Πώς να σπάσετε την επόμενη μεγάλη επενδυτική ευκαιρία ICO;

Ένα από τα πιο καυτά θέματα στην αγορά και αγαπημένο στους επενδυτές κρυπτογράφησης, το ICO είναι μια μοναδική αποκεντρωμένη μέθοδος συγκέντρωσης χρημάτων που επικεντρώνεται στα κρυπτονομίσματα. Μια δημοφιλής πηγή κεφαλαίων για εταιρείες εκκίνησης, στο ICO, ένα μέρος του κρυπτονομίσματος crowdfunded προορίζεται εκ των προτέρων στους επενδυτές σε μορφή διακριτικού σε αντάλλαγμα άλλων κρυπτονομισμάτων.

Η πρώτη πώληση token (ICO) πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2013 από την Mastercoin. Πρόσφατα, το 2017, οι ICO κέρδισαν δημοτικότητα τόσο πολύ ώστε συγκεντρώθηκαν περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω ICO μόνο εκείνο το έτος.

Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει μια λίστα με KPI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν αποφασίσετε την επόμενη επένδυσή σας ICO.

7 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε προτού λάβετε την απόφαση της ICO Investment?

  • Λευκό χαρτί

Ερώτηση: Ποιο είναι το έργο; Τι είναι η δομή των διακριτικών?

Ένα βασικό έγγραφο που περιγράφει λεπτομερώς τον σκοπό του έργου. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το έγγραφο που μπορεί να σας δώσει μια πειστική εξήγηση σχετικά με το γιατί πρέπει να δημιουργηθεί αυτό το έργο, ο σκοπός που θα εξυπηρετήσει και πώς θα δώσει κίνητρα στους συμμετέχοντες του.

Πράγματα που πρέπει να κοιτάξετε σε μια λευκή βίβλο:

Όταν περνάτε από τη λευκή βίβλο, αναζητήστε το σκοπό του διακριτικού με την έννοια εάν πρόκειται για διακριτικό βοηθητικό ή ασφαλές. Τα διακριτικά χρησιμότητας αντιπροσωπεύουν τη μελλοντική σας πρόσβαση στο προϊόν ή την υπηρεσία της εταιρείας. Σε περίπτωση που ένα διακριτικό αντλήσει την αξία του από ένα εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο, είναι ένα διακριτικό ασφαλείας και υπόκειται στους κανονισμούς των ομοσπονδιακών κινητών αξιών.

Μηχανική κουπονιών που θα σας ενημερώσουν σχετικά με τον αριθμό των διακριτικών που θα διατεθούν για την πώληση, το μαλακό καπάκι, το σκληρό καπάκι, πόσο θα καεί αργότερα και πόσα θα διανεμηθούν μεταξύ της ομάδας.

Χρήση συγκεντρωμένου κεφαλαίου όπως στο πόσο θα διατεθεί στο τμήμα μάρκετινγκ ή θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματική ανάπτυξη προϊόντων, βασικά, θα πρέπει να έχει τη σωστή διανομή των κεφαλαίων που δίνονται στο έγγραφο.

  • Προφίλ ομάδας

Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτό το έργο?

Γνωρίστε το υπόβαθρο της κορυφαίας ομάδας. Για παράδειγμα, εάν το προϊόν εστιάζει στη Βιοχημεία, πρέπει να υπάρχουν άτομα στην ομάδα που είναι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, κοιτάξτε τα προφίλ τους στους λογαριασμούς LinkedIn, Twitter και Medium για να δείτε εάν είναι ψεύτικοι ή πραγματικοί. Εάν υπάρχουν λίγες διαθέσιμες πληροφορίες ή είναι δύσκολο να βρεθεί, είναι ένα αρνητικό σημάδι.

  • Επιχειρηματικό μοντέλο

Πώς θα επωφεληθούν οι επενδυτές από το έργο?

Αναζητήστε το ROI που προσφέρει το έργο ICO. Η απόδοση επένδυσης (ROI) μετρά βασικά τη δημιουργία κερδών ή ζημιών από μια επένδυση σε σχέση με το ποσό που επενδύεται. Η γνώση για την απόδοση επένδυσης σάς παρέχει το χρηματικό ποσό που θα μπορούσατε να κάνετε στην επένδυση στο μέλλον.

  • Αποδοχή κοινότητας

Είναι οι άνθρωποι ιδιαίτερα προγραμματιστές ενθουσιασμένοι για αυτά τα έργα?


Είναι ζωτικής σημασίας το έργο να βρίσκεται σε ανοιχτή κοινότητα όπως το Telegram ή το Slack, έτσι ώστε οι επενδυτές να μπορούν να ξεκαθαρίσουν τα ερωτήματά τους. Κοιτάξτε το μέγεθος της κοινότητάς τους, έχει συσταθεί πρόσφατα και τη δραστηριότητα στην οποία συμμετέχει. Θα πρέπει να έχει παρουσία σε πολλές άλλες πηγές, όπως το Facebook, το Twitter, το Reddit κ.λπ..

  • Πρωτότυπο & Προϊόν

Ποιο είναι το στάδιο του έργου?

Είναι απαραίτητο ένα ICO να διαθέτει ήδη ένα πρωτότυπο ή η ομάδα να το επεξεργαστεί. Θα χρειαστείτε κάτι για να εμπιστευτείτε πριν επενδύσετε σε ICO. Σας δίνει βασικά μια ιδέα για το τι είδους ICO θα είναι και το πιο σημαντικό το έργο θα έχει κάτι να υποστηριχθεί. Δείχνει ότι η ομάδα δεν έχει απλώς βρει μια ιδέα αλλά σημειώνει πρόοδο σε αυτήν.

  • Τεχνολογία υποστήριξης

Ποια είναι η πλατφόρμα για το διακριτικό?

Το έργο βασίζεται σε πλατφόρμα bitcoin ή Ethereum; Ποιος είναι ο λόγος για την επιλογή μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας; Αυτά είναι μερικά από τα σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Μια αξιόπιστη πλατφόρμα σημαίνει ότι έχετε κάτι να στηρίξετε και να βασιστείτε στην αυθεντικότητά της.

  • Δήλωση προβλήματος

Τι πραγματικό πρόβλημα επιλύει αυτό το έργο?

Το έργο λύνει κάποιο είδος προβλήματος ή βασίζεται στην ιδιοτροπία κάποιου; Συνήθως, ένα έργο έχει τη δήλωση προβλήματος καθορισμένο και δεδομένο, αλλά αν δεν μπορείτε να βρείτε το πρόβλημα που παρέχει η λύση, είναι καιρός να υποψιαστείτε.  

Μία από τις δημοφιλείς και πιο προσοδοφόρες επιλογές στη σημερινή αγορά, η ICO είναι κάτι που απαιτεί προσοχή των επενδυτών. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε υπόψη σας αυτά τα σημεία, ενώ κάνετε σωστή έρευνα για να εξαργυρώσετε αυτήν την επιλογή.

Έτσι, όταν είστε πεπεισμένοι για αυτές τις ερωτήσεις, πιστεύουμε ότι θέλετε να σπάσετε το επόμενο μεγάλο κέρδος ICO. Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο άρθρο μας στις εργαλεία για ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map