Η TRON συνεργάζεται στρατηγικά με πρωτόκολλο ζώνης για επεκτάσιμη τεχνολογία Oracle και εκτεταμένες ενσωματώσεις

διαφήμιση Phemex

Το TRON Network, ένα από τα μεγαλύτερα λειτουργικά συστήματα που βασίζονται σε blockchain στον κόσμο, συνεργάστηκε στρατηγικά και ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση με το Band Protocol για να φέρει ασφαλείς και επαληθευμένες αποκεντρωμένες μαντείες για να τροφοδοτήσει τον ταχέως αναπτυσσόμενο DeFi και τον αποκεντρωμένο χώρο εφαρμογών του. Και οι δύο ομάδες επιλύουν το ζήτημα της επεκτασιμότητας blockchain και έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να φέρουν υψηλής απόδοσης, προσαρμόσιμα και αποκεντρωμένα χρηστικά για όλους τους προγραμματιστές TRON, καθώς και διάφορα κορυφαία DApps στο οικοσύστημα TRON. Επιπλέον, ένα διακριτικό TRC20 BAND θα δημιουργηθεί ειδικά για το TRON DeFi DApps για χρήση ως στοιχείο ασφάλειας, αποθήκευση αξίας, μέσο ανταλλαγής και άλλα!

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας, το Ίδρυμα TRON συνεργάζεται ήδη στενά με το Band Protocol για να ενσωματώσει και να εξασφαλίσει όλες τις εφαρμογές TRON που καλύπτουν επιχειρήσεις, κυβερνητικά DeFi, στοιχήματα, παιχνίδια, RNG και άλλα που επεξεργάζονται εκατομμύρια δολάρια σε αξία και έχουν αθροιστικά εκατοντάδες χιλιάδες χρηστών. Η πρώτη ενσωμάτωση Band Protocol DApp είναι με το JUST, το κορυφαίο πρωτόκολλο stablecoin στο TRON, για να εξασφαλίσει πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια σε ασφάλεια.

Το Band Protocol είναι εξαιρετικά περήφανο που είναι η πρώτη εξωτερική λύση oracle που επιλέχθηκε να ενσωματωθεί στο TRON.

Η υλοποίηση γεφύρωσης του αποκεντρωμένου δικτύου Oracle BandChain ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια των βασικών προγραμματιστών TRON που έχουν επίσης προσθέσει επίσημα το πρωτόκολλο Band στην τεκμηρίωση προγραμματιστών TRON. Η τεκμηρίωση παρείχε στους προγραμματιστές έναν ολοκληρωμένο οδηγό σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης των εργαλείων για την αναζήτηση των δεδομένων που είναι ήδη διαθέσιμα στη σύμβαση γέφυρας BandChain ή τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου αποκεντρωμένου μαντείου με προσαρμοσμένες παραμέτρους. Με αυτήν την ενσωμάτωση, οι προγραμματιστές TRON έχουν την εξουσία να δημιουργούν εξαιρετικά ασφαλείς αποκεντρωμένες εφαρμογές που είναι πραγματικά επεκτάσιμες χωρίς τους περιορισμούς του υπερβολικού κόστους δεδομένων ή των προβλημάτων συμφόρησης που είναι κοινά σε εγγενείς oracle.

< Στιγμιότυπο οθόνης TK της τεκμηρίωσης προγραμματιστή TRON >

Για να διασφαλιστεί η επιτυχία της ενσωμάτωσης του Band Protocol με το TRON, και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη δουλειά τους με τις κορυφαίες αποκεντρωμένες εφαρμογές στο οικοσύστημα TRON. Αυτό σημαίνει ότι τα ακόλουθα ζεύγη τιμών είναι προς το παρόν διαθέσιμα για ανάγνωση στο έξυπνο συμβόλαιο BandChain Bridge BTC / USD, ETH / USD, BNB / USD, BUSD / USD, BAND / USD, XAU / USD, XAG / USD, EUR / USD, CNY / USD, JPY / USD, GBP / USD και KRW / USD. Οι ροές τιμών κρυπτογράφησης του Band Protocol ενημερώνονται αυτόματα μία φορά κάθε 5 λεπτά με τις ροές εμπορευμάτων και συναλλάγματος να ενημερώνονται μία φορά κάθε ώρα.

