,09 BTG (μείον τα τέλη) για 8,08 ETH, κέρδος 1,5 ισχ. ETH (500-600 $).

Τώρα, αν είχα ήδη BTG στο Bittrex, θα μπορούσα να διπλασιάσω τον κίνδυνο. Έτσι στο μέλλον, όταν χρησιμοποιώ το σήμα arbitrage, θα σιγουρευτώ ότι έχω κέρματα σε 2-3 ανταλλαγές και το BTC / ETH διαθέσιμο για να τα αγοράσω και σε αυτές τις ανταλλαγές.

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι χωρίς το μήνυμα να μου λέει για την ευκαιρία, δεν θα είχα βγάλει χρήματα, οπότε θα κερδίσω το κέρδος μου 25% οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας.

Άλλες σκέψεις – Πώς μπορείτε να κάνετε το ίδιο?

Ίσως σκέφτεστε μερικές σκέψεις αυτήν τη στιγμή. Ίσως να σκέφτεστε «Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό να κερδίζετε 25% κατά τη διάρκεια των 10 ωρών, πολλά νομίσματα ταλαντεύονται ούτως ή άλλως. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το arbitrage για να το κάνετε αυτό. “

Σε αυτό το σχόλιο θα έλεγα, αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά το σήμα με έκανε χρήματα, οπότε κάντε αυτό που θα θέλατε. Όπως εξήγησα παραπάνω, στο μέλλον θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος και θα μπορώ να κάνω κέρδη σε λίγα λεπτά, χωρίς κίνδυνο. Αυτό είναι τεράστιο.

Επιπλέον, μάλλον θα μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα μόνο με την οδήγηση αντλιών. Ευτυχώς, το CoinFi εργάζεται πάνω σε ένα σήμα για να σας βοηθήσει επίσης.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε κέρδος 50% σε 12 ώρες μόνο με την διαπραγμάτευση της αύξησης του Neo από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Tim συνέθεσε αυτό το βίντεο που δείχνει πώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα σήμα CoinFi (επί του παρόντος σε στάδιο δοκιμής) για να πιάσετε και αυτό το κύμα.

Δεν πρόκειται απλώς να γίνουμε μονοκόμματα πόνυ στο CoinFi, δουλεύουμε σε δεκάδες σήματα συναλλαγών και ξεκινώντας με τα πιο δημοφιλή πρώτα, μόλις ολοκληρωθεί ο ICO.

Αν θέλετε να αποκτήσετε έγκαιρη πρόσβαση σε αυτά τα σήματα, ή έχετε λόγο σε ποια από αυτά αναπτύσσουμε πρώτα, τότε εγγραφείτε στο Telegram κανάλι, λάβετε τη λίστα επιτρεπόμενων για το ICO μας και συμμετάσχετε στη μεταφορά σημάτων επιπέδου Wall Street στον κόσμο της Crypto. Μόλις η πλατφόρμα CoinFi είναι πλήρως κατασκευασμένη, θα χρειαστεί να ποντάρετε μάρκες COF για να αποκτήσετε πρόσβαση, επομένως είναι καλύτερα να τα παραλάβετε στη φτηνότερη τιμή τους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me