Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Tron [TRX] Σκοτώνοντας το με νέες εξελίξεις, ο μόνος τρόπος είναι τώρα

διαφήμιση Phemex

Η Tron εργάζεται για ένα προοδευτικό μέλλον καθώς ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση για την Tron Virtual Machine (TVM) στις 30 Αυγούστου. Επιπλέον, η προσθήκη των CoinSwitch, Bitbox και Line μαζί με μια γερμανική τράπεζα, η Netbank προσθέτει TRX στον λογαριασμό μεσίτη της, Tron είναι συνεχώς εν κινήσει.

Η εικονική μηχανή Tron (TVM) είναι έτοιμη να είναι εδώ στις 30 Αυγούστου

Τα 12 μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα στον κόσμο, Tron (TRX), δεν σταματά να λειτουργεί ούτε καταπιάζει τον κλάδο κρυπτογράφησης με τις συνεχείς εξελίξεις του. Η τιμή της Tron ενδέχεται να έχει κολλήσει στα 0,1 $ καθώς ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης περνάει μια περίοδο πτώσης. Ωστόσο, οι νέες συνεργασίες και η επερχόμενη κυκλοφορία της θα προσθέσουν μόνο τη μακροπρόθεσμη αξία και την πρόοδό της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η Tron Virtual Machine (TVM) έρχεται στις 30 Αυγούστου. Αυτή η εκδήλωση θα ενισχύσει περαιτέρω το δίκτυο Tron παρέχοντάς του επιπλέον δυνατότητες.

?# ΤΡΟΝ εκδήλωση εκκίνησης εικονικής μηχανής. Blockchain το παγκόσμιο οικοσύστημα, # ΤΡΟΝ στο μέλλον. ; Περιμένετε για τη ζωντανή ροή στις 10:30 π.μ., 30 Αυγούστου (SGT), θα υπάρξει επίσης κλήρωση λαχειοφόρων αγορών, θα τα πούμε εκεί. ?#TRX $ TRX https://t.co/q553J2pHjW

– Justin Sun (@justinsuntron) 23 Αυγούστου 2018

Επιπλέον, θα κάνει την πλατφόρμα πιο επεκτάσιμη, όπως δήλωσε ο Justin Sun, ο ιδρυτής της Tron, το Tron blockchain θα γίνει πολύ πιο γρήγορο τόσο πολύ ώστε η ταχύτητά του να είναι πάνω από 200 φορές μεγαλύτερη από την Ethereum. Όπως έθεσε ένας ενθουσιώδης Tron, αυτό το TVM κατέχει σημαντική αξία για την πλατφόρμα Ton για να της δώσει πλεονέκτημα έναντι του Ethereum:

Η έναρξη του TVM στις 30 Αυγούστου σημαίνει ότι η κοινότητα κρυπτογράφησης πρέπει να ρωτήσει:

-Το TRON μπορεί να κάνει ό, τι κάνει η ETH και πολλά άλλα. Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ETH?

-Όλες οι εφαρμογές ETH μπορούν να εκτελεστούν στο TRON. Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ETH?

-Το TRON είναι εξαιρετικά γρήγορο. Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ETH?

-20.000 συναλλαγές TRX = τιμή 1 συναλλαγής ETH. Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ETH?# ΤΡΟΝ #TRX pic.twitter.com/XDU8wIWxjM

– CryptoDuck (@MikeNerdUK) 21 Αυγούστου 2018

Καθώς η πλατφόρμα γίνεται πιο ισχυρή, τα έργα που βασίζονται στο πρωτόκολλο Tron θα εμφανιστούν. Και όσο περισσότερη δραστηριότητα στο δίκτυό της, τόσο περισσότερη έκθεση στο TRX και τόσο αυξάνεται η αξία του.