Οι προγραμματιστές TRON δεν περιορίζονται στους προαναφερθέντες τύπους δεδομένων, οποιοδήποτε πρόσθετο σενάριο oracle μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς άδεια και να προσαρμοστεί από τις πηγές δεδομένων, τη μέθοδο συγκέντρωσης, τις ενημερώσεις και τις παραμέτρους ασφαλείας για να προσαρμοστούν σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις από αποκεντρωμένες εφαρμογές που βασίζονται στο TRON.

«Είμαστε εκστατικοί για να βελτιώσουμε το TRON με το πιο πολύτιμο προϊόν της Oracle στην αγορά. Αυτή η ενσωμάτωση σηματοδοτεί μια νέα εποχή συνεργατών υψηλής ποιότητας, πρωτοκόλλων και υπηρεσιών που μεταναστεύουν στο blockchain της TRON. Το μέλλον της τεχνολογίας blockchain είναι λαμπρό καθώς ξεκινάμε μια σειρά συνεργασιών TRON DeFi που θα έρθουν. Το οικοσύστημα της TRON αναπτύσσεται γρηγορότερα από ποτέ και έχοντας το Band Protocol ασφαλές τις κορυφαίες εφαρμογές μας, μας βοηθά να επιταχύνουμε την υιοθέτηση των DeFi και DApps παγκοσμίως. “

Justin Sun, Διευθύνων Σύμβουλος του BitTorrent και Ιδρυτής της TRON.

Η δημόσια αλυσίδα TRON θεωρείται ένα από τα πιο ασφαλή και λειτουργικά αποδοτικά συστήματα δημόσιων αλυσίδων στη βιομηχανία blockchain και εμπιστεύεται ένα εκτεταμένο οικοσύστημα μεγάλων συνεργατών όπως η Samsung, η Opera, οι επιχειρήσεις και τα κυβερνητικά τμήματα. Το αποκεντρωμένο δίκτυο λειτουργεί με περισσότερους από 925+ μοναδικούς και ενεργούς κόμβους στους οποίους η δημιουργία και αποθήκευση δεδομένων δεν βασίζεται σε συγκεκριμένο άτομο ή οργανισμό

«Το Band Protocol είναι ενθουσιασμένο που είναι η πρώτη λύση oracle που ενσωματώνεται στο δημόσιο blockchain TRON, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα για επεκτάσιμη τεχνολογία blockchain και κορυφαίο λειτουργικό σύστημα παγκοσμίως για σχεδόν 1000 αποκεντρωμένες εφαρμογές. Η στενή συνεργασία με την ομάδα TRON για την υποστήριξη και την εξασφάλιση ασφαλούς, προσαρμόσιμης και αποκεντρωμένης τεχνολογίας oracle θα τροφοδοτήσει την επόμενη γενιά επεκτάσιμων εφαρμογών που τροφοδοτούν το επόμενο κύμα υιοθέτησης blockchain. “


Soravis Srinawakoon, Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής του Band Protocol

Η στρατηγική συνεργασία με την TRON είναι μια συνεχής διαδικασία και μια βαθιά συνεργασία που θα επεκταθεί μακροπρόθεσμα. Και οι δύο ομάδες θα διαδραματίσουν καίριο ρόλο στη δημιουργία ενός ασφαλούς προτύπου για την επεξεργασία χρησμών και δεδομένων σε αποκεντρωμένες εφαρμογές, ώστε να διασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο εγγύησης ασφάλειας με χρηστικότητα για να φέρει τη βιομηχανία πιο κοντά στη μαζική υιοθέτηση.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς ανακοινώνουμε την πρόοδο ανάπτυξης και ενσωμάτωσης με το TRON DApps τις επόμενες εβδομάδες!

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map