Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ο Thomas Lee αισθάνεται ότι θα ξεκινήσει ένα Ράλλυ Ethereum

Οι τιμές του Ethereum έχουν παραμορφωθεί από τότε που έφτασε το υψηλό όλων των εποχών στα 1417,38 USD τον Ιανουάριο του 2018. Πολλά πράγματα δεν είναι υπέρ του νομίσματος και ως εκ τούτου τώρα βρίσκεται σε μια σειρά 200- 250 USD που απειλεί πάντα να παραβιάσει την υποστήριξη 200 USD. Αν και δεν είναι πολλά θετικά για το Ehtereum αυτή τη στιγμή, ο γίγαντας της κρυπτογράφησης εξακολουθεί να βρίσκει υποστήριξη από μερικά από τα κορυφαία ονόματα του κλάδου, με τον Thomas Lee να είναι το τελευταίο καθώς πιστεύει ότι το ράλι πρόκειται να ξεκινήσει στο Ethereum.

Η κλήση του Λι είναι πιο τεχνική παρά θεμελιώδης

Ο Τόμας Λι, επικεφαλής έρευνας της Fundstrat Global Advisors, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα σημείωμα στους πελάτες του, όπου δήλωσε ότι η Ethereum θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα ράλι μόλις έχει υπερβεί από επενδυτές και εμπόρους. Σύμφωνα με τον Lee, αυτή η πώληση έχει αγοράσει το Ethereum σε πολύ ελκυστικό σημείο τιμών και σύντομα οι επενδυτές ενδέχεται να αρχίσουν να συρρέουν γύρω από το νόμισμα. Σύμφωνα με τον Lee, ο Ether έχει χάσει το ήμισυ της αξίας του τους τελευταίους τρεις μήνες και έχει υποτιμήσει τα κέρματα μεγάλου κεφαλαίου με δύο τυπικές αποκλίσεις, κάτι που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ότι ήρθε η ώρα για ανάκαμψη. Για να τον παραθέσω από την επιστολή του

“Το Ethereum πρόκειται να κάνει μια αντιστροφή τάσεων και να συσσωρευτεί έντονα”, “Το συναίσθημα είναι επί του παρόντος υπερβολικά αρνητικό.”

Ο Λι σημείωσε επίσης ότι Ιστορικά, όταν ο Ether έχει χαμηλές αποδόσεις από δύο τυπικές αποκλίσεις, έχει αντιστρέψει αυτές τις απώλειες. Αναμένει ότι το διακριτικό θα φτάσει τα 1.900 $ μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Lee ήταν αρκετά αισιόδοξος για τα κρυπτονομίσματα παρά τις τεράστιες πωλήσεις που έχουν δει τα νομίσματα και τα κουπόνια από τις αρχές του 2018. Εκτός από το Ethereum, ο Lee έχει έναν στόχο τιμής 25.000 $ στο Bitcoin, το οποίο σήμερα αξίζει περίπου το ένα τέταρτο αυτού.

Επίσης, διαβάστε: Ο Τζάστιν Σαν παίρνει ξανά το Digere στο Ethereum Misery, ζητάει από τον Dapps να χρησιμοποιήσει το Tron over Ethereum

Θα αναστηθεί το Ethereum; – Μια απάντηση που όλοι αναζητούν

Το Ethereum περιβάλλεται επί του παρόντος από όλα τα ζητούμενα προβλήματα – είτε πρόκειται για τεχνικά ζητήματα συμφόρησης δικτύου, κλιμάκωσης, καθυστέρησης και σε έργα και ενημερώσεις, πωλήσεις του ICO και αυξανόμενος ανταγωνισμός. Αλλά αν πιστεύουν οι ειδικοί ο χάρτης πορείας του Ethereum και τα μελλοντικά έργα εξακολουθούν να έχουν αρκετές δυνατότητες που θα μπορούσαν να πάρουν όλο τον τρέχοντα πόνο του Ethereum και να το βοηθήσουν να ανακτήσει τη χαμένη δόξα του από άποψη τιμής και αξιοπιστίας.

