Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ενημέρωση σχετικά με την καταχώριση Tokensale, Airdrop και Exchange

Εδώ στο CoinFi έχουμε πετάξει στο μέταλλο τις τελευταίες εβδομάδες και επιτέλους φτάσαμε σε ένα σημείο όπου μπορούμε να βρούμε αέρα και να σας δώσουμε μια πιο εμπεριστατωμένη ενημέρωση.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσουμε για μερικά πράγματα, ένα από τα οποία είναι εξαιρετικά συναρπαστικό:

 • Θα δώσουμε μια ανακεφαλαίωση του tokensale και μια ενημέρωση σχετικά με τις μετρήσεις διακριτικών (προσφορά κ.λπ.).
 • Θα μιλήσουμε περισσότερα για το επερχόμενο airdrop για όσους πέρασαν το KYC αλλά έχασαν το tokensale.
 • Θα σώσουμε το καλύτερο για το τελευταίο και θα μιλήσουμε για το επερχόμενο Λίστα Kucoin!

Επισκόπηση Tokensale

Όπως γνωρίζετε τώρα, πολλοί από εσάς, η ζήτηση για το πλήθος των πελατών μας ήταν απίστευτα υψηλή. Μας εμφανίστηκαν σε πολλές λίστες “Κορυφαίες επερχόμενες ICO” και καταλήξαμε σε υπερβολική εγγραφή.

Για όσους από εσάς θα μπορούσατε να ανακαλύψετε το CoinFi για πρώτη φορά, το CrushCrypto έκανε μια πολύ ισορροπημένη, ανεξάρτητη επισκόπηση της πλατφόρμας μας και της έδωσε μια θετική πρόταση.

Στις αρχές Ιανουαρίου 2018, το τηλεγραφικό μας κανάλι παρουσίασε ιογενή ανάπτυξη και ήταν ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κανάλια τηλεγραφημάτων που οδήγησαν στο ICO μας.

Πηγή: ICOWhitelists ICO Telegram Tracker

Με την ακραία ζήτηση σε συνδυασμό με την άνοδο της τιμής Ethereum, καταλήξαμε να φτάσουμε στο σκληρό καπάκι των 15 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ πριν ακόμη και η δημόσια πώληση μας άνοιξε. Απορρίψαμε πολλή χρηματοδότηση από ιδιώτες επενδυτές για να δεσμεύσουμε την κατανομή για το πλήθος, αλλά οι αυξανόμενες τιμές του ETH μας έκαναν να φτάσουμε νωρίς στο hardcap μας και επιλέξαμε να τιμήσουμε αυτό το hardcap.

Αναμένουμε ότι η ζήτηση για την πλατφόρμα θα είναι εξίσου υψηλή, οπότε αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα CoinFi (περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλατφόρμα παρακάτω), θα θέλατε να πάρετε μάρκες στο Κουκούιν όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Επερχόμενη COFI Airdrop

Επειδή η εκτέλεση ενός tokensale δεν ήταν πλέον επιλογή, αποφασίσαμε να προβάλλουμε 500 μάρκες COFI σε όλους όσους ήταν ήδη στη λίστα επιτρεπόμενων, καθώς και να μειώσουμε τις απαιτήσεις ανάληψης πρόσβασης στην πλατφόρμα για αυτές τις λευκές λίστες.

Το airdrop θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα, πριν στην καταχώρισή μας στο Kucoin, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου, και θα σας ενημερώσουμε μόλις πραγματοποιηθεί. Τα κουπόνια Airdropped θα κλειδωθούν έως τις 28 Ιανουαρίου, την ημέρα πριν από την ημερομηνία εισαγωγής της ανταλλαγής.

Αρχικά δηλώσαμε ότι τα διακριτικά θα ξεκλειδωθούν όταν έλαβε χώρα το αεροπλάνο, αλλά αυτό δεν επρόκειτο να γίνει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, οπότε έτσι κι αλλιώς, είστε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τα διακριτικά σας νωρίτερα από ό, τι θα είχατε αρχικά.

Για όσους από εσάς περάσατε το KYC στη λίστα επιτρεπόμενων, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να λάβετε τα διακριτικά (αρκεί να υποβάλετε μια έγκυρη διεύθυνση ethereum που σας ανήκει – δηλαδή όχι ανταλλαγή).

Πολλοί άνθρωποι μας ζήτησαν λεπτομέρειες για το έξυπνο συμβόλαιο για να προσθέσουν μάρκες στα πορτοφόλια MEW για να λάβουν τα κουπόνια.

