VeChain in Demand: Ο Ολλανδός ιδιοκτήτης σπιτιού θέτει το σπίτι του προς πώληση αποκλειστικά για ΕΕΚ

διαφήμιση Phemex

Τα κρυπτονομίσματα προσπαθούν να βρουν χρήσεις και έχουν συνεργαστεί με πραγματικές επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν σε πραγματικές επιχειρήσεις. Λοιπόν, ο Vechain μπορεί να βρήκε μια σπάνια υπόθεση χρήσης όπου ένας Ολλανδός πολίτης θέλει να πουλήσει το σπίτι του στις Κάτω Χώρες, αλλά θα δεχτεί μόνο την πληρωμή για το σπίτι του σε μάρκες VeChain.

Γιατί μόνο διακριτικά ΕΕΚ

Ένας ολλανδός πολίτης με το όνομα Dian van Heijningen έχει αναφερθεί ότι ψάχνει να πουλήσει το σπίτι του στο Ρότερνταμ – Kralingen, Ολλανδία. Η τιμή στην οποία ο ιδιοκτήτης πωλεί για 31.516.323.03 μάρκες VeChain (ΕΕΚ). Επί του παρόντος, η αξία αυτών των διακριτικών ΕΕΚ είναι περίπου 474.000 $, σύμφωνα με τα δεδομένα CryptoCompare. Οι λεπτομέρειες του δημοσιεύτηκαν από τον ιδιοκτήτη χρησιμοποιώντας τη λαβή του twitter.

Κάτι εντελώς διαφορετικό, το σπίτι μου είναι προς πώληση. Δεν πληρώθηκε με το Crypto παρεμπιπτόντως.

Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε ΕΕΚ $ ?

Ρότερνταμ

106μ2

Διαμέρισμα σοφίτας με σάουνα!

Τιμή: 390.000 € #προς πώληση #huistekoop #Ρότερνταμ # κρυπτο #vechain # bitcoin # αιθέριο pic.twitter.com/rh8XComVdI

– VenDian (@GoConnectar) 20 Αυγούστου 2018


Συγκεκριμένα, ο Heijningen είναι το πρώτο άτομο σε ολόκληρη την Ολλανδία που έχει βάλει το σπίτι του, μια σοφίτα 106 τετραγωνικών μέτρων, προς πώληση σε αντάλλαγμα για τα μάρκες VeChain. Ενώ υπάρχουν αναφορές για ολλανδούς πολίτες και ανθρώπους σε άλλες χώρες που πουλάνε τα σπίτια τους για Bitcoin (BTC), μπορεί να είναι η πρώτη φορά που ένας ιδιοκτήτης σπιτιού θέλει τα κουπόνια VeChain για μια ιδιοκτησία.

Εάν πιστεύουμε ότι οι αναφορές ο ιδιοκτήτης σπιτιού είπε ότι δέχεται διακριτικά στην ΕΕΚ καθώς πιστεύει ότι η αξία των διακριτικών VET θα αυξηθεί μακροπρόθεσμα, καθώς η πλατφόρμα υποστήριξης που βασίζεται σε blockchain της Vechain θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να καταγράφουν συναλλαγές που δεν μπορούν να παραβιαστούν. Ο Heijningen είπε στο τοπικό πρακτορείο ειδήσεων AD.NL ότι τα διακριτικά ΕΕΚ μπορεί να μην αξίζουν πολύ “προς το παρόν”, ωστόσο, πιστεύει ότι η αξία του ψηφιακού νομίσματος θα αυξηθεί τελικά σημαντικά. Σχολιάζοντας τα πιθανά οφέλη της πλατφόρμας VeChain, είπε ο ολλανδός ιδιοκτήτης σπιτιού,

«Οι σχεδιαστές πίσω από το VeChain έχουν δημιουργήσει μια πλατφόρμα στην οποία οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις μπορούν να καταγράφουν [συναλλαγές που] δεν μπορούν να παραβιαστούν. Η VeChain χρησιμοποιεί καινοτομία blockchain για την κατασκευή λύσεων για διάφορους τομείς, από την αυτοκινητοβιομηχανία έως τις αγορές αλκοολούχων ποτών. “

Τα διακριτικά VET είναι η εγγενής κρυπτογράφηση της πλατφόρμας έξυπνων συμβολαίων VeChain που βασίζεται σε blockchain, η οποία στοχεύει να κάνει τις διαδικασίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας πιο αποτελεσματικές.