Συνεχίστε να προσθέτετε: CoinSwitch, Bitbox & Γραμμή

Σύμφωνα με το τελευταίο Tweet από τον Justin Sun, το TRX μπορεί πλέον να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο CoinSwitch. Το CoinSwitch είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων σε διαφορετικά χρηματιστήρια. Με περισσότερα από 300 νομίσματα και 6000 ζεύγη, αυτή η ανταλλαγή παρέχει το υψηλότερο ποσό κρυπτογράφησης.

$ TRX είναι διαθέσιμο στις @coinswitch, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συγκεντρωτικών ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με 250+ νομίσματα και 6000+ ζεύγη νομισμάτων. Από το 2018, έχει φτάσει τον όγκο του 1 εκατομμυρίου USD ανά ημέρα. Ολοκλήρωση παραγγελίας #TRX πρόβλεψη τιμών και ζωντανά # ΤΡΟΝ διαγράμματα τιμών. pic.twitter.com/KCBk5eUssI

– Justin Sun (@justinsuntron) 23 Αυγούστου 2018

Η Tron εισήχθη πρόσφατα στο BitBox και το Line, οπότε όταν πρόκειται για την προοπτική του μέλλοντος, η προσθήκη νέων ανταλλαγών στα πιο εξέχοντα είναι ένας από τους στόχους σύμφωνα με την Sun, όπως μοιράστηκε με το Forbes,

“Η προσθήκη περισσότερων ανταλλαγών είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.”

Πρόσθεσε περαιτέρω,

“Αν κοιτάξετε το χαρτοφυλάκιό μας, θα βρείτε ανταλλαγές από όλο τον κόσμο: ΗΠΑ, Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία και η λίστα συνεχίζεται.”

Ο Sun συνεχίζει με,

«Ακόμη και με την τρέχουσα bearish αγορά, η υιοθέτηση των χρηστών πηγαίνει καλά για το TRON. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι από την αρχή έχουμε παραδώσει περισσότερες καινοτομίες από οποιοδήποτε άλλο blockchain / cryptocurrency και έχουμε συναντήσει κάθε ορόσημο που έχουμε ορίσει για τον εαυτό μας. ”

Δεν υπάρχει διακοπή Tron: Η γερμανική τράπεζα προσθέτει TRX & μελλοντική προοπτική

Συναρπαστικά πράγματα συνεχίζουν να έρχονται για την Tron ως γερμανική τράπεζα, η Netbank προσθέτει την Tron στον τραπεζικό της λογαριασμό όπως μοιράστηκε μια Redditor,

«Χρησιμοποιώ αυτήν την τράπεζα για καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές και για να αγοράσω μετοχές και έμεινα έκπληκτος όταν ανακάλυψα ότι πρόσθεσαν κρυπτονομίσματα στον λογαριασμό μεσίτη μου. Το κουμπί αγοράς (Kaufen) δεν λειτουργεί (ακόμα;), επομένως δεν μπορώ να αγοράσω κρυπτογράφηση μέσω αυτού του λογαριασμού, αλλά ίσως αυτό να αλλάξει κάποια στιγμή. Περίεργες και συναρπαστικές στιγμές μπροστά. “

Για να μην ξεχνάμε το γεγονός ότι πριν από πολύ καιρό, η Tron απέκτησε το BitTorrent με το οποίο εργάζονται για την επίτευξη μεγαλύτερων πραγμάτων στο μέλλον:

«Επίσης, ξεκινήσαμε πρόσφατα το Project Atlas, το οποίο θα μας επιτρέψει να παρακινήσουμε τους χρήστες στο οικοσύστημα BitTorrent να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν στο δίκτυο προσφέροντας τα δικά μας κουπόνια – ένα πρώτο στην ιστορία. Έχουμε και πιο συναρπαστικά νέα που βγαίνουν και στο τέταρτο τρίμηνο. “

Η Tron εργάζεται για ένα λαμπρό μέλλον και προσθέτει αξία κατά μήκος της γραμμής που τελικά θα προσθέσει και την τιμή της.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me