Θέλουμε απλώς να διευκρινίσουμε εδώ:

Εσύ μην πρέπει να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο διακριτικό στο MEW ή σε οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι για να λάβετε τα διακριτικά. Οποιαδήποτε έγκυρη διεύθυνση ethereum μπορεί να λάβει erc20 μάρκες ανεξάρτητα από το πορτοφόλι και ανεξάρτητα από το ότι έχει προστεθεί ένα προσαρμοσμένο διακριτικό.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο διακριτικό έως ότου το λάβετε ούτως ή άλλως.

Μόλις πραγματοποιηθεί το airdrop, θα συμπεριλάβουμε τη διεύθυνση έξυπνης σύμβασης και λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του διακριτικού στο MEW και στο Metamask. Προς το παρόν, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παρά να περιμένετε.

Καταχώριση Kucoin & Διαγωνισμός

Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι μάρκες COFI θα εισαχθούν στο Kucoin στις 29 Ιανουαρίου.

Το Kucoin είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σίγουρα ταχύτερα αναπτυσσόμενα χρηματιστήρια και είμαστε ενθουσιασμένοι που τα έχουμε ως πρώτη λίστα ανταλλαγών.

Το COFI θα συνδυαστεί με Bitcoin και Ethereum κατά την καταχώριση, οπότε αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε COFI θα θελήσετε να ρυθμίσετε τον εαυτό σας με Λογαριασμός Kucoin και καταθέστε είτε BTC είτε ETH σε αυτό εκ των προτέρων, για να αποφύγετε καθυστερήσεις μετά τη λίστα.

Επιπλέον, θα διεξαγάγουμε επίσης διαγωνισμό σε συνδυασμό με την Kucoin με τα ακόλουθα βραβεία:

 • Εμπορικός ανταγωνισμός – 250.000 COFI + 2,5 BTC σε βραβεία
 • Διαγωνισμός καταθέσεων – 25 ETH σε βραβεία
 • Ακολουθηστε & Διαγωνισμός Retweet – 10 ETH σε βραβεία

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να κερδίσετε αυτά τα βραβεία μπορείτε να βρείτε στο Σελίδα ανακοίνωσης KuCoin εδώ.

Η πλατφόρμα CoinFi

Για όσους από εσάς χρειάζεστε μια υπενθύμιση για τα οφέλη της πλατφόρμας CoinFi και για το πώς θα λειτουργεί το στοίχημα COFI, δείτε παρακάτω:

Η πρόσβαση στο διακριτικό COFI ξεκλειδώνει 3 επίπεδα της πλατφόρμας πληροφοριών αγοράς CoinFi:

1.) Βασική πρόσβαση

Ο χρήστης ποντάρει 10k μάρκες COFI. *

Η απαίτηση διακριτικών παραμένει στοιχημένη βοηθά στην επιβράβευση των κατόχων διακριτικών και μειώνει την αστάθεια των τιμών.

 • Ροή ειδήσεων που κινείται στην αγορά
 • Οι περισσότερες έρευνες & ανάλυση
 • Βασικά σήματα συναλλαγών
 • Προηγμένα εργαλεία διαχείρισης χαρτοφυλακίου

* υπόκεινται σε αλλαγές, λάβετε υπόψη ότι αυτή η ελάχιστη απαίτηση είναι μόνο 2.500 για όσους έχουν επιτραπεί.

2.) Premium Access

Ο χρήστης πληρώνει το κόστος συνδρομής σε μάρκες COFI και επίσης στοιχίζει για τη Βασική πρόσβαση.

Όλες οι λειτουργίες στο Basic, συν:

 • Έρευνα υψηλής ποιότητας & ανάλυση
 • Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω email, SMS και ειδοποιήσεων push
 • Αλγόριθμοι (π.χ. καλύτερη τιμή εκτέλεσης)
 • Ανάλυση συναισθημάτων
 • Προηγμένες ροές δεδομένων

3.) Δημοπρασία

Οι προσφορές δημοπρασίας απαιτούν μάρκες COFI.

Ορισμένες δυνατότητες πλατφόρμας έχουν φθίνουσα αξία καθώς αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών με πρόσβαση. Για να διατηρηθεί η αξία αυτών των δυνατοτήτων, θα παραχωρηθεί πρόσβαση σε δημοπρασία για τον καθορισμό της τιμής αγοράς.

 • Προηγμένα σήματα συναλλαγών
 • Bot Arbitrage
 • Περισσότερα ακολουθούν!

Θα έχουμε επίσης ένα βασικό δωρεάν επίπεδο.

Καθώς αναπτύσσουμε την πλατφόρμα, η ζήτηση για το διακριτικό πρόκειται να αυξηθεί, οπότε αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα CoinFi και να λάβετε το διακριτικό COFI νωρίς, θα είναι διαθέσιμο στις Kucoin.com 29 Ιανουαρίου.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me