Αν πιστεύουμε ότι διάφορες πηγές ειδήσεων, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις, η ομάδα Ethereum φαίνεται να έχει μετατοπίσει όλη της την εστίαση στις βασικές εκδόσεις που θα μετακινούσαν τη βελόνα προς την επεκτασιμότητα. δηλαδή, η έκδοση Casper Proof-of-Stake και η Sharding.

Τον Ιούνιο μερικές από τις ειδήσεις κάλυψαν, κατανοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης για το Ethereum, ο Δημιουργός Vitalik Buterin δήλωσε ότι η ομάδα θα μπορούσε να επιδιώξει να αλλάξει την ακολουθία με την οποία ο Casper και το sharding. Το Casper, το απόλυτα προγραμματισμένο αλγόριθμο συναίνεσης Ethereum, υπόσχεται να είναι πιο ενεργειακά αποδοτικό και ισότιμο από το τρέχον σύστημα απόδειξης εργασίας, ενώ το sharding θα μπορούσε να κρατήσει τα κλειδιά για την κλιμάκωση του συστήματος σε ένα τεράστιο αριθμό συναλλαγών. Εάν αυτό το σχέδιο λειτουργεί, οι τεχνολογίες θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια έκδοση του πρωτοκόλλου που θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική κατά παραγγελία μεγέθους

Τον Αύγουστο, ο Jun Hasegawa, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OmiseGO, έγραψε επίσης στο Twitter λέγοντας ότι προβλέπει μαζική κλιμάκωση και υιοθέτηση του Ethereum έως το 2020, καθώς περιγράφει το μέλλον του Ethereum και τον χάρτη πορείας της ανάπτυξής του τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ιούνιος χρησιμοποιώντας τη λαβή του στο twitter έδωσε έναν πιθανό χάρτη πορείας που δείχνει πού κατευθύνεται το Ethereum. Ήταν πραγματικά αισιόδοξος αλλά ρεαλιστικός καθώς είχε όλους τους επαίνους για τη δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο με ανώτατο όριο αγοράς. Σύμφωνα με τον ίδιο το έτος 2019, όταν η Ethereum θα βρει την πραγματική υιοθεσία της επιχείρησης και το DApps στο blockchain θα αυξηθεί. Μετά το 2020, το Ethereum θα αυξηθεί μαζικά καθώς η υιοθέτησή του θα αυξηθεί καθώς το κέρμα θα γίνει πιο mainstream.

Crypto οικονομία προοπτική / πρόβλεψή μου.

2017: Κερδοσκοπία (ICO)

2018: Λύσεις PoC / Eco-system buidl / Scaling (L2 #Πλάσμα αίματος # Ωμέγα/ L1 # Σκληρό # Κασπέρι Πρωτόκολλα Interchain

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 Ιουλίου 2018

2019: Υιοθέτηση πραγματικών επιχειρήσεων / Εργαλεία εστίασης UIUX / Περισσότερα Dapps

2019 ~ 2020: # Αιθέριο μαζική κλίμακα και χρησιμοποιείται από την gov.

Θα δούμε τεράστια διαφορά μεταξύ πραγματικού υιοθετούμενου πρωτοκόλλου και έργου τοξικής κερδοσκοπίας.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 Ιουλίου 2018

Με το Ethereum, από τεχνική άποψη να είναι διαθέσιμο σε βρωμιά φτηνές τιμές και ουσιαστικά στο τέλος του προβλήματος, φαίνεται ότι το νόμισμα πρόκειται να δει τα νέα του υψηλά ξανά όπως αυτό που αναμένει ο Lee. Αυτό που περιμένει τώρα είναι η εφαρμογή νέων τεχνολογιών και ενημερώσεων, οι οποίες, αν συμβεί εγκαίρως, οι επενδυτές θα κάνουν σίγουρα το Ethereum το κορυφαίο στοίχημά τους.

Θα αναρριχηθεί ξανά το Ethereum και θα κερδίσει νέα ύψη; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me