Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

TRON: Ένα έτος νέων ορόσημων και επιτευγμάτων

διαφήμιση Phemex

Το 2020, ολόκληρη η βιομηχανία κρυπτογράφησης ξαναζωντανεύει, τροφοδοτείται από θεσμικές επενδύσεις, νέες εξελίξεις και ένα κύμα καινοτομίας DeFi που είδε τη χρησιμότητα και τις δυνατότητες των μεγάλων κρυπτονομισμάτων.

Χωρίς αμφιβολία, η TRON ήταν μία από τις πιο ενεργές πλατφόρμες φέτος. Ως αποκεντρωμένη πλατφόρμα αποθήκευσης αρχείων και κοινής χρήσης περιεχομένου, η TRON έκανε σημαντικά βήματα προς την επίτευξη μεγαλύτερης υιοθέτησης και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της πλατφόρμας – χάρη στην πληθώρα νέων εξαγορών και εξελίξεων το 2020.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που έχει επιτύχει μέχρι στιγμής.

Ανασκόπηση 2020

Ξεκινώντας το έτος με ένα χτύπημα, ΤΡΟΝ ολοκλήρωσε την απροσδόκητη εξαγορά της Steemit Inc τον Φεβρουάριο – ένα από τα πιο δημοφιλή δίκτυα blogging με βάση το blockchain. Με αυτόν τον τρόπο, πρόσθεσε περισσότερους από 10.000 καθημερινούς ενεργούς χρήστες στο οικοσύστημα TRON.

Τον Απρίλιο, η συνεργασία της TRON με τη Samsung απέφερε καρπούς και ξεκίνησε μια αποκλειστική ενότητα TRON στο Samsung Play Store – επιτρέποντας σε εκατοντάδες εκατομμύρια ιδιοκτήτες συσκευών Samsung να έχουν πρόσβαση στο TRON dApps απευθείας από το τηλέφωνό τους.

Λίγο αργότερα, η TRON ανακοίνωσε την πλατφόρμα σταθερού δανεισμού και διακυβέρνησης JUST, και ολοκλήρωσε την πώληση token για την JST στο Poloniex. Το διακριτικό JST θα ανέβαινε στο 20x της τιμής εισαγωγής του μετά από μια σειρά από εμφανείς χρηματιστηριακές λίστες.

&# 128640; # Εκκίνηση βάσης #ΜΟΛΙΣ Πώληση διακριτικών σε 60 λεπτά! ⏰

Πρώτα έλα, πρώτα σερβίρετε, οπότε μείνετε σε εγρήγορση! ⚡

&# 128071;https://t.co/qtZQUKsCcM pic.twitter.com/gJ3eKUOjuf

– Ανταλλαγή Poloniex (@Poloniex) 5 Μαΐου 2020

Καθώς προχωρήσαμε στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, οι φιλοδοξίες της DeFi της TRON έγιναν σαφείς και δημιουργήθηκε μια σειρά από νέες εξελίξεις που σχετίζονται με το DeFi στο δίκτυο. Ξεκινώντας με μια ανάπτυξη που έκανε τα διακριτικά TRC20 διαλειτουργικά με την πλατφόρμα Waves, χάρη στο Gravity – ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ αλυσίδων.

Λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησε η πρώτη αποκεντρωμένη ανταλλαγή αυτόματων κατασκευαστών (AMM) στο TRON – γνωστή ως JustSwap. Η ζωντανή ροή της κυκλοφορίας προβλήθηκε από πάνω από μισό εκατομμύριο άτομα και το JustSwap γνώρισε άμεση επιτυχία, δημιουργώντας τα θεμέλια του DeFi στο TRON.

Η πλατφόρμα JUST κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, ανοίγοντας τη γεωργική απόδοση στους συμμετέχοντες στο δίκτυο TRON και παρέχοντας το πρώτο stablecoin με υποστήριξη TRX στους χρήστες. Τον Σεπτέμβριο, το BitTorrent (BTT) κυκλοφόρησε ως διακριτικό TRC20 και προστέθηκε ως μέθοδος ασφάλειας στο JUST, ενώ η TRON έφτιαξε μια συνεργασία με το Band Protocol για να φέρει αποκεντρωμένες ροές τιμών βασισμένες στο oracle σε προγραμματιστές dApp.

Ολοκληρώνοντας τον Σεπτέμβριο με ένα χτύπημα, η TRON συνεργάστηκε επίσης με την BitGo για να φέρει τυλιγμένο bitcoin (WBTC) και τυλιγμένο αιθέρα (WETH) στο blockchain TRON ως μάρκες TRC20. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες μπορούν πλέον να συναλλάσσονται με BTC και ETH στο TRON, ενώ επωφελούνται από τα εξαιρετικά χαμηλά τέλη συναλλαγής.

Η TRON κατάφερε να διατηρήσει αυτήν την ορμή στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, αποκτώντας την DLive – μία από τις μεγαλύτερες αποκεντρωμένες πλατφόρμες ροής και τη δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα ροής στην Τουρκία – τον Οκτώβριο και ξεκίνησε τη δική της υπηρεσία oracle τον ίδιο μήνα (JustLink).

Τον Δεκέμβριο, η TRON συνεργάστηκε με την Huawei για να φέρει την εφαρμογή BitTorrent στο κατάστημα AppGallery της Huawei για αποκεντρωμένη κοινή χρήση αρχείων σε έως και 3 δισεκατομμύρια συσκευές και επίσης ξεκίνησε την αποκεντρωμένη πλατφόρμα δανεισμού που τροφοδοτείται από TRON JustLend σε μια εντυπωσιακή υποδοχή.

Το κουπόνι TRX

Ο κύριος δικαιούχος αυτών των προσπαθειών; Οι κάτοχοι διακριτικών TRX. Από την αρχή του έτους, το διακριτικό TRON σημείωσε σχεδόν σταθερή αύξηση της αξίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinMarketCap, η TRX έχει επιδείξει μια συνολική ανοδική τάση καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020, ξεκινώντας από το έτος στα 0,0133 $ πριν ανέβει μέχρι την τρέχουσα αξία του στα 0,029 $ – ισοδύναμο με κέρδος 118 YTD.

Το διακριτικό TRX έχει δει σχεδόν σταθερή ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020. (Image credits: CoinMarketCap)

Αυτή η ανάπτυξη φαίνεται να καταλύεται σε μεγάλο βαθμό από το αυξανόμενο εύρος νέων περιπτώσεων χρήσης για το διακριτικό TRX – το οποίο μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σταθερών νομισμάτων JUST, που ανταλλάσσονται στο JustSwap για άλλα μάρκες TRC20, στοιχηματίζονται για ανταμοιβές δικτύου και χρησιμοποιούνται για καλλιέργεια απόδοσης σε διάφορα πρωτόκολλα DeFi που βασίζονται σε TRON, μεταξύ άλλων.

Αυτό βοήθησε επίσης τους όγκους συναλλαγών TRX να φθάσουν στην υψηλότερη αξία όλων των εποχών το 2020, καθώς το TRX αξίας άνω των 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων άλλαξε χέρια σε μια μέρα τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια ενός μετεωρολογικού ράλι τιμών – σηματοδοτώντας ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το περιουσιακό στοιχείο.

Και η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me