Μια γρήγορη ματιά στο προφίλ Twitter της Heijningen αποκαλύπτει ότι έχει πραγματικό ενδιαφέρον για το VeChain, καθώς δημοσιεύει τακτικά ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα ψηφιακών στοιχείων.

Επίσης, διαβάστε: VeChain [VEN] Η τιμή εκρήγνυται 40% και η ιχνηλασιμότητα εμβολίων και η ανταλλαγή νομισμάτων δίνει ενισχυτικό ύπνο

Η Vechain κερδίζει πρόσφυση

Συνεχίζοντας να επεξεργάζεται τις πιθανές περιπτώσεις χρήσης της VeChain, ο Ολλανδός πολίτης είπε ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπορούν να παρακολουθούν με ακρίβεια τις μετρήσεις οδομέτρων χρησιμοποιώντας το διαφανές σύστημα blockchain της VeChain. Σύμφωνα με τον Heijningen, η κινεζική κυβέρνηση έχει επίσης επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στο ιδιόκτητο δίκτυο blockchain της VeChain. Πρόσθεσε ότι η Κίνα συνεργάζεται με τις κυβερνήσεις άλλων εθνών για να αναπτύξει ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας με βάση το VeChain… για να επαληθεύσει εάν οι εμβολιασμοί είναι γνήσιοι ή όχι ».

Ο Ολλανδός ισχυρίζεται επίσης ότι ένα τέτοιο σύστημα έχει ήδη δημιουργηθεί. Εάν είναι αλήθεια, τότε μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελές, καθώς υπήρξαν πολλές επιβεβαιωμένες αναφορές για ψεύτικα και δυνητικά θανατηφόρα εμβόλια που διανεμήθηκαν στην Κίνα από ορισμένες από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες.

Δεν ήταν μόνο ο Heijningen, ο διακεκριμένος επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων Jim Breyer, ο οποίος είναι γνωστός για τις επιτυχημένες επενδύσεις του στο Facebook και τον Etsy, που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το VeChain. Επίσης, σύμφωνα με την CryptoGlobe, η οποία ανέφερε τον Μάιο ότι η PricewaterhouseCoopers (PwC), η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι οι θυγατρικές της στο Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη «απέκτησαν καθένα ένα μικρό ιδιοκτησιακό συμφέρον στο VeChain», το blockchain-as- μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών (που έχει συσταθεί στη Σιγκαπούρη) και επικεντρώνεται στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, στις έξυπνες συμβάσεις και στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Με αυτόν τον τρόπο το Ίδρυμα VeChain ανακοίνωσε τα νέα στο Twitter, αναφέροντας μέρος του δελτίου τύπου από την PwC Hong Kong: Η PwC HK βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις με την VeChain για την παροχή υπηρεσιών που βασίζονται στην εμπιστοσύνη στην πλατφόρμα VeChain. Αυτό θα απαιτήσει τη χρήση των κουπονιών VeChain για πρόσβαση και εκτέλεση συναλλαγών στην πλατφόρμα. ”

Σας ευχαριστούμε @RaymundChao και τα υπόλοιπα στελέχη της PwC για την καινοτομία σας.

#PwCHK & #PwCSG ανακοινώστε την κοινή επιχειρηματική σχέση με @Vechainofficial. : https://t.co/SX6LrHXz9y #PwC # Μπλοκ αλυσίδας pic.twitter.com/eLq9sBGGpk

– PwC Κίνα / Χονγκ Κονγκ (@PwC_China) 4 Μαΐου 2018

Ενώ η Vechain επεκτείνει τη χρήση της μέσω πρόσφατων συνεργασιών με την κινεζική κυβέρνηση για την ανιχνευσιμότητα εμβολίων και με την NTT για το 5G Open Partner Program, κερδίζει σίγουρα έλξη και κάνει όχι μόνο τον Heijningen, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πιθανό νόμισμα αύξηση μακροπρόθεσμα.

Πιστεύετε ότι το Vechain μπορεί πραγματικά να είναι ένα νόμισμα που θα αυξηθεί στο μέλλον; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map